Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

[HTPA]GeeForce 01-24-2009 10:58

jó jó jó nekem annyi volt a feladatom, hogy rákattintsak egy linkre... és mivel az én e-mailomon maradt, ezért megkérdeztem mi a gáz.. én adom oda az orit másnak. megyek melózni... este kipróbálom 2 saját orimmal.

ui: nem nagyon dühöngök rajta, kérdezni akartam, és ez a topic tűnt a legkézenfekvőbbnek hirtelen, amitn em offolok agyon egy ilyen jellegű kérdéssel.

Ati 01-24-2009 11:01

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 202514)
ui: nem nagyon dühöngök rajta, kérdezni akartam, és ez a topic tűnt a legkézenfekvőbbnek

Csak olyan infó jelleggel: ennek a topicnak az a címe, hogy "Hódítós Dühöngő". :)

[HTPA]GeeForce 01-25-2009 09:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 202515)
Csak olyan infó jelleggel: ennek a topicnak az a címe, hogy "Hódítós Dühöngő". :)

jó, akkor dühöngök. GRRR. :D:D:D

laci 01-25-2009 11:00

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 202557)
jó, akkor dühöngök. GRRR. :D:D:D

De ne röhögj közben, így hiteltelen! :p

Rynok 01-25-2009 20:29

Köszi, Tré Mobil, a "hibaelhárítás" alatt fosztottak le Angolban...:mad:

BigPi2 03-18-2009 21:57

Tudom, hogy egy jó morállal rendelkező országban kis helyen sok ember is elfér, de azért ez túlzás! 162 ember egy házban és még véletlenül sem jut eszükbe, hogy el kéne menniük máshova csövelni.

Ja persze ha rendszer nem is csövesként tekint rájuk. Az átlag 162 ember mellett még azt írja, hogy nincsenek is tele a házaim.

Na azt hiszem ebből support levél lesz, csak előtte kiadtam a gőzt.

Ati 03-18-2009 22:04

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 205760)
Tudom, hogy egy jó morállal rendelkező országban kis helyen sok ember is elfér, de azért ez túlzás! 162 ember egy házban és még véletlenül sem jut eszükbe, hogy el kéne menniük máshova csövelni.

Ja persze ha rendszer nem is csövesként tekint rájuk. Az átlag 162 ember mellett még azt írja, hogy nincsenek is tele a házaim.

Inkább súgó-olvasás legyen belőle. :)

BigPi2 03-18-2009 22:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205761)
Inkább súgó-olvasás legyen belőle. :)

Hidd el Ati ez inkább a supportra tartozik. Ott úgy is részletesen kifejtem.

"Bár az üres területeken is eléldegélnek embereid, minden egyes hektáron 8 fő, mégis normál körülmények között a ház szolgál lakóhelyül az országod népességének. Minden egyes ház 50 embert tud befogadni. Ezt a befogadóképességet persze növeli a megírt lakáshelyzeti"

Azt plusz 8 főt hektáronként szerintem mínusz jelel szokta jelölni a rendszer. Nem pedig a ház férőhelyéhez szokta számolni.
Valahogy,így pl:

Ház,: férőhely: 1000, foglalt: 1008, szabad:-8

Én pedig nem az országomban lévő emberekről írtam, hanem a házakban elférőkről.

Hát érdekes, mert szét néztem gyorsan a többi országomban is és a szövetségeseknél is.
Ennek az eredménye az lett, hogy találtam további három országot amiben a házférőhely kapacitását nem a súgó alapján számolja ki a rendszer.

Ami úgy-e ez lenne:

Ház(db)*50*fajibonusz*tudományi tekercs

Xeper 03-19-2009 04:10

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 205760)

Gondolom csövezni-t akartál írni :D

De hogy dühöngés is legyen:
Miért nem áll 30 órából egy nap? Abba talán bele lehetne férni...

Ati 03-19-2009 08:40

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 205763)
Azt plusz 8 főt hektáronként szerintem mínusz jelel szokta jelölni a rendszer. Nem pedig a ház férőhelyéhez szokta számolni.

Ezt rosszul tapasztaltad. Számold újra úgy is, hogy ezt beleszámolod a férőhelyekbe.

All times are GMT +1. The time now is 16:09.