![]() |
Quote:
|
hja, a hulla termelő az nagyon jó:):)
|
Quote:
|
sztem egy túlélő kereskedő hulla tök jó kis tamagocsi termelőnek :) legközelebb kipróbálom, tényleg :)
|
Xxxxxx (#000000)
2007-08-13 xx:xx:xx Helyezés: 000 Érték: 00000 Szövit keresek! TÖK MINDEGY A FAJTÁJA MEG MINDEN!! --- Jelige: félek egyedül. :D |
.... (#)
2007-08-13 20:06:43 Helyezés: .... Érték: ..... hello szövibe toborzok tagokat faj mindeggy de ha lehet varik és hadik jelöljenek.de a lehetőség mindenkinek adott. feltétel:gyakori fentlét |
Quote:
|
xxxx (#xxxx)
xxx Helyezés: xxx Érték: 20xxx Hali Szövinkbe várunk 1 erős hadis orit! Feltétel: -harcos legyen (Ork,törpe, esetleg óriás) -tábornok vagy harcos személyiség -bár ez annyira nem fontos -legalább 2k elit , vagy lovas legyen és persze közel legyél! -Msn jó ha van de nem fontos! -Légy aktív! Akit érdekel írjon! A többit zöldben. Hát az első hogy esetleg óriás, szerintem az egyik legjobb hadis faj az óriás.A másik hogy 20k feletti értéknél 2k támadóegység...ez nekem fura mert az orkommal van 7k, de lehet hogy én tudok annyira hogy ennyit kihoztam belőle :D |
Én utálom az óriásokat, de azért összeállok velük, sőt magam is voltam már az :)
Lehet, hogy enm mindenki ennyire toleráns :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:37. |