Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

Andrew 04-11-2007 16:04

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86918)
ez igaz,de általában(legalábbis én így vettem észre) ork nem gyujt a hullánál,hanem betámad földre,azt 6-8 körre lesz tőle;)

de msot perr pill a gyújtásról beszéltünk, és arról, hogy melyik sebezhetőbb jobban tolikkal és gyújtással... márpedig az a faj, akitől még az óriás is tud embertlopni, és egy ember is lerengeti, az meglehetősen sebezhető;)

Dus 04-11-2007 16:08

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86924)
de msot perr pill a gyújtásról beszéltünk, és arról, hogy melyik sebezhetőbb jobban tolikkal és gyújtással... márpedig az a faj, akitől még az óriás is tud embertlopni, és egy ember is lerengeti, az meglehetősen sebezhető;)

meglehet,bár én még mindig azt mondanám,hogyha a hulla annyit ütne mint az ork,akkor inkább aszt választanák és nem azorkot:rolleyes:

Andrew 04-11-2007 16:27

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86927)
meglehet,bár én még mindig azt mondanám,hogyha a hulla annyit ütne mint az ork,akkor inkább aszt választanák és nem azorkot:rolleyes:

viszont A-ban még így is megmaradna az a szép hátránya, hogy nem tudna sereget elengedni - kivétel, ha alapjáraton emberhiányos országggal játszik, de ott meg igen csúnya lenne a gyújtás

Dus 04-11-2007 16:29

"A-ban még így is megmaradna az a szép hátránya, hogy nem tudna sereget elengedni "

ezt most nemértem:D:D:D...

Andrew 04-11-2007 16:32

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86933)

nem is gond :)

Békés 04-11-2007 16:36

Quote:

"A-ban még így is megmaradna az a szép hátránya, hogy nem tudna sereget elengedni "

Mirefelérsz érteni fogod és akkor legalább érdemben is hozzá tudsz majd szólni.

Kutyuleee 04-11-2007 16:44

Nah hogy vmi épkézláb javaslat előkerüljön

-én adnék neki 25% laki bónuszt.
-és 30% hadi bónuszt az alsóbb szintekre egységesen.
-de ezzel szemben csökkenteném a rengés elleni védelmét, és a katonák gyilkolása sem eredménytelen lenne, hanem csak egy védelmet kapna helyette, mondjuk 50%-al alacsonyabb eredmény.
-és még egy maluszt adnék neki hogy az őrtoronyban lévő ijászai nem +6, hanem csak +3 védőerőt kapnának (pl rossz látásuk miatt, késön veszik észre az ellent...)

így 70% hullabarakk ütőereje nagyából 48% ork barakkéval lenne egyenlő (tábornok és tudós bónusz nélkül), ami erősen hangzik, de az nem egy elhanyagolható dolog, hogy egy 4tagu szövetség mind a 4tagja tudja rengetni és gyújtani is illetve gyilkolni,lopni az emebereit. ráadásul a tornyok is kevésbé védik, nem beszélve a 0kocsma miatti alacsony kat.morálról.

Ráadásul mielött lehurrog mindenki gondolja végig. míg egy ork ütőereje abban rejlik hogy 1ork erős nagyon, addig a hulla pedig számbeli fölénye miatt lenne erős.
mfként még mindig ott van az a hátránya hogy csak vaktában tud támadni. szövetségben pedig csak akkor lehet erős egy hulla ha legalább 2hulla van egy szöviben

Kutyuleee 04-11-2007 16:45

Quote:

pedig a seregkoptatás fontos dolog:D

Dus 04-11-2007 17:14

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 86944)
Nah hogy vmi épkézláb javaslat előkerüljön

-én adnék neki 25% laki bónuszt.
-és 30% hadi bónuszt az alsóbb szintekre egységesen.
-de ezzel szemben csökkenteném a rengés elleni védelmét, és a katonák gyilkolása sem eredménytelen lenne, hanem csak egy védelmet kapna helyette, mondjuk 50%-al alacsonyabb eredmény.
-és még egy maluszt adnék neki hogy az őrtoronyban lévő ijászai nem +6, hanem csak +3 védőerőt kapnának (pl rossz látásuk miatt, késön veszik észre az ellent...)

