![]() |
Quote:
"- Hello Nate! - Szia. - Találtam neked egy házvezetőnőt. Portugál. Főzni is tud, szerintem csúcs. - Nem bírom a portugál kaját, George. - Bármit megfőz, amit akarsz, és majd rendben tartja ezt az iszonyatos rendetlenséget. - Tud angolul? - Kicsit, de majd őőő... feljavítalak téged portugálból. - Engem?! - Téged! Valami baj van? - Hát csak, nem tudom, hogy az menni fog-e. - Próbáljuk meg! Mit akarsz mondani? - Hmmmm... - Mondjuk vegyük azt, hogy "Tud heti kétszer jönni?". - Oké. Tud heti kétszer jönni? Diktafonba: Oké. Tud heti kétszer jönni? - Szebb vagy, mint bármilyen zene.(portugálul) - Ez írtó bonyolultan hangzik. - Nem, nem, fogod a magnót és megtanulod hallás után. Menni fog. Aztán? - Hát őőő... "Mennyi egy napra?" - "Mennyi egy napra?" Jó, oké. Diktafonba: Mennyi egy napra? - Az arcod akár egy vers. - Ez tetszik. Szép mondat. - Igen. És még? - Őőő... "Kezdhetünk a jövő héten?" - Tökéletes, logikus is, oké! Diktafonba: Kezdhetünk a jövő héten? - És a szemed... maga a megtestesült mennyország. - Szép nyelv, mi? - Ennyi?! - Elég ez, tanuld meg. - Tudod George, szerintem egész jól fog menni." |
Love actually?
|
Szerintem a Csodabogár, John Travoltával.
|
Quote:
|
Ez nem lesz nehéz:
Szeretném megosztani önnel, mire jöttem rá az ittlétem során. Amikor osztályozni próbáltam a faját ráébredtem, hogy önök valójában nem emlősök. Minden emlős ezen a bolygón ösztönösen természetes egyensúlyra törekszik a környezetével. Kivéve magukat, embereket. Letelepednek valahová, és addig szaporodnak amíg fel nem élik a természeti erőforrásokat. Csak úgy képesek fennmaradni ha új területeket foglalnak el. Van egy másik organizmus amely ugyanígy viselkedik. Tudja, melyik? A vírus. Az emberi faj egy betegség. A bolygó rákosodása. Az ember egy ragály. És mi vagyunk a gyógyszer. |
Quote:
Smith ügynök... |
Quote:
|
"-500!
-500, micsoda? Kisk.cs.g! (Köp, nevet…) -500 bunyó, addig számoltam gyerekkoromban. -Hmmm -500 utcai bunyó és keménycsávónak tekintheted magad, tapasztalat kell hozzá, hogy ne gyepáljanak meg, szóval belevágtam, persze menetközben az ember nem gondol arra, h kemény legyen, nem az a lényeg…… lesz.rod mekkora hülyeség, de aztán….. később…. észreveszed mivé lettél.... -Én, én nem akarok balhét, oké?! -Rengeteg dolgot tanulsz míg eljutsz 500-ig, ……semmi sem fontosabb ennél...." |
Quote:
Keménykötésűek? |
Quote:
A filmből nekem ennyi maradt meg kb, de ez nagyon:D:D:D |
Quote:
"-Ne aggódjon, fogom magát! -Fog...fog engem? Na és magát??!!" |
Quote:
|
Quote:
Kiváncsi voltam, másban is hagyott-e bármiféle nyomokat az a film :) |
Quote:
És most jöjjön egy részlet egy filmből amit rühellek, azért is, mert az alábbi párbeszédet beleégette az agyamba :D -Hamarosan tavasz lesz. A gyümölcsfák virágba borulnak, a madarak fészket raknak. Lassan elvetik a nyári árpát a földeken. Megeszik az első epreket is tejszínnel. Emlékszel az eper ízére? - Nem, Samu. Nem maradt meg bennem sem az ételek íze, sem a vízcsobogás hangja sem a fű érintése. Csupasz vagyok a sötétben. Még egy fátyol sincs köztem és a tűzkerék közt. Még ébren is csak... Őt látom. -Hát szabaduljunk meg tőle, egyszer s mindenkorra! |
Quote:
A Shop Stop 2-ben elég jól elmondják a filmről a lényeget :D Ja! Gyűrűk Ura valamelyik része, talán a Király visszatér... |
Quote:
|
"Jesszusom, ti vagytok a két legtöketlenebb balfasz, akiket életemben láttam! Hogy raboltatok bankot? Bankrablás után is keresni kellett a kocsit? Nem csoda, hogy lecsuktak. Ez az a sor, Louis? Ez az? Louis? Lou-is? Ez a sor az, vagy a következő?"
|
Quote:
|
Spíler vagyok az "Öröklött vagyonból". De te már nem vagy a dühös zseni, aki voltál aki ránk zúdítja frusztráltságát. Már nem olvasol olyan elánnal, és most én olvastam olyat, amiről nem is hallottál! Lássd be, cimbora. Már nem vagy olyan "jó"... Will Hunting.
És neked hogy ízlik a savanyú szőlő? |
Quote:
Ha ez nem jo, akkor Jay es Nema Bob csinalja ezt... :) (irjon aki szeretne) |
Jay és néma bob???
|
Lehet írni a következőt.
|
- Hé hé hé, nem tudok semmit, nem láttam semmit, de ha tudnák, akkor se mondanák!
- Mondanék és tudnék, a nák ugyanis többes szám harmadik személy ragja és tárgyas ragozású alak. |
Haláli fegyver? :)
|
Úgybíz, nem volt nehéz :)
|
írni nem szeretnék
|
Ezen ne múljon :)
"-Hoppá! -Hoppá?! -Hoppá. -Fejelsztenünk kéne a közös szókincsünket. " :D |
Quote:
|
Úgy úgy :)
|
Eredetileg azt akartam, hogy "Furcsa szögben állt", de ez nagyon könnyű lenne :D
Legyen inkább ez: "Nézze. Én politikus vagyok, vagyis csaló és hazug. Míg a kisdedeket csókolgatom, ellopom a nyalókájukat. De. Ez azt is jelenti, hogy nem zárkózom el semmi elől." |
1.: Blöff
2.: Vadászat a Vörös Októberre Ha jól emlékszem:) |
Quote:
|
A frucsa szögben állt az a Blöff :D
|
Volt, akit várt a családja. Másoknak nem volt más családjuk, csak a bajtársai. Se ünnepségek... se zászlók... senki sem fogadta a hazatérőket. A hazájuk parancsára vonultak hadba, de végül nem a hazáért vagy a zászlóért harcoltak, hanem egymásért.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"Érzem, hogy képes vagyok rá. - mondta Todd Downey, ahogy vett még egy cső kukoricát a gőzölgő fazékból. Tudom, hogy idővel minden kis porcikája elenyészik, és a halála kész rejtély lesz még előttem is."
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 02:09. |