Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Zounok 10-12-2006 16:14

Quote:

Originally Posted by wand (Post 35022)
szerintem meg nincs igaza,
a VIPért cserébe kapsz ht-t. az gondolom azóta is műxik.

Értelem szerűen Atinak nem kell pontról pontra megindokolni minden áthelyezést, lévén ezzel megmondja hogyha már most lebuktunk akkor legközelebb mire figyeljünk.

Zou, mint tudod egy gépről azért necces vinni két orit, nem szabálytalan de az országok közt nem lehet összefüggés.
ha jól tudom nálad pedig volt egy pár:
1. mindkét ori azonos emilről volt regisztrálva
2. azonosak voltak a jelszavai
3. az azonosító emil megküldése után szépen sorban lettek azonosítva a tieiddel együtt, gondolom egy IPről egy felhasználról.

szerintem ennyi bőven alég ahhoz a következtetéshez, hogy az eddigi tapasztalatok és a józan ész alapján, az országok 1emberé voltak.

beláthatod, hogyha valakire ennyi bizonyíték mutat, akkor annak az áthelyezése teljesen normális. sőt ha ilyen esetkben nem helyeznének át, akkor soha egyetlen országot sem lehetne átrakni.

Végezetül én akár el is hiszem, hogy az egyik ori a feleségedé volt.
Akár azt is elhiszem, hogy mint mondtad azonos emilt használtok.
Azt már picit nehezebben, hogy a feleségednek pont ugyanaz a jelszó jutott az eszébe mint neked.
És azt talán mégkevésbé, hogy ültél a gépnél azonosítottad az oriajid, majd pár mpre a feleséged ült ott, Ő is pont azonosított, majd gondolom újra Te jácottál tovább.

mindezeket együtt véve, lehet nem a tiéd volt az ori hanem a feleségedé, de ha ennyi minden miatt nem raknának át valakit, akkor minden multis ki tudná jelenteni, hogy a felsége, a gyereke, a testvére, az anyukája, vagy épp az aranyhaláé az az ori.

mindemellett hajlok rá, hogy higgyek neked, de ettől függetlenül tudnod kell, hogy egy gépről ha többen jáccanak az necces, és ha neked van iagazd, akkor ez van. a "bizonyítékok" ellened szólnak.

a barátaid ismernek és azt mondják biztos nem csaltál. én hiszek nekik,
de Atinak a játékbeli összefüggéseket kell nézni, és értelemszerűen nem fog hinni az ilyen történetekben. sem neked sem másnak.

Nem hazudtolod meg magad:)

Nos akkor sorban:

4 országom összekötve....Természetes, hogy egyezik az IP cím, mivel fix IP-m van!!!!! 1 ország a feleségemé, természetesen ugyanaz az IP. Mindezt lehetővé teszik a szabályok!!!! Azonosításnál pedig természetes, hogy megkaptuk a kódokat, egyben aktiváljuk őket !!!!!! Ne legyél már szándékosan lúzer Wand!!! A jelszavak megegyezése: Természetes, hogy megegyeznek ! 4 az enyém, így az egyszerűbb....a feleségemé meg pedig mint írtam egy éve szinte szabin volt...annak is azt a jelszót adtuk, mert így 1xű a dolog !!! Mi ebben a szabálytalan??? Nincs több gépünk itthon, csak egy, akkor mit vársz hogyan aktiváljuk a kódokat? 5x bekapcsolva a gépet külön-külön????

Szépen megkérlek Wand maradj ki ebből, nem a te dolgod, ne akarj megint félrekavarni, nem is igazán érdekel a véleményed már ebben a témában, sztem már megtetted amit megtehettél Attila érdekében :)

Téma lezárva a részemről veled Wand

Zou

Zounok 10-12-2006 16:18

Csak még valami Wand !

Nem az a lényeg mit hisz Attila, és mit nem, mikor anyagi vonzata is van a dolognak! Az ártatlanság vélelméről hallottál már? Szal nem nekem kell kimagyaráznom a dolgot, hanem neki bebizonyítania, hogy jogosan tette át őket!!! A többi engem nem érdekel már, mint említettem !

