![]() |
jó jó jó nekem annyi volt a feladatom, hogy rákattintsak egy linkre... és mivel az én e-mailomon maradt, ezért megkérdeztem mi a gáz.. én adom oda az orit másnak. megyek melózni... este kipróbálom 2 saját orimmal.
ui: nem nagyon dühöngök rajta, kérdezni akartam, és ez a topic tűnt a legkézenfekvőbbnek hirtelen, amitn em offolok agyon egy ilyen jellegű kérdéssel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszi, Tré Mobil, a "hibaelhárítás" alatt fosztottak le Angolban...:mad:
|
Tudom, hogy egy jó morállal rendelkező országban kis helyen sok ember is elfér, de azért ez túlzás! 162 ember egy házban és még véletlenül sem jut eszükbe, hogy el kéne menniük máshova csövelni.
Ja persze ha rendszer nem is csövesként tekint rájuk. Az átlag 162 ember mellett még azt írja, hogy nincsenek is tele a házaim. Na azt hiszem ebből support levél lesz, csak előtte kiadtam a gőzt. |
Quote:
|
Quote:
"Bár az üres területeken is eléldegélnek embereid, minden egyes hektáron 8 fő, mégis normál körülmények között a ház szolgál lakóhelyül az országod népességének. Minden egyes ház 50 embert tud befogadni. Ezt a befogadóképességet persze növeli a megírt lakáshelyzeti" Azt plusz 8 főt hektáronként szerintem mínusz jelel szokta jelölni a rendszer. Nem pedig a ház férőhelyéhez szokta számolni. Valahogy,így pl: Ház,: férőhely: 1000, foglalt: 1008, szabad:-8 Én pedig nem az országomban lévő emberekről írtam, hanem a házakban elférőkről. Hát érdekes, mert szét néztem gyorsan a többi országomban is és a szövetségeseknél is. Ennek az eredménye az lett, hogy találtam további három országot amiben a házférőhely kapacitását nem a súgó alapján számolja ki a rendszer. Ami úgy-e ez lenne: Ház(db)*50*fajibonusz*tudományi tekercs |
Quote:
De hogy dühöngés is legyen: Miért nem áll 30 órából egy nap? Abba talán bele lehetne férni... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:09. |