Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Remedy 08-12-2008 21:20

Hosunk szokasos esti setajara indult a varfalon. Atnezett a szomszed varra, ami mostanaban egy uj varazslo erkezesevel, mintha kicsit messzebbnek tunne, mint szokasosan, de azert meg latotavolsagon belul van. Vmi feltunt neki. Az eddigi mosolyok, esetleg nemtorodom tekintetek helyett feszult figyelmet, es morcos arcokat latott. Tudta, hogy ez a beke nem tarthato orokke, ezt mar az elejetol kezdve erezte. Sajnos a masik varban voltak ismerosok, baratok, de tudta, ezt a harcot meg kell vivni, ha nem akarnak orokke a masodik legnagyobb var szerepeben tetszelegni. Kicsit furan erezte magat, amikor a masik varbol elfojtott szitkok is jottek, de nem erezte magat hibasnak, vagy unfairnek.

Ekkor egy nyíl koppant a feje mellett a faajtoban. Osszerezzent. Egy iras volt rajta, megnezte, ez volt bele irva:

"Meg 24 ora!"

Elmosolyodott, belepett a szobaja maganyaba, es elkezdett keszulodni...

Zounok 08-12-2008 21:20

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 186369)
ebben a kérdésben nyilatkozzanak a klán nagyjai vagy a másik klán tagjai, én nem szeretnék :)

értem én hogy villanymotor, csak mi az ami hajcsa? :)

Zounok 08-12-2008 21:22

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 186370)
Hosunk szokasos esti setajara indult a varfalon. Atnezett a szomszed varra, ami mostanaban egy uj varazslo erkezesevel, mintha kicsit messzebbnek tunne, mint szokasosan, de azert meg latotavolsagon belul van. Vmi feltunt neki. Az eddigi mosolyok, esetleg nemtorodom tekintetek helyett feszult figyelmet, es morcos arcokat latott. Tudta, hogy ez a beke nem tarthato orokke, ezt mar az elejetol kezdve erezte. Sajnos a masik varban voltak ismerosok, baratok, de tudta, ezt a harcot meg kell vivni, ha nem akarnak orokke a masodik legnagyobb var szerepeben tetszelegni. Kicsit furan erezte magat, amikor a masik varbol elfojtott szitkok is jottek, de nem erezte magat hibasnak, vagy unfairnek.

Ekkor egy nyíl koppant a feje mellett a faajtoban. Osszerezzent. Egy iras volt rajta, megnezte, ez volt bele irva:

"Meg 24 ora!"

Na végre valami :)

Kutyuleee 08-12-2008 21:23

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 185539)
Bogárinvázió a szobánkban? Ugye Kutyiii? :D:D

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185648)
rendeljetek Bogárirtást :)

kapjátok beee?:) bogár amúgy üdvözöl mindenkit:P Dragi és Ts veletek meg úgyis meg kell inni pár sört még, rendesen:)

Gyula 08-12-2008 21:24

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 186373)
Na végre valami :)

Látod hogy a nagyok miylen szépen tudnak ilyen fontos hírt közölni, sokkal szebben mint én :)

Zounok 08-12-2008 21:25

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 186369)
ebben a kérdésben nyilatkozzanak a klán nagyjai vagy a másik klán tagjai, én nem szeretnék :)

azért kicsit csodálkozok, hogy miért éppen te.... ennyi elffel hogy akarjátok a Pannont beverni? vagy változott az elf támadóbónusza? :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-12-2008 21:26

Quote:

"Meg 24 ora!"

Gyözzön a jobbik!!! sok csatát mindkét klánnak!

Gyula 08-12-2008 21:28

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 186376)
azért kicsit csodálkozok, hogy miért éppen te.... ennyi elffel hogy akarjátok a Pannont beverni? vagy változott az elf támadóbónusza? :)

mondtam hogy gyengiteni akarták magukat :) meg én szoktattam rá őket a piára és ezért szeretnek :) és mivel szeretnek, nem hagynak ki egy ilyen jó bulibol :)

Debilke 08-12-2008 21:30

Quote:

"Meg 24 ora!"

nagyon drukkol a Hősnek :)

Zounok 08-12-2008 21:50

a pontlistát most érdemes lementeni, nyomon lehet követni a változásokat :)

indul a Hód TV élő egyenes adása :)

Grabi 08-12-2008 22:00

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 186381)
a pontlistát most érdemes lementeni, nyomon lehet követni a változásokat :)

indul a Hód TV élő egyenes adása :)

a hód tv élőben sugározza: 23:00 órás híreinket hallják sztív szerkesztő úrtól:

most érkezett szerkesztőségünkbe a hír, miszerint a hód eddigi legnagyobb csatája van készülőben! Mindezt alátámasztja, hogy Remy a hétvégére 3 tepsinyi túrós meggyes rétest rendelt otthon anyukájától!"

