![]() |
Ma 13.00-tól a bajnokság 3. versenye!!!
|
3 óra múlva verseny!!!
|
Este nem is lesz már?
|
Quote:
|
Ma este kiírom a jövő hét 3 versenyét. Aki bele akar szólni az időpontokba, addig megteheti. Eddig annyi igény érkezett, hogy legyen korábbi (19-20 órai kezdés) verseny hétköznap...
|
Jó játékot!
|
Quote:
|
Quote:
Legyen? |
Én annyit kérnék, hogy az estiek 20:00 előtt ne nagyon kezdődjenek. 3/4 8 körül tudok csak hazaérni melóból :S
|
Quote:
Illetve itt egy színsor (hátha most nem tartják karban az UW-t): http://cbfl.uw.hu/feladvany/winettou_szs.jpg |
A 3. verseny végeredménye és összesítés
A Februári Pókerbajnokság 3. versenyét Winettou nyerte!!!
Gratulálok! A helyezettek: 1. Winettou (10 pont) 2. Muler7 (8 pont) 3. sityu0704 (6 pont) 4. BeeLord (4 pont) 5. Frici69 (2pont) Három verseny után az összesítés (zárójelben a pontszámításnál figyelembe vett legjobb eredmény/ek) 1. NoFear196354 (I.), bobor70 (III.+IV.), fisedomi (I.), Winettou (I.) -- 10 pont 2. Linx74 (II.), M and G 1111 (II.), Muler7 (II.) -- 8 pont 3. Névtelen sír (III.), sityu0704 (III.) -- 6 pont 4. Pool79 (IV.), Frici69 (V.+V.), BeeLord (IV.) -- 4 pont 5. 10green500 (V.) -- 2 pont A többi Klubtagnak még nincs pontja, de még 9 verseny van ebben a hónapban!!! Itt szeretném megemlíteni, hogy a 12 verseny után ha van holtverseny, akkor az fog rangsorolni, hogy kinek van több győzelme vagy előkelőbb helyezése. Ma este sor kerül a jövő heti 3 verseny kiírására, akinek valamilyen időpont igénye van, addig megteheti itt. De ma még van pár verseny, gyakoroljatok!!! Jó szórakozást!!! |
szép volt, az tuti:)
később meg is nyertem:D |
Gratulálok minden pontszerzőnek és leendő pontszerzőnek is.
Úgy látom még mindig behozható az élmezőny, így mindenkinek van esélye:) |
Quote:
pedig az itthoni gépem ki volt kapcsolva gondolom valami biztonsági beállítás lesz majd most beleásom magam. |
Hiányoltunk is Kill:)De este 19-kor lesz még party ott várunk:)
|
Jövő hétre az egyik verseny(ha pénteken lesz esetleg) akkor 22:30 után ráérek.
Amúgy egyetértek az egyik verseny korábbi kezdésével, 19-20 órás legyen az egyik a hétköznapokon, a másik meg 21-22 után.... A hétvégi kezdés is 15-19 óra között legyen sztem... |
Második hét versenyei
Nos, megpróbáltam minden igényt (hétköznap korábban, hétvégén később, belsőn No Fear kérése a szombatról) figyelembe venni...
A Februári Pókerbajnokság következő 3 versenyének időpontjai: Február 8.-a (kedd) 21.30 Február 10.-e (csütörtök) 20.00 Február 12.-e (szombat) 16.00 Kérem, hogy ide írjátok az igényeket, hogy legközelebb is lássam... Tehát következik a második hét. Még mindig csak 10 pontosak az első helyen állók és hátravan 9 verseny!!!! Akár még csatlakozni is lehet, van 4 szabad hely... Semmi sem dőlt még el!!! Jó szórakozást!!! |
Ma este a 4. forduló!!!
|
Sziasztok, kártyapartnert keresek heads up játékom fejlesztésére, mivel itt fejlesztésről lenne szó ezért play money asztalra gondoltam.
mottó (amit cash game-ben soha nem használnék): Halak és atm-ek kíméljenek. u.i. Sajnos 226 lejátszott 10 fős sng alatt kiderült, hogy bár az esetek 48%-ban itm-be érek alig több mint a 22%-ban vagyok első, :( ezen szeretnék javítani. thx. |
A 4. verseny végeredménye és összesítés
A Februári Pókerbajnokság 4. versenyét fisedomi nyerte!!!
