![]() |
Quote:
ettől én még persze nyugodtan fogok aludni :D |
Quote:
ezért támogatom a 10-t |
Quote:
A betonelfek problémája pedig nem normál csopis problma hanem 1/A-s. 1/A ban pedig ahol kell az erős katonai védelem, meg az élezés, simán vannak 30-30%-os vagy 35-35%-os elfek. Náluk a malusz nagyobb lenne. Így (korábbi javaslatom szerint) az ártózástól parázó hadisok is védettebbek lennének. Szerintem ez a javaslat az egyensúly megteremtését szolálja. |
Sziasztok!
Eddig kényszerszabin voltam és most értesültem a változásról. Lehet, hogy mások már írták ezt, de szerintem nagy kitolás így belepiszkálni egy fajba, minden előzmény nélkül.... Egy szint közepén lévő játékos, aki az eredeti paraméterekkel választotta az Elfet, mint én is, jól megszívta!:mad: A szövetségeseim is toliként számolnak velem, nem tamagocsiként!!! És igenis kiváló tolvaj lehet, illetve volt eddig az Elf, egy megfelelő szövetségben.... Most konkrétan púp a hátukon! Szóval köszi! Remek változtatás és biztosan elősegíti a játék népszerűségét vagy akármilyét! Gratulálok is, gondolom nagy meló lehetett kitalálni ezt a fajgyilkos megoldást! P |
Quote:
|
Egy kérdésem lenne azzal az ötlettel kapcsolatosan,h ha az elf országát, vagy szövetségesét támadás érni, akkor megszünnének a máluszok: pontosan,h képzelitek ennek a megvalósítását?! a fő gond szerintem az lenne,h mi számít támadásnak?: pl: hadüzenet?(ami elég ritka), vagy már egy lopás esetén is? és mondjuk ezek után mennyi időre tünnének el a máluszok? szerintem ezt eléggé nehézkes lenne megvalósítani...
|
Quote:
És mint említettem, eddig nem volt lehetőségem hozzászólni. P |
Quote:
Egyébként szerintem nincs probléma a kirohanásoddal...mi is így reagáltunk az első 1k hozzászólásban ... aztán kicsit lenyugodtak a kedélyek..bár én már némileg tapasztaltam a hatását a dolognak,mégis nyugodtan és kreatívan próbálok hozzáállni a dologhoz .. hogy Ati is belássa a dolog egyáltalán nem jó és inkorrekt hatását .. :) Tehát ha visszaolvasol,amihez azért kell némi elszántság,akkor nem csak a kalapunkat emeljük meg előtted,de tisztába jössz az eddigi kirohanások és személyeskedések negatív mivoltával :) |
Quote:
néztem a számaidat, és ott szinte semmi hatása nem lenne egy átlagos elfre. tehát átgondolva: ezekkel a százalékokkal egyáltalán nem támogatom. pont a békés felfedezők szívnak vele, ők továbbra is védetlenek egy brutál hadissal szemben, akik meg ok nélkül szivathatták a hadisokat, azok meg ezt továbbra is megtehetik, viszont könnyebben ráfáznak (akár fel se tegyék a faji varázslatukat...). szóval ebben a formában én úgy látom, hogy ez a senkinek nem jó kategória, viszont jól elbonyolítjuk vele a játékot... |
Quote:
Szép lassan haladok a visszaolvasással is! :) Viszont a hozzászólásom inkább volt gúnyos, mint dühös :))) Szerintem a kultúráltan megfogalmazott kritikára, bírálatra is szükség van ahoz, hogy változás leegyen ezen a téren. És a "fúú, de kár érte. légyszi ne legyen már mégse" nem hiszem, hogy hatásos! Igenis érezze a managenent, hogy a módosítás nem arat osztatlan sikereket. :)) no, de vissza az olvasáshoz .... :rolleyes: P |
All times are GMT +1. The time now is 10:20. |