![]() |
És félreértés ne essék, nem Te vagy az egyetlen, akit a mostani szórás érintett.
|
Quote:
komolyan nem tudok most ekkorát olvasni, ha meg kilépek, úgy hogy nem fogadom el akkor a fene tudja mi történik:eek: becsszó apu, a jószándék megvan és ki is másoltam, későbbi hasznosításra:rolleyes: addig meg óvatosan nyomom az ipart:) |
Remek, akkor egy újabb barátság születésének lehettünk tanúi. :) Már megérte ma felkelni. :)
|
Quote:
|
Quote:
Nem kell lecsapni a labdáimat :) |
ati, megcsináltam a leckét és elolvastam amit el kellett, de nem lettem okosabb. nem találtam konkrétumot. annyi van leírva, hogy nem szabad csúnyálkodni a fórumon, mert kitilthatnak és törölhetik az orijaimat is. eddig ok, mindenki tudja. de mit csináljak a piros lapjaimmal? mennyit lehet összeszedni? miért, hány pont jár? hány pont után jár a piros? két hónapos lejáratuk van, azután elenyésznek?
képbe kell lenni ezekkel a dolgokkal mielőtt az ember fórumozásra adja a fejét. kérdezném pool-t is biztos rutinos a témakörben, de félek tőle, hogy félrevezetne:D |
Quote:
(*) Tiltás járhat a figyelmeztetésektől függetlenül is, akár véglegesen is. Annyi a teendő, hogy ne kapj egy ilyet se. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszi :) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én is kaphatok egyet mutiba? :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati, én egy egy oldalas büntit kérek, legyen mit olvasnom :D |
Quote:
Sőt, a súgót! :D |
Quote:
|
Quote:
Ne OFF-oljunk máshol II. 2010-09-22 13:51 10 2010-11-21 13:51 10 Nem elfogadható stílus Ati Az újrázás korlátozása... 2010-01-06 14:12 Expired 10 Offtopic Ati Az újrázás korlátozása... 2009-12-02 22:42 Expired 10 Offtopic Ati Az újrázás korlátozása... 2009-12-01 23:14 Expired 10 Offtopic Ati személyiségszám kijelzése 2009-11-19 17:28 Expired 10 Offtopic Ati ennyim van |
http://www.hazipatika.com/articles/L...46BC4-80430662
Aki ért vmit ezekhez a dolgokhoz, annak mi a véleménye? Milyen lehetőségek vannak ebben? Ezt is elzárják a hadilaborokba majd? stbstb Vagy csak mit szóltok hozzá? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sok ilyen 3d-s cucc van már azóta, de ő legalább olyan helyre fejleszti a technologiát, ahol tényleg szükség van innovációra. Valószinüleg ezért is kapott rá pénzt állambától, mert voltak konkrét fejlesztési elképzelései:) |
Quote:
Ahogy láttam a bejátszásokat, fasza kis dolgokat lehet vele csinálni, aki ért hozzá |
5éve kapta meg a nemzetközi szabadalmat és nyert 6db 1.helyezést egy nemzetközi innovációs versenyen ezzel:D
sőt van egy kisbolygó is már róla elnevezve:A „Rátai 21724” nevű kisbolygónak 3-6 kilométer az átmérője, 5,7 fokos a dőlésszöge, 0,126 az excentricitása és 3,55 év alatt kerüli meg a Napot. |
530 olvasatlan üzenet. Yessss :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azért is, mert én ismerem a helyet és szerintem is nagyon ott van a gyrosuk, meg annak idején a Rákóczis tali után kajáltunk is ott Cybyékkel....(megjegyezték, h nem olcsó, ami igaz is, de sztem megéri néha...) |
Quote:
|
Quote:
Bezony, nem olcsó, de egy fullos gírostál elég majd egész nap bár mostanában rákaptam a Pizza Unós dupla sajtosra, az is király :D |
Quote:
|
Quote:
Miazhogy egesz napra? :D |
Quote:
|
milyen az a kakabelű ?:) :rolleyes:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:44. |