Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Arwyl 02-19-2006 14:09

Ati: van rá esély hogy újra láthassuk az SZK orikat? Pl. egy külön SZK pontlistát is lehetne csinálni. Engem érdekelne, hogy ki van a környékemen.

Ati 02-19-2006 14:19

Quote:

Originally Posted by Arwyl
Ati: van rá esély hogy újra láthassuk az SZK orikat? Pl. egy külön SZK pontlistát is lehetne csinálni. Engem érdekelne, hogy ki van a környékemen.

Vedd fel őket saját pontlistádba. Úgyse a "környékeden" lesznek, hiszen ha belépnek szövetségbe, le kell adniuk földet, amivel zuhannak.

Arwyl 02-19-2006 14:24

Ez is egy megoldás, csak éppen nem tudom milyen orik vannak SZK-k. Az picit hosszadalmas hogy 1-től 3xxxxx-ig az összes orira rákeresek hogy hol van és amelyik SZK-n azt felveszem. :rolleyes:

Ati 02-19-2006 14:30

Quote:

Ez is egy megoldás, csak éppen nem tudom milyen orik vannak SZK-k. Az picit hosszadalmas hogy 1-től 3xxxxx-ig az összes orira rákeresek hogy hol van és amelyik SZK-n azt felveszem. :rolleyes:

Gondolom konkrét országokat akarsz figyelni, akik ott jártak a környékeden, majd SZK mentek.

Xeper 02-19-2006 23:15

Quote:

Originally Posted by Ati
Gondolom konkrét országokat akarsz figyelni, akik ott jártak a környékeden, majd SZK mentek.

Engem pl az A-ba lépésem előtt SZK-ra vonult emberek is érdekelnének, hátha pont úgy térne valamelyik vissza, hogy mellém kerül... számomra a semmiből...
Tehát a balesetek elkerülése végett tényleg jó volna tudni hogy milyen orik vannak SZK-n.

Ati 02-19-2006 23:17

Quote:

Originally Posted by Xeper
Engem pl az A-ba lépésem előtt SZK-ra vonult emberek is érdekelnének, hátha pont úgy térne valamelyik vissza, hogy mellém kerül... számomra a semmiből...
Tehát a balesetek elkerülése végett tényleg jó volna tudni hogy milyen orik vannak SZK-n.

A B-ből fellépő orikat is látni szeretnéd, hogy hova fognak kerülni? Az újrázó orikat is? Ezek nélkül nemigen tudod a "baleseteket" elkerülni.

Xeper 02-20-2006 09:24

Quote:

Originally Posted by Ati
A B-ből fellépő orikat is látni szeretnéd, hogy hova fognak kerülni? Az újrázó orikat is? Ezek nélkül nemigen tudod a "baleseteket" elkerülni.

10.000 hektáron eléggé kevés az esélye egy újrázó/fellépő ori váratlan feltűnésének. Ekkora területen komolyabb a tétje egy-egy ütésnek, nem lehet csak úgy fedezni sem. Amúgy tudtommal a B-ből lépőkre vonatkozik egy 7 körös védelem, ők nem nagyon tudnak meglepni bárkit is...

Északföld 02-20-2006 13:06

Quote:

10.000 hektáron eléggé kevés az esélye egy újrázó/fellépő ori váratlan feltűnésének. Ekkora területen komolyabb a tétje egy-egy ütésnek, nem lehet csak úgy fedezni sem. Amúgy tudtommal a B-ből lépőkre vonatkozik egy 7 körös védelem, ők nem nagyon tudnak meglepni bárkit is...

Legalább tudnék pár orit mondani, akik közül bármelyik, bármikor viszajöhet, és elég nagy meglepit okoznának, a környékükön :-D

Xeper 02-20-2006 14:52

Quote:

Originally Posted by Északföld
Legalább tudnék pár orit mondani, akik közül bármelyik, bármikor viszajöhet, és elég nagy meglepit okoznának, a környékükön :-D

Én tudom, csak Ati válaszára reagáltam... szerintem az SZK-s orik igenis tudnak veszélyesek lenni...

Quasi 02-21-2006 02:30

Mi az az SZK? :eek: :eek: :eek:

Senki 02-21-2006 06:40

Quote:

Originally Posted by Quasi

Szövetségen Kívüli. nem telnek a köröei, nem csinálhat semmit amíg nem lép klánba... :rolleyes: Súgó...

