![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"A-ban még így is megmaradna az a szép hátránya, hogy nem tudna sereget elengedni "
ezt most nemértem:D:D:D... |
Quote:
|
Quote:
Mirefelérsz érteni fogod és akkor legalább érdemben is hozzá tudsz majd szólni. |
Nah hogy vmi épkézláb javaslat előkerüljön
-én adnék neki 25% laki bónuszt. -és 30% hadi bónuszt az alsóbb szintekre egységesen. -de ezzel szemben csökkenteném a rengés elleni védelmét, és a katonák gyilkolása sem eredménytelen lenne, hanem csak egy védelmet kapna helyette, mondjuk 50%-al alacsonyabb eredmény. -és még egy maluszt adnék neki hogy az őrtoronyban lévő ijászai nem +6, hanem csak +3 védőerőt kapnának (pl rossz látásuk miatt, késön veszik észre az ellent...) így 70% hullabarakk ütőereje nagyából 48% ork barakkéval lenne egyenlő (tábornok és tudós bónusz nélkül), ami erősen hangzik, de az nem egy elhanyagolható dolog, hogy egy 4tagu szövetség mind a 4tagja tudja rengetni és gyújtani is illetve gyilkolni,lopni az emebereit. ráadásul a tornyok is kevésbé védik, nem beszélve a 0kocsma miatti alacsony kat.morálról. Ráadásul mielött lehurrog mindenki gondolja végig. míg egy ork ütőereje abban rejlik hogy 1ork erős nagyon, addig a hulla pedig számbeli fölénye miatt lenne erős. mfként még mindig ott van az a hátránya hogy csak vaktában tud támadni. szövetségben pedig csak akkor lehet erős egy hulla ha legalább 2hulla van egy szöviben |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(off :emellett örülhetsz mert tőlem te kaptál 1x pirosat, elég sok dolog miatt is igaz nem pont ezért... jah és kezdem azt hinni hogy vki Harcosok posztjára pályázik...) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Arany Harcosok szobor a legeredetibb és legtöbbet pontozott (-al pontozott) hozzászólással elnyerhető a Réz(?)!(*áhh az drága, egyszerű alumínium*) szal alumínium Harcosok szobor :DDDDD |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de asszem kezdünk elkanyarodni a hulláktól:D szóval lehet újra kivesézni a Smooth féle tápolást:) |
Quote:
|
Teccetős ötlet, de...és itt jön a de
kezdem az 1/A-val , a toli vari rezist ott már sokat nem számit mert 1 ütéssel is kiesel már ahatótávból elég könnyen, emellett a ha megmarad a mostani 40%hadi bónusz, akkor is akkorát üt 70% hullabarakk mint 46% ork barakk, ami A-ban elég gyenguska... tehát ott nem érné meg hullázni, mert bármelyik másik faj is erősebb nála, aki még koptatni is tud... 2/B toli/vari rezisztnek itt még van értelme. viszont ha megmarad még a hadi erősités is a mostaniból akkor itt pedig lenne neki 70% barakkja 41%nyi ork barakk ereje... 3-ban még nyegébb, és így tovább... mint mondottam a hullából kemény hadist kell csinálni. nem a toli/vari a legnagyobb problémája... ha alaphelyzetben közel akkorát üt lentebbi szinteken mint egy erős ork, akkor is lesz 2nagy hátránya... 1. nincs védelem varázslata, vagyis könnyüszerrel beütik, 2. a katmorálja a 0kocsma miatt 75-höz tart, vagyis vagy naponta kitámad 2-3sereggel vagy nagyon legyengül. pluszba még hogy tolival varival sebezhető... |
Synk irta h nem olvastam el Smooth irását, noha nem rémlik pontosan sztem irtam is rá, lusta vok megkeresni. Nem számít. Jó az a javaslat de ahogy Kutyulee rávilágított nagyon könnyen beütnék a védelem vari miatt, én igy h ne legyen hátrányban hozzácsapnám az autovédelmet. ( Ez igy nem igaz mert ezt elöttem már vagy 30an javasolták, szval inkább őket támogatom :) ) Ha ez nem lesz és fel lesz erősítve akkor ütni fog a hulla az biztos de a krónikázóknak ingyenföld lesz az üres ori, sőt nem csak nekik.
|
sztem is jo az ötlet.:)
|
a krónikázoknak már most is az, viszont nincs bónusz, ami ezen változtatna
|
Quote:
A krónikásoknak minden kitámadott ori ingyen föld. A-ban kifejezetten, szal ebből nem származna túl nagy hátránya a hullának. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de mondjuk 600 hekin 600*1,3=780 :D:D:D |
Quote:
|
-
Szerintem egy 10% teki irási lehetőség már elég volna a hullának hogy játszhatóbb legyen..
|
Quote:
|
Quote:
|
Na, ha hiszitek, ha nem, végigolvastam az egész topikot :D . Nem kérdéses, a hullát erősíteni kellene hadban. Smooth javaslata nem lenne rossz, csak szerintem bonyolult :rolleyes: . Mármint ha már egyszerű, és igénytelen faj, akkor a bónuszai is legyenek egyszerűek.
Az olvasott javaslatok alapján én így módosítanék: állandó védelem varázslat +25% férőhely (mindenhol) +25%-al erősebb katonák az ellene indított gyújtogatás fele annyi eredményt hoz. a csatában elesett és megkapott katonák, csak a sereg visszaérkezése utáni körváltáskor lépnek le, ha nincs hely nekik a barakkban. A szintenkénti haderőnövekedést megtartanám, így az 1/A-ban is életképes lehetne. Ilyen bónuszokkal én is belevágnék – még egyszer... Ezek nem saját ötletek, csak kimazsoláztam ami nekem tetszett és (szerintem) passzolnak a játékba. Amúgy pedig a kezdők azért választják a hullák mert vetnek egy pillantást a súgóra (nem, nem olvassák el, csak megnézik :D ) látják a hullát: előnyök: 15 sor, hátrányok 3 sor. És döntött. A kezdők a tekik jelentőségével sincsenek tisztában. |
Quote:
|
Én még számolok előtte, de nem ma és nem holnap :(
Viszont, akkor 2. szinten +35%-ot kapnak a katonák? Jól értem? Egyébként valamelyest osztom azt a véleményt, hogy ötödiken nem kell erősíteni a hullát, mert elvan anélkül is :) |
annyi biztos hogy drasztikus erősítés kellene neki
|
Quote:
|
"csak" jó 50%-al lenne erősebb, ezzel még nem ütne bunker elfeket, vagy mf hadikat.
és még mindíg vakon menne |
Quote:
(ezáltal nekem is teccik, de majd csak holnap számolgatok én is:D) |
Quote:
viszont elvileg megtartaná a szintenkénti bónuszt, amivel már nem lenne olyan vészesen rossz |
Quote:
Mindenki fél, hogy túl erős lesz a hulla, de még ígyis lelopja bárki, legyujtja bárki. És még csak azt se tudja szegény, hogy ki tette. Nem úgy mint egy ork. :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:14. |