![]() |
Hosunk szokasos esti setajara indult a varfalon. Atnezett a szomszed varra, ami mostanaban egy uj varazslo erkezesevel, mintha kicsit messzebbnek tunne, mint szokasosan, de azert meg latotavolsagon belul van. Vmi feltunt neki. Az eddigi mosolyok, esetleg nemtorodom tekintetek helyett feszult figyelmet, es morcos arcokat latott. Tudta, hogy ez a beke nem tarthato orokke, ezt mar az elejetol kezdve erezte. Sajnos a masik varban voltak ismerosok, baratok, de tudta, ezt a harcot meg kell vivni, ha nem akarnak orokke a masodik legnagyobb var szerepeben tetszelegni. Kicsit furan erezte magat, amikor a masik varbol elfojtott szitkok is jottek, de nem erezte magat hibasnak, vagy unfairnek.
Ekkor egy nyíl koppant a feje mellett a faajtoban. Osszerezzent. Egy iras volt rajta, megnezte, ez volt bele irva: "Meg 24 ora!" Elmosolyodott, belepett a szobaja maganyaba, es elkezdett keszulodni... |
Quote:
értem én hogy villanymotor, csak mi az ami hajcsa? :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
azért kicsit csodálkozok, hogy miért éppen te.... ennyi elffel hogy akarjátok a Pannont beverni? vagy változott az elf támadóbónusza? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a pontlistát most érdemes lementeni, nyomon lehet követni a változásokat :)
indul a Hód TV élő egyenes adása :) |
Quote:
most érkezett szerkesztőségünkbe a hír, miszerint a hód eddigi legnagyobb csatája van készülőben! Mindezt alátámasztja, hogy Remy a hétvégére 3 tepsinyi túrós meggyes rétest rendelt otthon anyukájától!" "Szenzáció! Eddig meg nem erősített források szerint Gyula, alias konstruktília mától két héten keresztül tartó alkoholmentességet fogadott, mondván az elkövetkező időkben szüksége lesz a hideg fejre" "Szemtanúk hallották, ahogy Serg és ÉszakZoli két hónapja egy nyolcadik kerületi késdobáló belső szegletében a NAGY TERVről beszéltek. Ugyanezen kiszolgáló egységben álruhában Juditot is látni vélték" további híreket holnap ugyanidő tájban! |
A "szemtanúk hallották" ezt a kifejezést csiszolgasd még kicsit:D
|
Quote:
Köszönjük, hogy tájékoztatott bennünket a játék problémájáról. Kérjük következő alkalommal a külső fórumon jelezze a "Hibajelzések" menüpont alatt. Ui: válaszlevelében feltétlen mellékelje a "Beállítások" alatt található speciális kódot, valamint országának sorszámát. Köszönjük, a Hódító TV Ügyfélszolgálata |
Quote:
|
Várható előrejelzés:
Az elkövetkező órákban várható a résztvevő országok pontjainak drasztikus csökkenése az átépítések miatt, már aki eddig nem tette meg :) Helyszíni tudósítónk később még jelentkezik :) |
A való életbeli tudósítás szerint pedig áramszünet van a BIX-ben, úgyhogy ha nem jön vissza hamar az áram, akkor a szünetmentesek kifulladása után kis pihi. ;)
|
Quote:
ez mi szép lenne éppen most :) |
Quote:
Ki igy, ki úgy gyengit vagy erősít ;-) kifogásolni szabad, ha gondolod még a panaszkönyvembe is bele írhatsz :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én nem várok csodákat .. túl nagy a hírverés a dolog körül.
Ne legyen igazam :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én kiváncsi vagyok mi lesz a vége:)
Ja és hogy meddig fog tartani. Ki adja fel előbb:rolleyes::rolleyes::D:D |
Quote:
Szerintem nem kétséges mi lesz a vége. :) |
Quote:
|
Én már tudom, hogy Serg miért is vette fel régi ellenfelét Északföldet :)
Mert a pannonföldében nem volt sajtó felelős :) Úgy akar lenyomni minket, hogy Észak irományait olvastatja velünk, hátha ettöl a kardunkba dölünk. |
Quote:
vagy úgy is lehetett volna, hogy Te lépsz be hozzánk, megnézed mikor jár le a klánszabink, el megyünk szabira, majd mehetsz a szerencsés klánba, aki véletlen pontosan tudni fogja mikor jár le a klánszabi... ;) |
Quote:
|
Tombol a jó indulat :)
De nem baj, az ilyenekre szoktam jó magasrol :) |
majd időnként lehet kapni eseményeket, meg pontlistákat?:)
köszönöm előre is, és sok szerencsét mindkét klánnak;) |
Quote:
|
Quote:
|
De azért azt előre igérje meg mindkét Klán,hogy bármi is lesz a végkifejlet,nem lesz vagdalkozás,hogy így,meg úgy,és csak ezért ,vagy azért sikerült.Mert szerintem az nagyon kicsinyes,és ilyen nagy klánokra,és vezéreikre nem szabad,hogy jellemző legyen.
Tehát fel a lovakra,és gyííí. Sok sikert mindenkinek;);) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:12. |