Arwyl 02-21-2006 20:25

Quote:

Originally Posted by Quasi

Azért ez elég durva kérdés volt egy kék 4-es (vagy már 5-ös?) ori tulajdonosától. /De lehet te nem az a Quasi vagy akire gondolok./

Arwyl 02-21-2006 20:29

Quote:

Így van. Úgy ahogy te is egyik pillanatról a másikra mellém kerültél ugyanígy ki tudja hány ori van SZK-n a környéken. Ugyanígy meglepetés volt Scorpion-Land felbukkanása is.
(Bár furcsállom hogy épp most gondoltátok a visszatérést amikor kiment SZK-ba a két nagy klán. :P De ez már egy másik kérdés... ;) )

Xeper 02-21-2006 22:43

Quote:

Így van. Úgy ahogy te is egyik pillanatról a másikra mellém kerültél ugyanígy ki tudja hány ori van SZK-n a környéken. Ugyanígy meglepetés volt Scorpion-Land felbukkanása is.
(Bár furcsállom hogy épp most gondoltátok a visszatérést amikor kiment SZK-ba a két nagy klán. :P De ez már egy másik kérdés... ;) )

[OFF]
Már folytak az előkészületek a visszatérésre, mikor a két klán bomlott... ha fogékony vagy az összeesküvés elméletekre, akkor lehet még gondolkodni, bár annak már nem lesz valóságalapja ;)
[/OFF]

Arwyl 02-22-2006 00:46

Quote:

[OFF]
Már folytak az előkészületek a visszatérésre, mikor a két klán bomlott... ha fogékony vagy az összeesküvés elméletekre, akkor lehet még gondolkodni, bár annak már nem lesz valóságalapja ;)
[/OFF]

Áh neeem... Elhiszem hogy véletlen egybeesés! ;)

Half 02-22-2006 10:42

ezt szeretem az Aban a szeretetrol szol csakis mint egy nagy csalad:D

Xeper 02-22-2006 12:36

Quote:

Originally Posted by Half
ezt szeretem az Aban a szeretetrol szol csakis mint egy nagy csalad:D

Corleone család? :)

Senki 02-22-2006 19:56

Quote:

Corleone család? :)

hát inkább annak tűnik :D

Északföld 02-23-2006 00:14

Quote:

[OFF]
[/OFF]

Arwyl, teljesen helyes a meglátásod. Mivel a TOP 3 klán nem mondhatni, hogy sűrűn akciózna egymás ellen. Rábeszéltük Xepert, hogy jöjjenek vissza. Verjenek be titeket, és legyenek jó nagyok, hogy aztán mi is visszajöhessünk és jól beverjük őket. :D :D :D és mi még nagyobbak lehessünk ,mert egy gigamegalomán bagázs vagyunk..

Xeper 02-23-2006 10:24

Quote:

Arwyl, teljesen helyes a meglátásod. Mivel a TOP 3 klán nem mondhatni, hogy sűrűn akciózna egymás ellen. Rábeszéltük Xepert, hogy jöjjenek vissza. Verjenek be titeket, és legyenek jó nagyok, hogy aztán mi is visszajöhessünk és jól beverjük őket. :D :D :D és mi még nagyobbak lehessünk ,mert egy gigamegalomán bagázs vagyunk..

Zoli: elfelejtetted megemlíteni, hogy minden rendelkezésetekre álló információt nekünk adtok, és ti pénzelitek minden akciónkat is :p

Északföld 02-23-2006 10:59

Quote:

Zoli: elfelejtetted megemlíteni, hogy minden rendelkezésetekre álló információt nekünk adtok, és ti pénzelitek minden akciónkat is :p

Ezt én nem írtam bele, egyértelmű, hogy én mérek fel nektek mindenkit. Nem is tudom mit csinálnátok nélkülem. Sőt, nekem már SZK oriból is megy a térkapu nyitás, igaz csak akkor, ha az éjféli körváltás közepén nyitom, mert ott SZK orinak is működik. :D :D

Senki 02-23-2006 17:19

Quote:

Ezt én nem írtam bele, egyértelmű, hogy én mérek fel nektek mindenkit. Nem is tudom mit csinálnátok nélkülem. Sőt, nekem már SZK oriból is megy a térkapu nyitás, igaz csak akkor, ha az éjféli körváltás közepén nyitom, mert ott SZK orinak is működik. :D :D

Hmmm... és még hasonlókat írjál, mást is érdekel :D :D

Északföld 02-23-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by Senki
Hmmm... és még hasonlókat írjál, mást is érdekel :D :D

Amennyiben délután 18h-s körváltáskor, a varázslók regenerálódás után veszel ki a közös raktárból bármit, az a körváltás lezajlása után is meglesz a raktárban. Így lehet ingyen építkezni, csak sokáig tart, de ez a raktármérettől függ. :)

Senki 02-23-2006 20:23

Quote:

Amennyiben délután 18h-s körváltáskor, a varázslók regenerálódás után veszel ki a közös raktárból bármit, az a körváltás lezajlása után is meglesz a raktárban. Így lehet ingyen építkezni, csak sokáig tart, de ez a raktármérettől függ. :)

hmm.... ezek létező BUGok vagy csak etetsz minket mindenféle marhasággal :D

director 02-23-2006 20:25

Quote:

hmm.... ezek létező BUGok vagy csak etetsz minket mindenféle marhasággal :D

nézd meg ki írta. nem egyértelmű? ;) hiszen erről híres:))

Senki 02-23-2006 20:29

Quote:

Originally Posted by director

Nos, ahogy Micimackó nyilatkozta a méhekről, úgy azt Zoliról is el lehet mondani: "Ennél a Zolinál soha se lehessen tudni...." :D

