![]() |
Nos, ezek szerint Ati cselesen azért hagyta figyelmen kívül a betegség gyengítését célzó észrevételeket nagyhekin, mert valójában van korlátozás rá, csak kb nem tudott róla senki (normálban legalábbis) :)
Normálban nagyhekin eddig nem volt könnyű betegséget összeszedni azért :) Köszi Jack, hogy ezt kiderítetted! Bár így is durva azért a betegség, de kellő odafigyeléssel és felkészüléssel át lehet vészelni a hatását, könnyebben, mintha 10-20-27k körökig tartana alapból :) |
Quote:
|
Sziasztok egy kérdés szóval ha életbe lépnek ATI mostani változásai és tegyük fel elterjednek a hullák A ban. :D Akkor érdemes lenne mindenkinek kb 1-2% nyi kórházat tartani alapból? :confused:
Nekem amúgy reaktor ötlete elégé tetszik nem a hullák támadóerejét kéne ennyire drasztikusan megnövelni A ban.( a férőhely növeléssel semmi gondom sincs) Hulla maradjon csak az alsóbb szinteken, de ott legyen ellenálobb. Mondjuk hulláknál lenne egy olyan hogy 60% al nehezebb az ártó tolvaj akció és 20% al a haszonszerző akció mondjuk de a %- okon lehet még csiszolni. Fönt az A ban meg ne rontsa a levegöt. Lehet hogy le leszek hurrogva, de én alsobb szinteken szívesen indítanék hullát A ban viszont semmi pénzért sem. :) |
[quote] Mondjuk hulláknál lenne egy olyan hogy 60% al nehezebb az ártó tolvaj akció(gyújtogatás) és 20% al a haszonszerző akció mondjuk de a %- okon lehet még csiszolni.[quote]
ja és annyit fűznék még hozzá a tolvajakciók kisebb %-u sikerességéhez, hogy gondoljatok csak bele mondjuk a fantasy k világába egy kicsit. Legyél te bármilyen fajjal.Mindig is undorodni fogsz a hulláktól.(kivéve ha te egy boszorkánymester vagy de ebbe most ne menjünk bele...:D )Épp ezért csökkenteném a csak a tolvaj akciók sikerességét hullák ellen, mert egy tolvajnak meg kell érinteni egy hullát vagy annak valamilyen tárgyát és hát ettől persze undorodni fog illetve félni fog a betegségektől is ezért mondjuk teszem azt óvatosabban fog lopni és nem tud annyi kincset elhozni :) A % okat lehet még változtatni és mondjuk ha nem 60/20 de lehetne mondjuk 40/25 mondjuk és akkor fele a védetsége mint a sziesztás óriásnak(itt persze kicsit más lenne a helyzet mert nem a tekikre lenne 40% védelem hanem a gyújtogatásra. a többire amúgy is van védelme) "az ellene irányuló emberrablások a távolság függvényében a szokottnál kevesebb embert visznek el," ez teljesen jó így "ha az országban vihar tombol, nem zavarja, a földrengés csak minimális károkat okoz," Ezen lehetne módosítani viszont a varázslatoknál nem alkalmaznék ilyen védelmet mivel egy mágusnak nem kell megérintenie a hullát tehát ő biztonságosan nyugodtan teheti rá az ártó varázslatokat. Sőt tovább megyek elvenném a hullától még a mostani rengetés ellenni védelmét is és a vihar is hathatna rá mert ezeket is varázslók csinálnák akik nem félnek a hulláktól mert távolról idéznék meg az elemeket eme torz szülemények ellen :) |
[quote=csakegygnóm;239406]
Quote:
|
A kettő teljesen más nem tudom hogy játszottál e hullával de szerinted mi a jobb ha rád gyújtanak x mennyiségű házat leáll mindened és ha nincs szerencséd a raktárak is leállnak a néphiány miatt vagy pedig ha egyenletesen megy mindenhonnan és teszem azt lemegy a barakokkból több de a HT kirakja a piacra az el nem férő seregedet?
