Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Jó reggelt! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2418)

Pepa 06-30-2008 08:19

De rég volt, hogy 9 után kelhettem. Jó reggelt mindenkinek!

J.Ati 06-30-2008 08:20

De rég volt,hogy ilyen korán kelhettem:o
Jó reggggelt!:)

Tsobi 06-30-2008 13:16

Jó reggelt :)

J.Ati 07-04-2008 11:53

Jó reggelt!:)

Szép időnk van:)

dugó 07-05-2008 08:11

jó reggelt
ma arra keltem FÉL 8-KOR:S hogy egy b*szott nagy lódarázs van a függöny mögött:eek:
egy füzette rávertem vagy 4-27-et, de csak elszédült...miután egy isteneset kapott megszédült és leesett a párkányra...elhúzom a függönyt hogy megadom a kegyelemdöfést, errekirepül...aki tudja hogy védekezzek ez ellen az írjon mert még visszajön:confused:

Dragi 07-05-2008 08:27

Quote:

Originally Posted by dugó (Post 182737)
jó reggelt
ma arra keltem FÉL 8-KOR:S hogy egy b*szott nagy lódarázs van a függöny mögött:eek:
egy füzette rávertem vagy 4-27-et, de csak elszédült...miután egy isteneset kapott megszédült és leesett a párkányra...elhúzom a függönyt hogy megadom a kegyelemdöfést, errekirepül...aki tudja hogy védekezzek ez ellen az írjon mert még visszajön:confused:

ne keljél fel :p
De amúgy akár csinálhatod azt is hogy fogsz egy sprayt meg egy gyufát gyufát meggyújtod sprayvel meg fújol és szegényke elég :p
ha tűzálló akkor ÍJ

Drang 07-05-2008 09:05

Quote:

jó reggelt

Ha valóban lódarázs,és nem poszméh vagy fadongó, akkor szaladj:D:D
Bár gyorsan repül...
Ha esetleg rovarméreg allergiád van az echte-lódarázs komoly ellenfél.Volt már aki egy csípésbe belehalt:(
Ha lassan futsz, küldj neki MNT-ajánlatot:D:D:D:D:D

Andrew 07-05-2008 09:17

Quote:

jó reggelt

Használj papucsot, és ha földre került, rá is taposhatsz, és elmesélheted, hogy milyen hangot adott ki :D:D

dugó 07-05-2008 10:07

holnap reggel felfegyverkezve fogom várni az ellenséget...MNT-t nem küldök, csak akkor ha gyáva vagyok vagy haver az illető...bekepcsolom a mobilon a videót és kezdődik a harc...mostmár várni fogom...csak nehogy jöjjön az egész kas:eek::eek::eek:
papucs nem volt kéznél...
mellesleg tuti hogy lódarázs volt...sőt az is lehet hogy a királynő...utána olvastam az imént és nincsenek jó reményeim:D
4-700-an is lehetnek egy kasban...35mm a királynő és 25 a szolgák:D
a házuk akár 70 cm is lehet és ereszekben és padlásokban laknak és szívesen beszélnak nyáron a szobába...(az ablakom felett van a padlás)

dugó 07-05-2008 10:09

képzeljétek el mire ezt írom már visszajött...egyedül:P
most kinyitottam az ablakot hogy jöjjön be:P

All times are GMT +1. The time now is 02:16.