![]() |
Érdekes
Ezt az anarchos dolgot ne keverjük bele ebbe a témába,mert tapasztalataim szerint elég sokan megjárták már a poklot is!
(volt szövik,ismik,barátok,..esteleg ellenségek-ellenfelek) pár ori átcsuszott ezért azért. Az ok más és más! Erről az anarchos témáról meg annyit,hogy aki esetleg véletlenűl *csal* esteleg nem tud róla ,hogy szabály ellenes a tevékenysége vagy az egyik családtagjával együtt teszik ki őket anarchba,mert kavarodás volt az még véletlenűl se tudja a jogait illetve észrevételét közölni,mert onnan nincs vissza út.(anarchból) Egy tárgyláson is van védelem,mert aki bele ől az orijába xx smst azt megilletné az,hogy tudjon védekezni....a volt szövim járt így a napokban:( Sorry,hogy én is elkanyarodtam! -Tudnék én is másolgatni msn-ről meg e-mailból!(fölösleges) Amúgy meg kár vitázni és egymást oltani,mert mindenki másképp játszik és mást lát jónak. Vannak akik csak futnak egy gyors kört és gyüjtik személyiségeket. Vannak akik A-ban tanyáznak. És vannak akik hv-ban meg párbajon mókáznak..... |
Hát nekem az egyik jó barátom és egyben tanítványommal megesett egyszer egy olyan dolog, hogy átrakták Anarchba, de ő nem csinált szó szerint semmit sem!
Be volt Vippelve az orija, és csak úgy simán át tették, pedig semmit nem csinált ekkor mikor hazaértem és megláttam panaszkodott nekem, hogy jajjajj Nah és ezután én írtam Goldy-nak zőődet a hódon belül, hogy XY országot át tettétek Anarchba, de semmi ok nem volt rá, és akkor Goldy lehet szólt Atinak vagy lehet ő nézett utána, hogy tényleg igazat mondok-e de persze írta, hogy ő maga írjon a supportra, de amikor elküldte a suportra a levlet, már írt nekem a Goldy, hogy igazam volt és félreértés történt, és vissza tették az oriját a rendes csoportjába minden ugyanolyan állapotban volt, és elnézését kérték a barátomtól:) |
Quote:
Ja de amugy : Bagoly mondja verébnek,hogy nagyfejű. Ja és most ugy állitod be a dolgot,hogy én vagyok az egyetlen aki anarba került eddig;)A nagy istenitett A-sok háborodnak itt fel,hogy anarba kerülnek .... Én ott azt tudtam jogos volt meg minden de ha numer@ orival csaltam volna akkor miért ildivel kerültem át?:D |
Nem keresem elő, melyik topicban volt, de Szecsa egyszer kijelentette, hogy a Szecsa orija áthelyezése jogos volt:) És meg sem próbált magyarázkodni, hogy hát az így meg de nem úgy... Ha sumákolsz, a te dolgod, ha átraknak érte, az az Atié, de áthelyezett orival valahogy elég izés itt bizonyítékot kérni bármire is:)
|
Quote:
DE attol,hogy 1 dolog miatt átlöktek a 2.dolgot amivel vádolnak azt bizonyítani kell:) Na maradok megint a gyilkosoknál:D : Tudják rola bizonyítani,hogy 1 embert megölt azért megkapja a büntetést de ha nem tudják rábizonyítani,hogy megölt még egy embert azért nem kap büntetést........... |
Quote:
|
Már tudtam adni pirosat:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Harcosok, en csak azt nem ertem, miert gyozkodod a nepet arrol, hogy a szavaid igazak is lehetnek? :) |
Én meg azt nem értem, miért azt magyarázza, hogy nincs rá bizonyíték? Ha nincs bizonyíték, akkor már meg se tetted? Ha nem tetted volna meg, akkor most kb nem is érdekelne, mit mondanak mások, és annyit írtál volna be, hogy én nem tettem ilyet. Érdekes ez a mondtat még nem hagyta el a szád.
|
néhány észrevétel :) :) :)
Quote:
Quote:
Quote:
|
Offolás??
[quote=Croissant;38528]néhány észrevétel :) :) :)
nem kell csalni, és akkor nincs szükség a védekezésre... Ha fékhiba miatt egy csúszós úton elütsz egy gyalogost akkor GYILKOS VAGY és ezért ülnöd kell 40 évet vagy halál az ítélet!! Nincs védelem és nincs jog semmire kedves és okos Croissan! És az offolásról meg annyit ,hogy amit te most bemásolgattál meg írogattál az tuti nem offolás!!!!:cool: ja és ki az a harcosok?? Egyébként nem biztos ,de lehetséges. |
Quote:
asztapaszta, hát te meg honnan szabadultál? |
Quote:
Aha, elmúltál már 12 éves? |
[quote=pepa;38588]
Quote:
|
Azért ez jó,hogy semmi bozonyíték nélkül vádaskodtokl itt ....