"Szenzáció! Eddig meg nem erősített források szerint Gyula, alias konstruktília mától két héten keresztül tartó alkoholmentességet fogadott, mondván az elkövetkező időkben szüksége lesz a hideg fejre"

"Szemtanúk hallották, ahogy Serg és ÉszakZoli két hónapja egy nyolcadik kerületi késdobáló belső szegletében a NAGY TERVről beszéltek. Ugyanezen kiszolgáló egységben álruhában Juditot is látni vélték"

további híreket holnap ugyanidő tájban!

Serg 08-12-2008 22:09

A "szemtanúk hallották" ezt a kifejezést csiszolgasd még kicsit:D

Grabi 08-12-2008 22:12

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 186384)
A "szemtanúk hallották" ezt a kifejezést csiszolgasd még kicsit:D

Kedves játékosunk,

Köszönjük, hogy tájékoztatott bennünket a játék problémájáról. Kérjük következő alkalommal a külső fórumon jelezze a "Hibajelzések" menüpont alatt.

Ui: válaszlevelében feltétlen mellékelje a "Beállítások" alatt található speciális kódot, valamint országának sorszámát.

Köszönjük, a Hódító TV Ügyfélszolgálata

Serg 08-12-2008 22:15

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 186366)

Az "előrángatott ori" kifelyezést kikérem magamnak. Nem rángattak engem sehová sem. Úgy gondolták a bigesek hogy túl jók a pannon ellen, ezt a fair játék érdekében felvettek engem, hogy meggyengitsék magukat.

Hát igen mintha azt a klánt ütötte volna le a big ahol te is megfordultál klántagként az ovi ellen ha így gyengítesz akkor semmi kifogásom

Zounok 08-12-2008 22:21

Várható előrejelzés:

Az elkövetkező órákban várható a résztvevő országok pontjainak drasztikus csökkenése az átépítések miatt, már aki eddig nem tette meg :)

Helyszíni tudósítónk később még jelentkezik :)

Ati 08-12-2008 22:26

A való életbeli tudósítás szerint pedig áramszünet van a BIX-ben, úgyhogy ha nem jön vissza hamar az áram, akkor a szünetmentesek kifulladása után kis pihi. ;)

Zounok 08-12-2008 22:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 186389)
A való életbeli tudósítás szerint pedig áramszünet van a BIX-ben, úgyhogy ha nem jön vissza hamar az áram, akkor a szünetmentesek kifulladása után kis pihi. ;)

ez mi szép lenne éppen most :)

Gyula 08-12-2008 22:32

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 186387)
Hát igen mintha azt a klánt ütötte volna le a big ahol te is megfordultál klántagként az ovi ellen ha így gyengítesz akkor semmi kifogásom

Hihetetlen milyen jó a memóriád :)
Ki igy, ki úgy gyengit vagy erősít ;-) kifogásolni szabad, ha gondolod még a panaszkönyvembe is bele írhatsz :)

Északföld 08-12-2008 23:53

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 186376)

Nem, csak ha lefordulok + kimegy egy ori akkor 80% barakk lazán verjük a BIG-et. :) Ezért kell az ELF, hogy ez ne történjen meg, egyébként lehet ide írni akármit, ekkora orikat már mindenki félt, sokkal több kraft kell egy klán támadáshoz, mint ami most van. Majd megy a rengetés meg a gyújtogatás..:D:D:D:D

Északföld 08-12-2008 23:55

Quote:

"Meg 24 ora!"

Öööö..én ezt picit másképp tudom, egy nyíl koppan a fején és arra ébredt nem ébred. :D (egyébként találó kis történet. :))

Serg 08-13-2008 00:22

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 186391)
Hihetetlen milyen jó a memóriád :)
Ki igy, ki úgy gyengit vagy erősít ;-) kifogásolni szabad, ha gondolod még a panaszkönyvembe is bele írhatsz :)

Dehogy írok a panaszkönyvbe inkább örülök hogy időben kiléptél abból a klánból még mielőtt sok földet vesztettél volna...

Tsobi 08-13-2008 00:27

Én nem várok csodákat .. túl nagy a hírverés a dolog körül.
Ne legyen igazam :)

Északföld 08-13-2008 00:40

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 186408)
Én nem várok csodákat .. túl nagy a hírverés a dolog körül.
Ne legyen igazam :)

Nem dehogy, ütünk pár 0 hekiset, aztán rájövünk jobb a békesség, az emberke kihúzza a nyilat a fából, rájön jobb második várnak lenni, mint romhalmaznak, aztán éldegélnek tovább :D

Remedy 08-13-2008 00:45

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186406)
Öööö..én ezt picit másképp tudom, egy nyíl koppan a fején és arra ébredt nem ébred. :D (egyébként találó kis történet. :))

Nos, mivel ebben az 5 percben talaltam ki, furcsallanam, ha maskepp tudnad, de ahogy gondolod. Talan emiatt talalo is... :)

Tsobi 08-13-2008 00:45

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186411)
Nem dehogy, ütünk pár 0 hekiset, aztán rájövünk jobb a békesség, az emberke kihúzza a nyilat a fából, rájön jobb második várnak lenni, mint romhalmaznak, aztán éldegélnek tovább :D

Ha harc lesz,nincs kétségem affelől,hogy kié lesz a diadal. Mondom ezt úgy,hogy minden tiszteletemből mindkettő tagjai részesednek.

