![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mert szabis szövik eléggé el tudnának egymástól kerülni ha 0 az érték |
Quote:
|
Quote:
|
Esetleg elárulhatnád azt a sokkal egyszerűbb megoldást, persze, ha Te tudod :)
Az nem lenne jó megoldás, ha a szabis orik egyszerűen nem számítanának bele a top számításába? pl. a top1 ori SZ-es, akkor ő nem számít, tehát akinek top1 kell a lépéshez, elég a top2. hely Mivel a Feljutás oldalon nem igazán látszik, csak a % érték, pl. nekem a 8-assal "Top1%" lehetne úgyis írni, hogy "Top1% (1.-12. hely). A szabisok meg ugye váltakozó számban vannak, lehet másnap "Top1% (2.-13. hely) lenne... napi frissüléssel, mint a Legsikeresebb hódítósok Így követhető lenne mindenkinek, hogy hanyadik helyen kell állnia ahhoz, menjen a topköre bocsi, ha már volt ilyen ötlet... |
Quote:
|
Quote:
Az viszont, hogy ugyanannak az országfelépítésnek több különböző pontszáma legyen, az már követhetetlen. Miért van most 3000 pontja, és miért volt az előbb még csak 2000? Amikor az országban az égvilágon semmi nem változott. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ugyan úgy, ha 500-al több népe lesz, és nem tudja, hogy az is növel a ponton, akkor nézni fog, hogy miért más a pontszáma, ugyan azok az épületei vannak meg... Szerinted nem jó az a megoldás, hogy változzon szabi alatt az ország (emberek elmennek), nem jó az a megoldás, hogy ne változzon szabi alatt, de érjen kevesebb pontot, nem jó az, hogy ne számítson a topba. De az sem jó, ami jelenleg van... Ha pedig azt akarjuk, hogy ne változzon szabi alatt az ország, akkor ne essenek le a védővarik, és ne menjen el a fölösleges egység sem. Mi az már, hogy én visszajövök szabiról, és hiányzik a seregem nagy része?? Szerintem bőven jó lenne, ha 100% foglalkozottságig elmennének az emberek... |
Lásd előző válaszaim ugyanezekre a témákra.
|
Quote:
|
Töröltem, mert hülyeség volt.
|
Amit én írtam 9.52-kor az marhaság?
|
Quote:
|
Quote:
A legjobb ötlet szerintem egyértelműen a legelső, Remedy-é: menjenek el szabi alatt is az el nem férő lakosok, mert problémához és visszaélésekhez vezethet ha nem mennek el. Az én véleményem, hogy egyetlen egy komolyan vehető ellenérv sem érkezett, a többi ötlet pedig próbál csűréssel-csavarással valami megoldást találni, mert Atinak nem tetszik egy egyértelműen jó ötlet. |
Quote:
|
Quote:
szegény SATU B-ben kiváncsi leszek, hogyan lesz top1, amikor egy 140k-s ori az első 1 107581 [SZ] Thant_Land 140.557 2 171717 Madőrülök a tangámtól (4) 133.392 3 210497 Instant Poison (6) 132.816 4 580211 Ezüst Árnyak 132.382 5 526571 siQ`s country (3) 132.192 6 152591 Sligo (5) 120.387 a top B-ben ha Remyék lelépnek, akkor Sligo lesz a 2. 120k ponttal az életbe nem éri el Satu az 1. helyet... sztem simán csak kibaszásból lett elfokozva Thant... |
Quote:
Nem baj, majd Satu felmegy 120k-pontra, és 336 körön keresztül minden körben befokoz elé, csak 16,85 millió egység kell hozzá, egyszerű ez, mint az egyszeregy:) |
Mi a "kibaszás" abban, hogy valaki első helyen szeretné látni az országát? :eek: A legtöbb embernek ez a célja.
|
G-ben Attila hun megoldotta, hogy első legyen :)
Szerintem SATU is megoldja valahogy! Akár sok-sok lefelé ütés, vagy házalás, de megoldja ez biztos. |
Quote:
Mivel nem látja, így mi értelme van egy fullra elfokozott egyébként üres és pénz nélküli országnak az első helyen? |
Quote:
Van különbség ugyanis L és B között azon kívül is, hogy L-t ki lehet kerülni, mégpedig az, hogy L-ben max ponton egy olyan ország van, ami lekopva elfokozódott, B-ben pedig egy olyan, amit manuálisan fokoztak el. Az égvilágon semmi játéktechnikai jelentősége nincsen azon kívül, hogy akadályozza a 10-eseket. Én pontosan értem, hogy miért nem piszkáljuk meg ezt a témát, de szerintem nem lehet a szabály célja az sem, hogy teljesen életképtelen (üres, pénztelen) országokkal évente 5 másodperc belépéssel, 0 akcióval lehessen akadályozni aktív játékosokat. |
Quote:
Nem az első hely miatt, hanem úgy alaból :) A mindenkivel mnt meg butaság, mert akkor tényleg nem lesz célpont... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
abban a pillanatban jött az mnt kérés és az üzenet amint fellépett ebbe csoportba. Pedig még nem is igazán láttam a pontlistába:) |
Quote:
Na, de nem offolok tovább, sorry. Szerintem így nem is lesz meg neki a következő személyiség.. |
Teljesen másról beszéltek, mint ami a topic célja...
Amúgy meg megnézem azt a szövit is B-ben, amelyik harcolgatva, SZABÁLYOS keretek között felmegy a többi ország felé +25k ponttal... Mondom SZABÁLYOSAN, nem úgy, ahogy láttuk nemrég 8 oritól... |
Quote:
Kíváncsian várjuk a fejleményeket:) Legutóbb 1-2 napja amúgy volt teljesben SATU szóval valakit még be is ütött |
Quote:
Írta nekem pár napja zöldben, hogy ő ráér, és van ideje bármire. Fel fog jutni az első helyre SZABÁLYOSAN!! Mondom SZABÁLYOSAN! Lásd. Attila hun (3/G) Köszönöm. Szervusz. |
Quote:
|
Quote:
|
Nem értem, mi nem tetszik azon amit írok, hiszen ez az igazság...
Remyék lépnek, lesz 20.000 pont távolság, azt megnézem hogyan lehet áthidalni... Anno Pali is emiatt kényszerült arra, amit tett |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:43. |