![]() |
:D:D
Ez jó volt! |
Gyerekek!!! Vuduzzuk meg a Kimi mercijét :D Hadd nyerjen már pár versenyt szegénykém mielőtt a ferrarihoz megy :cool:
|
talán szolni kéne a roma szerelőknek, h 1 rönót fujjanak át merci színüre, és akko nagyobb eséj lenne.....
|
Na végre monaco:)Kedvenc versenyem tv-ben és játékban is:)
|
komolyan mondom hihetetlne.
a 2 ik forduloban 1 ső volt, erre a végén nem képes csak egy 4ik helyre. télleg kezedem marhára unni |
2006 Monaco Grand Prix
Pos No Driver Team First Second Third 1 5 Michael Schumacher Ferrari 1:15.118 1:13.709 1:13.898 2 1 Fernando Alonso Renault 1:14.232 1:13.622 1:13.962 3 9 Mark Webber Williams-Cosworth 1:14.305 1:13.728 1:14.082 4 3 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 1:13.887 1:13.532 1:14.140 5 2 Giancarlo Fisichella Renault 1:14.614 1:13.647 1:14.396 6 4 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes 1:14.483 1:14.295 1:14.664 7 11 Rubens Barrichello Honda 1:14.766 1:14.312 1:15.804 8 8 Jarno Trulli Toyota 1:14.883 1:14.211 1:15.857 9 14 David Coulthard RBR-Ferrari 1:15.090 1:13.687 1:16.426 10 10 Nico Rosberg Williams-Cosworth 1:14.888 1:13.909 1:16.636 11 7 Ralf Schumacher Toyota 1:14.412 1:14.398 12 15 Christian Klien RBR-Ferrari 1:14.489 1:14.747 13 20 Vitantonio Liuzzi STR-Cosworth 1:15.314 1:14.969 14 12 Jenson Button Honda 1:15.085 1:14.982 15 17 Jacques Villeneuve Sauber-BMW 1:15.316 1:15.052 16 16 Nick Heidfeld Sauber-BMW 1:15.324 1:15.137 17 19 Christijan Albers MF1-Toyota 1:15.598 18 18 Tiago Monteiro MF1-Toyota 1:15.993 19 21 Scott Speed STR-Cosworth 1:16.236 20 22 Takuma Sato Super Aguri-Honda 1:17.276 21 23 Franck Montagny Super Aguri-Honda 1:17.502 22 6 Felipe Massa Ferrari No time Akkor ennek alapján izguljatok:) |
Schumit az utolsó helyre rangsorolták... Az indexen van egy nagyon jó jegyzet erről.
Felháborító. |
hát ennyi... esküszöm elmegy a kedvem még nézni is.....
|
Dav! Nem az a felháborító, hanem, hogy Alonso autója nem tud megfőni:(
|
de ez is gennyes dolog h 2x nem hivták be a sc. t
|
Quote:
|
nem kétséges hogy a Renaultos kiscsávó:D lesz a világbajnok.
Legalább is remélem,mert nagyon ott van mostanában. Régebben Montoyás voltam de a kis kokainbáró túl sokat képzel magárol,és nem hozza az eredményeket:( :mad: A mai verseny is jó volt nagyon. |
no comment....
|
Quote:
Montoya, sokat képzel?:eek: És Alonso akkor mit képzel? |
biztam benn , hogy megin eljácca a sztárvárszt és odacsapja valahova....
de igy h kimi verdája ismét hozta a formáját, má lényegtelen volt. |
3 ik hej.... hm... jobb is lehetett volna...
|
Majd a kovetkezo szezonban bizonyithat Alonso hogy tud-e vagy csak a renault vitte elore!
Egyre izgalmasabb a formula one... ha behozzak az uj motorszabalyt akkor lesznek csak igazan nagy versenyek! |
ez 1 badarság. nem fognak beleegyezni hogy ne fejleszthessék a motort...
más autoban alonzo se villogna, ez ilyne eccerú |
Quote:
Ugy hogy ha illetekesen aszt mondjak hogy nem lesz motor modositas akkor nem lesz, ha bele egyeznek ha nem! :D Azzal viszont egyet ertek hogy Alonzo akkor lesz valaki ha bizonyitani fog gyenge autoval, ugy mint Kimi, Shumi, Coulhard tette... |
ugy látom helyesen látod a dolgokat.
jelenleg a rönő veri agyon a mezőnyt ugy mint a ferrari tette, . a mercit nem hozom fel, mert hiába vltgyors, ha minden 2 ik futamon lerobbant. |
Quote:
Szerintem roszul látod mert nem a renault hanem az hüle alonso veri meg a mezönyt:( no meg a ferrarit de nem sokáig:P remélem mert a másik renaultott mindenki veri pedig fisichela se roszz soför |
megin kezdődik.... egyszer lemeritettük a témát, sok mulik a pilotán de szarral sumi sem tud versenyezni.
