![]() |
Quote:
Szerintem mit sem érez jobban :) |
ne haragudjatok, de nem olvastam vissza az összes hozzászólást, túl sok... :)
Szóval csak azt mondja meg nekem valaki, hogy miért is nem kivitelezhető a fajmódosítás?! programozóként én nem így látom a kérdést. Haverom egyébként teljesen megszívta a módosítás miatt, 1 hete lépett szintet és elf toli volt eddig, maradt is annak... A módosítással nincs gond, mindent meg lehet emészteni, de így elég sokan megszívták, nekik kellene adni alternatívát, itt most nem 5%-ról van szó, hogy el lehet még éldegélni a módosítástól, ezek nagyon kemény százalékok... |
Vicces, hogy a visszaolvasással fogom feldühíteni magamat!:D
Olyan irdatlan baromságokat ínak egyes nagyon tapasztalt játékostársaim, hogy inkább nem is folytatom! P |
Quote:
Képzelheted milyen állapotban volt Mindenki,mikor megláttuk ... |
Quote:
Nem a kivitelezésével van a gond,hanem azzal,hogy a fajváltással nem oldanánk meg a problémát,csak kikerülnénk... Arra kérnélek,hogy olvass vissza...buzdítok erre Mindenkit,mert csak így lehettek képben a dolgokról,és nem tesztek majd fel olyan kérdéseket,amelyek már ki lettek tárgyalva... |
Quote:
15%torony - 20% malusz 20%torony - 35%malusz 25%torony - 50%malusz 30%torony - 65%malusz 35%torony - pedig a max 80% De ezt minden akcióra kiterjeszteném, így kb nem lenne könnyebb csak súlypont áthelyezés, a problémás bunker elfeket súlytaná a malusz, viszont a tolis,varis elfeket nem zavarná emellett az ártókra kapjon 3helyett 2 maluszt |
Eddig tíz javaslat van,csak hogy ne felejtsük el :
1.álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül 2.álljunk át 25%-ra maluszok nélkül 3.álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül 4.jó ahogy most van 5.csökkentsük a maluszokat 6.legyen ahogy most van, de adjunk időt 7.legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani 8.legyen ahogy most van, de ha megtámadnak, a támadóval szemben éljenek a régi elf gyengébb maluszai 9.a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől 10.az ártóvarik közül a tolvajok felfedéséért és a térkapunyitásért ne vonódjon +3% a varikészültségből. Szerintem 1-től 5-ig a javallatokban nem lenne egyetértés,tehát hiába vetnénk fel bármelyiket ezek közül...a másik fél nagyon tiltakozna,felhozná 1/A t,meg hogy ők mennyi ilyen-olyan elffel találkoztak ... Jó. Hagyjuk. Igazából Atinak eredetileg is a hatost kellett volna alkalmaznia,hogy három napja csak bejelenti,és akik elfek,azok ízlés szerint fel tudtak volna készülni a változtatásokra...Nem ez lett,szerintem nem is lesz ...hisz ez és következő javaslat (7.) csak a probléma kikerülése,nem megoldása. .. A 8-as felvetés szerintem jó lenne,hisz mindkét félnek kielégítené az igényeit...az elfeknek védekezésre adna lehetőséget,a többiek pedig nem mondhatnák,hogy bunkerból,csupán saját perverziónkra gyújtunk,gyilkolunk,rengetünk,stb... A 9-est nem támogatom az elmondottak miatt többekközt,tehát hogy ezzel kiszámítható lenne az érintett elf védelmének erőssége... A 10-est sem tartom jónak ...ha már a varis dolgokat piszkáljuk,akkor egyáltalán ne legyen a 3% készülicsökkenés ... Tehát,mint gondolom kiderült én a 8-ast támogatom ...szerintem ez mindkét félnek megfelelne ... |
Quote:
15%torony - 20% malusz 20%torony - 25%malusz vagy 27 25%torony - 30%malusz vagy 34 30%torony - 35%malusz vagy 41 35%torony - 40%malusz vagy 48 Az ártózásra eltörölném a 3% ot, igy is kapott már eleget. Különben is még Goldynak is a gyújtással volt baja : P |
Quote:
Ez tetszik, így elsőre! :rolleyes: A 8. pontot nagyon macerásnak tartom.... |
11-es javaslat(hadis fajjá alakítás): 1, ne legyen 30%-kal több veszteség 2, ne legyen drágább a haditeki írása (ennek mondjuk nm sok jelentősége van) 3, ha már nagyon békés faj, akkor mondjuk lehetne olcsóbb az íjász előállítási ktg-e 4, bányák ne termeljenek kevesebbet
|
All times are GMT +1. The time now is 22:40. |