![]() |
Ati, egy kérdésem lenne a szabival kapcsolatban. Elég rég már szabin van w-ben és h-ban vagy b-ben egy országom. ezeknél előferdülhet, hogy egyszer csak előjönnek szabiról?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Másik faj faji varija lejár szabi alatt, ezzel nem veszít semmit, semmi hátrány nem éri, mert a faji vari adta védelmet helyettesíti a szabi. Leesik a könyvtárkulcs, akkor sem tudsz tekit lopni a gnómtól, mert szabin van. Minden fajnál végig lehet ezt venni, abból, hogy leesik a faji vari szabi alatt, nem tudsz előnyt kovácsolni a szabi miatt. Kivéve elfet. Az ő leeső faji varija konkrét hátrányt jelent neki. Ez szűnik meg most. |
Quote:
|
és ne a 420-l gyere mert elolvastam!
amiben leirtad hogy senkit se ér hátrány ha szabi alatt lejár a fajivari, mert a szabi miatt senki se lopható! szeretném a kérdést feltenni. az elf lopható e szabi alatt?? |
Mit érsz el azzal, ha fenn van a sziszta szabi alatt? semmit
Mit érsz el azzal ha fenn a kulcs szabi alatt? semmit mit érsz el azzal ha a nagy 0-k mögé bújsz szabi alatt? Na akkor kinek is elöny ez? |
Komolyan arról vitáztok, hogy ha az elf faji varázslata az, hogy nem látszik a serege, akkor hátrány-e, ha ennek ellenére mégis látszik? Hogy hátrány-e neki, hogy ha nem akarja, hogy mások lássák a seregét, akkor nem mehet szabira?
Evidens dolgokon ne vitázzunk már. :) |
Quote:
A faji varik előnnyel járnak. Mindegyik. A könyvtárkulcs például azzal, hogy nem lehet tekit lopni, ha fent van. A fantomsereg meg azzal, hogy nem látszanak gömbön az egységek, ha fent van. Azért is alkalmazzuk a faji varikat játék közben, hogy előnyünk legyen belőlük. A gnómnak szabi alatt mindegy, hogy fent van-e a könyvtárkulcs, mert a szabi miatt úgy sem lehet lopni tőle. Az elfnek nem mindegy, mert ami előnyt jelentett a faji vari játék közben, azt elvesztette a szabi alatt. Nem, nem lehet lopni az elftől sem szabi alatt, de nem is ez ellen véd a fantomsereg. Hanem a betekintés elől, amit viszont már lehet szabi alatt, ha leesett a faji vari. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
na most akkor mi van ha latjak az elf seregeit szabi alatt?eplistat nem tudnak csinalni, lehet csak a barakok 60%-a van tele es maris rosszul szamolnak. eleg nevetseges dolgot probaltok meglovagolni.
|
Quote:
mert ugyebár a gnómnak nagy előny a kulcs, ha játszik! akkor miért is legyen előny az elfnek szabi alatt a fantomsereg? |
Quote:
És megint visszajutunk oda, hogy nem a kulcs védi a tekiket szabi alatt, hanem a szabi maga. Az elf faji variját viszont nem helyettesíti a szabi. Ergo: hátrányban van. De én itt befejeztem ezt témát. |
Quote:
|
Felhasználható szabadság: 99.756 kör
juhúú :) |
Quote:
Megint, csak generáltok egy olyan elméleti problémát, ami a valóságban nem is létezik... |
Quote:
mit kap? nem lehet támadni, mert szabadságon van. Mit veszít? nem fejlődik az ország. ez mindenkinek így van. Ezen kívül szabi alatt is pont olyan állapotában van, mintha játszana. Ha nem lenne szabin, ugyanúgy fent lenne a faji varija, mert a ht felteszi. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Én se értem mit problémáztok! ha lejárna a szabi alatt a faji vari mivel lennél beljebb ?? egy betonelfre gömb alapján mentek tán ?? nem ! gondolom ti is mint bármely más épkézláb játékos éplista alapján támadtok..katmorált meg szemet faji varitól függetlenül tudtok nézni Bocs de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás !! |
Quote:
Ahogy korábban olvastam. Tényleg nem emiatt fognak idejönni játszani a tili-toliból. Én újként azért jöttem ide, mert a tili-toli játékokat, ha komolyabban játszod, akkor non-stop tili-toli lesz belőle. És ha már piac: Az szerintetek fair, hogy kiküldöm piacra x katonát, hogy a többiek ne lássák? Tényleg erre van a piac? |
Quote:
|
Sziasztok,
Lenne 2 kerdesem az ujjitott szabadsagrol, nem tudom hova irjam be. 1. A foorszagomhoz csatold orszagot meglehet nezni, kiirja nevet, melyik csopiba van es meg hany VIP kor van rajta, ha van, az utan nem lehetne oda nyomni hogy meg hany kor szabadsag van benne, ezert mar ne kelljen belepni, meg nem mindenki nezi naponta az e-mailjet:) 2. Azok az orszagok akik mar honapokkal az uj szabadsag bevezetese elott szabin voltak, mikortol szamolodik az elso 72 ora? A bevezetes napjatol? Es ha jol ertem 72 ora utan mar nem szamit a szabadsagrol visszalepes katonai akcionak, csak 72 oran beluli vissza jovetelkor? Ha nem jol ertem javitcsatok ki legyszives. |
Quote:
A legtöbb országnak több évnyi szabadsága van indulésként, évente egyszer pedig úgyis be kell lépni azonosítani, ha meg szeretnél tartani egy szabis országot. Amikor belépsz, akkor a szabadság oldalon látni fogod, hogy még mennyi idő van hátra. Quote:
|
Quote:
A lenyeg az, hogy be kerult egy csomo kenyelmi ujjitas, azt hogy en latom hany kor szabi van a tobbi orimba; mert nem biztos azert van szabin mert egyikkel sem jatszok, hanem mert most masikba kell a figyelmem stb.; akkor mint kenyelmi dolog miert ne ferne el? Mas tema ha tul sok lenne a szervernek meg azt is betenni. Quote:
Quote:
|
Quote:
Az eseményértesítést azért tettem be, hogy ha nem nézel e-maileket napi szinten, akkor is legyen egy olyan plusz csatorna, amin keresztül értesülhetsz a szabadság közelgő lejártáról. |
Quote:
Engem az erdekelt, hogy belehetne tenni mint kenyelmi dolog. |
Quote:
|
Quote:
|
3 óra akciómentesség szabadság előtt kevésnek tűnik. Szerintem ezt növelni kellene a korábbi 12 órára.
Már most vannak olyanok akik vissza osonnak szabiról, akcióznak, majd menekülőre fogják és újra leszabiznak. Ha időben észre veszed, akkor is csak egyszer tudod sereggel büntetni... |
Quote:
Értelmetlenné tenné az egész javaslatot. AZ, hogy vannak, akik ezt kipróbálják, teljesen várható volt. Most mindenki kísérletezik vele, hogy mit lehet, és mit nem lehet csinálni ebben a rendszerben. Ez még játszótér, amíg mindenki ki nem tapasztalja a korlátokat. Ez a kezdeti időszakban teljesen normális. |
Nem vesztené értelmét szerintem, mert a javaslat arra irányult, hogy a napi pihenés vagy egyéb elfoglaltság alatt az országomat biztonságban tudjam.
A játékmenetben sokkal inkább az okoz gondot, hogy belekeveredsz egy háborúba, úgy, hogy a támadó fél határozza meg annak időpontját. Ha ez neked marhára nem alkalmas, nem azért mert gyáva vagy, vagy ilyesmi, egyszerűen nem tudsz gépnél lenni pont akkor: na erre kell a rövid szabi, hogy elintézd a dolgaidat és utána belevesd magad az eseményekbe. Szóval aki akciózni akar, az viselje annak következményeit és ne menjen szundizni!! Ha pedig nem akcióztál, de látod, hogy kialakulóban van valami, akkor az inaktív időszakodra elvonulsz és előjössz, amikor tudsz figyuszolni! :) |
Mondjuk szerintem is igen csúnya "taktikákra" ad ez lehetőséget így. Kimész támadni, mire hazaér a sereged már szabizhatsz is. Pl. hajnalban levered a törpéjét egy szövinek, majd elszabizol, és nem tudnak visszaütni sem.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:58. |