![]()  | 

2-fős kalandhoz csinálhatok fasírozó gépet...  vagy valami elborult arcot :D Troll harcimágus ? :rolleyes: 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

Kezdésnek nem árt ha átrágod magad az online RPG Shadowrun fórumán a történelmi részeken ;)  | 

nézegettem a neten, de semmi értelmeset nem kaptam. adsz 1 linket lécci? 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

ok, már kezd homályosodni a dolog. :) 
	köszi.  | 

megvan a történelem. nagyon érdekesnek tűnik a dolog. 
	 | 

Quote: 

Szerintem így elsőre, egy harcos szerű karaktert válassz, azzal könnyebb boldogulni, mint egy mágussal. De majd úgy is jön Aúú, és elmondja a tutit... :D  | 

nem fér fel a vigyorom az arcomra :D:D:D:D:D:D:D:D:D 
	 | 

Quote: 

| 

valaki elmondja dióhéjban, hogy is kell játszani? :) 
	esetleg vegyetek fel MSN-re...  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Lehet te is tudod, Aúú-mire célzott a fentebbi idézetében, de ha nem leírom röviden. A Shadowrun szerepjáték harmadik kiadású szabálykönyvéről van szó. Ebben a könyvben benne van a világleírás, a játékszabályok, a karakrteralkotás szabályai, és úgy általában minden fontos dolog, amit a játékohoz tudni kell. Ha ezt a könyvet meg tudnád szerezni vagy elektronikusan, vagy könyv formájában, az sokat segítene. Ha a harmadik kiadás helyett mondjuk csak a másodikat tudod megszerezni az is jobb mint a semmi, legalább is szerintem. Ha se így se úgy, se ilyen se olyan könyvet nem tudsz szerezni, akkor is szólj itt a fórumon, hogy tudjuk mi a helyzet!  | 

Amúgy, ha Csúnyabogárnak még nem ment el a kedve az egésztől, akkor a nyaralásból visszatérve megbeszéljük pontosabban a dolgot, mert úgy néz ki, hogy 2 kezdő és 2 kevésbé kezdő lesz a játékban és pont a két kezdőnek nem lesz lehet semmilyen könyve...:) 
	 | 

Quote: 

| 

kérhetem, hogy Bogár-nak szólítsatok? köszi. :) 
	 | 

Quote: 

Szóval Bogár: mi a helyzet szabálykönyv téren?  | 

nem tudom, hogy fogom beszerezni. de minden tőlem telhetőt megteszek. 
	 | 

Quote: 

Aúú: ki a másik "kezdő", akit említettél?  | 

Bogár, vagy akinek lesz esetleg elektronikus verzióban, jó lenne ha nekem is elküldené ,mert tőlem független okokból nem tudok többet hozzájutni ahoz a példányhoz amihez eddig volt szerencsém.. max SR1, vagy Rigó könyvem van... :( 
	 | 

sajnos elektronikus formában elég reménytelennek tűnik nekem a dolog. :( 
	ha tudtok szerezni, szóljatok nekem is. :D  | 

Half kiszált a Magus-ból, kíváncsi vagyok, vajon itt fog-e játszani... :rolleyes: 
	Tényleg Aúú, mi a helyzet a játékkal? Bogár, találtál már szabálykönyvet?  | 

Nah, szóval, újra itt..:) 
	Tehát aki játszani szeretne az SRUN kalandban, az írja meg ide légyszi, vagy keressen meg hódítóban a 14-es számú oriban.  | 

Quote: 

| 

és ÉN IS! ÉN IS! ÉN IS! 
	a karim is megvan, itt ugrál és lóbálja a rigódekkjét! ;)  | 

lennék én is... 
	 | 

Nah, ez már 3, ami nem is rossz...:) 
	 | 

Fontos! 

Aki komolyan gondolja, hogy szeretne játszani SR online-t, kérem üzenetben küldje el nekem az e-mail címét, amit gyakran néz, és amin el lehet érni! Nagyon fontos! (Arra a magyarázatot, hogy ez miért kell, azt Aúú-tól kapjátok meg e-mailben.) 
	 | 

Shadowrun 3 
	Leírás: Az új, magyar kiadás teljes első fejezete PDF formátumban. ez csak az 1. fejezet...  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

köszi:D  | 

Quote: 

Ennek ellenére légyszi üzenetben küld el az e-mail címed vagy MSN elérhetőségedet, és "megbeszéljük" :)  | 

naramis: a játékkal kapcsolatban írtam neked egy privát üzit :) 
	 | 

Quote: 

| 

Én is szivesen játszanék, bár én is full kezdő vagyok:D szal 3... (gyülik a nép:D:D) 
	 | 

Hajrá, hajrá, gyűljetek :) 
	 | 

Gyülekezünk, gyülekezünk, mi? Engedély van? :D 
	 | 
| All times are GMT +1. The time now is 03:39. |