Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2011-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4506)

Pool 08-05-2011 19:12

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 291189)
Most miért kell ez állandóan srácok?!
Csodálkoztok, h kevés a résztvevő, mikor minden párbaj után, ahol több, mint 2 ember van és nincs köztük mnt, csak a sárdobálás megy oldalakon át....
Az előző fordulót főleg időhiány miatt hanyagoltam, de átgondolom, h ha lesz is időm megéri e rááldozni erre...:(
Játék, s úgy kellene hozzáállni is...

Teljesen igazad van, de nem tehetek róla, hogy vannak, akik nagy mellénnyel nyilatkoznak, majd egy rosszul sikerült párbaj után mindenki mást okolnak, kivéve a rossz taktikájukat...

Merengő 08-05-2011 19:21

Quote:

Csodálkoztok, h kevés a résztvevő, mikor minden párbaj után, ahol több, mint 2 ember van és nincs köztük mnt, csak a sárdobálás megy oldalakon át....
Az előző fordulót főleg időhiány miatt hanyagoltam, de átgondolom, h ha lesz is időm megéri e rááldozni erre...:(

... nyugi én már kiszálltam ebből a játékból :) mikor 3 aktív játékos van és abból kettő egyet támad csak és kizárólag az nálam nem játék.

Pool 08-05-2011 19:37

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 291192)
... nyugi én már kiszálltam ebből a játékból :) mikor 3 aktív játékos van és abból kettő egyet támad csak és kizárólag az nálam nem játék.

...Miután mindkettőnél próbálkoztál sereggel....

Ati 08-06-2011 09:56

Holnap este 22 órától párbaj!

Princ 08-06-2011 17:19

Quote:

Ismerős ez a helyzet. Egyszer Tuvalu írt hasonlót ezeken a lapokon, már akkor is eszembe jutottak erről a régi énekkaros órák. Amikor ugyanis a tanár hamis hangot hall és keresi hogy kié, először csak a mezzo énekli a dallamot, aztán az alt-mezzo, aztán csak mondjuk a hátsó sor, végül csak néhányan, és ha az is hamis, akkor már jól hallatszik és kijavítható.
Néha túlságosan is életszerű ez a játék, nem így kéne lennie.

Ati 08-07-2011 08:57

MA este 22 órától párbaj!

Ati 08-07-2011 15:50

MA este 22 órától párbaj!

Ati 08-07-2011 20:34

25 perc a párbajig!

Ati 08-07-2011 20:45

Negyed óra a párbajig! Jó játékot!

Merengő 08-07-2011 22:08

Gratula a két ellenfelemnek nagyon jó játék volt részemről :) jojo a végére pont akkora sereget állított ki amivel be tudott volna ütni ( mégha ő nem is tudott gömbölni a párbaj alatt de látszik, hogy profin kikövetkeztette.. :) ) de sejtettem, hogy erre készül ezért betettem még a végére 200 védőt. pool a végén szépen lerengetett bár gondolom jojot akarta mivel magasan ő volt a második és csak neki volt 3unk közül támadó egysége bent (előző párbajnál ezért rengetett elvileg engem hiába voltam utolsó volt 200 támadóm..) de gondolom bentmaradhatott az én sorszámom.. bár ha ez a rengés nincs akkor lehet be tudom előzni jojot.. nagyon jó játék volt :) kár hogy A és C nem támadták egymást semmilyen téren, úgy izgibb lett volna a játék de így is jó volt.

3 körönte kaptam a 12 kör vihart ez nem volt túl előnyös :) az elején elbuktam 100 tolvajt azzal nagy hátrányba kerültem.. :S jojo végig passzívan játszott amikor megláttam mennyi védelmet tartott bántam, hogy nem tartottam meg a támadókat az elejéről és, hogy az első tmadásom nem felé intéztem :) mindenesetre jó játék volt nagyon sokat tanultam. örülök, hogy végre 3an játszunk egy párbajon

All times are GMT +1. The time now is 00:50.