Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Ati 03-16-2008 11:23

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 165580)
azt még kifejeltettem h a tolvajodnak elvileg kéne észlelnie a titkos ajtót, de nem itta meg a löttyöt amitől felerősödnek a képességei. (rövid BG2 életem) :)

A tolvajomat már az első fejezetben elrabolta a gonosz, pedig minden talált cuccot odaadtam neki. :D Aztán lusta voltam újrakezdeni az egészet... :D

Druida 03-16-2008 11:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 165577)
Kalandjáték, ahol mászkálsz, megoldasz különböző rejtélyeket, feladatokat, közben fejlődsz, tanulsz, erősebb leszel, ilyesmi...

egyébként a final fantasy pl ilyen... de mint hallom nincs konzolod :S

Deni 03-16-2008 11:25

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 165580)
azt még kifejeltettem h a tolvajodnak elvileg kéne észlelnie a titkos ajtót, de nem itta meg a löttyöt amitől felerősödnek a képességei. (rövid BG2 életem) :)

hát én wow-ban keringek körbe-körbe és az istenért nem találom azt a muksót akit kellene, pedig a térkép alapján velem szemben kellene lennie, sőt majdhogynem rajta állok..

Grabi 03-16-2008 11:27

én mindig megfogadom a játékok elején h nem olvasom el a walkthrought, mert csak elrontom a saját játékomat. aztán a pont ilyenekért kénytelen vagyok. előző példából kiindulva kedves készítők mi a csudából kéne tudnom h meg kellene innom a löttyöt? jaa, hogy a koldus akit elküldök mindig a fenébe, mert kéreget elmondaná...hát istenem :)

ezekkel az rpg-kkel pont ez a baj, cselekményolvasás nélkül szenvedéssé válik, elolvasásával pedig könnyű :)

Andrew 03-16-2008 11:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 165577)
Kalandjáték, ahol mászkálsz, megoldasz különböző rejtélyeket, feladatokat, közben fejlődsz, tanulsz, erősebb leszel, ilyesmi...

Akkor erősen a Neverwinter Nights-ot ajánlom, főleg a 2-t, mert csak azt ismerem:D:D
Meg nagyon jó még a Star Wars: Knights of the Old Republic 1-2 is, ugyan arra a koncepcióra épülnek, csak más világban játszódnak - érdemes kipróbálni ;)

laci 03-16-2008 17:55

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 165584)
hát én wow-ban keringek körbe-körbe és az istenért nem találom azt a muksót akit kellene, pedig a térkép alapján velem szemben kellene lennie, sőt majdhogynem rajta állok..

Nem lehet hogy fölötted vagy alattad van? A térkép sajnos nem jelüli a szinteket.

Ati, én meg a NwN 1-et ajánlom, nekem jobban tetszett mint a kettes :)

(de erről ennyit, megyek is vissza az Europa Universalis III mentésemhez, a gonosz törökök megtámadtak :D)

Deni 03-16-2008 18:01

Quote:

Originally Posted by laci (Post 165612)
Nem lehet hogy fölötted vagy alattad van? A térkép sajnos nem jelüli a szinteket.

amúgy hosszas keresgélés során megtaláltam a barlangot.. de már kezdem megszokni amúgy, hogy én mindig eltévedek :)

J.Ati 04-09-2008 01:59

Nagyon zúzós játék:D
Akinek van ideje,nézze meg:)

http://onemorelevel.com/game/age_of_war

[HTPA]GeeForce 04-09-2008 11:49

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 168982)

Atomdurva.... :D

Csak 2 hibája van:

1. a gép csal
2. a gép nem tud nyerni

:D

Annyira megaláztam, mint az állat, a végén nem is küldtem egységet, egyszerűen szétlőttem a bázisát. :D

1. csal a gép, mert bár nem küldtem egységet, ő folyamatosan küldött, pedig elméletileg nem lehetne rá pénze
2. az IonRay tower szétlőtte az ellenség bázisát

De nagyon élveztem! Megaztán szeretek nyerni... :D Lehet még elverem párszor. :D Köszi!!

