![]() |
Quote:
Most kezdtem olvasni, de már egy baromság... A hódító nem a párbajokrol szól, vagyis nem arról amit most annak hívnak... (ha így lenne, akkor szerintem csak törpék szaladgálnának minden csopiban, de én láttam más fajokat is :D) Véleményem szerint a Hódítónak, mint játék és a Párbajnak annyi köze van egymáshoz, hogy azonos szabályokon, alapokon nyugszanak. Ezzel azt akarom csak mondani, hogy ott NEM jön ki hogy tudsz-e hódítózni, maximum az, hogy tudsz-e párbajozni. :) (bocsi a kicsit késői reagáláért) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Más is nyomhatja az orit én is nyomhatom akárkiét Régebben még a forumon is szabad volt az anyázás amire sok pl is volt most nem tudom szabad-e még:) Na akkor már csak nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak vagy igen?:) |
Harcosok, esetleg mas fajokkal, szemelyisegekkel, mas jatekfeluleten nyomod a jatekot? :D
A parbaj hasonlit az arenahoz csak rovidebb es csokkentett kortavok vannak benne a porgosebb jatek kedveert. Eleg erdekes, hogy lehetett anyazni meg ilyenek :) En nem nagyon talalkoztam anyazos jatekossal a parbajokon. Harcosok, Te valahol nagyon elvagy veszve :D Miert szoltad le Petit??? |
Quote:
pl gondolj a dropi esetére még anno mit tom én ki volt mégse történt semmi:)(nem voltam a párbajon de az volt a téma mindenhol) ja és hol hasonlít a párbaj arénára mondd el pls:D arénán nem is tudtam akárhány orival lehet menni:) nem is tudtam akárki járhat akárki orijában:) de akkor pontosítok akárhányszor ment akárhogy a duma tiltás soha nem járt érte:) meg nem egyszer fordult elő ha valakit az elején beütöttek támadoval ez ment csak a forumra k anyád:)csak a k-t nem k-nak irva:D |
Arrol nem is beszélve ott a jksz az szabályos:)
tudod szecsa te sem voltál ott kispályás benne:D |
A jatekmenetet hasonlitottam az arenahoz.
Azt nem tudom, hogy ha anarchban valakinek tobb (odaregisztralt) foorszaga van az mehet e az arenara azokkal az orszagokkal? Elvegre ez is szabalyos lenne, en azt hiszem, hiszen a sugoban nem talaltam arra vonatkozo tiltast, hogy ne mehess 2 orszagoddal. Csupan a feltetelt latom leirva amely a kovetkezo: A jelentkezés csak főországgal történhet (hiába van több összekapcsolt országod, csak a főországgal fogsz tudni jelentkezni!) Bar en nem voltam meg 2 orszaggal az arenaban, de kerdezem -akar az illetekest is- szabalyos e 2 foorszaggal menni, amelyeknek tulaja egy es mindketto 1-1 kulon lancban van vippelve? (Etikusnak nem etikus.) Harcosok, parbajba a vip-erdekek szamitanak, hogy jksz-elsz az a Te bajod, ha jksz-elnek ellened, el kell fogadni :) Ha mar vkivel jksz-elsz, azt valoszinuleg nem tamadhatod, igy ha o az elso helyen vegez, akkor meg szidhatod utana hogy miert o lett az elso, pedig beverhetted volna pl. :) Igy kerdesesse valik az egesz: erdemes e jksz-ezni? |
Quote:
Ja és nem szabályos több orival menni gondolj a bob bácsi esetére:) |
Mi volt bob bacsival?
|
All times are GMT +1. The time now is 22:01. |