Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Éjszakai védelem bevezetése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4778)

Hex 09-18-2013 14:01

Ati, egy kérdésem lenne a szabival kapcsolatban. Elég rég már szabin van w-ben és h-ban vagy b-ben egy országom. ezeknél előferdülhet, hogy egyszer csak előjönnek szabiról?

Ati 09-18-2013 14:04

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 305247)
Ati, egy kérdésem lenne a szabival kapcsolatban. Elég rég már szabin van w-ben és h-ban vagy b-ben egy országom. ezeknél előferdülhet, hogy egyszer csak előjönnek szabiról?

Amikor lejár a kivehető szabadságuk, akkor igen. Lépj be, nézd meg mennyi idejük van, és azzal tudsz számolni.

Merengő 09-18-2013 14:29

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 305245)
Tehát, ha elmegy szabira kerüljön hátrányba? A szabadságnak arról kellene szólnia, hogy nyugodtan hagyhatja az országát, nem pedig arról, hogy amíg távol van szétgömbözi a környék, hogy mire visszajön már egy csapat ráállt országgal találja szembe magát.

Értem, hogy nem tetszik a rövid szabi ötlete és próbálod a számodra legkedvezőbben alakítani a helyzetet, de ezzel az egész rövid szabi értelme enyészik el.

Akkor rosszul erted mint oly sok mast is. En nem tamogattam ezt a rovid szabit mert igy megtobb menekulo ember lesz, de ellene sem voltam tulzottan mert en nappal is merek utni hidegen hagy az osszes hiena. Mint mar leirtam engem az zavar, hogy ez egx plusz segitseg az elfnek a regi felallashoz kepest, pedig igyis eleg eros faj A- ban a tobbivel szemben. Pl ki kell emelnem a pekek elfjet ami olyan szinten jol van kiepitve, hogy szinte nem tudod beverni kovetkezmenyek nelkul. Ha este leszabizik akkor szinte teljesen verhetetlen lesz.

Ati 09-18-2013 14:30

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 305168)
Országod jelenleg szabadságon van.

A szabadság kezdetétől számított 72 órán belüli visszatérés akciónak számít, ami után nem mehetsz rögtön ismét szabadságra! A 72 óra még nem telt le, a visszatérésed akciónak fog számítani!

Annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy ide bekerülhetne, hogy a 72 óra mikor jár le mint korábban

Teljesen jó gondolat. Be is tettem.

Ati 09-18-2013 14:32

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 305249)
Pl ki kell emelnem a pekek elfjet ami olyan szinten jol van kiepitve, hogy szinte nem tudod beverni kovetkezmenyek nelkul. Ha este leszabizik akkor szinte teljesen verhetetlen lesz.

Ennek kifejezetten örülni kell, hiszen ezzel a klán védelme csökken.

Merengő 09-18-2013 14:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305251)
Ennek kifejezetten örülni kell, hiszen ezzel a klán védelme csökken.

Jahh es teljesen veletlenul van is a piacon 20 milla egysegunk, hogy rajukfokozzunk ...

Takanohana 09-18-2013 16:05

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 305249)
Mint mar leirtam engem az zavar, hogy ez egx plusz segitseg az elfnek a regi felallashoz kepest

És az eddig nem zavart, hogy a régi felállásban az elf hátrányban volt ezzel a többi fajhoz képest? Most csak kiegyenlítődik ez a hátrány.

Merengő 09-18-2013 16:23

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 305254)
És az eddig nem zavart, hogy a régi felállásban az elf hátrányban volt ezzel a többi fajhoz képest? Most csak kiegyenlítődik ez a hátrány.

Miert volt hatranyba? A tobbinek is ugyan ugy lejart. Igazabo ez egy meddo vita mert ugy azok az ervek vannak a ket oldalon

Takanohana 09-18-2013 16:42

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 305255)
Miert volt hatranyba? A tobbinek is ugyan ugy lejart. Igazabo ez egy meddo vita mert ugy azok az ervek vannak a ket oldalon

Már leírtam egyszer, 420. hsz. De leírom még egyszer.