[HTPA]GeeForce 04-09-2008 11:52

És ha már PC játék, végre feltelepítem az EREDETI StarCraft - BroodWar-t a hépemre, valamint az EREDETI Warcraft 3 - The Frozen Throne-t, és ezeket követi majd az EREDETI Diablo 2 - Lord of Destruction, és az EREDETI Oblivion (minde kiegészítőjével együtt) :D

Annyira izgatott vagyok... Ezek az első eredeti bolti játékaim! :D Még windózom is előbb volt eredeti, mint játékom. :)

[HTPA]GeeForce 04-09-2008 11:56

Az Attila által ajánlott oldalról ezt ismertem korábbról:

http://onemorelevel.com/game/3d_superball

Quake-ereknek ajánlott! :D

Ati 04-09-2008 11:59

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 168995)
Még windózom is előbb volt eredeti, mint játékom. :)

Ööö, hát igen, célszerű előbb egy oprendszer, majd csak utána a játék, minthogy előbb a játék, aminek max a dobozát nézegeted. :D

[HTPA]GeeForce 04-09-2008 12:13

:p
Mintha az eredeti játékok nem futnának kamuvindózon... :D
(Bár szégyenkezve bevallom, mindig eredeti vindózaim voltak, úgyhogy csak feltételezem, hogy a nem eredeti lemezről telepített oprendszeren is minden játék kifogástalanul fut...)
Valahogy egy vindózra mindig volt pénzem, a játékokra meg sosem. :(

Ez azért elég szomorú, hogy nem azért csal az ember, mert aljas, hanem mert egy átlag magyar fizetésből nem futja 10-15k Ft-os játékokra...
De mondjuk 3 évente 30k-ért azért csak megenged magának az ember egy programot.

Pl az eredeti Win 98 SE volt az első olyan vindózom, amivel szinte elégedett voltam. Alig fagyott. Sokkal ritkábban telepítek újra windózt, mint aki már 100-adszor továbbmásolgatott példányt használ. (Na nem mintha windaz fan lennék, de rákényszerül az ember, mert sajnos a legtöbb programot erre az oprendszerre adják ki. :(:()

/hazudtam, windóz 1.0-m sose volt eredetiben, 2.0-val kezdtem, az 1.0-t pár éve töltöttem le a netről, valami gyűjtöknek szóló oldalról, sajnos használni nem tudom semmire, a 2.0-t legalább egy ócska 10 éves laptopra fel tudtam telepíteni... :D/

[HTPA]GeeForce 04-09-2008 19:50

Ez a 'Krájzisz' gyönyörűen néz ki max grafikán... Egész délután azzal pötyögtem. Elképesztő milyen fényeffektek vannak benne.... :O

Andrew 04-09-2008 20:42

Te Gee, bankot raboltál, hogy ennyi mánid van játékokra? :D:D:D

Ati 04-10-2008 09:10

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 168982)

Aranyos játék, tegnap este végigjátszottam. Leginkább a végén ijedtem meg, amikor hirtelen felugrott a "Nyertél" felirat, mert arra valahogy nem számítottam még. Csak tippjeim vannak, hogy mivel sikerült elpusztítanom az ellenfél bázisát... :D

J.Ati 04-10-2008 10:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 169066)
Aranyos játék, tegnap este végigjátszottam. Leginkább a végén ijedtem meg, amikor hirtelen felugrott a "Nyertél" felirat, mert arra valahogy nem számítottam még. Csak tippjeim vannak, hogy mivel sikerült elpusztítanom az ellenfél bázisát... :D

Én is végig játszottam még1-szer tegnap,de már másodjára nem élveztem annyira.
Azért jól ellehet lenni vele:D