Irjak én is meséket 1 szavatokba kerül mindenkiröl kitalálok valamit:P |
Akkor kezd velem:p :p :p :p :p :p :D :D :D :D
|
Quote:
Jksz-be háboruztál kis pistával együtt nagy mari ellen:D |
De még midnig nem értek valamit:)Vádoltok azzal,hogy kitámadtam a full orimmal és valaki beütött éppen;)és nem csak ő vett észre;)
most mindenkit akkor vádoljunk jksz-szel aki kiküldi a full oriját;)ja és azokat is akiknek nincs elég védelmük:D nem az volt járt az ori mindig fel és ütötte 5x;) |
[quote=pepa;38588]
Quote:
|
Quote:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Quote:
De ha ismernélek 2névvel behelytesítve egy kis körttel már milyen szép kis mese lehetne:) |
Quote:
Az eddig igaz, hogy természetesen mindenki más észre vehette, de akkor több mint valószínű csak én vettem észre, mert rám támadtál 1100 íjjal vagy mennyivel és így üres volt az orid, a Numer@ pedig amúgyis tudta, hogy most kitámadsz rám, és gondolom láttátok, hogy már valaki megy felétek sereggel vagy távba néztél és akkor úgy küldtétek a sereget hogy én pattanjak rólad:D beeee:rolleyes: itt van az agyamban a logika, szinte tele van aki kér belőle az ződöt adjon és adok:D |
Quote:
Mert pont ismerem Numer@-t és kitámadtam rád és ő észrevette üres az orim és te is egyikötök serege visszafordult hol ebben a jksz?:) Most az,hogy üres orit beütnek hv-n 5x az nem egyedi eset csak azért teszed ezt olyan nagynak mert akkor befolyásolta az első helyet... DE ha a te sereged jött volna be hozzám 5x?:) Te is ütöttél már hv-n 5x üres orit most akkor az mind jksz?:)És lehet olyat is ütöttél akit éppen ismersz egy kicsit;)Meg nem mindenki csinálja ezt:ismi akkor nembántom:P És miért ne vallanám be?anarba vaok még egy orimat nem löknek ezért anarba:) |
Quote:
Azért, mert folyamatosan csalsz? Ööö, már miért ne? |
(H)arcos: asszem, h ideje lenne lemászni az erkölcs szobrához készült talapzatról, mer má nagyon hidegek az iccakák, oszt a végén még megfázol... :) :) :)
|
Quote:
Harcosok, olvasod te amit írsz? Illetve ha olvasod is, értelmezni megpróbáltad már? |
Quote:
Folyamatos csalás az 3hv?:)vagy 2 volt már nem tom;) |
Quote:
|
Ééééééééééés... *dobpergés* ezennel Harcosok a fórum legnegatívabb elismertségű tagjává lépett elő. ;) Gratulálunk! :D
|
Quote:
De vannak olyanok is akik több honapot csalnak normálba és csak az után kerülnek át vagy soha;) |
Quote:
|
Quote:
ebböl -15-t Ati adott:D |
Quote:
|
Quote:
|
Először én nem az a Dragon vagyok, akit bannoltak, a hasonloság totális véletlen. Drága harcosok, nem nagyon szoktam írogatni ide, de most már sok volt belőled:)
Már ne haragudj:) Már régen szépen el kellett volna hallgatni, de ez csak az én szerény véleményem.. Az hogy okoskodsz folyamatosan az egy dolog mi max jót nevettünk, de hogy csaltál az megint más, inkább hallgas szeritem. Már biztos kérdezték melyik orival nyomulsz, én is kiváncsi lennék rá:) de biztos nem mered felvállalni hiába vagy "nagy" játékos, biztos a népszerűségednek köszönhetően, jó páran bemenének hozzád, az biztos az elsők között lennék:) Nem meg sérteni akarlak, csak arra kérlek nézz magadba már egy kicsit és gondolkodj el... |
Harcosok én nem ismerlek, olvastam már jópár beírásodat itt is, más témákban is, én csak egyet mondok:ÉBRESZTŐ
Nem tűnik fel, hogy folyamatosan magad járatod le? |
Quote:
|
Quote:
Az orim egyböl elmondom annak aki vállalja,hogy jön és harcol velem ;) |
All times are GMT +1. The time now is 15:49. |