![]() |
Quote:
Nem véletlen lett a klántámadások eseménylistája csúsztatva 3 körrel. Röhej, hogy a jelenlegi klánszabályozás és pontlista miatt szerencsétlen támadóknak szinte biztosra vehető az egyéni "mafla".Sőt ahogy a mellékelt ábra mutatja nem is egy ütés :( Jó lenne ha a külső fórum "keménymagja" (és persze mások is akinek van tapasztalata ezügyben!) végre komolyan elkezdene foglalkozni a klántámadások megreformálása című topic-kal! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Majd ha hazaertem kerek valakitol egy kronikat. Monro, lehet van benne valami amit mondasz, de szerintem jo megoldast ez ugyben nehez lessz talalni. |
Quote:
Szóval megéri kockáztatni... Még így is megérte a pokolnak támadni, hogy leütötték a szerzett föld felét róluk... |
Quote:
|
Quote:
De visszaolvasva azért eléggé szembetűnő, hogy bizonyos emberek hibáznak hatalmasat és játékot befolyásoló módon céloznak olyan dolgokra, amelyekre esetleg nem kéne. Valami olyasmit is olvastam, hogy akkor lehet beszélni róla, ha a publikus pontlistában már megjelent. Ez természetesen, csak a klánütésekre vonatkozik, mert ugye egyéni eksönökről nincs publikus eseménylista. Szerintem azért az ugymond /említésre érdemes egyéni akciók/ 4-5 órával a történés után, már nem befolyásolhatóak információmegosztással :) Kis hektárszámon még lehetőség van az adok-kapokra, de az álltalában nem is említésre méltó :) A lényeg, hogy igazad van. Majd holnap reggel 4kor megkérdezem mi is történt valójában :D ;) |
Quote:
Mert ugye a teljes az elmúlt 24 órát mutatja :D |
szerintem kicsit túlspirázzátok ezt. úgyis a legtöbb játékos tudja pontlistábol ki kit ütött éjjel, sőt a klánt is, sőt a ráállást is.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:38. |