![]() |
Ati: van rá esély hogy újra láthassuk az SZK orikat? Pl. egy külön SZK pontlistát is lehetne csinálni. Engem érdekelne, hogy ki van a környékemen.
|
Quote:
|
Ez is egy megoldás, csak éppen nem tudom milyen orik vannak SZK-k. Az picit hosszadalmas hogy 1-től 3xxxxx-ig az összes orira rákeresek hogy hol van és amelyik SZK-n azt felveszem. :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát a balesetek elkerülése végett tényleg jó volna tudni hogy milyen orik vannak SZK-n. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi az az SZK? :eek: :eek: :eek:
|
Quote:
|
Quote:
Azért ez elég durva kérdés volt egy kék 4-es (vagy már 5-ös?) ori tulajdonosától. /De lehet te nem az a Quasi vagy akire gondolok./ |
Quote:
(Bár furcsállom hogy épp most gondoltátok a visszatérést amikor kiment SZK-ba a két nagy klán. :P De ez már egy másik kérdés... ;) ) |
Quote:
Már folytak az előkészületek a visszatérésre, mikor a két klán bomlott... ha fogékony vagy az összeesküvés elméletekre, akkor lehet még gondolkodni, bár annak már nem lesz valóságalapja ;) [/OFF] |
Quote:
|
ezt szeretem az Aban a szeretetrol szol csakis mint egy nagy csalad:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Már csak azt nem értem, hogy ha valaki kiváncsi, akkor miért nem próbálja ki hogy működik -e a bug.... mindenki azonnal ara gondol, hogy "most aztán nagyot szakítok", és ki akarná rámolni az egész rakit, csak ugye fél megtenni, hátha bukja? :confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy látom te sem nagyon veszed a cinizmust -végülis mindegy... |
Quote:
|
Quote:
Csak én vagyok vele egy hullámhosszon? -ja lehet hogy a sokéves JKSZ (közös munka, állandó egyeztetések) meghozta gyümölcsét :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
"Ki mien fajra esküszik?" Ebben a topicban vár rád egy kérdés Zoli! (igazából jobban meggondolva ide tartozik ehez a témához, az se baj hogyha ide válaszolsz... ) ;)
|
mi van akkor amikor
valakinek Max pénze van és elad a piacon, akkor mi történik a pénzzel?
|
All times are GMT +1. The time now is 12:47. |