Gratula a két ellenfelemnek nagyon jó játék volt részemről :) jojo a végére pont akkora sereget állított ki amivel be tudott volna ütni ( mégha ő nem is tudott gömbölni a párbaj alatt de látszik, hogy profin kikövetkeztette.. :) ) de sejtettem, hogy erre készül ezért betettem még a végére 200 védőt. pool a végén szépen lerengetett bár gondolom jojot akarta mivel magasan ő volt a második és csak neki volt 3unk közül támadó egysége bent (előző párbajnál ezért rengetett elvileg engem hiába voltam utolsó volt 200 támadóm..) de gondolom bentmaradhatott az én sorszámom.. bár ha ez a rengés nincs akkor lehet be tudom előzni jojot.. nagyon jó játék volt :) kár hogy A és C nem támadták egymást semmilyen téren, úgy izgibb lett volna a játék de így is jó volt.
3 körönte kaptam a 12 kör vihart ez nem volt túl előnyös :) az elején elbuktam 100 tolvajt azzal nagy hátrányba kerültem.. :S jojo végig passzívan játszott amikor megláttam mennyi védelmet tartott bántam, hogy nem tartottam meg a támadókat az elejéről és, hogy az első tmadásom nem felé intéztem :) mindenesetre jó játék volt nagyon sokat tanultam. örülök, hogy végre 3an játszunk egy párbajon
|