Zou

Zounok 10-12-2006 16:21

Ja ezt kifelejtettem:

Egy emil: természetesen nincs egymás elől semmi takargatnivalónk, így egy otthoni gépnek miért ne lenne elég az egy emil? Nem értem ez miért meglepő? :)

laci 10-12-2006 16:27

Zou, ha Wandot elküldöd, ne szóljon bele, akkor te miért nyilvánosan írogatsz? Ha egy közös fórumra írsz, engedd meg, hogy más is beleszóljon...

Láma 10-12-2006 16:28

Zou, akkor szted milyen helyzetekben lenne jogos az átrakás? Ha az illető beismerő vallomást tesz?

wand 10-12-2006 16:31

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 35024)
A jelszavak megegyezése: Természetes, hogy megegyeznek ! 4 az enyém, így az egyszerűbb....a feleségemé meg pedig mint írtam egy éve szinte szabin volt...annak is azt a jelszót adtuk, mert így 1xű a dolog !!! Mi ebben a szabálytalan???

hm??? 2 ember tök külön álló országai, miért lenne egyszerűbb ha ugyanazt a jelszót adjátok??

egyszerűbb igen ha valamelyikőtök végig akar menni az országokon.

de Ti olyat ugye nem tesztek.. mindenki csak a sajátjával foglakozik. akkor meg mitől lenne egyszerűbb ha azonos lenne a jelszó??

Quote:

Szépen megkérlek Wand maradj ki ebből, nem a te dolgod, ne akarj megint félrekavarni, nem is igazán érdekel a véleményed már ebben a témában, sztem már megtetted amit megtehettél Attila érdekében

Téma lezárva a részemről veled Wand
megjegyzem ez egy nyilvános fórum, ha már itt hozod elő értelemszerűen az mondja el a véleményét aki akarja.
talán jobban elérhetted volna a célod, ha személyesen beszélsz Atival, netán meghívod egy sörre a feleségeddel karöltve, aki netán 1-2 "kereszt kérdésre" is tudott volna Atinak válaszolni, ezesetben talán el is hiszi , hogy az övé az ori..

Quote:

Csak még valami Wand !

Nem az a lényeg mit hisz Attila, és mit nem, mikor anyagi vonzata is van a dolognak! Az ártatlanság vélelméről hallottál már? Szal nem nekem kell kimagyaráznom a dolgot, hanem neki bebizonyítania, hogy jogosan tette át őket!!! A többi engem nem érdekel már, mint említettem !

Zou
na igen a lényeg meg az ártatlanság vélelme..
a lényeg az, hogy a két ori közt olyan összefüggések vannak ami azt mutatják, hogy 1 emberé voltak és pont.
lévén az emberek külön emil címet szoktak használni.

innetől a normális megitélés szerint a dolog bizonyítva van, szó nincs ártatlanság vélelméről.

Never 10-12-2006 16:31

Sztem Wand nem azt akarta bizonyítani,hogy Zou multizott,hanem hogy ezek tudatában,amiket leírt,logikus lépés volt az átrakás.

wand 10-12-2006 16:36

Quote:

Originally Posted by Never (Post 35030)
Sztem Wand nem azt akarta bizonyítani,hogy Zou multizott,hanem hogy ezek tudatában,amiket leírt,logikus lépés volt az átrakás.

ohh köszi :)
így van , mint írtam én a magam részéről akár el is hiszem, hogy az egyik ori a feleségedé volt. viszont Atinak nem hinni kell, hanem amit lát az alapján dönt.

monro 10-12-2006 16:37

Quote:

Originally Posted by wand (Post 35022)
Zou, mint tudod egy gépről azért necces vinni két orit, nem szabálytalan de az országok közt nem lehet összefüggés.
ha jól tudom nálad pedig volt egy pár:
1. mindkét ori azonos emilről volt regisztrálva
2. azonosak voltak a jelszavai
3. az azonosító emil megküldése után szépen sorban lettek azonosítva a tieiddel együtt, gondolom egy IPről egy felhasználról.

szerintem ennyi bőven alég ahhoz a következtetéshez, hogy az eddigi tapasztalatok és a józan ész alapján, az országok 1emberé voltak.

