![]() |
találtam egy vicces hirdetést:
Quote:
|
Fekete Pákó nem kapta meg a magyar állampolgárságot
"A magyar nep a finnugo nep csoportból szarmazniak és mivel ugyanaz nyelven beszélnek mint a oseink magyar nep akkor sok mindent foglalkoztak. 1) Falvak alakultak 2) szolgaló voltak 3) foldmüvelessel foglalkozik 4) kereskedemi inditanak 5) állat tenyésztéssel. A magyar nep elöször Levéldiaban és Etelkozben letelepedtek és ezutan Árpad vezetojevel Kárpát mendecében letelepedtek és nem volt olyan könnyu mert Kárpát mendeceben laktak már a bulgárok és egy ido utan kiutzuk oket onnan és végre ott letelepedtek Kárpat-mendeceben" :D |
Quote:
Ezzel nem Pákót védem, csak elgondolkodtató egy ilyen vizsga |
Quote:
|
|
Quote:
|
Olvastam egy érdekes hírt.
Idézem. Quote:
2011. április 01. péntek |
No de miért pont Pool? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Rossz országba repült a vb-re utazó francia hokiválogatott
Kisebb baklövéssel indult a pénteken kezdõdõ, szlovákiai jégkorong-világbajnokság a francia válogatott számára, ugyanis a csapat tévedésbõl Kassa helyett a lengyelországi Krakkóba utazott. A francia szövetség elismerte, hogy foglalási hiba történt, így az együttesre még egy háromszáz kilométeres buszozás is várt, hogy csütörtökön Kassán tudjon edzeni. A franciák a B csoportban a kanadaiakkal, a svájciakkal és a fehéroroszokkal találkoznak majd a vb-n. |
Quote:
bár a csigások tudják legjobban, hogy nem :mad: |
Sziasztok!
Kis segítségeteket kérném. Az Antropológia kurzusomhoz egy kutatást kell készítenem, így ha van rá pár percetek, kérlek töltsétek ki az alábbi tetsztsort: Kérdőív Köszönöm előre is :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Remélem nem volt túlságosan részrehajló :D Ha van valami észrevételetek, szóljatok nyugodtan, utólag is módosítgathatom :p |
Quote:
|
Quote:
Ha pedig hallottál róla, akkor töltheted tovább, nem kötelező minden egyes rubrikát kitölteni. Amit meg kötelező, annak nincs köze ahhoz, hogy használtál-e. |
Quote:
|
Quote:
Figyejjémá, kivaneztalálva :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kitöltve :) |
Quote:
* Required Amit a Google volt szíves odabiggyeszteni nekem, sajnos angolul. Na ezeket 'kötelező'' kitölteni :) Azaz szükséges a továbbmenetelhez - amit meg nem töltesz ki, azt nem töltesz ki, az direkt azért van úgy. De köszönöm szépen a kitöltést! Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóra sem érdemes. :p |
Üdv
Szeretnék letölteni innen (www.egyszervolt.hu) videókat tesóm kislányának,de nincs kirakva link , hogy letölthető Nem igen értek az ilyesféle progikhoz, tudna valaki segiteni ? |
Azt sajna nem tudom innen hogyan tudsz letölteni, de az ncore -on és sztem más ilyen oldalon is van fenn rengeteg mese.Olyanok amelyek az egyszervolton vannak fenn.
(Pom-pom...stb.) |
Nincs véletlenül az ncore-ra egy meghívód? :)
Vagy valaki másnak? |
Quote:
Néztem, én se leltem, amúgy, h tudsz onnan letölteni.. |
Quote:
|
Quote:
|
Egy érdekes ötlet pattant ki a fejemből, miközben a laptopvásárláson gondolkoztam el.
Nem tudjátok véletlenül, hogy nincs-e olyan laptop, amibe asztali videókártyát lehet dokkolni? Azaz egy szimpla notebook (mondjuk egy i7-es processzorral :D ), dedikált videókártya nélkül, az oldalán egy PCI-E bővítő hellyel, ahová egy asztali gépekhez szánt kártyát lehet csatlakoztatni. Egy problémája lehet a rendszernek, mégpedig az áramellátás, mert egy ilyen kártya minden szívfájdalom nélkül megehet 200W-t is :( Szóval valami extra áramellátás mindenképp kellene, de ha ilyet lehet csinálni, akkor gondolom rá lehet kötni szimplán a kártyára is, nem? Áááá, hogy ilyen hülyeségeken agyalok..... de létezik ilyen? :D |
Quote:
|
Jelentem, ma összeült a Különleges Hódítós Különítmény Kende szülinapján, mely 3 főt számol :D
|
All times are GMT +1. The time now is 14:32. |