ültesd alonzot a mercibe és megnézzük gyorsabb lesz e raikonnennél. ez ennyire egyszerü. én azé tennék rá némi kézpézt hogy nem. |
Quote:
Tud veresenyezni -rossz gumival -gyenge autoval -esoben (aki nyomonkoveti a versenyeket az tudhatja hogy esoben nincs ellenfele) - es nem utolso sorban mentalisan soha nem adja fel a kuzdelemet ha nyiltsisakos verseny alakul ki! en nem drukkolok se istalonak se pilotanak... ecceruen csak szeretem nezni a jo versenyt, es csodalom a technikat! (2400 cc, szivo motor, v8, es 750 HP es 800 Nm forgatonyomatek) Azt hiszem ezek az adatok csodalatra meltoak!!! A pilotakrol meg ne is beszeljunk. Aki szokott motorozni az probalja ki esoben 100-150-el menni palyan egy auto utan "vizfuggonyben" :D Azt nem kerdezem meg hogy mit lat, azt meg tudom hogy mit nem lat!!!! Pl a monacoi versenyen ugyan annyit lat a pilota, amikor ki jon az alagutbol mint amit mi nezok lathattunk a belso kamera alltal... azaz semmit! :D ezekkel csak azt akartam mondani, hogy mielott barki barmelyik istalot vagy pilotat az egekbe magasztalja, elotte az ossz teljesitmenyt vegye figyelembe akar evekre levetitve! |
höhöhö... még 1 sumi fan... javallnám olvasd végig a topikot, kitárgyaltuk a dolgokat néhányszor.
és akkor is kimi a legjobb azt kész |
Quote:
"en nem drukkolok se istalonak se pilotanak... ecceruen csak szeretem nezni a jo versenyt, es csodalom a technikat!" |
Barki barmit mondhat! A jelenleg versenyzo pilotak kozul a Shumi a legjobb... nem egyszer bizonyitotta, hogy mire kepes a tapasztalataval/tudasaval!
Tud veresenyezni -rossz gumival -gyenge autoval -esoben (aki nyomonkoveti a versenyeket az tudhatja hogy esoben nincs ellenfele) - es nem utolso sorban mentalisan soha nem adja fel a kuzdelemet ha nyiltsisakos verseny alakul ki! akkor ezt nem te irtad.....:D független szurkolo ilyet nem ir.... de itt nem szoktunk veszekedni, mindenki annak szurkol akinek akar. |
Quote:
Azt azert meg se mondhatom hogy a legjobb versenyzo x, y, z, es w!!! A dobogo feso fokan is egy ember szokott rendszerint acsorogni!!! Szerintem nem kell favorizalni ahhoz senkit hogy velemenyt nyilvanithassak! De javits ki ha tevedek! Szeretem a forma 1-et, de szamomra nem az a sport amibol kedvencet valasztok! Jobban szeretem a rallye-t, abbol is a tereprallye-t es a vb-t! Amugy a sportszakertok is a Shumit ismerik el legjobbnak! Meg is kovezhettek ezert de ez igy van! |
fogadom még mindig nem olvastad végig az egész topikot.
senki nem vitataja sumi képességeit, elvan ismerve. de nekem személy szerint kimi a favoritom, és alonzot utálom. itt nyugodtan lehet véleményt nyilvánitani, akinek nem teccik , az legfeljebb nem jön ide. (ilyenre is volt példa) |
Quote:
Nem is szériacucc. |
nem is arra találták ki csoki. :D
hanme hogy mi izguljunk, és fizessünk valaki zsebébe nem keveset... |
Quote:
Szerintem nem vagy tisztaban azzal hogy mirol beszelsz! |
Quote:
Azt irod hogy: "itt nyugodtan lehet véleményt nyilvánitani" -ezt tettem!!! "akinek nem teccik , az legfeljebb nem jön ide." - ha nem teccik neked akkor nem kell ide jonnod, vagy eleg ha nem reagalsz! :p |
|
azé reménykedem hogy nem te leszel az aki miatt nem fogok ebbe a topikba irkálni kiscsillag....
|
Quote:
Finn vodka, finn mobil, finn pilóta! Mondom, alap;) |
:D tucc valamit!!
|
nagyszerű verseny!
remélem, hogy világbajnoki győzelemmel fejezi be a pályafutását a legendás versenyző. FORZA FERRARI! |
Háát igen :(
Sajnos az idény végén egy legendától búcsúzik a Forma1 és szerintem nem csak Ferrari, hanem minden F1rajongó is. Michael Schumacher lehet szeretni is és utálni is, de azt szerintem mindenki elismeri, hogy a földkeregség egyik legjobb versenyzője... bátorkodom kijelenteni: talán a minden idők legjobb pilótája (az eredmények alapján mindenképp) . Nah de az élet megy tovább, a forma1 cirkusza is gurul tovább. Kívánom, hogy 8szoros világbajnokként búcsúzzon! Továbbra is Forza Ferrari :) http://www.xbitlabs.com/images/mobil...05wlmi/p1s.jpg |
A Renault muzikális V10-ese :)
http://www.youtube.com/watch?v=MGEqlNU30Tg&NR http://www.youtube.com/watch?v=8aArSn4IhHI |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:55. |