Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Napi chat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4332)

csabi 03-26-2011 03:12

találtam egy vicces hirdetést:

Quote:

Szoftver tesztelő

munkakörbe

Feladatok:
páppárá Webes alkalmazás tesztelése, hibák lejelentése
•Együttműködés fejlesztőkkel
•Az elkészült hibajavítások ellenőrzése

Elvárások:
•Szeresd a kihívást jelentő logikai feladatokat, fejtörőket
•Módszerekben, rendszerekben gondolkozz
•Legyen jó helyesírásod, íráskészséged
•Általában szeress szoftverekkel és számítógépekkel dolgozni

Amit kínálunk:
•8 órás bejelentett főállás
•Fix havi fizetés + célprémium
•Fejlődési lehetőség, folyamatos képzések & tanfolyamok
•Előrelépési lehetőség

Pozíció területe(i):
IT / Telekommunikáció
Tesztelő / Tesztmérnök

Munkavégzés helye:

Budapest

Jelentkezés módja:

A fejlesztőink számának, az aktív előfizetőink számának, a rendszerünk fejlesztése során eddig felvett hibajegyek és fejlesztési igények számának és a fejlesztési vezető életkorának szorzata 49433665. Hány éves a fejlesztési vezető?
Az Önéletrajzodat az {N}@páppárá.hu címre várjuk. Az {N} helyére a fejlesztési vezető életkorát írd!
a páppárá-val a cég nevét takartam ki.. elég könnyű a megoldás, de kizárja, hogy bárki jelentkezzen. :)

Remedy 03-26-2011 11:45

Fekete Pákó nem kapta meg a magyar állampolgárságot

"A magyar nep a finnugo nep csoportból szarmazniak és mivel ugyanaz nyelven beszélnek mint a oseink magyar nep akkor sok mindent foglalkoztak. 1) Falvak alakultak 2) szolgaló voltak 3) foldmüvelessel foglalkozik 4) kereskedemi inditanak 5) állat tenyésztéssel. A magyar nep elöször Levéldiaban és Etelkozben letelepedtek és ezutan Árpad vezetojevel Kárpát mendecében letelepedtek és nem volt olyan könnyu mert Kárpát mendeceben laktak már a bulgárok és egy ido utan kiutzuk oket onnan és végre ott letelepedtek Kárpat-mendeceben"

:D

Pool 03-26-2011 11:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 284542)
Fekete Pákó nem kapta meg a magyar állampolgárságot

"A magyar nep a finnugo nep csoportból szarmazniak és mivel ugyanaz nyelven beszélnek mint a oseink magyar nep akkor sok mindent foglalkoztak. 1) Falvak alakultak 2) szolgaló voltak 3) foldmüvelessel foglalkozik 4) kereskedemi inditanak 5) állat tenyésztéssel. A magyar nep elöször Levéldiaban és Etelkozben letelepedtek és ezutan Árpad vezetojevel Kárpát mendecében letelepedtek és nem volt olyan könnyu mert Kárpát mendeceben laktak már a bulgárok és egy ido utan kiutzuk oket onnan és végre ott letelepedtek Kárpat-mendeceben"

:D

Megnézném, ki tudott volna válaszolni közöttünk az ÁSZ-ra vonatkozó kérdésekre helyesen....
Ezzel nem Pákót védem, csak elgondolkodtató egy ilyen vizsga

Remedy 03-26-2011 11:59

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 284543)
Megnézném, ki tudott volna válaszolni közöttünk az ÁSZ-ra vonatkozó kérdésekre helyesen....
Ezzel nem Pákót védem, csak elgondolkodtató egy ilyen vizsga

Ha elore megkaptak a teteleket, gondolom, szinte barki. (naivan gondolkodva)

Remedy 03-28-2011 15:03

Hivatalosan is szó lett a LOL és az OMG

Dew 03-28-2011 15:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 284661)

hehe... "muffin top"..... :D :D

J.Ati 04-01-2011 11:34

Olvastam egy érdekes hírt.

