![]() |
Quote:
Igazad van, mert én nem szenvednék ennyi tekivel, meg aki tekivel akarja meghódítani az A-t, az láma sztem... nekem szintenként 1 milliárd és pár 10k lovas mindig elég, hogy elérjem a célom (lsd. Ti B-ben :)) de amúgy meg lehet meglepődnél, ha látnád a klánom anyagi helyzetét :) és nem azért mert annyira szar :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Valaholt volt egy téma, ahol valaki lefordított nekem egy angol szöveget, és most nem találom :(
Megint kéne fordítani, de most angolra. Berakom ide, és ha valaki lefordítaná megköszönném. -Hello! Érdeklődnék, hogy megvannak-e még ezek a fájlok: ....(ide majd én beírom, ezt nem kell lefordítani), ha igen, akkor megoldható, hogy megint feltöltsd valahova, mert a megaupload-os feltöltések már sajnos törölve lettek. Segítségedet előre is köszönöm!- |
Quote:
Hello! Ich habe a question, have you file:.... if yes toetike up somewhere, because megaupload delete. thx a lot! :) a szándék megvolt! /nyelvvizsgán eddig sose értékelték a pozitív hozzáállásom.../ |
Quote:
Quote:
Hi! I'd like to ask, whether you still have these files:.... If so, would you please upload them somewhere, since they got deleted from megaupload. Thanks for your help! |
Quote:
|
Köszi a segítséget, de már jött válasz az ügyben.
Két kedves angolos már írt privátban fordítást, de azt vettem észre, hogy ahány ház annyi szokás. Név nélkül idézem a két fordítást. "Hy! I would like to know. Have you held this files? If you hold them, I would like to ask you to replenisg somewhere, because the megaupload was delele them. Thank for your help." "Hello! I would enquire about whether these files are found yet: if yes, then solvable, that charge it again somewhere, because the megaupload-os chargings were deleted unfortunately already. Your help greet!" Mégegyszer köszi a segítséget. |
Quote:
Remy megoldása 'kissé' tetszetősebb :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D :) |
Quote:
|
Quote:
A-ból is hiányolnunk kell majd a nagyszerű játszótársunkat? |
Grigorij Perelman zseniális, különc orosz matematikusnak ítélte első Millennium-díját és a vele járó egymillió dollárt a bostoni Clay Matematikai Intézet a Poincaré-sejtés bizonyításáért. A tudós korábban azt mondta, nem fogadja el a díjat.
A Clay Intézet hét matematikai probléma megoldásának elismerésére alapította a Millennium-díjat, amely mellé egymillió dollárt ajánlott fel azzal a két feltétellel, hogy a munkát tudományos folyóiratban kell közzétenni és két éven belül ne tudják megcáfolni. Perelman csupán annak a feltételnek felel meg, hogy megoldását nem sikerült megcáfolni, ugyanis munkáját nem egy tekintélyes folyóiratban, hanem az interneten tette közzé 2002-ben. Egyes források szerint éppen ezért húzódott mostanáig a díj odaítélése. A tekintélyes intézet viszont olyan nagyra értékelte a teljesítményt, hogy megváltoztatta a szabályokat. Grigorij Jakovlevics Perelman 1966-ban született Leningrádban. 1982-ben maximális pontszámmal nyerte meg a budapesti matematikai diákolimpiát. Az Orosz Tudományos Akadémián dolgozott, majd Amerikában töltött néhány évet. 1995-ben tért vissza a Sztyeklov Intézetbe, de állását később otthagyta, majd visszavonult, emailcímét is megszüntette. Lakása üresen áll, ő átköltözött édesanyjához, aki annyit mondott egyszer a fiáról, hogy "Grisa szereti a zenét, a kását meg a rántottát, de nem szívesen érintkezik emberekkel”. Perelman nem fogadta el 2006-ban a matematikai Nobel-díjnak számító Fields-érmet sem, pedig akkor maga John M. Ball, a Nemzetközi Matematikai Unió elnöke kereste fel Szentpéterváron, hogy személyesen