Gondolom ezt lehozta a Magyar Nemzet, hogy mindenki megtudhassa akit érdekel :D Olyannyira titkosak a Hódító szűrési módszerei, hogy nem tudhatja senki ezeket az adatokat ami alapján lebukott Zou (rajtad kívül) ;)

Színház a világ...
Egyébként ha az általad közzétett adatok hitelesek akkor ki lehet dobni az orikat sztem is, bár ez korántsem azt jelenti, hogy igaza van annak aki kidobja. Ha én ülnék a gépnél és a nejem jönne, hogy azonosítson valószínűleg elhajtanám, ha éppen én akarok itt ülni, ha meg ő ülne itt megkérném,h azonosítson engem is. A jelszavakról meg ki tudja micsodák? Lehethogy a közös gyerekük neve? :o No mindegy...

Bennfentes kolléga, nem valószínű, hogy neked kéne indokolnod "szakmailag" a döntést, főleg nem úgy, hogy nyíltan felvállalod, hogy olyan adatokat tudsz amihez semmi közöd nem lenne.

Eleve büntetőjogi passzus a személyes adatok kezelése... Ha te tudod,hogy Zounak és a nejének azonosak a jelszavai akkor, hogy higgyem el, hogy nem ismered ezeket a jelszavakat? Ha meg ismered akkor valaki nem megfelelően kezeli az adatainkat!

Ati 10-12-2006 16:40

Quote:

Originally Posted by monro (Post 35033)
Bennfentes kolléga, nem valószínű, hogy neked kéne indokolnod "szakmailag" a döntést, főleg nem úgy, hogy nyíltan felvállalod, hogy olyan adatokat tudsz amihez semmi közöd nem lenne.

Eleve büntetőjogi passzus a személyes adatok kezelése... Ha te tudod,hogy Zounak és a nejének azonosak a jelszavai akkor, hogy higgyem el, hogy nem ismered ezeket a jelszavakat? Ha meg ismered akkor valaki nem megfelelően kezeli az adatainkat!

Hogy egymás között mit beszéltek, az a saját hatáskörötök, ha ilyen adatokat is megosztotok egymással, akkor nyilván tudni fogtok róla.

monro 10-12-2006 16:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 35035)
Hogy egymás között mit beszéltek, az a saját hatáskörötök, ha ilyen adatokat is megosztotok egymással, akkor nyilván tudni fogtok róla.

A bennfentes kolléga most kivételesen nem neked volt címezve, hanem annak aki mindent megtudhat amit akar és amit mások sosem tudhatnának meg!

Ati 10-12-2006 16:43

Quote:

Originally Posted by monro (Post 35036)
A bennfentes kolléga most kivételesen nem neked volt címezve, hanem annak aki mindent megtudhat amit akar és amit mások sosem tudhatnának meg!

Tudom, csak jeleztem, hogy attól, hogy Wand ezeket Zoutól megkérdezte, és magánban egymás között megbeszélték, hogy mik lehettek az áthelyezés okai, attól még nem "hivatalos" körökből jutott bárki is ezekhez az adatokhoz.

monro 10-12-2006 16:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 35037)
Tudom, csak jeleztem, hogy attól, hogy Wand ezeket Zoutól megkérdezte, és magánban egymás között megbeszélték, hogy mik lehettek az áthelyezés okai, attól még nem "hivatalos" körökből jutott bárki is ezekhez az adatokhoz.

Jó ha ez így volt akkor természetesen más az ábra. Csak ez itt nem derült ki eddig.

wand 10-12-2006 16:45

Quote:

Originally Posted by monro (Post 35033)
Gondolom ezt lehozta a Magyar Nemzet, hogy mindenki megtudhassa akit érdekel :D Olyannyira titkosak a Hódító szűrési módszerei, hogy nem tudhatja senki ezeket az adatokat ami alapján lebukott Zou (rajtad kívül) ;)

Színház a világ...
Egyébként ha az általad közzétett adatok hitelesek akkor ki lehet dobni az orikat sztem is, bár ez korántsem azt jelenti, hogy igaza van annak aki kidobja. Ha én ülnék a gépnél és a nejem jönne, hogy azonosítson valószínűleg elhajtanám, ha éppen én akarok itt ülni, ha meg ő ülne itt megkérném,h azonosítson engem is. A jelszavakról meg ki tudja micsodák? Lehethogy a közös gyerekük neve? :o No mindegy...

Hát kedves Monro barátom újfent bakot lőttél eme alig burkolt gyanusítgatásoddal :D

az adatokat értrelemszerűen, a Zouval történt msn beszélgetésből tudom.

monro 10-12-2006 16:50

Quote:

Originally Posted by wand (Post 35039)
Hát kedves Monro barátom újfent bakot lőttél eme alig burkolt gyanusítgatásoddal :D

az adatokat értrelemszerűen, a Zouval történt msn beszélgetésből tudom.