Északföld 02-24-2006 08:18

Quote:

Originally Posted by director

Nem hiszem, hogy ennyire tapasztalt, okos, rutinos játékosnak, mint ÉN, kétségbe kellene vonnia a tapasztalatait. Tessék kipróbálni. Azt szerintem bárki láthatja, hogy a 18h-s körváltás a leglassúbb, ez azért van, mert akkor a legleterherheltebb a szerver. Tehát ilyenkor működik csak a bug, de csak tavasszal, nyáron és kora ősszel. Télen a bugok nem repülnek! :D :D

Xeper 02-24-2006 11:34

Quote:

Télen a bugok nem repülnek! :D :D

Mert akkor fagy... a szerver :D

Már csak azt nem értem, hogy ha valaki kiváncsi, akkor miért nem próbálja ki hogy működik -e a bug.... mindenki azonnal ara gondol, hogy "most aztán nagyot szakítok", és ki akarná rámolni az egész rakit, csak ugye fél megtenni, hátha bukja?
:confused:

Senki 02-24-2006 11:38

Quote:

Mert akkor fagy... a szerver :D

Már csak azt nem értem, hogy ha valaki kiváncsi, akkor miért nem próbálja ki hogy működik -e a bug.... mindenki azonnal ara gondol, hogy "most aztán nagyot szakítok", és ki akarná rámolni az egész rakit, csak ugye fél megtenni, hátha bukja?
:confused:

tuti bukja ha olyat vesz ki ami elveszik mert raktár kell neki ;) ^^

Északföld 02-24-2006 11:40

Quote:

tuti bukja ha olyat vesz ki ami elveszik mert raktár kell neki ;) ^^

Nem fogja bukni, mert a rakija újra tele lesz. Viszont csak nagy mennyiségnél próbáltam. Nálam 510.000 egységnél működött, nem tudom lehet túl nagy a raki :D

Senki 02-24-2006 11:42

Quote:

Nem fogja bukni, mert a rakija újra tele lesz. Viszont csak nagy mennyiségnél próbáltam. Nálam 510.000 egységnél működött, nem tudom lehet túl nagy a raki :D

ifgy, én arra gondoltam ami nála lesz körváltáskor. az elveszik, csak annyi marad ami befér neki ha nem elég gyors :D

Északföld 02-24-2006 11:45

Quote:

ifgy, én arra gondoltam ami nála lesz körváltáskor. az elveszik, csak annyi marad ami befér neki ha nem elég gyors :D

Persze, de gyorsank kell lenni. Ez egyértelmű, nagyon gyorsnak, ha vki nem olyan gyors, okos, ügyes mint ÉN, akkor az elbukja. Igaz, hogy is gondolhatnám, hogy valaki tud annyira gyors lenni mint én....:D :D :D

Senki 02-24-2006 11:46

Quote:

Persze, de gyorsank kell lenni. Ez egyértelmű, nagyon gyorsnak, ha vki nem olyan gyors, okos, ügyes mint ÉN, akkor az elbukja. Igaz, hogy is gondolhatnám, hogy valaki tud annyira gyors lenni mint én....:D :D :D

több böngészőablakból nem nehéz :D

Xeper 02-24-2006 15:22

Quote:

több böngészőablakból nem nehéz :D

Húúú... neked több böngészőablakod is van? Nekem csak 1et adott a Microsoft :D

Amúgy látom te sem nagyon veszed a cinizmust -végülis mindegy...

Senki 02-24-2006 15:37

Quote:

Amúgy látom te sem nagyon veszed a cinizmust -végülis mindegy...

Cinizmus ide vagy oda, Zolinál sose lehet tudni ám! :D

Xeper 02-24-2006 18:39

Quote:

Cinizmus ide vagy oda, Zolinál sose lehet tudni ám! :D

Én tudom ;)
Csak én vagyok vele egy hullámhosszon? -ja lehet hogy a sokéves JKSZ (közös munka, állandó egyeztetések) meghozta gyümölcsét :D :D

Remedy 02-24-2006 23:40

Quote:

Nos, ahogy Micimackó nyilatkozta a méhekről, úgy azt Zoliról is el lehet mondani: "Ennél a Zolinál soha se lehessen tudni...." :D

mert ez mindig kavarja.....

Északföld 02-25-2006 00:59

Quote:

Én tudom ;)
Csak én vagyok vele egy hullámhosszon? -ja lehet hogy a sokéves JKSZ (közös munka, állandó egyeztetések) meghozta gyümölcsét :D :D

Igen azért a több éves jksz munkának, meglett a gyümölcse! :D

Senki 02-26-2006 14:23

"Ki mien fajra esküszik?" Ebben a topicban vár rád egy kérdés Zoli! (igazából jobban meggondolva ide tartozik ehez a témához, az se baj hogyha ide válaszolsz... ) ;)

Láma 02-27-2006 07:44

mi van akkor amikor

valakinek Max pénze van és elad a piacon, akkor mi történik a pénzzel?

All times are GMT +1. The time now is 12:47.