Gratulálok a 2. győzelméhez!!! A helyezettek: 1. fisedomi (10 pont) 2. Pool79 (8 pont) 3. Hex és Ice (6 pont) 4. Linx74 (4 pont) 5. bobor70 (2 pont) Négy verseny után az összesítés (zárójelben a pontszámításnál figyelembe vett legjobb eredmény/ek) 1. fisedomi (I.+I.) --- 20 pont 2. bobor70 (III.+IV.+V.), Linx74 (II.+IV.), Pool79 (IV.+II.) --- 12 pont 3. NoFear196354 (I.), Winettou (I.) --- 10 pont 4. M and G 1111 (II.), Muler7 (II.) --- 8 pont 5. Névtelen sír (III.), sityu0704 (III.), Hex és Ice (III.) --- 6 pont 6. Frici69 (V.+V.), BeeLord (IV.) --- 4 pont 7. 10green500 (V.) --- 2 pont A többi Klubtagnak még nincs pontja, de még 8 verseny van ebben a hónapban!!! Itt szeretném megemlíteni, hogy a 12 verseny után ha van holtverseny, akkor az fog rangsorolni, hogy kinek van több győzelme vagy előkelőbb helyezése. Még most sem késő csatlakozni!!! A következő verseny 02.10-én csütörtökön 20.00-kor kezdődik!!! |
Na, remek...írhatom le újra...
Szóval sziasztok, Heads up játékom fejlesztésére kártyapartnert keresek, mivel fejlesztésről van szó így play money. motto (amit egyébként cash game-ben soha nem írnék le): Halak és atm-ek kíméljenek. u.i. Sajnos 226 lejátszott 10 fős sng alatt kiderült, hogy bár 48%-ban itm-be érek csak 22%-ban vagyok első, :( ezen szeretnék javítani. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
egy kezemen meg tudom számolni, hogy olyat láttam, amitől ki lehetne akadni.... De azért Sami írásából kiindulva: itt senki sem profi, ha valaki kiakad a szar lapos megadáson és a lejavuláson, majd emiatt nem akar velünk játszani, az keresse a nagy tétes asztalokat, ott megkaphatja, amire vágyik :) |
Jah-jah, gondoltam, hogy mivel játékpénzről van szó beleütközhetek egy ilyen akadályba de ezért is voltam fogalmazásban ilyen aljas. ;)
Bár ha jobban belegondolok végülis pont az a gondom hogy micro limiten nem tudok mit kezdeni a calling stationok ellen. Szóval keressem Remyt. :) |
Mai versenyek és a gyakorlók kiírva
17.00-tól óránként indulnak |
Holnap 5. forduló!!!!
|
Quote:
Feltéve, ha Neked megfelel a 100$/200$-os cash game... |
Akarja a fene elverni az összegürizett pókeres pénzemet, nem azt írtam, hogy fél profi játékos vagyok, hanem, hogy kártyapartnert keresek play money asztalokra lehetőleg a már leírt kritériumokkal, mivel hátha van olyan játékos akit érdekelne a dolog.