A lényeg, hogy az erő veled van. És mindig tudod, hogy vajon mit kell megkérdezned, hogy tisztán láss... Bocs, hogy gyanus ha valaki mindig ilyen "túlinformált" mindenki máshoz képest...

Zounok 10-12-2006 17:02

Érdekes a téma:)

Senkivel sem akarok vitatkozni, senkit nem kértem meg, hogy véleményezze az ügyemet. Egyes-egyedül Attilát kértem meg anno, hogy tegye vissza az orikat, mivel teljesen szabályosan játszottak. Ennyi a történet.
Továbbra sem kívánok senkivel sem vitázni. Azt hiszem egyenes voltam, és ezt Várom Tőled is Attila, mint írtam: igen, vagy nem.. Engem a többi magyarázat nem érdekel!

Külön köszönet gerinces játékostársunknak, Wanderernek...amiket tud, azt tőlem tudja, egy MSN beszélgetést tett most közzé. Amiben semmi különös nincs, mert akkor is leszögeztem már neki, is, hogy teljesen szabályos a dolog, csak éppen ezt az én megkérdezésem nélkül nem illett volna közkinccsé tenni Ennyit erről.

A többi marad a régiben, várom válaszod Attila, hogy visszateszed-e az orikat, vagy lépjek tovább. Az itteni ködösítés és félremagyarázások után teljesen mindegy miért nem teszed vissza, ha nemleges a válasz, akkor természetesen jogi úton kapod a következő hírt felőlem, itt ezen a fórumon befejeztem.

Tisztelettel:
Zou

wand 10-12-2006 17:04

Quote:

Originally Posted by monro (Post 35040)
A lényeg, hogy az erő veled van. És mindig tudod, hogy vajon mit kell megkérdezned, hogy tisztán láss... Bocs, hogy gyanus ha valaki mindig ilyen "túlinformált" mindenki máshoz képest...

szerintem ennyi év (hol szabályos, hol szabálytalan) játék után Te is pontosan tudod, mik azoka buktatók amik miatt országok repülhetnek.
ha elolvastad a szituációt, azt is tudod mik lehetnek az okok amire rá kérdezhetsz, hogy úgy voltak-e.. :D

Arwyl szelleme 10-12-2006 17:08

Szerintem pereljük be Wandot is, mert a múltkori rókája óta nem fejlődtek Monró virágai!! :D:D:D

monro 10-12-2006 17:12

Quote:

Originally Posted by wand (Post 35043)
szerintem ennyi év (hol szabályos, hol szabálytalan) játék után Te is pontosan tudod, mik azoka buktatók amik miatt országok repülhetnek.

Most tudtam meg pontosan. Legalább ennyi haszna van a mindenlében kanál egyéniségednek, hogy néha kifecsegsz dolgokat amihez mások nem férhetnek hozzá.

laci 10-12-2006 17:14

Személyeskedjünk csak, személyeskedjünk... Erre tényleg jobb egy fórum, mint a privát üzenet :p

monro 10-12-2006 17:17

Quote:

Originally Posted by laci (Post 35046)
Személyeskedjünk csak, személyeskedjünk... Erre tényleg jobb egy fórum, mint a privát üzenet :p

Mi legalább iszunk is néha együtt, nemcsak tupírozzuk egymás "legjobb" tulajdonságait :) Vegyetek példát jövőbeni mocskolódni vágyók! ;)

wand 10-12-2006 17:18

Quote:

Originally Posted by monro (Post 35045)
Most tudtam meg pontosan. Legalább ennyi haszna van a mindenlében kanál egyéniségednek, hogy néha kifecsegsz dolgokat amihez mások nem férhetnek hozzá.

