![]() |
Egy forró fürdő közben átgondoltam a lehetőségeket, és elképzelhető, hogy a fix hektáros fordulásról meggyőzhető vagyok. Az alacsonyabb, 2x körbeforduló verzió MELLETT, mert úgy érzem, hogy az a megoldás konkrétan megfelel egy adott réteg igényeinek.
A legfőbb bajom az, amit az előbb írtam: iszonyúan bonyolítja a fordulási feltételeket. Nem zárkózom el tehát egy ilyen lehetőségtől sem, de azért itt még meggyőzésre várok. |
Quote:
Egy indokot tudnék erre mondani, mégpedig azt, hogy ugyanilyen feltételek mellett 4200 hektárról tudtam volna fordulni 2,5éve. Sőt, akkor még ország is több volt kb 60 országgal, így a top 30% is nagyobb volt. Tehát én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet az a fordulási hektár fix. Egy kikötés kell, hogy aki onnan fordul, az B-ből nem teheti mg, mindig fel kell mennie A-ba. |
Quote:
Tehat: Aki B-bol akar forgatni annak megmaradnak az eddigi kovetelmenyek, vagyis fel kell menjen a top 30%-ig es gyujteni a top koroket. A fix hekis az azoknak akik 1A-bol fordulnak, Akik B-bol akarnak forgatni azok menjenek fel a top30%-ba mint eddig. Igy akartam irni. Quote:
Az aki 4-5 orat tud lenni az nem azt jelenti h nem tud jatszani, mondtam mar h ne keverd! "mert topba fedezni 3 milla kati kell kb.. az hónapokba... ... és nem mellékessen aki felmegy 9k hekire vagy akár 7-8k-ra az valószínűleg azt a plusz időt bele fogja ölni és felmegy a topba mintsem újbol kezdje a fedezgetést..." Ez ezzel mi a gond? Ennek nem latom semmi hatranyat h megy feljebb. Ezekel a jatekosokkal fogjuk enyhebbe tenni a szakadekot. "az butaság, hogy játékstílus.. az elf választásának az oka, hogy féltik a földet..(+bből forgás) ..." Most mondod h jatekstilus kerdese... felti a foldjet, az mi lenne ha nem jatekstilus?:eek: Quote:
|
Quote:
Viszont ha egy ilyen bevezetesre kerul, rengeteg 10k hektaros elfet vizionalok, folotte viszont nagy pangast. Nem lehet, hogy ez kinyirna az A-s csoportot? Valamint egyszer berakja az ember 10kra az elfjet, es utana szinte "ingyen" kapja a szemelyisegeket. Nekem ez nagyon nem tetszik. :) Ps: Lassan kezdem magam meggyozni, hogy a Bs fordulas megis legyen "nehezebb" (a fixhez kepest) azaz a jelenlegi helyzet. :) |
Quote:
Nem nehezitteni akarjuk a B-bol a fordulast. Megmarad. Az A-bol akarjuk konyitteni, csakis A-bol valo fordulasrol beszelunk. En hibam h felreertetted mert elhagytam 1 db. s betut. Szokasom sajnos, bocsi! |
Quote:
Ezzel két részre van osztva az A-s közönség, aki tartósan ott akar játszani, és aki nem. |
Quote:
Nem az "alibi" elfeknek, akik utálnak az A-ban játszani, de tartanak ott egy országot. Legyen könnyebb A-ból fordulni, mint B-ből. Szerintem ez így van/lenne rendjén. |
Koszonom vityu 5 felfele neked, de csak 1x engedi
|
Quote:
Meg a vegen oda lyukadunk ki, hogy ne kelljen kotelezoen As orszag a Bs forgashoz, es akkor az az _osszes_ problemat megoldana. :) |
Én úgy látom, hogy alapvetően két irány van:
1. könnyített fordulás alacsony fix hekin (4-5K) és kétszer körbemenetel a plusz szemért 2. könnyített fordulás magas hekin (7-10K) és rögtön kék szám, illetve ennek variációja, a Tsobi által felvetett szemhez kötötten emelkedő fix hekis lefordulás Az első, amellett, hogy sok ellenérzést szült sokakban, érvekkel nem nagyon volt eddig támadva, Az volt a legnyomósabb ellenérv, hogy senki nem fogja igénybe venni. Szerintem minden felvetett problémát megold, annak pedig, aki nem használja, semmi kárt nem okoz, olyan, mintha nem is lenne. A második javaslat szerintem nem jó most, mert nem segít semmit, hisz majdnem addig kellene felmászni, mint az eredeti forduláskor, így ez nem könnyítés. És nem jó később sem, mikor a top feljebb megy, mert akkor meg az lesz, hogy túl könnyű lesz kék számot szerezni. Ráadásul pont azt nem oldja meg, ami a lényeg lenne, hogy ne kelljen eszméletlen ideig fedezgetnie annak, aki nem akar/tud az A-ban játszani. Az olyan "érvet" pedig, hogy aki nem tud az A-ban boldogulni, az ne akarjon kék számot, hát azt nem tudom hova tenni. Mindenki tud az A-ban boldogulni, a kérdés csak az, hogy mennyi öröme telik ebben. Egyedül, támogatók nélkül, idő nélkül 10K körön keresztül fedezgetni elffel, hogy végül beállva a topba B-ből foroghasson, miért van erre szükség? Főleg, ha lenne rá lehetőség, hogy 4K-n lefordulva élvezhesse megint a játékot, míg újra fel nem lép A-ba. |
All times are GMT +1. The time now is 16:36. |