én erre azt mondom,hogy legyen inkább ugy hogy 5. szinten kap +10% bonuszt,4. en kap 25% ot,3. on kap 40% ot,2. on kap 55% ot,és 1. szinten kap 70% támadó és védőbonuszt,csak ennyi lenne a változtatásom,ja és mivel akkor erősebb lenne elégalaposan,azért ha 1000 heki felett ütnek hullát akkoris csak 1000 kör betegséget kapjon az illető:)

Kutyuleee 04-11-2007 17:24

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86957)
én erre azt mondom,hogy legyen inkább ugy hogy 5. szinten kap +10% bonuszt,4. en kap 25% ot,3. on kap 40% ot,2. on kap 55% ot,és 1. szinten kap 70% támadó és védőbonuszt,csak ennyi lenne a változtatásom,ja és mivel akkor erősebb lenne elégalaposan,azért ha 1000 heki felett ütnek hullát akkoris csak 1000 kör betegséget kapjon az illető:)

Szépen kérlek, ha beidézel vmit akkor az idézetre irányuló hozzászolást tegyél, és egyszerre ne 10ötlet legyen 1témában... ráadásul semmivel sem támasztod alá az ötleted úgyhogy meg is magyarázd mit miért.

(off :emellett örülhetsz mert tőlem te kaptál 1x pirosat, elég sok dolog miatt is igaz nem pont ezért...
jah és kezdem azt hinni hogy vki Harcosok posztjára pályázik...)

Andrew 04-11-2007 17:34

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 86965)
jah és kezdem azt hinni hogy vki Harcosok posztjára pályázik...)

így Húsvét táján nem ő az egyetlen... sok embernek van mostanában túl sok szabad ideje:D:D

Kutyuleee 04-11-2007 17:35

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86974)
így Húsvét táján nem ő az egyetlen... sok embernek van mostanában túl sok szabad ideje:D:D

de ha már itt vagy akkor az eredeti felvetésemre reagálhatnál pár postal elöbbről:D

Dragi 04-11-2007 17:36

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86974)

Új fórummal kapcsolatos díjazások:

Arany Harcosok szobor a legeredetibb és legtöbbet pontozott (-al pontozott) hozzászólással elnyerhető a Réz(?)!(*áhh az drága, egyszerű alumínium*) szal alumínium Harcosok szobor :DDDDD

Andrew 04-11-2007 17:52

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 86976)
de ha már itt vagy akkor az eredeti felvetésemre reagálhatnál pár postal elöbbről:D

nem tudom... én még mindig arra hajlanék, amit Smooth írt össze pár oldallal ezelőtt... az viszonylag sok embernek tetszett, csak aztán a feledés homályába merült...

Kutyuleee 04-11-2007 18:00

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 41612)
oke sracok, 1et ertek, semmi varizas (en ilyet nem is javasoltam), semmi bebukas a toliknal. akkor a lakibonusz, a toli/varireziszt mellett kitartva modositanam a korabbi javaslatomat. ez pedig az lenne (a tolireziszt mellett), hogy pl 4. szinten lenne ra 5% esely, hogy a toli/vari akcio 1szeruen eredmeny nelkul jarna sikerrel. ez kb. annyit jelent, hogy atlagosan minden 20. akcio eredmenye a 0 zsakmany. azaz, a tolik nem hoznanak el semmit, es 1 haz sem gyulladna. tehat mondjuk vki nekiall gyujtani a zombinal, mire az eredmeny: 10 haz gyullad, 9 haz gyullad, 9 haz gyullad, 8 haz gyullad, 0 haz gyullad, 7 haz gyullad, stb. azaz kozben volt 1 olyan akcio ami sikeres volt, de nem volt eredmenye. hasonloan a variknal, csak ott az akcio lebukas veszelye nelkul 1szeruen nem sikerul. mondjuk rengesnel: 12 epulet romba dol, 10 epulet romba dol, 0 epulet romba dol, 8 epulet romba dol, stb. a gomboles, vagy kronika meg 1szeruen nem sikerul, ha eppen bejon az eselye ennek. sztem semmi bonyolult nincs ebben, es nem is durva.