LOL :D

és megtudtad, hogy ha két ori uyganarról az emilcímről van az gyanús??? :D
egy Sherlock Holmes veszett el benned.. :D :D :D

akkor azt is mondom, hogyha belépsz 2 oriba és mindkettőből akciózol egy harmadikra, akkor az is elég necces... ;)

mindenstre örülök, hogy segíthettem :p :D

laci 10-12-2006 17:21

Quote:

Originally Posted by monro (Post 35047)
Mi legalább iszunk is néha együtt, nemcsak tupírozzuk egymás "legjobb" tulajdonságait :) Vegyetek példát jövőbeni mocskolódni vágyók! ;)

Ezentúl én is így fogom, iszunk, aztán szidunk :D

Zounok 10-12-2006 17:21

Na hogy ne csak Wand legyen jólinformál, bemásolom a beszélgetést, mindenki eldöntheti:

--------------------------------------------------------------------.
| Beszélgetés kezdete: 2006. október 3. |
| Résztvevők: |
| Zou (patrick@chello.hu) |
| wand ................. |
.--------------------------------------------------------------------.
[19:38:22] Zou: szia :)
[19:38:26] Zou: élvezed? :)
[19:38:33] wand: szia.
[19:38:35] wand: nem
[19:38:49] Zou: ennek örülök
[19:38:53] wand: max furcsa történetnek tartanám, hogy a felséged
orija..
[19:39:06] Zou: max.....ahogy írod...ennyi
[19:39:13] Zou: de teljesen legális a dolog
[19:39:16] wand: igazándiból magánvéleményem szerint ennyi erővel
lehetne az aranyhalad is
[19:39:26] Zou: igazából lehetne
[19:39:31] Zou: de nem az :)
[19:40:07] Zou: teljesen mindegy a dolog...négyszemközt: tényleg a
feleségem regelte, kipróbálta anno a Hódot...azóta sem
játszik vele...
[19:40:09] wand: nekem mind1, én caőtain űtrakásánál is ki tudtam
jelenteni, hogy igen, jogos volt.
[19:40:37] wand: regelte, vagy felvittea 2/Bbe azért nem mind1 :D
[19:40:46] Zou: igazán az enyém nem is érdekelne...csak az övé...de
olyan meg nincs...vagy egyik sem, vagy mindkettő
[19:41:03] Zou: ő vitte fel, ez komoly !
[19:41:10] Zou: de ott megúnta
[19:41:37] wand: ANARCHISTA CSOPORTBA ÁTHELYEZÉS::

ne nézd (#61920)

