![]() |
értem én, félreérthető volt. csak nem gondolom, hogy 24 körrel kéne eltolni az egészet. teljest is szerintem nyugodtan közzé lehet tenni ugyanígy 3 körrel elcsúsztatva
|
Quote:
|
ez csak akkor lenne problémás, ha 6 körre menne ki. akkor tudná a krónikás hazakísérni.
ennél kevesebbkor viszont a támadott előbb hazaér mint a krónikázó |
Quote:
Nah de ez itt nem téma és nem is kell, hogy legyen. Majd a nagyok javasolnak ez ügyben ha akarnak. Amúgy egyáltalán nincs rálátásom, hogy mik menne az A-csopi legalján. Ott még soha nem jártam ezért azt sem tudom mennyire befolyásolná egy ilyesfajta újítás az ottani játékot. Nah de nem szaporítom a szót. Grat minden sikeres ütéshez akárhogy is volt :) ...jó így olvasni + csacsogni a történtekről, még a végén kedvem támad viccatérni és jáccogatni kicsit :p :D |
Quote:
A lényeg az, hogy egyéniben a krónika alapján támadók csak akkor látják az eseményt amikor megtörtént. A klántámadásnál pedig már akkor amikor még el sem kezdődött. Pici ellentmondást érzek a 3 körös krónika elleni védelem és aközött, hogy már a klántámadás elindítása pillanatában lehet tudni sok esetben,hogy üres lesz egy ország! És bármit mondasz zsákmány ide-oda ez nincs így jól! |
Quote:
Ezzel nagyon egyetértek. |
Quote:
És én is!!!! |
2007-02-18 16:01:11 Földmániám mindenen átgázol! (#2563) támadást indított Gyáva Partizán (#2576) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 440 hektár földet.
Gratulálok a földmániás klánnak :)) Nagyon szép ütés :D |
2007-02-18 11:01:11 Gyáva Partizán (#2576) támadást indított kakastökepörkölt (#2771) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1613 hektár földet.
ez azért szebb volt :D |
Quote:
Az lehet de én elfogult vagyok a földmániás klán irányába :) |
All times are GMT +1. The time now is 18:55. |