Másik faj faji varija lejár szabi alatt, ezzel nem veszít semmit, semmi hátrány nem éri, mert a faji vari adta védelmet helyettesíti a szabi. Leesik a könyvtárkulcs, akkor sem tudsz tekit lopni a gnómtól, mert szabin van. Minden fajnál végig lehet ezt venni, abból, hogy leesik a faji vari szabi alatt, nem tudsz előnyt kovácsolni a szabi miatt. Kivéve elfet. Az ő leeső faji varija konkrét hátrányt jelent neki. Ez szűnik meg most.

Sucó 09-18-2013 16:57

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 305256)
Már leírtam egyszer, 420. hsz. De leírom még egyszer.

Másik faj faji varija lejár szabi alatt, ezzel nem veszít semmit, semmi hátrány nem éri, mert a faji vari adta védelmet helyettesíti a szabi. Leesik a könyvtárkulcs, akkor sem tudsz tekit lopni a gnómtól, mert szabin van. Minden fajnál végig lehet ezt venni, abból, hogy leesik a faji vari szabi alatt, nem tudsz előnyt kovácsolni a szabi miatt. Kivéve elfet. Az ő leeső faji varija konkrét hátrányt jelent neki. Ez szűnik meg most.

Ugyan magyarázd már el hogy miért is hátrány az ha leesik a fantomsereg szabi alatt!

Sucó 09-18-2013 16:59

és ne a 420-l gyere mert elolvastam!
amiben leirtad hogy senkit se ér hátrány ha szabi alatt lejár a fajivari, mert a szabi miatt senki se lopható!
szeretném a kérdést feltenni. az elf lopható e szabi alatt??

Sucó 09-18-2013 17:04

Mit érsz el azzal, ha fenn van a sziszta szabi alatt? semmit
Mit érsz el azzal ha fenn a kulcs szabi alatt? semmit
mit érsz el azzal ha a nagy 0-k mögé bújsz szabi alatt?
Na akkor kinek is elöny ez?

Ati 09-18-2013 17:06

Komolyan arról vitáztok, hogy ha az elf faji varázslata az, hogy nem látszik a serege, akkor hátrány-e, ha ennek ellenére mégis látszik? Hogy hátrány-e neki, hogy ha nem akarja, hogy mások lássák a seregét, akkor nem mehet szabira?

Evidens dolgokon ne vitázzunk már. :)

Takanohana 09-18-2013 17:14

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 305257)
Ugyan magyarázd már el hogy miért is hátrány az ha leesik a fantomsereg szabi alatt!

Őszintén szólva gondolkodtam, hogy egyáltalán válaszoljak-e. De úriember vagyok :)

A faji varik előnnyel járnak. Mindegyik. A könyvtárkulcs például azzal, hogy nem lehet tekit lopni, ha fent van. A fantomsereg meg azzal, hogy nem látszanak gömbön az egységek, ha fent van. Azért is alkalmazzuk a faji varikat játék közben, hogy előnyünk legyen belőlük. A gnómnak szabi alatt mindegy, hogy fent van-e a könyvtárkulcs, mert a szabi miatt úgy sem lehet lopni tőle. Az elfnek nem mindegy, mert ami előnyt jelentett a faji vari játék közben, azt elvesztette a szabi alatt. Nem, nem lehet lopni az elftől sem szabi alatt, de nem is ez ellen véd a fantomsereg. Hanem a betekintés elől, amit viszont már lehet szabi alatt, ha leesett a faji vari.

Takanohana 09-18-2013 17:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305260)
Komolyan arról vitáztok, hogy ha az elf faji varázslata az, hogy nem látszik a serege, akkor hátrány-e, ha ennek ellenére mégis látszik? Hogy hátrány-e neki, hogy ha nem akarja, hogy mások lássák a seregét, akkor nem mehet szabira?