Indoklás: Több ország szabálytalan irányítása

Admin (#0) [2/B] , 2006-10-03 08:10:02
[19:41:42] wand: ez volt az?
[19:42:59] Zou: igen
[19:43:11] wand: régebben játszik mint te?
[19:43:37] Zou: nem...az én régebbi orijaim közül 1 törölve lett, 1
meg kidobva :)
[19:43:53] Zou: egyszerre kezdtük
[19:44:00] wand: és egy emilcímről volrt a sajátjaiddal?
[19:44:37] Zou: igen
[19:45:02] wand: és hasonlított egymásra a belépőjük?
[19:45:23] Zou: passz
[19:45:29] Zou: megnézemn
[19:45:43] wand: egymás után lettek azonosítva?
[19:45:47] Zou: igen, minden orinkra ugyanazt használjuk
[19:45:50] Zou: jaja
[19:46:00] Zou: sorban leazonosítottuk mindet
[19:46:19] wand: akkor mit vársz?
[19:47:04] Zou: a szabályokat...ill. azoknak a betartását....nincs
olyan szabály, amit megszegtünk, ezt Attila is tudja....az
ő szabályai, amiket anno elfogadtunk
[19:47:33] wand: oda van írva: az oriknak külön életet kell élni
[19:48:11] wand: ha 1 emilcímről 1 jelszóval tök egyszerre van
azonosítva, szerinted ezt hogy lehetne megkülöünböztetni
egy multitól?
[19:50:36] Zou: külön életet élnek a játékban ! Soha semmi közük nem
volt egymáshoz, Attila leírja mit nem tehetnek meg! Sosem
tette meg a 2 ori ezeket! Természetes az azonos IP, email,
az a természetes, hiszen egy gépről játszottunk!
[19:51:21] wand: általáan az embereknek külön emil címük van.. hiába
férj feleség
[19:51:35] Zou: minek?
[19:52:19] Zou: mit titkoljak előle 6 év és gyerek után? :)
[19:52:25] wand: mert leveleznek, ha az egyik kap x emilt közte egy a
feleségének, akkor ha eszébe jut szól, hogy Kicsim jött
neked is emiled?
[19:52:59] wand: nem titok kérdése,Mariann is tudja az összes belépőm,
de ettől még külön emilje van
[19:54:14] wand: nah mind1, nekem tök mind1. mindesetre engem nem
győztél meg, de ez lényegtelen.
[19:55:38] Zou: mi nem használunk külön emilt...nincs rá szükség, a
gépen nem dolgozunk, napi 5-10 emil jön barátoktól,
barátnőktől,kollégáktól...ennyi :)
[19:56:02] Zou: Nem is meggyőzni akartalak:) szabályok vannak, azok
egyértelműek mindenkire :)
[19:56:43] wand: igen és ha belegondolsz az is jogos, hogyha úgy tűnik
1 kézben vannak az orik akkor repülnek. különben soha
senkit nem raknának át multiért
[19:57:20] Zou: na ja....és ha nem egy kézben vannak, mert erre
lehetőséget ad a szabály?
[19:57:32] Zou: akkor így jártunk, ugrik 1500 VIP?
[19:57:32] wand: akkor éljenek külön életet.
[19:57:46] Zou: külön életet is éltek a játékban
[19:58:22] wand: az azonosítás az ori tulajnak a dolga, ha a tieiddel
együtt volt azonosítva akkor azt nem lehet megkülönböztetni
.
[19:58:32] Zou: ????
[19:58:52] Zou: nem értelek...persze, hogy az enyémeimmel együtt
lettek azonosítva...sorban mind...
[19:59:24] Zou: mit kellett volna? elszaladni haverhoz és onnan
azonosítani, mikor ezen a gépen lett regelve?
[19:59:32] wand: nem
[19:59:50] wand: Te azonosítod a tieidet,. majd amikor afeleséged
gépnél van akkor ő a sajátját.
[19:59:56] Zou: ez volt
[20:00:07] wand: emúgy meg az egyező jelszó már elég egy ilyennél a
repüléshez
[20:00:15] Zou: de miért????
[20:00:17] Zou: tilos?
[20:00:18] wand: nem beszélve az egyező emilrcímről..
[20:00:27] Zou: poersze hogy egyezik
[20:00:35] wand: nem, csak nem lehet megkülönböztetbni a multitól
[20:00:47] wand: nah viszont nekem mennem kell
[20:00:57] Zou: ok, csao :)
[20:01:01] wand: vár a vacsi, csaó :D
[20:01:07] Zou: jotvágy

wand 10-12-2006 17:27

Zou, és ezalapján mit kell eldönteni? :D

wand 10-12-2006 17:31

jah és a mail címemet lécci vedd már ki :)

Zounok 10-12-2006 17:32

Quote:

Originally Posted by wand (Post 35052)
Zou, és ezalapján mit kell eldönteni? :D

Senkinek semmit....csak már ha idéztél, akkor betettem az egészet.

Utána az is átláthatja az egészet, aki eddig azt sem tudta miről van szó...és lehet véleménye ....

Zounok 10-12-2006 17:33

Quote:

Originally Posted by wand (Post 35053)

Kivettem a kedvedért:)

monro 10-12-2006 17:33

Quote:

Originally Posted by wand (Post 35053)

Nah igen az e-mail is sokat elárul valakiről :)
Meg pld az, hogy nem vállalja fel, hogy mindenki lássa ha jelen van egy fórumon ;)
Igazi 007-es ügynök vagy :D

Dragi 10-12-2006 17:38

azt nem értem hogy ugye 67xxx sorszámú oriról van szó ami ha jól számolom 5-6 éves igaz ?:p tehát ha eddig mindent szabályosan csináltak akkor ott nem az emil meg a jelszó volt a gond :p hiszen akkor már gyakorlatilag 3-4 hónap max. 1 év után ki lettek volna szűrve :p

Zounok 10-12-2006 17:42

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 35057)
azt nem értem hogy ugye 67xxx sorszámú oriról van szó ami ha jól számolom 5-6 éves igaz ?:p tehát ha eddig mindent szabályosan csináltak akkor ott nem az emil meg a jelszó volt a gond :p hiszen akkor már gyakorlatilag 3-4 hónap max. 1 év után ki lettek volna szűrve :p

pontosan. és ráadásul 1-2 perces megszakításokkal szabin is volt nagyon régóta (kb. 2 éve) csak azonosításnál,stb. lett beléptetve...ez ám az igazi multi:))))

Szecsa 10-12-2006 17:44

Az elozo azonositaskor hogy hogy nem repultek az orik? Erre azert kivancsi lennek.