TEHAT A HULLA SEMMILYEN INFOT NEM KAPNA ARROL, HOGY KINEK NEM VOLT SIKERES A GOMBIJE, VAGY KI GYUJTOTT 0 HAZAT. csak latna az esemenyekbol, hogy ilyen eset is volt.

na szoval akkor a modositott lista a kovetkezo lenne:

4. szinten
+5% lakibonusz (40 helyett 42 katona)
+5% tolireziszt es varireziszt (-5% zsakmany, -5% arto hatas)
5% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 20. akcio)

3. szinten
+10% lakibonusz (40 helyett 44 katona)
+10% tolireziszt es varireziszt (-10% zsakmany, -10% arto hatas)
10% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 10. akcio)

2. szinten
+15% lakibonusz (40 helyett 46 katona)
+15% tolireziszt es varireziszt (-15% zsakmany, -15% arto hatas)
15% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 7. akcio)

1. szinten
+20% lakibonusz (40 helyett 48 katona)
+20% tolireziszt es varireziszt (-20% zsakmany, -20% arto hatas)
20% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 5. akcio)

sztem ebben semmi tulzas nincs, viszont kicsit tobb hulla lehetne a felsobb csopikban is, es kevesebb lenne a frusztralt hullas oritulajdonos.

TAMOGASSATOK PLIZ!

Na csak megtaláltam hogy ide hozzam:D

Grabi 04-11-2007 18:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 86980)
Új fórummal kapcsolatos díjazások:

Arany Harcosok szobor a legeredetibb és legtöbbet pontozott (-al pontozott) hozzászólással elnyerhető a Réz(?)!(*áhh az drága, egyszerű alumínium*) szal alumínium Harcosok szobor :DDDDD

és mit nyer aki a legtöbb idióta, formabontó topicokat nyitja? :)

Dragi 04-11-2007 18:05

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 86990)

Hát ha pontozzátok akkor ő is aztat :)

Andrew 04-11-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 86990)

egy nagy kövér Banned feliratot;)
de asszem kezdünk elkanyarodni a hulláktól:D
szóval lehet újra kivesézni a Smooth féle tápolást:)

Valezius 04-11-2007 18:13

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86994)
egy nagy kövér Banned feliratot;)
de asszem kezdünk elkanyarodni a hulláktól:D
szóval lehet újra kivesézni a Smooth féle tápolást:)

Én már nem tudom, hogy melyik változatra gondolsz, volt több is. Beidéznéd?

Kutyuleee 04-11-2007 18:14

Teccetős ötlet, de...és itt jön a de

kezdem az 1/A-val , a toli vari rezist ott már sokat nem számit mert 1 ütéssel is kiesel már ahatótávból elég könnyen, emellett a ha megmarad a mostani 40%hadi bónusz, akkor is akkorát üt 70% hullabarakk mint 46% ork barakk, ami A-ban elég gyenguska... tehát ott nem érné meg hullázni, mert bármelyik másik faj is erősebb nála, aki még koptatni is tud...

2/B toli/vari rezisztnek itt még van értelme. viszont ha megmarad még a hadi erősités is a mostaniból akkor itt pedig lenne neki 70% barakkja 41%nyi ork barakk ereje... 3-ban még nyegébb, és így tovább...

mint mondottam a hullából kemény hadist kell csinálni. nem a toli/vari a legnagyobb problémája... ha alaphelyzetben közel akkorát üt lentebbi szinteken mint egy erős ork, akkor is lesz 2nagy hátránya... 1. nincs védelem varázslata, vagyis könnyüszerrel beütik, 2. a katmorálja a 0kocsma miatt 75-höz tart, vagyis vagy naponta kitámad 2-3sereggel vagy nagyon legyengül. pluszba még hogy tolival varival sebezhető...