[HTPA]GeeForce 04-10-2008 10:52

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 169039)
Te Gee, bankot raboltál, hogy ennyi mánid van játékokra? :D:D:D

Le voltak árazva,... 1999 Ft-ba meg 2999 meg 3999 Ft-okba kerültek.. 10k-m még volt 4 játékra. :)

J.Ati 04-10-2008 13:59

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 168994)

Csak 2 hibája van:

1. a gép csal
2. a gép nem tud nyerni

Annyira megaláztam, mint az állat, a végén nem is küldtem egységet, egyszerűen szétlőttem a bázisát. :D

1. csal a gép, mert bár nem küldtem egységet, ő folyamatosan küldött, pedig elméletileg nem lehetne rá pénze

De nagyon élveztem! Megaztán szeretek nyerni... :D Lehet még elverem párszor. :D Köszi!!

Quote:

A legnagyobb szinten nem tudom elverni:(:D
Szóval mégis csak tud nyerni:)
Nézzétek meg,ha van időtök.

http://img174.imageshack.us/img174/2879/jjtkknz4.jpg

Itt alázott le:D

Remedy 04-10-2008 14:04

Quote:

Ha volt ionrayed, az ello egeszen az ellenfel bazisaig, es amikor a kijovo egyseget love, neha lepattan rola, es eleg nagyot sebez a bazison is... :)

Ati 04-10-2008 14:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 169115)
Ha volt ionrayed, az ello egeszen az ellenfel bazisaig, es amikor a kijovo egyseget love, neha lepattan rola, es eleg nagyot sebez a bazison is... :)

Az volt 4 darab, igen... :D

[HTPA]GeeForce 04-10-2008 20:46

Attila:

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 168994)
[...]

[...]

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 169115)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 169116)
Az volt 4 darab, igen... :D

[HTPA]GeeForce 04-10-2008 20:49

A fenti 3 hsz segítségével szét fogod tudni verni a legnagyobb fejlettségi szinten is. ;)

Mellesleg tankokat küldj, meg olyan megasoldier-t vagy mit... És szintenként +1 torony legyen védelemnek! Tehát a végére legyen 4 toronyhelyed.

Ati 4 inray-jel győzött, én 3-mal. (A legfelsőre nem azt szereltem, mert az olyan szögben lőtt, hogy nem érhette volna el az ellenség bázisát a lövedék... Viszont ahelyett a 60.000 arany helyett küldtem egységet. :))

Xeper 04-10-2008 22:19

Én legnehezebben az őskort éppen túléltem, az első néhány lovag meg levágta a bázisom. Ionig nem jutottam... bár inkább tanulnom kellene :D

Ati 04-10-2008 22:23

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 169210)
Én legnehezebben az őskort éppen túléltem, az első néhány lovag meg levágta a bázisom. Ionig nem jutottam... bár inkább tanulnom kellene :D

Én nem tudtam, hogy nem magától fog "szintet lépni", úgyhogy kicsit meglepődtem, amikor az ősembereim ellen elkezdtek jönni a muskétások. :D

J.Ati 04-10-2008 23:10

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 169187)
A fenti 3 hsz segítségével szét fogod tudni verni a legnagyobb fejlettségi szinten is. ;)

Mellesleg tankokat küldj, meg olyan megasoldier-t vagy mit... És szintenként +1 torony legyen védelemnek! Tehát a végére legyen 4 toronyhelyed.

Ati 4 inray-jel győzött, én 3-mal. (A legfelsőre nem azt szereltem, mert az olyan szögben lőtt, hogy nem érhette volna el az ellenség bázisát a lövedék... Viszont ahelyett a 60.000 arany helyett küldtem egységet. :))

Odáig el se jutottam,hogy olyat építsek,de mindjárt megpróbálom megint:)

Valezius 04-11-2008 04:15

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 169187)

Hehe én 1ionnal levertem, akkor én vagyok a legjobb :D
Mondjuk elsőre már őskorban szétvertek, de 2. próbálkozásra csak meglett :)

Mondjuk volt egy olyan szakasz, hogy jött a rakátés védelmem ellen, és nem jutott el a bázisig, mégis szintet tudott lépni, de hogy?