Evidens dolgokon ne vitázzunk már. :)

Volt egy javaslat, hogy essenek csak le továbbra is a varázslatok szabi alatt, mert így az elf indokolatlan előnyhöz jut, ha nem esik le a faji varija. Én meg azt mondom, hogy eddig volt emiatt hátrányban az elf a többi fajhoz képest (akiknél nem számít, ha leesik szabi alatt a faji vari), ezért ellenzem a javaslatot.

none 09-18-2013 17:21

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 305262)
Őszintén szólva gondolkodtam, hogy egyáltalán válaszoljak-e. De úriember vagyok :)

A faji varik előnnyel járnak. Mindegyik. A könyvtárkulcs például azzal, hogy nem lehet tekit lopni, ha fent van. A fantomsereg meg azzal, hogy nem látszanak gömbön az egységek, ha fent van. Azért is alkalmazzuk a faji varikat játék közben, hogy előnyünk legyen belőlük. A gnómnak szabi alatt mindegy, hogy fent van-e a könyvtárkulcs, mert a szabi miatt úgy sem lehet lopni tőle. Az elfnek nem mindegy, mert ami előnyt jelentett a faji vari játék közben, azt elvesztette a szabi alatt. Nem, nem lehet lopni az elftől sem szabi alatt, de nem is ez ellen véd a fantomsereg. Hanem a betekintés elől, amit viszont már lehet szabi alatt, ha leesett a faji vari.

viszont így "végtelen ideig" fent lehet az egy körös faji varázslat az elfen:)

Takanohana 09-18-2013 17:29

Quote:

Originally Posted by none (Post 305264)
viszont így "végtelen ideig" fent lehet az egy körös faji varázslat az elfen:)

Ami pont annyi előnyt ad neki, mint pl a gnómnak, hogy szabi alatt "végtelen ideig" lophatatlanok a tekercsei. Mellesleg minden faj faji varija "végtelen ideig" fent lehet, nem csak az elfé. Hogy a többieknél ez mindegy, mert a szabi úgyis helyettesíti? Hát pont ez a lényeg. Hogy eddig az elf nem élvezte ezt a kényelmet.

jampi 09-18-2013 17:41

na most akkor mi van ha latjak az elf seregeit szabi alatt?eplistat nem tudnak csinalni, lehet csak a barakok 60%-a van tele es maris rosszul szamolnak. eleg nevetseges dolgot probaltok meglovagolni.

Sucó 09-18-2013 17:44

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 305266)
Ami pont annyi előnyt ad neki, mint pl a gnómnak, hogy szabi alatt "végtelen ideig" lophatatlanok a tekercsei. Mellesleg minden faj faji varija "végtelen ideig" fent lehet, nem csak az elfé. Hogy a többieknél ez mindegy, mert a szabi úgyis helyettesíti? Hát pont ez a lényeg. Hogy eddig az elf nem élvezte ezt a kényelmet.

Már csak 1 kérdésem van. Az elf tekercsei lophatóak e szabi alatt, ill a gnóm egységei láthatóak e szabi alatt?
mert ugyebár a gnómnak nagy előny a kulcs, ha játszik!
akkor miért is legyen előny az elfnek szabi alatt a fantomsereg?

Takanohana 09-18-2013 18:45

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 305268)
Már csak 1 kérdésem van. Az elf tekercsei lophatóak e szabi alatt, ill a gnóm egységei láthatóak e szabi alatt?
mert ugyebár a gnómnak nagy előny a kulcs, ha játszik!
akkor miért is legyen előny az elfnek szabi alatt a fantomsereg?

Tudod mit, van egy korszakalkotó ötletem, ami biztosan tetszeni fog az igazságérzetednek. Mivel az elf faji varija az, hogy nem láthatóak az egységei, de ezt szabi alatt elveszíti, legyen lopható a gnóm tekercse szabi alatt, ha leesett a kulcs. Na, mekkora ötlet?! Miért legyen előny a gnómnak a kulcscsal egyenértékű hatás a szabi alatt?