Idézem.

Quote:

„A hódító online stratégia játék hivatalosan is átkerült Pool kezébe.
Köztudott, hogy hónapok óta folytak az egyeztetések Atival a játék volt vezetőjével, és végre megállapodtak egy 31 millió forintos vételárban.

Atit kérdezték a játékosok, hogy miért adta el a játékot, de csak annyit válaszolt, hogy hamarosan új játékkal fog előrukkolni.

Pool nyilatkozatából kiderül, hogy több fejlesztést is tervez a játékba.
Elsőként a régebben elvetett ötleteit fogja megvalósítani, második lépésként megnyeri a játékot.

További hírek jövőre. „

2011. április 01. péntek

Ati 04-01-2011 11:38

No de miért pont Pool? :D

J.Ati 04-01-2011 11:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 284908)

Poolnak volt éppen felesleges 31 millió forintja :D

Pool 04-07-2011 23:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 284908)

Azért, mert rajtad kívül még én vagyok az, akit mindenki ismer :)

Pool 04-07-2011 23:21

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 284909)
Poolnak volt éppen felesleges 31 millió forintja :D

Jó is lenne így az építkezés végéhez közeledve

Remedy 04-18-2011 12:02

http://www.nytimes.com/1999/09/09/ny...iq-scores.html

Ati 04-18-2011 12:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 285792)

Van ennek most valami aktualitása, így közel 12 év után?

Remedy 04-18-2011 12:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 285793)
Van ennek most valami aktualitása, így közel 12 év után?

Szerintem a rendorok meg mindig ugyanolyan okosak. :D

Remedy 05-01-2011 10:59

Rossz országba repült a vb-re utazó francia hokiválogatott

Kisebb baklövéssel indult a pénteken kezdõdõ, szlovákiai jégkorong-világbajnokság a francia válogatott számára, ugyanis a csapat tévedésbõl Kassa helyett a lengyelországi Krakkóba utazott.

A francia szövetség elismerte, hogy foglalási hiba történt, így az együttesre még egy háromszáz kilométeres buszozás is várt, hogy csütörtökön Kassán tudjon edzeni.

A franciák a B csoportban a kanadaiakkal, a svájciakkal és a fehéroroszokkal találkoznak majd a vb-n.

Pool 05-01-2011 15:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 286482)
Rossz országba repült a vb-re utazó francia hokiválogatott

Kisebb baklövéssel indult a pénteken kezdõdõ, szlovákiai jégkorong-világbajnokság a francia válogatott számára, ugyanis a csapat tévedésbõl Kassa helyett a lengyelországi Krakkóba utazott.

A francia szövetség elismerte, hogy foglalási hiba történt, így az együttesre még egy háromszáz kilométeres buszozás is várt, hogy csütörtökön Kassán tudjon edzeni.

A franciák a B csoportban a kanadaiakkal, a svájciakkal és a fehéroroszokkal találkoznak majd a vb-n.

Akkor lett volna nagy szám, ha Budapesten szállnak le és azt nyilatkozzák: "Azt hittük, hogy Kassa újra Magyarországon van"

bár a csigások tudják legjobban, hogy nem :mad:

Andrew 05-02-2011 16:58

Sziasztok!
Kis segítségeteket kérném. Az Antropológia kurzusomhoz egy kutatást kell készítenem, így ha van rá pár percetek, kérlek töltsétek ki az alábbi tetsztsort:

Kérdőív

Köszönöm előre is :)

Ati 05-02-2011 17:09

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 286541)
Sziasztok!
Kis segítségeteket kérném. Az Antropológia kurzusomhoz egy kutatást kell készítenem, így ha van rá pár percetek, kérlek töltsétek ki az alábbi tetsztsort:

Kérdőív

Kitöltve. :)

vityu 05-02-2011 17:16

Quote:

Sziasztok!