A javaslatot azért köszönöm, de a ps-en 100-200$ még fényévekre van nekem. Arra megkérhetlek, hogy a klubban csinálsz 1 db 2 fős play money asztalt, előre is köszönöm. |
Quote:
Quote:
Quote:
Amikor a "miert tartottad" kerdesre ilyen valaszokat kapsz, hogy - "hiszen kezben parom volt" (pl 33 kezben TTJ flopon), - "csak egy lap kellett a soromhoz turn utan (lyukas sor) - szinhuzom volt (3 szinu flopon?!) akkor elgondolkodsz, erdemes-e itt cibalni az idegrendszered. Jah, es persze elso esetben leesik meg 2 db 3-as, masodikban leesik az a 10-es riveren, es harmadikban pedig meg ket pikk. :) A 2 fos cash game asztal nem feltetlen jo heads up szimulacio a vakok nem emelkedese miatt. Ps: a calling stationokkel semmi baj, ha nincs mákjuk. (de van! :P) Amugy sngk helyett en vmi alacsony tetes cash gamet ajanlanek, egy jobb leosztas alatt megvan, ami az sngben jo jatekkal is minimum felora. |
Én meg azt tudom javasolni, hogy játsz Remyvel...
Remy, Te meg már unalomig koptatod ezt a témát, az a privát véleményem, talán jobb is, hogy nem játszol velünk... |
Az 5. verseny végeredménye és összesítés
A Februári Pókerbajnokság 5. versenyét sityu0704 nyerte!!!
Gratulálok! A helyezettek: 1. sityu0704 (10 pont) 2. Torpilla76 (8 pont) 3. xrichiexx (6 pont) 4. BeeLord (4 pont) 5. Lidércek (2 pont) Öt verseny után az összesítés (zárójelben a pontszámításnál figyelembe vett legjobb eredmény/ek) 1. fisedomi (I.+I.) --- 20 pont 2. sityu0704 (III.+I.) --- 16 pont 3. bobor70 (III.+IV.+V.), Linx74 (II.+IV.), Pool79 (IV.+II.) --- 12 pont 4. NoFear196354 (I.), Winettou (I.) --- 10 pont 5. M and G 1111 (II.), Muler7 (II.), BeeLord (IV.+IV.), Torpilla76 (II.) --- 8 pont 6. Névtelen sír (III.), Hex és Ice (III.), xrichiexx (III.) --- 6 pont 7. Frici69 (V.+V.), --- 4 pont 8. 10green500 (V.), Lidércek (V.) --- 2 pont A többi Klubtagnak még nincs pontja, de még 7 verseny van ebben a hónapban!!! Itt szeretném megemlíteni, hogy a 12 verseny után ha van holtverseny, akkor az fog rangsorolni, hogy kinek van több győzelme vagy előkelőbb helyezése. Még most sem késő csatlakozni!!! A következő verseny 02.12-én szombaton 16.00-kor kezdődik!!! |
Quote:
|
Quote:
Leírtad miért, ok... De másokat leszólni azért, mert valamiben kezdők, nem kellene. Főleg nem egy Kezdő fórumos modinak... Akkor mindenben így állsz a kezdőkhöz? |
Quote:
Hat igy kell viselkedni egy tanarbacsinak? :P Egy jatekos keresett itt is segitseget, erre irtam, hogy ezt abszolut nem a jo helyen teszi. Kar ezen igy kiakadni... Azert, mert faj az igazsag, nem feltetlen kell elhallgatni, nem sertodos kislanyok vannak itt. (Vagy megis?) |
Quote:
A valasz egyszeru: nincs ra igeny. Eddig 1 ember mondta egy tanacsra, hogy koszi, igazad van. A tobbiek ket csoportba tartoztak, a masodik meg szimpatikus is volt: 1. En tok jol tudok pokerezni, ne dumalj, hiszen ezt a leosztast is nyertem, hagyj beken a hulyesegeiddel. 2. En igy tudok jatszani, igy szeretek, igy nekem jo, nem erdekel melyebben a poker, tudom hogy nem vagyok jo, de nekem ennyi eleg szorakozni. Viszont hogy nehogy tores legyen a lelkedben, igerem, igyekszem majd ide minel kevesebbet irni. |
Holnap 6. forduló
|
Quote:
Jövőhéten számomra mindegy mikor lesznek a versenyek, ráérős heteim következnek :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:27. |