![]() |
De rég volt, hogy 9 után kelhettem. Jó reggelt mindenkinek!
|
De rég volt,hogy ilyen korán kelhettem:o
Jó reggggelt!:) |
Jó reggelt :)
|
Jó reggelt!:)
Szép időnk van:) |
jó reggelt
ma arra keltem FÉL 8-KOR:S hogy egy b*szott nagy lódarázs van a függöny mögött:eek: egy füzette rávertem vagy 4-27-et, de csak elszédült...miután egy isteneset kapott megszédült és leesett a párkányra...elhúzom a függönyt hogy megadom a kegyelemdöfést, errekirepül...aki tudja hogy védekezzek ez ellen az írjon mert még visszajön:confused: |
Quote:
De amúgy akár csinálhatod azt is hogy fogsz egy sprayt meg egy gyufát gyufát meggyújtod sprayvel meg fújol és szegényke elég :p ha tűzálló akkor ÍJ |
Quote:
Bár gyorsan repül... Ha esetleg rovarméreg allergiád van az echte-lódarázs komoly ellenfél.Volt már aki egy csípésbe belehalt:( Ha lassan futsz, küldj neki MNT-ajánlatot:D:D:D:D:D |
Quote:
|
holnap reggel felfegyverkezve fogom várni az ellenséget...MNT-t nem küldök, csak akkor ha gyáva vagyok vagy haver az illető...bekepcsolom a mobilon a videót és kezdődik a harc...mostmár várni fogom...csak nehogy jöjjön az egész kas:eek::eek::eek:
papucs nem volt kéznél... mellesleg tuti hogy lódarázs volt...sőt az is lehet hogy a királynő...utána olvastam az imént és nincsenek jó reményeim:D 4-700-an is lehetnek egy kasban...35mm a királynő és 25 a szolgák:D a házuk akár 70 cm is lehet és ereszekben és padlásokban laknak és szívesen beszélnak nyáron a szobába...(az ablakom felett van a padlás) |
képzeljétek el mire ezt írom már visszajött...egyedül:P
most kinyitottam az ablakot hogy jöjjön be:P |
All times are GMT +1. The time now is 02:16. |