próbálja rábírni a díj átvételére, de tíz órányi vita után feladta. “A díj teljesen irreleváns számomra. Ha a bizonyítás helyes, nincs szükség külön elismerésre" – mondta Perelman. A Poincaré-sejtés bizonyítását az év legjelentősebb tudományos eredményének minősítették 2006 végén, egy tekintélyes amerikai intézet pedig a világ tíz legzseniálisabb tudósa közé sorolta Perelmant. Már akkor felmerült, hogy a megoldással kiérdemelheti a Millennium-díjat, de Pereman közölte, hogy azt sem fogadja el. Azon ritka alkalmak egyikén, amikor a tudós egyáltalán hajlandó volt szóba állni újságírókkal, 2006-ban a Komszomolszkaja Pravda című lapnak kijelentette: "Nem tetszik, hogy beleegyezésem nélkül írnak rólam. Nem tartom nagy hőstettnek, hogy visszautasítottam a díjat. Sem a munkámban, sem a személyemben nincs semmi érdekes. Azok, akik a felhajtást csinálják, nem a barátaim". Poincaré-sejtés:A zárt kétdimenziós felületeken minden hurok ponttá húzható össze. A Poincaré-sejtés feltételezi, hogy lehetséges ez háromdimenzió esetén is. |
Nem is tudtam, hogy az egyiket sikerült már megoldani :o
|
Létrejött a szerencsejátékokkal foglalkozó fórum, ha érdekel a téma és szeretnél tag lenni, tippekkel, ötletekkel, élményekkel gazdagodni, írj a 194195-ös országnak és kapsz meghívót
|
Quote:
|
Mindenki Anyukájának, Minden Anyukának Boldog Anyák Napját!
|
Quote:
|
Szabálysértési szám: 6540. Valakinek ez mond valamit?:)
|
Quote:
OBH 6540/2004. http://www.obh.hu/allam/2005/1_2.htm |
Írni sem tudtam Pali B-s gyorsításához, mire megírtam, már Elvetett lett :D
|
Quote:
|
ja. gyorsan ment. pedig sztem bizonyos feltételek nehezítése mellett lehetne gyorsítani rajta. így ki fog halni a B. alig van esemény benne
|
Quote:
|
Butaságokat ne tárgyalgassunk. Persze, én 1 kör alatt érek oda a másikhoz, mert gyorsabb vagyok, ő meg 2 kör alatt támad vissza, mert nem gyors. Próbáljunk normális javaslatokra koncentrálni nem olyanokra, amikre ennyi időt is kár volt pazarolni.
|
Quote:
|
Van a B izgalmasabbá tételére ötletem. :) le kell adni a hektáraid 900-ig. :) Onnan izgalmasabb feljönni, főleg ha közben még el is tünteted a tartalékaidat :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem lett volna ez rossz Pali, csak épp azt írtam, hogy kibaszás azokkal, akiknek már lehet, hogy top8, top1% kell...
ők nem biztos, meg tudják oldani a felébe kerülést, mint a top30%-osok, pedig biztos mennének gyorsabban útjukra ők is... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Serg! Ha hulyenek foglak tartani, azt fogom irni, ne felj. De nem tartalak annak. Viszont neha olyan elkepeszto dolgokat tudsz kitalalni, hogy ha csak ugy megmutatnak, el sem hinnem, hogy Te irtad. Nem erthetunk egyet mindenben, de nem is akarok. Amugy meg hidd el, amugy barki mondadojat lehulyesegezem (nem Ot hulyezem le!), ha ugy gondolom, kortol, nemtol, felekezettol, statusztol, ing -es arcmerettol fuggetlenul. :) Szamtalan dolog volt mar amit Ati irt es nem tetszett, es meg is mondtam neki. Uri modorodat nyugodtan tedd felre, ha ugy erzed megsertettelek, es privatban varom a szitkokat, ugy tuti nem esik bajod a hangnem miatt. Aztan majd megnyugszol. :) (Igen, minden forditasi kenyszer szerintem butasag) |
2-től infoverseny lesz, elvileg mindent lehet használni amit a neten van.Ha úgy adódik, esetleg lesz aki válaszol majd?
|
Milyen eseményt rendeztek meg többször is az egyik amerikai város Roosevelt Hoteljében?
Nobel békedíj átadása Formula-1 világbajnoki címének átadó ünnepsége USA több elnökének beiktatása Oscar-díj átadó ünnepség |
Quote:
|
Quote:
*rövid* |
All times are GMT +1. The time now is 23:20. |