![]() |
Teljes lista az elmúlt 24 óráról:
2007-08-21 15:00:02 megtor/ló (#379074) elfoglalt 1 hektárt Lovarda:) (#376419) országától. 2007-08-21 14:45:02 megtor/ló (#379074) megtámadta Pool (#160521) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2007-08-21 13:27:03 Pool (#160521) megtámadta megtor/ló (#379074) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2007-08-21 13:15:02 Pool (#160521) elfoglalt 5 hektárt megtor/ló (#379074) országától. 2007-08-21 13:03:03 Pool (#160521) elfoglalt 13 hektárt megtor/ló (#379074) országától. 2007-08-21 12:51:03 Pool (#160521) kifosztotta megtor/ló (#379074) országát. 2007-08-21 11:27:03 Lovarda:) (#376419) kifosztotta Pool (#160521) országát. 2007-08-21 11:24:02 megtor/ló (#379074) elfoglalt 5 hektárt Pool (#160521) országától. Ennyi ütés volt csupán... De az utolsó elég érdekes, akkor szokott ilyen történni, ha a támadó és a védő féllel is ugyanaz játszik.... Amikor senki nem jött párbajozni, és én voltam pár orimmal, akkor nekem is ilyen ütéseim voltal Jah és felfelé ment a támadó Megmagyarázod Attila? Kicsit most csalódtam... |
Végülis megtor/ló, Lovarda, ott a ló mindkettőben
|
Quote:
|
Quote:
Akkor az összes ló az enyim:) |
Quote:
|
Quote:
Sőt még pool orival is én mentem:D:D |
Quote:
Remélem, nem kell elmagyaráznom, miért? Nyugodtan vedd poénra, de így nem fair a játék. 1 heki alulról? Ez több, mint hihetetlen... Ati, történhet ilyen? :) |
Quote:
|
off
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóval ,ha részedről ennyi volt akkor ennyi volt nincs mit tenni. A lelkiismeretem tiszta és nem csaltam ellened se én se Máté! És még1-szer kérdem,ha én mentem volna két orival akkor gondolod beütöm magam 1 hekire? Ennyire azért nem vagyok balek. |
Quote:
További szép napot! |
Quote:
Na most jöjjön még ide vagy 3 ember és írja már meg nekem a tutit! Poolal szépen elbeszélgettem, majd ha gondolja még beszélek vele. A vádaskodást és az okoskodást mellőzük kérem szépen:) |
Quote:
|
Quote:
Te nyertél barátom! Nem tudom feltünt-e neked ,hogy végig szinte a fórumon beszéltegettem egy pool nevű taggal aki melleslege jó arcnak tűnt. A tényekkel tisztában vagy legalább?? Mi a probléma?:mad::mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Engem is erdekel, hogy hogy sikerult 1 hekis utes. :)
Ki tudja? :) |
Quote:
|
Quote:
Leesek a székről mindjárt komolyan mondom:eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1 hekis ütések akkor vannak ha azonos az IP cím sehogy máshogy nem fordulhat elő... Bebuktad:) Legalább annyi eszed lehetett volna, hogy IP-t váltasz:D |
Quote:
|
Quote:
Nincs mit mondanom róla kedves és becsületes Dragon;) |
Quote:
Minden más logikátlan. |
Quote:
|
Quote:
Nem! Fölösleges indulatokat keltesz te is? Igen! Miről beszélünk? öööö.... Quote:
Olyan dolgokat írsz ,hogy padlót fogok:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Na én most ebbe a témába teljesen ártatlan vagyok ugyhogy én is nem szólok hozzá a dolgokhoz;)
ja és ezalatt azt értem: Én csak a saját országomba jártam azt,hogy mikor és mennyit az szerintem most mind1:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én egy deka csalást nem csinálok és tisztességgel játszok mind a 4 orimban! Te honnan veszed a bátorságot ahoz ,hogy ilyen dolgokkal vádolj meg? Képben vagy a mostani esettel kapcsolatban? Ott jártál és tudsz mindenről? |
Quote:
|
Quote:
Ez csupán elvi fejtegetés részemről, mindenféle vádaskodás nélkül, pusztán a logikára alapozva ;) |
Quote:
Nem volt semmiféle csalás pool ellen! És poolnak még1-szer gratulálok a győzelméhez. Egyéb hozzáfűznivalók esetleg a most bekapcsolódóktól?:) |
Egyébként szó volt valami párbaj közben folytatott beszélgetésről Atilla:) és Pool között. ti kinéznétek egy régi játékosból, hohy amíg valakivel beszélget fórumon, addig hátbatámadja. Én szeretnék hinni a játék tisztaságában, mert ha már mindenki vádaskodik mindenkivel szemben akkor magánaka fórumnak csak mutogató szerepe lesz és emmi egyéb.
|
Quote:
Én vagyok a két orival ugye... És akkor az egyikkel nyerni akarok.. Akkor miért nem bontok le vele? :) Nem csaltam és jó fej vagyok és kész;) |
All times are GMT +1. The time now is 14:02. |