Penya 04-11-2007 18:22

Synk irta h nem olvastam el Smooth irását, noha nem rémlik pontosan sztem irtam is rá, lusta vok megkeresni. Nem számít. Jó az a javaslat de ahogy Kutyulee rávilágított nagyon könnyen beütnék a védelem vari miatt, én igy h ne legyen hátrányban hozzácsapnám az autovédelmet. ( Ez igy nem igaz mert ezt elöttem már vagy 30an javasolták, szval inkább őket támogatom :) ) Ha ez nem lesz és fel lesz erősítve akkor ütni fog a hulla az biztos de a krónikázóknak ingyenföld lesz az üres ori, sőt nem csak nekik.

Dus 04-11-2007 19:12

sztem is jo az ötlet.:)

TDK 04-14-2007 20:32

a krónikázoknak már most is az, viszont nincs bónusz, ami ezen változtatna

Synkel 04-15-2007 09:44

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 87002)
Synk irta h nem olvastam el Smooth irását, noha nem rémlik pontosan sztem irtam is rá, lusta vok megkeresni. Nem számít. Jó az a javaslat de ahogy Kutyulee rávilágított nagyon könnyen beütnék a védelem vari miatt, én igy h ne legyen hátrányban hozzácsapnám az autovédelmet. ( Ez igy nem igaz mert ezt elöttem már vagy 30an javasolták, szval inkább őket támogatom :) ) Ha ez nem lesz és fel lesz erősítve akkor ütni fog a hulla az biztos de a krónikázóknak ingyenföld lesz az üres ori, sőt nem csak nekik.

A krónikásoknak minden kitámadott ori ingyen föld. A-ban kifejezetten, szal ebből nem származna túl nagy hátránya a hullának.

Penya 04-15-2007 20:53

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 87872)
A krónikásoknak minden kitámadott ori ingyen föld. A-ban kifejezetten, szal ebből nem származna túl nagy hátránya a hullának.

Ez így igaz, de a nem hulla ori fel tudja tenni a védelmet, 30% nagyon nem mind1.

Stev 04-19-2007 22:00

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 88027)
Ez így igaz, de a nem hulla ori fel tudja tenni a védelmet, 30% nagyon nem mind1.

A kitámadott üres orinak nem oszt nem szoroz a védelem, hisz "0*1,3=0", viszont akkor segítene a hullán kicsit mikor otthon van, hogy akkor ne legyen ingyenföld bárkinek.

Kutyuleee 04-19-2007 22:02

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 88908)
A kitámadott üres orinak nem oszt nem szoroz a védelem, hisz "0*1,3=0", viszont akkor segítene a hullán kicsit mikor otthon van, hogy akkor ne legyen ingyenföld bárkinek.

ez nem igaz, mert van alap védelem ilyenkor:D:D:D
de mondjuk 600 hekin 600*1,3=780 :D:D:D

Stev 04-19-2007 22:36

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88911)
ez nem igaz, mert van alap védelem ilyenkor:D:D:D
de mondjuk 600 hekin 600*1,3=780 :D:D:D

Ezért tettem a nullát idézőjelbe!;)

obyy 05-01-2007 15:56

-

Szerintem egy 10% teki irási lehetőség már elég volna a hullának hogy játszhatóbb legyen..

Valezius 05-01-2007 16:01

Quote:

Originally Posted by obyy (Post 91804)
Szerintem egy 10% teki irási lehetőség már elég volna a hullának hogy játszhatóbb legyen..

Elég lenne, talán, ha nem lopnák el...

Kutyuleee 05-01-2007 17:14

Quote:

Originally Posted by obyy (Post 91804)

hmmm 10%-al már majnem olyan kiválló hadis lenne mint a feles:D jah meg persze mit érsz azzal ha lehet tekid, de még az óriások is azt lopkodják???

Artúr 05-01-2007 21:27

Na, ha hiszitek, ha nem, végigolvastam az egész topikot :D . Nem kérdéses, a hullát erősíteni kellene hadban. Smooth javaslata nem lenne rossz, csak szerintem bonyolult :rolleyes: . Mármint ha már egyszerű, és igénytelen faj, akkor a bónuszai is legyenek egyszerűek.