Északföld 08-13-2008 01:12

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 186414)
Ha harc lesz,nincs kétségem affelől,hogy kié lesz a diadal. Mondom ezt úgy,hogy minden tiszteletemből mindkettő tagjai részesednek.

Remélem ránk fogadsz. :)

Tsobi 08-13-2008 01:17

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186415)
Remélem ránk fogadsz. :)

A remény hal meg utoljára :rolleyes:

Hornet 08-13-2008 06:21

Én kiváncsi vagyok mi lesz a vége:)
Ja és hogy meddig fog tartani.
Ki adja fel előbb:rolleyes::rolleyes::D:D

Arwyl szelleme 08-13-2008 07:26

Quote:

Originally Posted by Hornet (Post 186421)
Én kiváncsi vagyok mi lesz a vége:)
Ja és hogy meddig fog tartani.
Ki adja fel előbb:rolleyes::rolleyes::D:D

Szerintem nem kétséges mi lesz a vége. :)

sutike31005 08-13-2008 07:53

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186307)
Jó akkor pontosítsunk: * (#)
Jah és vissza szeretnék rájuk támadni, de nem látok olyan sorszámú klánt hogy #....ez akkor valami BUG? :p

BIG kistesója a BUG?...

Gyula 08-13-2008 08:37

Én már tudom, hogy Serg miért is vette fel régi ellenfelét Északföldet :)
Mert a pannonföldében nem volt sajtó felelős :) Úgy akar lenyomni minket, hogy Észak irományait olvastatja velünk, hátha ettöl a kardunkba dölünk.

Hóhér 08-13-2008 09:11

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 186427)
Mert a pannonföldében nem volt sajtó felelős :) Úgy akar lenyomni minket, hogy Észak irományait olvastatja velünk, hátha ettöl a kardunkba dölünk.

vagy úgy is lehetett volna, hogy Te lépsz be hozzánk,
megnézed mikor jár le a klánszabink, el megyünk szabira, majd mehetsz a szerencsés klánba, aki véletlen pontosan tudni fogja mikor jár le a klánszabi...

;)

Arwyl szelleme 08-13-2008 09:51

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 186428)
vagy úgy is lehetett volna, hogy Te lépsz be hozzánk,
megnézed mikor jár le a klánszabink, el megyünk szabira, majd mehetsz a szerencsés klánba, aki véletlen pontosan tudni fogja mikor jár le a klánszabi...

;)

Ne mondj már ilyet Ákos, biztos nem úgy volt az! :D ;)

Gyula 08-13-2008 10:04

Tombol a jó indulat :)

De nem baj, az ilyenekre szoktam jó magasrol :)

Burning 08-13-2008 11:36

majd időnként lehet kapni eseményeket, meg pontlistákat?:)
köszönöm előre is, és sok szerencsét mindkét klánnak;)

Dragi 08-13-2008 11:38

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 186432)
majd időnként lehet kapni eseményeket, meg pontlistákat?:)
köszönöm előre is, és sok szerencsét mindkét klánnak;)

Mozog a space a billentyűzetembe lehet kicserélem a bill.-t :) ilyen eseméynre gondoltál ?:)))

Burning 08-13-2008 11:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 186433)
Mozog a space a billentyűzetembe lehet kicserélem a bill.-t :) ilyen eseméynre gondoltál ?:)))

ha ilyesmiről pontlista is létezik, igen:)

Hornet 08-13-2008 11:58

De azért azt előre igérje meg mindkét Klán,hogy bármi is lesz a végkifejlet,nem lesz vagdalkozás,hogy így,meg úgy,és csak ezért ,vagy azért sikerült.Mert szerintem az nagyon kicsinyes,és ilyen nagy klánokra,és vezéreikre nem szabad,hogy jellemző legyen.

Tehát fel a lovakra,és gyííí.

Sok sikert mindenkinek;);)

Északföld 08-13-2008 12:01

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 186426)
BIG kistesója a BUG?...

Ez tecc! :D:D:D:D:D:D

Északföld 08-13-2008 12:02

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 186427)

Nem, nem rossz a megközelítés. Míg ti olvastok addig mi alszunk. :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 15:12.