![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ON: Mivel ugye valamilyen folytonos büntetésről beszélünk, így nem is határokat kellene meghúzni, hanem először valahogy számszerűsíteni a "vagyont", utána erre kitalálni valami "büntető" függvényt, lehetőleg a lineárisnál erősebbet... Mindezt szintenként külön-külön lenne célszerű szerintem |
Quote:
Amugy, ha ez visszamenoleg is be lenne vezetve par honapra mondjuk, Batu pl szerintem ebben az evezredben mar nem ujrazhatna.... :) |
Quote:
Egyébként az újrázáson kívül, 1 milla értékű orik hiányában, nem látok más esélyt a top1 klán utolérésére. Újrával sem kis idő összehozni akkora vagyont, amivel érdemben harcba lehet szállni. Nem hónapokról beszélek természetesen. Sajnos azt kell látnom, hogy ez a lehetőség elúszik. |
Leszállhatnátok már erről a "pénz nélkül esélytelen a top1 klán utolérése" szövegről...
On: Egyébként szerintem Ati-nak már van terve a "büntetőpont-rendszer" kidolgozásával kapcsolatban, csak ugye értehtő okokból nem köti az orrunkra itt a fórumon:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Visszatérve a javaslatra.............
|
Quote:
Akkor melyik lenne a jobb? az 500-1000-2000-4000 körös újrák vagy a vagyon alapján 500+x körös? |
Szerintem nem kellene korlátozni az újrát, bár azt hiszem hiába mondom....
Nem látok más megoldást az élboly behozására. Okos újrázással is években mérhető, hogy így utolérjék őket. A piaci manipulációkat nem tartom megfelelő ellenérvek. A lenti csopikban eddig is és ezután is manipulálták a piacokat, akik vették a fáradságot. Az olcsó árak pedig mindenképpen a taktikai lehetőségeket bővítik, ez által akár akció dúsabbá is válhat a játék. |
Quote:
piaci manipulációra friss példa, ahogy "valakik" G-ben szépen átrakosgatták a tekit egyik oriból a másikba... asszem, egy 3 szemesből 1 szemesbe...:) ugye, ha sokat kellene várni a 3 szemesnek az újrára, mindjárt másabb lenne a helyzet... kell a korlátozás, kell bizony.... |
Quote:
Nem tisztességes újrázni?? A szabályok engedik és ezután is engedni fogják, csak a feltételek a kérdésesek. Továbbra is azt gondolom, hogy kár lenne elvenni ezt a lehetőséget a játékosoktól. Nem könnyű út végigújrázni nagy vagyonokat, biztos vagyok benne, hogy nem fog sosem széles körben elterjedni. Rettentően időigényes és unalmas volta miatt. Ráadásul elég komoly lehetőség lenne elvéve azoktól, akik a körbeforgás helyett próbálnának valamit összehozni a játék legfelső csoportjában. |
Quote:
(Bar ha vki tud nekem mondani szabalyos modot, hogy tudok belathato idon belul Gbe letrehozni 1.8 milliard tekercset, kap egy vipet!) :) (Jelzem, ez az "utolerni a topklant nincs mas esely" szoveg nagyon unalmas, a jelenlegi topklan egyik tagja sem ujrazott, es megis utolerte az akkori topklant, akinek szinten akkora elonye volt mind nepessegben, mind masban.) En peldaul 3 eve jatszom folyamatosan az 1/A-ban, rengeteg "munkam", idom es gondolkodasom van abban, hogy odajutottam, ahova. Oszinten, miert kellene mar barkinek is utolernie azzal, hogy 500 koronkent megnyom egy gombot? |
Quote:
Nem akartam személyeskedni, de Te rögtön magadra vetted (ismertél?:))... Lehet, Te is játszanál inkább, ha nem 500 körönként, hanem 2000 körönként újrázhatnál... A nehezítést mindenképp jó ötletnek találom és támogatom... |
Én amondó vagyok, hogy a legjobb az lenne, ha mindenkinek emelkedne az újrázás. Nekem az se tetszik, hogy 10milla tekercseket újráznak....
|
Quote:
Az 500-1000-2000-es megoldás egyszerűbbnek tűnik, a vagyonfüggő pedig kifinomultabb; akármelyikkel meg tudnék barátkozni. |
Quote:
|
a körök emelését támogatom a vagyon levágását nem
|
Quote:
talán olvass értelmező olvasással :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Így bocsi |
Quote:
|
Quote:
Visszatérve a számolásra, szerintem a célt teljes egészében ellehet érni egy nagyságrenden alapuló számolással: -1: pénz -10:runa -100:teki -10000: egység (valamennyit nyilván lehet finomitani ha akarjuk). Az meg hogy ezen adatok alapján Ati milyen határokat huz meg, vagy mennyire lineáris körnövekedést eredményez azt nekünk nem is kell tudnunk szerintem. (ahogy a pontos arányokat sem, hogy ne legyen trükközés. Tapasztalati uton ugyis elég gyorsan kifog derülni szerintem) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az orkok általában tudják..:D |
Quote:
|
Quote:
nem akarok itten vitatkozni leirtam hogy a körök tetszenek a vagyonkák csapolása nem nemhiába kérdeztem rá pár hozzászolással hamarabb hogy mégis mit nevezünk hatalmas vagyonnak olvasok én szorgalmassan:D |
1. újrák
én egy orinak egy szinten max 2 újrát engednék: 1. újra mert lerongyoltak 2. mert odafigyeltél de nem jött össze... de nincs több, utána már nagy lesz a tét, mert ott ragadsz! ... bár ha ügyes vagy talpra állsz 2. vagyon jelen helyzetben senki pénzét nem bántanám, ha mondjuk mindenki oriját kipucolnánk 100.000. aranyra :), utána lehetne reformálni a dolgokon :) |
Quote:
Hozzáteszem ez azért is lenne jó, mert a "sallang" orik kikerülnének a nem nekik való csoportokból... Aki meg vagyonért ujrázik azt ugyse nagyon szokták padlóraverni :) |
All times are GMT +1. The time now is 18:19. |