És megint visszajutunk oda, hogy nem a kulcs védi a tekiket szabi alatt, hanem a szabi maga. Az elf faji variját viszont nem helyettesíti a szabi. Ergo: hátrányban van.

De én itt befejeztem ezt témát.

none 09-19-2013 11:56

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 305271)
Tudod mit, van egy korszakalkotó ötletem, ami biztosan tetszeni fog az igazságérzetednek. Mivel az elf faji varija az, hogy nem láthatóak az egységei, de ezt szabi alatt elveszíti, legyen lopható a gnóm tekercse szabi alatt, ha leesett a kulcs. Na, mekkora ötlet?! Miért legyen előny a gnómnak a kulcscsal egyenértékű hatás a szabi alatt?

És megint visszajutunk oda, hogy nem a kulcs védi a tekiket szabi alatt, hanem a szabi maga. Az elf faji variját viszont nem helyettesíti a szabi. Ergo: hátrányban van.

De én itt befejeztem ezt témát.

Nem helyettesíti, megkapja helyette a gnómét a te elméleted szerint.. így viszont neki 2 is lesz:)

Tsobi 09-19-2013 19:49

Felhasználható szabadság: 99.756 kör

juhúú :)

Dave 09-22-2013 07:44

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 305244)
ezzel teljesen egyetértek!
nem mindegy hogy valakinek 1000 pont a védőértéke(pl ha üres) vagy 3 milla ha full ijon van szabi alatt is!
és ezt a nagy 0-k böven eltakarják ha A-ban szabin sem esik le az elf fajivarija

Hát ha a mi klánunkban egy elf 0 sereggel elmegy szabira, mire visszajön, már SZK-n van.... ugye nem kell mondanom, miért?
Megint, csak generáltok egy olyan elméleti problémát, ami a valóságban nem is létezik...

Dave 09-22-2013 07:51

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 305239)
, csak igazsagtalannak tartom, hogy az elfek vannak meg ezzel is erositve. Eddig mindenkinek lejart a faji varazslat, senkinek sem volt elony se hatrany szabi alatt. Most senkinek sem jar le es ez csak az elfnek elony. Szoval ezzel az apro modositassal semelyik faj sem lenne nerfelve az eredeti allapotokhoz kepest.

nem értem ezt. Semmilyen plusz előnyt nem kap az elf, szabi alatt, amit más ország ne kapna.
mit kap? nem lehet támadni, mert szabadságon van. Mit veszít? nem fejlődik az ország. ez mindenkinek így van.

Ezen kívül szabi alatt is pont olyan állapotában van, mintha játszana. Ha nem lenne szabin, ugyanúgy fent lenne a faji varija, mert a ht felteszi.

Merengő 09-22-2013 13:32

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 305295)
Hát ha a mi klánunkban egy elf 0 sereggel elmegy szabira, mire visszajön, már SZK-n van.... ugye nem kell mondanom, miért?
Megint, csak generáltok egy olyan elméleti problémát, ami a valóságban nem is létezik...

már megint csak a bullshit. attól, hogy te nem érzed problémának mert egy fedezgetős elf vagy, másnak igen is lehet probléma. attól, hogy te nem találkoztál vele más még találkozhat nem?

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 305295)
nem értem ezt. Semmilyen plusz előnyt nem kap az elf, szabi alatt, amit más ország ne kapna.
mit kap? nem lehet támadni, mert szabadságon van. Mit veszít? nem fejlődik az ország. ez mindenkinek így van.

Ezen kívül szabi alatt is pont olyan állapotában van, mintha játszana. Ha nem lenne szabin, ugyanúgy fent lenne a faji varija, mert a ht felteszi.

hiába beszéltük ki már kétszázszor látom valaki még mindig nem érti. olvass vissza és megérted a mi álláspontunkat is.

yogibear 09-22-2013 21:37

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 305299)
már megint csak a bullshit. attól, hogy te nem érzed problémának mert egy fedezgetős elf vagy, másnak igen is lehet probléma. attól, hogy te nem találkoztál vele más még találkozhat nem?

hiába beszéltük ki már kétszázszor látom valaki még mindig nem érti. olvass vissza és megérted a mi álláspontunkat is.

