Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

[HTPA]GeeForce 05-18-2010 10:02

nem köszi, megoldom magam.... :D

épp az imént sikerült 50 kocsma helyett 50 kórházat építeni egy 167 hekis országba... szerintem mára az elég baki! :D

[HTPA]GeeForce 05-18-2010 10:06

jut is eszembe.
nincs valami log arról, hogy mennyivel csorogtam be? nem tudom megnézni, mert 3 napnál régebben pakoltam ki azt a cuccot a piacra, és nem látom már a régi eseményeim között azt, hogy mennyit vásároltak abból meg.
természetesen semmi "belső" infó nem érdekel, csak nagyságrendileg, mert ha 100 milliárdnál többet buktam, akkor kiírnám ide bakinak. :)

Ati 05-18-2010 10:08

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 252513)
jut is eszembe.
nincs valami log arról, hogy mennyivel csorogtam be? nem tudom megnézni, mert 3 napnál régebben pakoltam ki azt a cuccot a piacra, és nem látom már a régi eseményeim között azt, hogy mennyit vásároltak abból meg.
természetesen semmi "belső" infó nem érdekel, csak nagyságrendileg, mert ha 100 milliárdnál többet buktam, akkor kiírnám ide bakinak. :)

Hacsak e-mail értesítőt nem kértél, és onnan össze nem szeded, akkor ilyen régi adatok nincsenek meg.

[HTPA]GeeForce 05-18-2010 10:10

nem mertem kérni.. :D
a hiányzó egységek számából következtetni lehet.. talán jobb is, ha nem tudom meg pontosan.. :D

kb 3 millió egységem hiányzik. 50000-res áron. :D

Fefe013 06-01-2010 14:13

13:43:21 Az éj leple alatt álmukban megöltek 0 katonánkat, 0 védőnket, 0 támadónkat, 0 elitünket, 0 íjászunkat és 0 lovasunkat!

13:43:16 Elloptak 0 bála ételt, 0 tábla agyagot, 0 öl fát, 0 mázsa követ, 0 fémrögöt, 0 fegyvert és 0 drágakövet!

13:43:13 Elloptak 0 bála ételt, 0 tábla agyagot, 0 öl fát, 0 mázsa követ, 0 fémrögöt, 0 fegyvert és 0 drágakövet!

13:43:09 2.312 aranyat elloptak!

13:42:59 Elloptak 0 bála ételt, 0 tábla agyagot, 0 öl fát, 0 mázsa követ, 0 fémrögöt, 0 fegyvert és 0 drágakövet!

13:42:46 2.295 aranyat elloptak!

Itt egy korábbi eseménysor a sok bankos, raktár nélküli hullámból...
Nem baj, h nem jött semmi elsőre, azért még kétszer meg kell próbálni a rakit:D
Nem való nekem a hulla, az ilyeneknek nem tudok írni, pedig egy-két tippet adnék...

Tanuló 06-09-2010 14:27

Nekem a legnagyobb bakim a több vágólapos böngésző, illetve a több ország megnyitott állapota volt. Egy A-s támadásnál kv előtt villámgyorsan lebontottam a B-s orimban 650 hekit, és utána nagyon elcsodálkoztam, mikor több mint 600 hekit buktam, és nem volt üresem. A következő csodálatos pillanat az volt, mikor a B-s orimba benéztem...

Hex 06-09-2010 17:06

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 252500)
tiszelet vet vihart arat:rolleyes:

nem tom mit kell az országommal poénkodni :D mikor megkaptam, onnan kb. két hét volt mire rájöttem, hogy egy t betü a regelésnél kimaradt. Azóta is pár havonta rágom Ati fülét, azért a nyamvadt t betűért, de ő mindig azt mondja, hogy kérdezzem meg Tsobit, hogy mennyi idő van még az országnév átíratásig :D

csabi 06-10-2010 02:36

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 255524)
nem tom mit kell az országommal poénkodni :D mikor megkaptam, onnan kb. két hét volt mire rájöttem, hogy egy t betü a regelésnél kimaradt. Azóta is pár havonta rágom Ati fülét, azért a nyamvadt t betűért, de ő mindig azt mondja, hogy kérdezzem meg Tsobit, hogy mennyi idő van még az országnév átíratásig :D

7évente ígérte Ati.. :) tehát jövőre.. :rolleyes::D

Tsobi 06-10-2010 07:15

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 255557)
7évente ígérte Ati.. :) tehát jövőre.. :rolleyes::D

No.. van még 3 és fél év addig.. :)

Dynosaur 06-13-2010 11:22

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 255524)

nekem meg egy kisbetűt kéne nagyra cserélni, és egy nagyot kicsire... :p szóval rossz betűt írtam naggyal, mint szerettem volna... de hát úgy néz ki várni kell még egy keveset addig... :)

Esetleg mivel Tsobi tartja számon a névváltoztatás idejét, akkor meg lehet próbálni őt "leitatni", hogy előrébb kerüljön a naptárban a várva várt nap... :D :D

All times are GMT +1. The time now is 16:46.