Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Peter 11-15-2006 18:43

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37187)
Ezért mondom aki nem ért velem eggyet jöjjön 5párbajt :)
Ott kijön,hogy tudsz-e hodozni vagy csak milliárdokból vagy vagány:P

Most kezdtem olvasni, de már egy baromság...
A hódító nem a párbajokrol szól, vagyis nem arról amit most annak hívnak...
(ha így lenne, akkor szerintem csak törpék szaladgálnának minden csopiban, de én láttam más fajokat is :D)
Véleményem szerint a Hódítónak, mint játék és a Párbajnak annyi köze van egymáshoz, hogy azonos szabályokon, alapokon nyugszanak.
Ezzel azt akarom csak mondani, hogy ott NEM jön ki hogy tudsz-e hódítózni, maximum az, hogy tudsz-e párbajozni. :)

(bocsi a kicsit késői reagáláért)

Harcosok 11-15-2006 18:48

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 43485)

Véleményem szerint a Hódítónak, mint játék és a Párbajnak annyi köze van egymáshoz, hogy azonos szabályokon, alapokon nyugszanak.

Na most lett volna jobb ha csendben maradsz mert nem azonosak a szabályok:)

Dragi 11-15-2006 18:50

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43486)
Na most lett volna jobb ha csendben maradsz mert nem azonosak a szabályok:)

Hát mert mért nem ?:) Azért mert több országot is indíthatsz egy párbajon ?:) Szabályos de hülyeség :) egyszerre sztem úgyse tudsz mindre figyelni :)

Harcosok 11-15-2006 18:52

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 43487)
Hát mert mért nem ?:) Azért mert több országot is indíthatsz egy párbajon ?:) Szabályos de hülyeség :) egyszerre sztem úgyse tudsz mindre figyelni :)

Többet indíthatok
Más is nyomhatja az orit én is nyomhatom akárkiét
Régebben még a forumon is szabad volt az anyázás amire sok pl is volt most nem tudom szabad-e még:)
Na akkor már csak nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak vagy igen?:)

Szecsa 11-15-2006 19:03

Harcosok, esetleg mas fajokkal, szemelyisegekkel, mas jatekfeluleten nyomod a jatekot? :D
A parbaj hasonlit az arenahoz csak rovidebb es csokkentett kortavok vannak benne a porgosebb jatek kedveert.
Eleg erdekes, hogy lehetett anyazni meg ilyenek :) En nem nagyon talalkoztam anyazos jatekossal a parbajokon.
Harcosok, Te valahol nagyon elvagy veszve :D Miert szoltad le Petit???

Harcosok 11-15-2006 19:07

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 43490)
Harcosok, esetleg mas fajokkal, szemelyisegekkel, mas jatekfeluleten nyomod a jatekot? :D
A parbaj hasonlit az arenahoz csak rovidebb es csokkentett kortavok vannak benne a porgosebb jatek kedveert.
Eleg erdekes, hogy lehetett anyazni meg ilyenek :) En nem nagyon talalkoztam anyazos jatekossal a parbajokon.
Harcosok, Te valahol nagyon elvagy veszve :D Miert szoltad le Petit???

Akkor elvagy inkább te tévedve:)
pl gondolj a dropi esetére még anno mit tom én ki volt mégse történt semmi:)(nem voltam a párbajon de az volt a téma mindenhol)
ja és hol hasonlít a párbaj arénára mondd el pls:D
arénán nem is tudtam akárhány orival lehet menni:)
nem is tudtam akárki járhat akárki orijában:)
de akkor pontosítok akárhányszor ment akárhogy a duma tiltás soha nem járt érte:)
meg nem egyszer fordult elő ha valakit az elején beütöttek támadoval ez ment csak a forumra k anyád:)csak a k-t nem k-nak irva:D

Harcosok 11-15-2006 19:12

Arrol nem is beszélve ott a jksz az szabályos:)
tudod szecsa te sem voltál ott kispályás benne:D

Szecsa 11-15-2006 19:30

A jatekmenetet hasonlitottam az arenahoz.
Azt nem tudom, hogy ha anarchban valakinek tobb (odaregisztralt) foorszaga van az mehet e az arenara azokkal az orszagokkal?
Elvegre ez is szabalyos lenne, en azt hiszem, hiszen a sugoban nem talaltam arra vonatkozo tiltast, hogy ne mehess 2 orszagoddal.
Csupan a feltetelt latom leirva amely a kovetkezo:
A jelentkezés csak főországgal történhet (hiába van több összekapcsolt országod, csak a főországgal fogsz tudni jelentkezni!)

Bar en nem voltam meg 2 orszaggal az arenaban, de kerdezem -akar az illetekest is- szabalyos e 2 foorszaggal menni, amelyeknek tulaja egy es mindketto 1-1 kulon lancban van vippelve?
(Etikusnak nem etikus.)

Harcosok, parbajba a vip-erdekek szamitanak, hogy jksz-elsz az a Te bajod, ha jksz-elnek ellened, el kell fogadni :)
Ha mar vkivel jksz-elsz, azt valoszinuleg nem tamadhatod, igy ha o az elso helyen vegez, akkor meg szidhatod utana hogy miert o lett az elso, pedig beverhetted volna pl. :) Igy kerdesesse valik az egesz: erdemes e jksz-ezni?

Harcosok 11-16-2006 17:04

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 43498)
A jatekmenetet hasonlitottam az arenahoz.
Azt nem tudom, hogy ha anarchban valakinek tobb (odaregisztralt) foorszaga van az mehet e az arenara azokkal az orszagokkal?
Elvegre ez is szabalyos lenne, en azt hiszem, hiszen a sugoban nem talaltam arra vonatkozo tiltast, hogy ne mehess 2 orszagoddal.
Csupan a feltetelt latom leirva amely a kovetkezo:
A jelentkezés csak főországgal történhet (hiába van több összekapcsolt országod, csak a főországgal fogsz tudni jelentkezni!)

Bar en nem voltam meg 2 orszaggal az arenaban, de kerdezem -akar az illetekest is- szabalyos e 2 foorszaggal menni, amelyeknek tulaja egy es mindketto 1-1 kulon lancban van vippelve?
(Etikusnak nem etikus.)

Harcosok, parbajba a vip-erdekek szamitanak, hogy jksz-elsz az a Te bajod, ha jksz-elnek ellened, el kell fogadni :)
Ha mar vkivel jksz-elsz, azt valoszinuleg nem tamadhatod, igy ha o az elso helyen vegez, akkor meg szidhatod utana hogy miert o lett az elso, pedig beverhetted volna pl. :) Igy kerdesesse valik az egesz: erdemes e jksz-ezni?

Ez az uccsó mondat nagyon tetszik:D ezek szerint számodra sok esetben megéri:)
Ja és nem szabályos több orival menni gondolj a bob bácsi esetére:)

Szecsa 11-16-2006 19:23

Mi volt bob bacsival?

All times are GMT +1. The time now is 22:01.