Én se értem mit problémáztok! ha lejárna a szabi alatt a faji vari mivel lennél beljebb ?? egy betonelfre gömb alapján mentek tán ?? nem !
gondolom ti is mint bármely más épkézláb játékos éplista alapján támadtok..katmorált meg szemet faji varitól függetlenül tudtok nézni
Bocs de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás !!

kabesz 09-23-2013 09:15

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 305302)
Én se értem mit problémáztok! ha lejárna a szabi alatt a faji vari mivel lennél beljebb ?? egy betonelfre gömb alapján mentek tán ?? nem !
gondolom ti is mint bármely más épkézláb játékos éplista alapján támadtok..katmorált meg szemet faji varitól függetlenül tudtok nézni
Bocs de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás !!

Én igazából azt nem értem, hogy mért is van ez a szabi alatt is gömbözhető kiskapu. A szabi azért lenne, hogy ha nem érsz rá, ne kallódjon az ori. És nem arra, hogy mindenféle varival ügyeskedjenek. Az lenne a jó, ha nem járna le semmi vari, de nem is lehet hozzáférni sehogy a szabin lévő orihoz. Gömbbel sem. Elég az is, ha sokat szabizol ellépnek tőled, mert az aktív tud fejlődni, piacozni. Kell még több?
Ahogy korábban olvastam. Tényleg nem emiatt fognak idejönni játszani a tili-toliból. Én újként azért jöttem ide, mert a tili-toli játékokat, ha komolyabban játszod, akkor non-stop tili-toli lesz belőle.

És ha már piac: Az szerintetek fair, hogy kiküldöm piacra x katonát, hogy a többiek ne lássák? Tényleg erre van a piac?

Ati 09-23-2013 09:35

Quote:

Originally Posted by kabesz (Post 305306)
És ha már piac: Az szerintetek fair, hogy kiküldöm piacra x katonát, hogy a többiek ne lássák? Tényleg erre van a piac?

Maradjunk az eredeti témánál. Piacról van sok más téma, kérlek, hogy ezt a kérdést azok egyikében tedd fel. Köszönöm.

Ghosti 09-23-2013 17:56

Sziasztok,

Lenne 2 kerdesem az ujjitott szabadsagrol, nem tudom hova irjam be.

1. A foorszagomhoz csatold orszagot meglehet nezni, kiirja nevet, melyik csopiba van es meg hany VIP kor van rajta, ha van, az utan nem lehetne oda nyomni hogy meg hany kor szabadsag van benne, ezert mar ne kelljen belepni, meg nem mindenki nezi naponta az e-mailjet:)

2. Azok az orszagok akik mar honapokkal az uj szabadsag bevezetese elott szabin voltak, mikortol szamolodik az elso 72 ora? A bevezetes napjatol? Es ha jol ertem 72 ora utan mar nem szamit a szabadsagrol visszalepes katonai akcionak, csak 72 oran beluli vissza jovetelkor? Ha nem jol ertem javitcsatok ki legyszives.

Ati 09-23-2013 18:04

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 305323)
1. A foorszagomhoz csatold orszagot meglehet nezni, kiirja nevet, melyik csopiba van es meg hany VIP kor van rajta, ha van, az utan nem lehetne oda nyomni hogy meg hany kor szabadsag van benne, ezert mar ne kelljen belepni, meg nem mindenki nezi naponta az e-mailjet:)

Nemcsak e-mailt, hanem eseményértesítést is kapsz. Ez elsőre butaságnak tűnhet, ha úgyse lépsz be az országba szabadság alatt, de nem az, mert a telefonos eseményértesítő ilyen esetben is küldi az értesítést.

A legtöbb országnak több évnyi szabadsága van indulésként, évente egyszer pedig úgyis be kell lépni azonosítani, ha meg szeretnél tartani egy szabis országot. Amikor belépsz, akkor a szabadság oldalon látni fogod, hogy még mennyi idő van hátra.