Nyomorult csaló :D

J.Ati 04-11-2008 04:21

Én már végig mentem Hardon is:p

És itt egy újabb elvetemült játék(részeg spiderman):D

http://www.manu5.hu/games/jatek.php?id=1230

Xeper 04-11-2008 07:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 169211)
Én nem tudtam, hogy nem magától fog "szintet lépni", úgyhogy kicsit meglepődtem, amikor az ősembereim ellen elkezdtek jönni a muskétások. :D

Easy fokozaton sima ügy, esélye sincs... de impossible nehézségen egyszerűen az első lovagok lehentelnek menthetetlenül :(

Remedy 04-11-2008 13:38

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 169245)
Easy fokozaton sima ügy, esélye sincs... de impossible nehézségen egyszerűen az első lovagok lehentelnek menthetetlenül :(

Lehet nem veletlen impossible? :)

Andrew 04-14-2008 15:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 169294)
Lehet nem veletlen impossible? :)

Azt a betyár mindenit :eek::D

Pepa 04-14-2008 18:34

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 169228)
Én már végig mentem Hardon is:p

És itt egy újabb elvetemült játék(részeg spiderman):D

http://www.manu5.hu/games/jatek.php?id=1230

Én is végignyomtam hardom:p

Pókival meg 5500 pontom lett.

Andrew 04-14-2008 20:18

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 169817)
Én is végignyomtam hardom:p

Pókival meg 5500 pontom lett.

Bvahahahahahaaaaaaaaaaaa, megcsináltam Impossible-en :D:D:D
Ion Ray nélkül szerintem lehetetlen lett volna... bár azzal a taktikával, amit a csávó alkalmazott, nem is volt olyan lehetetlen

J.Ati 04-14-2008 23:51

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 169804)

Tyű ezt durván nyomta!:D
Asszem megpróbálom én is megint:D

J.Ati 04-14-2008 23:52

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 169827)
Bvahahahahahaaaaaaaaaaaa, megcsináltam Impossible-en :D:D:D
Ion Ray nélkül szerintem lehetetlen lett volna... bár azzal a taktikával, amit a csávó alkalmazott, nem is volt olyan lehetetlen

Akkor csak sikerül nekem is:p
Grat,ügyes vagy:D

J.Ati 04-15-2008 06:40

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 169848)
Akkor csak sikerül nekem is:p
Grat,ügyes vagy:D

Megvagyok én is:)
Nekem elég nehezen ment:(
Viszont sokadik nekifutásra sikerült:)

Andrew 04-15-2008 15:59

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 169854)
Megvagyok én is:)
Nekem elég nehezen ment:(
Viszont sokadik nekifutásra sikerült:)

Grat ;) Igazából csak az eleje döcögős, meg kell egy kis szerencse is talán, de ha beindul a hentelés, utána már nincs megállás :D:D

Valezius 04-22-2008 13:44

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 169943)
Grat ;) Igazából csak az eleje döcögős, meg kell egy kis szerencse is talán, de ha beindul a hentelés, utána már nincs megállás :D:D

Ez sajnos így van. :(
Mint az age of empires kiegészítőjéből a manzinkerti csatánál. Az is sokkal jobb lenne, ha a közepén-végén még az ellenfél keményen visszatámadna, és nemcsak a hentelésről szólna a dolog :(

J.Ati 05-03-2008 22:38

Aki nagyon unatkozik!

Jó játék :rolleyes::D

[HTPA]GeeForce 05-03-2008 23:48

te nagyon ráérsz hallod... xD

All times are GMT +1. The time now is 04:24.