Kérdőív

Kitöltöttem!

Andrew 05-02-2011 17:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 286543)
Kitöltve. :)

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 286544)
Kitöltöttem!

Köszönöm szépen :)
Remélem nem volt túlságosan részrehajló :D

Ha van valami észrevételetek, szóljatok nyugodtan, utólag is módosítgathatom :p

Redback 05-02-2011 17:31

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 286545)
Remélem nem volt túlságosan részrehajló :D

Ha van valami észrevételetek, szóljatok nyugodtan, utólag is módosítgathatom :p

Például én, aki még nem használtam homeopátiás szereket, nem tudtam válaszolni, hogy hol hallottam róla, használnék-e még egyszer stb. Azért nem is töltöttem ki

Andrew 05-02-2011 17:36

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 286546)
Például én, aki még nem használtam homeopátiás szereket, nem tudtam válaszolni, hogy hol hallottam róla, használnék-e még egyszer stb. Azért nem is töltöttem ki

Ha még nem hallottál róla, akkor van neki opció :) Ott abban az esetben meg is szakad a kitöltési folyamat, azaz a végére fog dobni :)
Ha pedig hallottál róla, akkor töltheted tovább, nem kötelező minden egyes rubrikát kitölteni. Amit meg kötelező, annak nincs köze ahhoz, hogy használtál-e.

Redback 05-02-2011 17:47

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 286547)
Ha még nem hallottál róla, akkor van neki opció :) Ott abban az esetben meg is szakad a kitöltési folyamat, azaz a végére fog dobni :)
Ha pedig hallottál róla, akkor töltheted tovább, nem kötelező minden egyes rubrikát kitölteni. Amit meg kötelező, annak nincs köze ahhoz, hogy használtál-e.

Akkor először szerintem mellékattintottam. Így már oké :)

Andrew 05-02-2011 17:50

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 286548)
Akkor először szerintem mellékattintottam. Így már oké :)

Köszönöm :)

Figyejjémá, kivaneztalálva :D

Princ 05-02-2011 18:32

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 286547)

melyeket volt kötelező kitölteni? és mit jelentett a piros csillag? :P

Remedy 05-02-2011 18:35

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 286552)
és mit jelentett a piros csillag? :P

http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%B6r%C3%B6s_csillag

Debilke 05-02-2011 18:37

Quote:

Sziasztok!

Kérdőív

Kitöltve :)

Andrew 05-02-2011 18:42

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 286552)
melyeket volt kötelező kitölteni? és mit jelentett a piros csillag? :P

Most vagy kötekedsz, vagy nem tudsz angolul, vagy nem olvasol :D Az elején van egy ilyen megjegyzés:
* Required
Amit a Google volt szíves odabiggyeszteni nekem, sajnos angolul. Na ezeket 'kötelező'' kitölteni :) Azaz szükséges a továbbmenetelhez - amit meg nem töltesz ki, azt nem töltesz ki, az direkt azért van úgy.

De köszönöm szépen a kitöltést!

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 286554)
Kitöltve :)

Sami 05-02-2011 19:39

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 286546)

Pontosan ezért nem tudtam én is kitölteni...

Andrew 05-02-2011 19:51

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 286561)
Pontosan ezért nem tudtam én is kitölteni...

Mi volt a problémád? Mi hiányzott? Ha valahova nem tudsz jelölni, oda nem kell :)

Princ 05-03-2011 11:04

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 286555)
Most vagy kötekedsz, vagy nem tudsz angolul, vagy nem olvasol :D Az elején van egy ilyen megjegyzés:
* Required
Amit a Google volt szíves odabiggyeszteni nekem, sajnos angolul. Na ezeket 'kötelező'' kitölteni :) Azaz szükséges a továbbmenetelhez - amit meg nem töltesz ki, azt nem töltesz ki, az direkt azért van úgy.

De köszönöm szépen a kitöltést!