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 305323)
2. Azok az orszagok akik mar honapokkal az uj szabadsag bevezetese elott szabin voltak, mikortol szamolodik az elso 72 ora? A bevezetes napjatol? Es ha jol ertem 72 ora utan mar nem szamit a szabadsagrol visszalepes katonai akcionak, csak 72 oran beluli vissza jovetelkor? Ha nem jol ertem javitcsatok ki legyszives.

Ha 72 órán túl jössz vissza, akkor nem számít a visszajövetel katonai akciónak. Ha 72 órán belül, akkor annak számít. A bevezetés óta már bőven eltelt a 72 óra, tehát a kérdés másik fele eleve lényegtelen, ettől függetlenül az egyértelműség kedvéért írom, hogy a szabira menetel a szabira menetel eredeti időpontja, függetlenül a módosítás bevezetésétől.

Ghosti 09-23-2013 18:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305325)
Nemcsak e-mailt, hanem eseményértesítést is kapsz. Ez elsőre butaságnak tűnhet, ha úgyse lépsz be az országba szabadság alatt, de nem az, mert a telefonos eseményértesítő ilyen esetben is küldi az értesítést..

Kulfoldi jatekosoknak nincs telefonos esemeny ertesito, legalabbis nekem nincs, nem is akarom legyen, teljesen felesleges, ha tamadi van szovik ugyis csorognek a tobbi meg nem annyira fontos, hogy ne tudna megvarni amig benezek.
A lenyeg az, hogy be kerult egy csomo kenyelmi ujjitas, azt hogy en latom hany kor szabi van a tobbi orimba; mert nem biztos azert van szabin mert egyikkel sem jatszok, hanem mert most masikba kell a figyelmem stb.; akkor mint kenyelmi dolog miert ne ferne el? Mas tema ha tul sok lenne a szervernek meg azt is betenni.

Quote:

A legtöbb országnak több évnyi szabadsága van indulésként, évente egyszer pedig úgyis be kell lépni azonosítani, ha meg szeretnél tartani egy szabis országot. Amikor belépsz, akkor a szabadság oldalon látni fogod, hogy még mennyi idő van hátra..
Itt nem pont az en orszagjaimrol van szo, ha 9 evig nem lepek be is meglesznek. A valaszod utan az is mondhato, hogy minek a VIP kort kiirni? Belepsz a masik orszagodba es latod.:)

Quote:

Ha 72 órán túl jössz vissza, akkor nem számít a visszajövetel katonai akciónak. Ha 72 órán belül, akkor annak számít. A bevezetés óta már bőven eltelt a 72 óra, tehát a kérdés másik fele eleve lényegtelen, ettől függetlenül az egyértelműség kedvéért írom, hogy a szabira menetel a szabira menetel eredeti időpontja, függetlenül a módosítás bevezetésétől.
Csak biztos akartam ebbe lenni, nem mindig ertem amit irtok:)

Ati 09-23-2013 18:34

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 305327)
Kulfoldi jatekosoknak nincs telefonos esemeny ertesito

Ez nincs (való életbeli) országhoz kötve, bárhonnan működik, ahol van az Androidos telefonodon Internet. Magyarországon kívül aktívan használják Romániából, Hollandiából, Szerbiából, Ukrajnából, Ausztriából, Norvégiából és Angliából. Nincs ezekre korlátozva, ezek csak ahonnan tényleges használat van.

Az eseményértesítést azért tettem be, hogy ha nem nézel e-maileket napi szinten, akkor is legyen egy olyan plusz csatorna, amin keresztül értesülhetsz a szabadság közelgő lejártáról.

Ghosti 09-23-2013 18:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305328)
Ez nincs (való életbeli) országhoz kötve, bárhonnan működik, ahol van az Androidos telefonodon Internet. Magyarországon kívül aktívan használják Romániából, Hollandiából, Szerbiából, Ukrajnából, Ausztriából, Norvégiából és Angliából. Nincs ezekre korlátozva, ezek csak ahonnan tényleges használat van.

