![]() |
Quote:
Aki késik az így járt :) |
Quote:
|
nah, így lett egy kis búnuszvipem, amiből futja a holnap esti párbajra is :p :D:D
|
törp meg nem kell
|
Nem lesz törpe :)
Már ki is találtam egy jobb épületlistát, elküldöm privben hogy mondj rá valamit, annyira nem számolgattam, pl hogy kaja elég e, de a tanyák számát levettem, mert ennyi tanya/kaja bőven sok volt :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha viszont nem teszed be ide, akkor megkérhetlek, hogy küldd el nekem is? Köszi :) |
Oké, akkor beteszem :D
200 heki 40 ház 20 raktár (tele, illetve 3000 fegyver) 15 barakk (500 katona) 20 kovács 12 kőbánya 3 fa/agyag bánya 0 dkő bánya 0 fémbánya 10 kvtár 5 templom 5 kocsma fa és agyag sztem bőven elég, nekem sok maradt ma :) fém nem kell, az is maradt bőven :) kovácsot persze még lehet a 20on felül építeni, de felőlem írhatom 30nak is Kizárnám a játékból a törpét, és talán a hullát is, ezen még erősen gondolkozok. Kizárnám a tolvajt megint :) Lehetséges hogy csak 4 fősre rendezném, nekem a mai nagyon bejött, hiába hogy kevesen voltunk. Kérem az érdeklődök jelezzék a megfelelő időpontot, hogy minnél hamarabb meg tudjam hirdetni :) |
Quote:
Ma nem tudom ki mivel tolta de én kiszámoltam,hogy a törpe volt ma a legerősebb én azzal indultam volna ma:)(elméletileg majdnem minden fegyver fém felhasználható volt, bizonyos taktikán) |
All times are GMT +1. The time now is 11:22. |