Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Ati 12-10-2007 11:17

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 142048)
ÉS IGENNNN!!! Remedy Fan Klubos lettem :D:D

Ez nem az örülős topic. :p :D:D:D

De ne örülj sokáig, mert mindjárt jön Remy, aztán megkapom, hogy már megint őt szivatom, és akkor úgyis törlöm ezt a poént. :D

[HTPA]GeeForce 12-10-2007 11:17

Boccs. A fene vigye el :mad::mad: !!!

tdomo 12-10-2007 11:27

Quote:

Originally Posted by laci (Post 142049)
Áhhh, ne húzzatok még ilyen sztorikkal is, a guta megüt ha 4-ig nem jönnek ki :mad:

Meséljetek olyan esetektről, amikor időben kijöttek, mindent rendben hoztak, nem volt hibás, nem kellett cserélni, szóval vigasztaljatok pozitív élményekkel :o

Vagy olyanotok nincs házhozszállítással kapcsolatban? :confused:

Nekünk már volt olyan, amikor a mosógépet hozták, senki nem tudott egész napra otthon maradni. Ezért fekhívtuk a szállítókat, hogy nem lehetne-e beszűkíteni az időpontot, mert akkora hazaugrana valaki. Mondták, hogy de, és megadtak egy félórás intervallumot. Az elején jöttek, a végére már be is volt kötve a gép, és lehetett visszamenni munkába. Szóval fel a fejjel...:)

[HTPA]GeeForce 12-10-2007 11:29

És az első mosás után derült ki, hogy valójában törmelékzúzó gép.... :DDDDDDDDDDDDD

(azaz :mad:)

tdomo 12-10-2007 11:31

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 142056)
És az első mosás után derült ki, hogy valójában törmelékzúzó gép.... :DDDDDDDDDDDDD

(azaz :mad:)

Neeeem, mosógép. :)
Pedig egy autónak jobban örültem volna.:mad: *Csak, hogy dühöngjek is:D*

Hóhér 12-10-2007 14:04

Quote:

Áhhh, ne húzzatok még ilyen sztorikkal is, a guta megüt ha 4-ig nem jönnek ki :mad:

Meséljetek olyan esetektről, amikor időben kijöttek, mindent rendben hoztak, nem volt hibás, nem kellett cserélni, szóval vigasztaljatok pozitív élményekkel :o

amikor a vajszínű bőrgarnitúrám megvettem házhozszállítást kértem.

mivel nem dolgozom nem tom hány éve, azt mondtam mindegy melyik nap jönnek, mindegy mikor, csak Karácsonyig érjenek ide :p

egyszer csak jöttek szombat délben, iszonyat szakadó esőben, és kipakolták az udvarra csomagolás nélkül a bőr cuccost
( pedig csak az nap esett akkor az eső egész héten )

:mad::mad:

[HTPA]GeeForce 12-10-2007 15:37

Bruháháháhá :D

Azaz... őő... Genyó kiszállítók :mad::(

(nem kiröhögtelek, hasonló velem is megesett... kínvigyor volt inkább, mint röhögés)

Xeper 12-11-2007 11:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 142104)
Bruháháháhá :D

Azaz... őő... Genyó kiszállítók :mad::(

(nem kiröhögtelek, hasonló velem is megesett... kínvigyor volt inkább, mint röhögés)

A legtisztább öröm a káröröm -nincsen benne irígység :p

Phoenix 12-15-2007 20:40

Kezd elegem lenni ebből a híres-neves világcégből (Virgin) :mad: Már másodjára rendeltem meg online a nethozzáférést, eccer kb 1 hónapja, akkor még a visszaigazoló levelet sem kaptam meg. Aztán kb 20 napja, akkor azt írták, hogy kb 8 munkanap és megérkezik a csomag. Várok...másnap megjön a visszaigazoló levél, hogy minden oké és pár nap múlva meg fog jönni a csomag...na ennek a határideje már vagy 6 napja letelt és még most sincs semmi...holnap mehetek be a városba és ha végre lesz is valaki aki foglalkozik a netes csomagok eladásával, akkor megrendelem ott, de ha akkor sem jön meg, akkor k*rva dühös leszek és inkább beköttetem a vezetékes telefont 120fontért és keresek más szolgáltatót :mad: mert ezeknél a bekötés 15font lenne és 25 font a havidíj (kábeltv rendszerén jönne a net)
jah...már hívtuk őket, de az volt, hogy felhívtunk egy számot, az megadott egy másikat, az megadott egy harmadikat és így tovább...vagy 6 számot felhívtunk, persze várakoztattak, stb...aztán az egyik agyament azt monnya, hogy nincs is bekötve a kábel ebbe a házba (az online checker azt monnya, hogy pedig be van kötve, és egyébként is itt lóg a falból). emailt nem fogadnak el "külsös" címből, csak ha már meg van kötve a szerződés, akkor kapsz egy email címet és arról fogadnak csak mailt :mad::mad::mad:
csaok hát nem mind1, hogy 15 font vagy 120 :o :mad:

Eke 12-15-2007 21:28

Quote:

Ha vigasztal én foglalkozom házhozszálitással is.Nem minden jön ugy össze ahogy az ember szeretné.Én mindig d.u. igérem a szállitásokat.Mert az üzletek árulásait ,nem csorgathatom egész nap.Pl 4-kor megy egyik irányba az autó,amikor visszaért akkor indul egy más irányba ,és igy tovább.Amig szépen el nem fogy a hazaszállitani való

All times are GMT +1. The time now is 18:56.