Az eseményértesítést azért tettem be, hogy ha nem nézel e-maileket napi szinten, akkor is legyen egy olyan plusz csatorna, amin keresztül értesülhetsz a szabadság közelgő lejártáról.

Ezt en ertem, nekem felesleges. Volt mar hogy leesett a VIP kor, nem tortent semmi, par oraval kesobb eszre vettem, ugyanigy lennek a szabival is habar az majd evek mulva lenne csak. Igy is ejjel nappal csorgetnek a szovik:)
Engem az erdekelt, hogy belehetne tenni mint kenyelmi dolog.

Ati 09-23-2013 19:10

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 305329)
Engem az erdekelt, hogy belehetne tenni mint kenyelmi dolog.

Várjuk meg, hogy egyáltalán mi lesz a sorsa hosszútávon.

Ghosti 09-23-2013 19:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305331)
Várjuk meg, hogy egyáltalán mi lesz a sorsa hosszútávon.

OK, koszike.:)

Pacsi 09-24-2013 12:13

3 óra akciómentesség szabadság előtt kevésnek tűnik. Szerintem ezt növelni kellene a korábbi 12 órára.

Már most vannak olyanok akik vissza osonnak szabiról, akcióznak, majd menekülőre fogják és újra leszabiznak. Ha időben észre veszed, akkor is csak egyszer tudod sereggel büntetni...

Ati 09-24-2013 12:19

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 305345)
3 óra akciómentesség szabadság előtt kevésnek tűnik. Szerintem ezt növelni kellene a korábbi 12 órára.

Ez azt jelenti, hogy 8 órát alszol, 12 órát nem akciózhatsz, marad 4 órád a nap elején játszani. Csakis nap elején.

Értelmetlenné tenné az egész javaslatot.

AZ, hogy vannak, akik ezt kipróbálják, teljesen várható volt. Most mindenki kísérletezik vele, hogy mit lehet, és mit nem lehet csinálni ebben a rendszerben. Ez még játszótér, amíg mindenki ki nem tapasztalja a korlátokat. Ez a kezdeti időszakban teljesen normális.

Pacsi 09-24-2013 12:51

Nem vesztené értelmét szerintem, mert a javaslat arra irányult, hogy a napi pihenés vagy egyéb elfoglaltság alatt az országomat biztonságban tudjam.

A játékmenetben sokkal inkább az okoz gondot, hogy belekeveredsz egy háborúba, úgy, hogy a támadó fél határozza meg annak időpontját. Ha ez neked marhára nem alkalmas, nem azért mert gyáva vagy, vagy ilyesmi, egyszerűen nem tudsz gépnél lenni pont akkor: na erre kell a rövid szabi, hogy elintézd a dolgaidat és utána belevesd magad az eseményekbe.

Szóval aki akciózni akar, az viselje annak következményeit és ne menjen szundizni!! Ha pedig nem akcióztál, de látod, hogy kialakulóban van valami, akkor az inaktív időszakodra elvonulsz és előjössz, amikor tudsz figyuszolni! :)

Remedy 09-24-2013 13:03

Mondjuk szerintem is igen csúnya "taktikákra" ad ez lehetőséget így. Kimész támadni, mire hazaér a sereged már szabizhatsz is. Pl. hajnalban levered a törpéjét egy szövinek, majd elszabizol, és nem tudnak visszaütni sem.

Paliking 09-24-2013 14:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 305348)
Mondjuk szerintem is igen csúnya "taktikákra" ad ez lehetőséget így. Kimész támadni, mire hazaér a sereged már szabizhatsz is. Pl. hajnalban levered a törpéjét egy szövinek, majd elszabizol, és nem tudnak visszaütni sem.

mondjuk ennek sok értelme nincs, mert elég lassan fognak telni a körök :) ott fogja várni az a szövi, hogy mikor jön elő újra

All times are GMT +1. The time now is 05:58.