![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
én mindig megfogadom a játékok elején h nem olvasom el a walkthrought, mert csak elrontom a saját játékomat. aztán a pont ilyenekért kénytelen vagyok. előző példából kiindulva kedves készítők mi a csudából kéne tudnom h meg kellene innom a löttyöt? jaa, hogy a koldus akit elküldök mindig a fenébe, mert kéreget elmondaná...hát istenem :)
ezekkel az rpg-kkel pont ez a baj, cselekményolvasás nélkül szenvedéssé válik, elolvasásával pedig könnyű :) |
Quote:
Meg nagyon jó még a Star Wars: Knights of the Old Republic 1-2 is, ugyan arra a koncepcióra épülnek, csak más világban játszódnak - érdemes kipróbálni ;) |
Quote:
Ati, én meg a NwN 1-et ajánlom, nekem jobban tetszett mint a kettes :) (de erről ennyit, megyek is vissza az Europa Universalis III mentésemhez, a gonosz törökök megtámadtak :D) |
Quote:
|
|
Quote:
Csak 2 hibája van: 1. a gép csal 2. a gép nem tud nyerni :D Annyira megaláztam, mint az állat, a végén nem is küldtem egységet, egyszerűen szétlőttem a bázisát. :D 1. csal a gép, mert bár nem küldtem egységet, ő folyamatosan küldött, pedig elméletileg nem lehetne rá pénze 2. az IonRay tower szétlőtte az ellenség bázisát De nagyon élveztem! Megaztán szeretek nyerni... :D Lehet még elverem párszor. :D Köszi!! |
És ha már PC játék, végre feltelepítem az EREDETI StarCraft - BroodWar-t a hépemre, valamint az EREDETI Warcraft 3 - The Frozen Throne-t, és ezeket követi majd az EREDETI Diablo 2 - Lord of Destruction, és az EREDETI Oblivion (minde kiegészítőjével együtt) :D
Annyira izgatott vagyok... Ezek az első eredeti bolti játékaim! :D Még windózom is előbb volt eredeti, mint játékom. :) |
Az Attila által ajánlott oldalról ezt ismertem korábbról:
http://onemorelevel.com/game/3d_superball Quake-ereknek ajánlott! :D |
Quote:
|
:p
Mintha az eredeti játékok nem futnának kamuvindózon... :D (Bár szégyenkezve bevallom, mindig eredeti vindózaim voltak, úgyhogy csak feltételezem, hogy a nem eredeti lemezről telepített oprendszeren is minden játék kifogástalanul fut...) Valahogy egy vindózra mindig volt pénzem, a játékokra meg sosem. :( Ez azért elég szomorú, hogy nem azért csal az ember, mert aljas, hanem mert egy átlag magyar fizetésből nem futja 10-15k Ft-os játékokra... De mondjuk 3 évente 30k-ért azért csak megenged magának az ember egy programot. Pl az eredeti Win 98 SE volt az első olyan vindózom, amivel szinte elégedett voltam. Alig fagyott. Sokkal ritkábban telepítek újra windózt, mint aki már 100-adszor továbbmásolgatott példányt használ. (Na nem mintha windaz fan lennék, de rákényszerül az ember, mert sajnos a legtöbb programot erre az oprendszerre adják ki. :(:() /hazudtam, windóz 1.0-m sose volt eredetiben, 2.0-val kezdtem, az 1.0-t pár éve töltöttem le a netről, valami gyűjtöknek szóló oldalról, sajnos használni nem tudom semmire, a 2.0-t legalább egy ócska 10 éves laptopra fel tudtam telepíteni... :D/ |
Ez a 'Krájzisz' gyönyörűen néz ki max grafikán... Egész délután azzal pötyögtem. Elképesztő milyen fényeffektek vannak benne.... :O
|
Te Gee, bankot raboltál, hogy ennyi mánid van játékokra? :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
Azért jól ellehet lenni vele:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Szóval mégis csak tud nyerni:) Nézzétek meg,ha van időtök. http://img174.imageshack.us/img174/2879/jjtkknz4.jpg Itt alázott le:D |
Quote:
|
Quote:
|
Attila:
Quote:
Quote:
Quote:
|
A fenti 3 hsz segítségével szét fogod tudni verni a legnagyobb fejlettségi szinten is. ;)
Mellesleg tankokat küldj, meg olyan megasoldier-t vagy mit... És szintenként +1 torony legyen védelemnek! Tehát a végére legyen 4 toronyhelyed. Ati 4 inray-jel győzött, én 3-mal. (A legfelsőre nem azt szereltem, mert az olyan szögben lőtt, hogy nem érhette volna el az ellenség bázisát a lövedék... Viszont ahelyett a 60.000 arany helyett küldtem egységet. :)) |
Én legnehezebben az őskort éppen túléltem, az első néhány lovag meg levágta a bázisom. Ionig nem jutottam... bár inkább tanulnom kellene :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk elsőre már őskorban szétvertek, de 2. próbálkozásra csak meglett :) Mondjuk volt egy olyan szakasz, hogy jött a rakátés védelmem ellen, és nem jutott el a bázisig, mégis szintet tudott lépni, de hogy? Nyomorult csaló :D |
Én már végig mentem Hardon is:p
És itt egy újabb elvetemült játék(részeg spiderman):D http://www.manu5.hu/games/jatek.php?id=1230 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pókival meg 5500 pontom lett. |
Quote:
Ion Ray nélkül szerintem lehetetlen lett volna... bár azzal a taktikával, amit a csávó alkalmazott, nem is volt olyan lehetetlen |
Quote:
Asszem megpróbálom én is megint:D |
Quote:
Grat,ügyes vagy:D |
Quote:
Nekem elég nehezen ment:( Viszont sokadik nekifutásra sikerült:) |
Quote:
|
Quote:
Mint az age of empires kiegészítőjéből a manzinkerti csatánál. Az is sokkal jobb lenne, ha a közepén-végén még az ellenfél keményen visszatámadna, és nemcsak a hentelésről szólna a dolog :( |
|
te nagyon ráérsz hallod... xD
|
All times are GMT +1. The time now is 04:24. |