Amúgy egy vari rengetés max 5 ször fér bele mig a gyújtás fajtól függ de minimum 10 szer egy teljes készülivel és ne feledd hogy ha nem vagy varis akkor nem lesznek a varijaid 100% on mig a tolijai minden hadisnak varisnak lehet 100% on mert ott nincs körönkénti vari amit fel kéne tenni. |
Quote:
Kigondoltam tegnap egy koncepciót, csak éjszaka már nem akartam erőltetni a leírását, de most leírom :) Kb 3 dolog problémás a hullával kapcsolatban a betegségen kívül. - A-ban túl nagy lenne támadóereje a bónuszokkal, simán agyonütne akárkit - Emellett túl nagy lenne a védőereje is, nem lehetne pl klánban beütni. - És a lentebbi szinteken a gyújtás miatt szerintem játszhatatlan és főleg finanszírozhatatlan maradna. Kezdem a végéről: nekem Fegya ötlete tetszik, hogy az üres hekiken többen férjenek el, így legyen védve a gyújtások ellen legalább részben. Az egyszerűség kedvéért tfh 50%-nyi hullácska tud tobzódni egy üres hekin, egy házhoz képest. Azaz több ház tartásával könnyen lehet ellensúlyozni a gyújtást. A-ban viszont ez azt jelentené, hogy 32% üressel és 68% barakkal is mehetne, ami nonszensz lenne, kivéve, ha 68% barakkal alapvetően egy viszonylag normálisan felépített orit (tfh 52/10es ork), nem tudna átütni, vagy max csak akkor ha üres közelire támad ki, és ház hiányában ugyebár koptatni sem tud! Ez saccra 50-55% támadóbónusznak felel meg. E mellett viszont klánban még mindig erős maradna! Hiszen míg egyéniben sok országot nem lesz képes átütni, ugyanolyan felépítésű orikat klánban viszont be tudna verni. Példa: 52/10es gnóm ellen egyéniben 85% barakkal kell kitámadnia, klánban 72,5% barakk elég. Egyszerűen olyan erős klántámadásban a hulla, hogy muszáj, hogy egyéniben átlagos orik ütése is gondot okozhasson neki! És akkor marad a védelem: erre nem találtam ki irányadó számokat sem még, de a haderőbónuszt a védelemre mindenképpen el kell felejteni. Itt szerintem a viszonyítási alapnak a betegségnek kell lennie (és ezzel kanyarodok vissza ahhoz, amit Princ írt): ha be tudok ütni úgy egy hullát, hogy benn van a serege, nekem pedig cserébe le kell léptetnem a betegség miatt a seregem egy részét, az ok. Ha én készülök hullát ütni, van kórházam megoldom. Ha pedig engem üt, akkor legyen akár több sereggel is üthető, hiszen míg ő ezt kockáztatja meg, addig én - kórház nélkül - azt kockáztatom meg, hogy körök sokaságáig kvázi védtelen maradok, ha visszaütöm. Szóval: - üres helyeken többen férjenek el, ez lent véd a gyújtás ellen - házak helyett üres helyek tartásával egy normális orit max éppen lehessen átütni A-ban (ez a támadottnak nagy esély, mert a hulla az üres helyekkel nem nagyon tud koptatni, tehát szembe ütheti sok sereggel) - 50-55% támadónusz max, hogy jobb védelmű orikkal már nagyon-nagyon meg kelljen szenvednie, vagy ne is tudja beütni őket egyéniben, hiszen klánban sokkal erősebb, tehát még mindig hasznos tag lehet! - Véderő pedig a betegséghez legyen optimalizálva, valamint hasonlóan a támadóerőhöz, itt is figyelembe kell venni, hogy egyéniben nem védhet nagyot, mert akkor brutálisat véd klánban! Kb egyébként az tűnik jónak, hogy semmi extra védelmet ne kapjon, a ferőhelybónusz épp elég. |
Quote:
és rengetni is tud egy szövi 4 tagja... és arról volt szó hogy megerősítjük a hullát nem pedig itt elveszünk, ott hozzáadunk....jó politikus lennél:D és igen kezdőként voltam hullával, és rájöttem magamtól is hogy 80% körüli foglalkoztatottsággal nem tudnak nagyon meggyalázni....igaz én nem kereskedő elites hulla voltam, hanem pacis és mentem mindig, de ez már hozzáállás kérdése... |
és még annyit, mivan ha leáll a raktáram?
éhezek? ne röhögtess... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:52. |