![]() |
Quote:
|
A sas vadászni tanítja a fiát. Meglátnak egy héját.
- Na fiam, most mutasd meg, mit tudsz! A sasgyerek felülről rácsap, elejti. Mondja neki az apasas: - Te fogtad, fiam, tied a zsákmány. A sasfiú fanyalog, nemigen van gusztusa. Korholja az apja: - Egyed csak nyugodtan, fiam, a héjában van a vitamin! :D |
Quote:
|
délben humor ja
Részeg ember ül a csónakban, egyszer csak egyensúlyát vesztve megbillen és beesik a vízbe. Elkezd segítségért kiabálni a közelben lévő halászoknak:
- Halászok! Halászok! Mire a válasz: - Mi is, csak nem ordibálunk. |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Csokibá hozta a formáját...ez nagyon beteg :Dde jó :D:D
|
"Ha Petinek három almája van és Évinek kettő, akkor miért nem maradnak
kussban és esznek? " "A vérfertőzés szégyellni való, úgyhogy maradjon a családban." (graffiti) "A gyászmenet hossza nem attól függ, hogy milyen voltál életed során, hanem hogy esik-e az eső." (R. Clooney) "Olyan csúnya voltam mikor megszülettem, hogy a szülész a méhlepényt próbálta életre pofozni." (J. Rivers) "Ha a második jelenetben is még rajtam van az alsónadrágom, kételkedni kezdek, hogy jó forgatókönyvet kaptam-e." ( M.Gibson) "Több férfi hagyná el otthonát, ha tudná hogyan kell összecsomagolni." (graffiti) "A szél a levegő azon része, amelyik siet." (graffiti) Amíg keresed az igazit, jól érezheted magad az esélyesekkel is. |
All times are GMT +1. The time now is 19:48. |