Az olvasott javaslatok alapján én így módosítanék:

állandó védelem varázslat
+25% férőhely (mindenhol)
+25%-al erősebb katonák
az ellene indított gyújtogatás fele annyi eredményt hoz.
a csatában elesett és megkapott katonák, csak a sereg visszaérkezése utáni körváltáskor lépnek le, ha nincs hely nekik a barakkban.
A szintenkénti haderőnövekedést megtartanám, így az 1/A-ban is életképes lehetne.

Ilyen bónuszokkal én is belevágnék – még egyszer...

Ezek nem saját ötletek, csak kimazsoláztam ami nekem tetszett és (szerintem) passzolnak a játékba.

Amúgy pedig a kezdők azért választják a hullák mert vetnek egy pillantást a súgóra (nem, nem olvassák el, csak megnézik :D ) látják a hullát: előnyök: 15 sor, hátrányok 3 sor. És döntött. A kezdők a tekik jelentőségével sincsenek tisztában.

Kubbi 05-01-2007 21:30

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 91914)
Na, ha hiszitek, ha nem, végigolvastam az egész topikot :D . Nem kérdéses, a hullát erősíteni kellene hadban. Smooth javaslata nem lenne rossz, csak szerintem bonyolult :rolleyes: . Mármint ha már egyszerű, és igénytelen faj, akkor a bónuszai is legyenek egyszerűek.

Az olvasott javaslatok alapján én így módosítanék:

állandó védelem varázslat
+25% férőhely (mindenhol)
+25%-al erősebb katonák
az ellene indított gyújtogatás fele annyi eredményt hoz.
a csatában elesett és megkapott katonák, csak a sereg visszaérkezése utáni körváltáskor lépnek le, ha nincs hely nekik a barakkban.
A szintenkénti haderőnövekedést megtartanám, így az 1/A-ban is életképes lehetne.

Ilyen bónuszokkal én is belevágnék – még egyszer...

Ezek nem saját ötletek, csak kimazsoláztam ami nekem tetszett és (szerintem) passzolnak a játékba.

Amúgy pedig a kezdők azért választják a hullák mert vetnek egy pillantást a súgóra (nem, nem olvassák el, csak megnézik :D ) látják a hullát: előnyök: 15 sor, hátrányok 3 sor. És döntött. A kezdők a tekik jelentőségével sincsenek tisztában.

Adtam egy zöldet. :)

Valezius 05-01-2007 22:20

Én még számolok előtte, de nem ma és nem holnap :(

Viszont, akkor 2. szinten +35%-ot kapnak a katonák? Jól értem?

Egyébként valamelyest osztom azt a véleményt, hogy ötödiken nem kell erősíteni a hullát, mert elvan anélkül is :)

skiti 05-01-2007 22:29

annyi biztos hogy drasztikus erősítés kellene neki

Andrew 05-01-2007 22:39

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 91948)
annyi biztos hogy drasztikus erősítés kellene neki

hááát ha ez nem az, akkor semmi :D:D

skiti 05-01-2007 22:42

"csak" jó 50%-al lenne erősebb, ezzel még nem ütne bunker elfeket, vagy mf hadikat.
és még mindíg vakon menne

Kutyuleee 05-01-2007 22:53

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 91916)
Adtam egy zöldet. :)

miért neki??? miért nem nekem, nagyrésze az én ötletem volt:p
(ezáltal nekem is teccik, de majd csak holnap számolgatok én is:D)

Andrew 05-01-2007 22:53

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 91951)
"csak" jó 50%-al lenne erősebb, ezzel még nem ütne bunker elfeket, vagy mf hadikat.
és még mindíg vakon menne

mindig is vakon fog menni, ezen szerintem nem kell filózni
viszont elvileg megtartaná a szintenkénti bónuszt, amivel már nem lenne olyan vészesen rossz

Kubbi 05-02-2007 06:54

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 91952)
miért neki??? miért nem nekem, nagyrésze az én ötletem volt:p
(ezáltal nekem is teccik, de majd csak holnap számolgatok én is:D)

Neked nemrég adtam. :p

Mindenki fél, hogy túl erős lesz a hulla, de még ígyis lelopja bárki, legyujtja bárki. És még csak azt se tudja szegény, hogy ki tette. Nem úgy mint egy ork. :)

All times are GMT +1. The time now is 02:14.