Mindhárom igaz. A lábjegyzetben kerestem, így nem olvastam, de ha olvastam volna se érteném, és ha lefordítottam volna is, nekiállnék kötözködni.
Szóra sem érdemes. :p

GenXter 05-24-2011 13:31

Üdv

Szeretnék letölteni innen (www.egyszervolt.hu) videókat tesóm kislányának,de nincs kirakva link , hogy letölthető
Nem igen értek az ilyesféle progikhoz, tudna valaki segiteni ?

kistigris 05-24-2011 19:49

Azt sajna nem tudom innen hogyan tudsz letölteni, de az ncore -on és sztem más ilyen oldalon is van fenn rengeteg mese.Olyanok amelyek az egyszervolton vannak fenn.
(Pom-pom...stb.)

Sami 05-25-2011 06:09

Nincs véletlenül az ncore-ra egy meghívód? :)
Vagy valaki másnak?

Fefe013 05-25-2011 14:39

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 287647)
Üdv

Szeretnék letölteni innen (www.egyszervolt.hu) videókat tesóm kislányának,de nincs kirakva link , hogy letölthető
Nem igen értek az ilyesféle progikhoz, tudna valaki segiteni ?

Meglassult kicsit a rendszerem, katt ide, katt oda és azért lett nem tetsző:S
Néztem, én se leltem, amúgy, h tudsz onnan letölteni..

Ati 05-25-2011 14:41

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 287684)
Meglassult kicsit a rendszerem, katt ide, katt oda és azért lett nem tetsző:S

Akkor már nem az. :P :))))

Fefe013 05-25-2011 14:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 287685)
Akkor már nem az. :P :))))

Köszönöm:D:P

Andrew 06-04-2011 14:51

Egy érdekes ötlet pattant ki a fejemből, miközben a laptopvásárláson gondolkoztam el.
Nem tudjátok véletlenül, hogy nincs-e olyan laptop, amibe asztali videókártyát lehet dokkolni? Azaz egy szimpla notebook (mondjuk egy i7-es processzorral :D ), dedikált videókártya nélkül, az oldalán egy PCI-E bővítő hellyel, ahová egy asztali gépekhez szánt kártyát lehet csatlakoztatni.
Egy problémája lehet a rendszernek, mégpedig az áramellátás, mert egy ilyen kártya minden szívfájdalom nélkül megehet 200W-t is :( Szóval valami extra áramellátás mindenképp kellene, de ha ilyet lehet csinálni, akkor gondolom rá lehet kötni szimplán a kártyára is, nem?

Áááá, hogy ilyen hülyeségeken agyalok..... de létezik ilyen? :D

Von 06-04-2011 20:54

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 288208)
Egy érdekes ötlet pattant ki a fejemből, miközben a laptopvásárláson gondolkoztam el.
Nem tudjátok véletlenül, hogy nincs-e olyan laptop, amibe asztali videókártyát lehet dokkolni? Azaz egy szimpla notebook (mondjuk egy i7-es processzorral :D ), dedikált videókártya nélkül, az oldalán egy PCI-E bővítő hellyel, ahová egy asztali gépekhez szánt kártyát lehet csatlakoztatni.
Egy problémája lehet a rendszernek, mégpedig az áramellátás, mert egy ilyen kártya minden szívfájdalom nélkül megehet 200W-t is :( Szóval valami extra áramellátás mindenképp kellene, de ha ilyet lehet csinálni, akkor gondolom rá lehet kötni szimplán a kártyára is, nem?

Áááá, hogy ilyen hülyeségeken agyalok..... de létezik ilyen? :D

Nem akarok spolierezni, de ha vársz két hónapot, meg fogod tudni :p:p :)

Redback 06-11-2011 20:55

Jelentem, ma összeült a Különleges Hódítós Különítmény Kende szülinapján, mely 3 főt számol :D

All times are GMT +1. The time now is 14:32.