Dragi 10-12-2006 17:45

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 35058)
pontosan. és ráadásul 1-2 perces megszakításokkal szabin is volt nagyon régóta (kb. 2 éve) csak azonosításnál,stb. lett beléptetve...ez ám az igazi multi:))))

huhh nem semmi :D Ahhoz képest meg vannak olyannok akik 5. szinteken kb. 5-6 orival nyomják :D És még 4. szinten is tartanak orit :D És azok megússzák :D És wand egy ilyen miatt elkezd pattogni na jól van szép világ van mondhatom :D Sztem ez már a sárdobálás legfelső szintje és óvoda kiscsoport :D és akkor Fegya az ovis ...... :D (Fegya nem akartalak megsérteni :D )

wand 10-12-2006 17:46

Quote:

Originally Posted by monro (Post 35056)
Nah igen az e-mail is sokat elárul valakiről :)
Meg pld az, hogy nem vállalja fel, hogy mindenki lássa ha jelen van egy fórumon ;)
Igazi 007-es ügynök vagy :D

ehh mi mindent kell "magyaráznom":confused:
tudod ez még abból az időszakból van amikor ellenetek jáccottam, és nem igazán tartottam kívánatosnak, hogy lássátok, hogy mikor vagyok és mikor nem. mostanra meg már megszoktam, sajnálom ha ez Neked nagy lelki fájdalmat okoz :p :D

Dragi 10-12-2006 17:49

pitiáner ügyeken pattogsz wand és szétoffolod a topicot :p szvsz

wand 10-12-2006 17:50

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 35061)
huhh nem semmi :D Ahhoz képest meg vannak olyannok akik 5. szinteken kb. 5-6 orival nyomják :D És még 4. szinten is tartanak orit :D És azok megússzák :D És wand egy ilyen miatt elkezd pattogni na jól van szép világ van mondhatom :D Sztem ez már a sárdobálás legfelső szintje és óvoda kiscsoport :D és akkor Fegya az ovis ...... :D (Fegya nem akartalak megsérteni :D )

pattogtam? :D
nekem úgy tünt csak rávilágítottam, hogy a " teljesen különálló életet élő" országok közt mégiscsak volt némi összefüggés, ami kimaradt az itteni sirálmokból...

mindestre ha jogi úton Zounak lesz igaza, azonnal követelni fogom Captain visszahelyezését és az erkölcsi kártalanításomat!! :p :D

nah majd még este elolvasom vannak-e új fejlemények, byez :D

Dragi 10-12-2006 17:52

Ohhhh elnézést nagy Fehér Testvér akkor csak SZÉTOFFOLOD A TOPICOT :p valaki mutasson már egy klán listát A-ba valamire kiváncsi vagyok :D

Arwyl szelleme 10-12-2006 17:55

1 2157 Álmodozók 9.900.247 3.300 2.830
2 2049 Anti (az) Alkoho(l) Lista 5.000.913 1.666 4
3 2038 Big Gun 2.971.877 990 19
4 2249 A 9 mesterlövész ;-) 2.679.001 893 0
5 2460 4/C Regisztrációs Központ :D 2.521.071 840 1.787
6 2320 Lesütjük a konkurenciát! (Pékek) 2.230.027 743 12
7 2634 Corleone család 2.189.198 729 0
8 2499 Már megint ezek a Hörcsögök... 2.122.344 707 0
9 2599 A Gidáknak annyi... Üdv a Wraith :)! 2.072.703 690 0
10 2478 Reményhozók 1.867.850 622 14
11 2342 Földfoglalók 1.852.881 617 8
12 2348 Békés klán! 1.607.893 535 1
13 2356 Templars of Twilight 1.433.632 477 1
14 2146 Alpok isteni démonjai 1.421.276 473 10
15 2679 No mi újság Wagner úr? 1.377.946 459 0
16 2177 Menő Manók 1.353.530 451 0
17 2455 A legkisebb mind megette 1.282.640 427 0
18 2635 Elfek birodalma:) 1.243.703 414 0
19 2514 Trevon 1.188.021 396 0
20 2535 Hitetlen Nemeslelkűek 1.160.669 386 0
21 2417 Ébredésmentes reggel 1.141.159 380 0
22 2423 Légion de la liberté 1.127.837 375 5
23 2313 Liverpool FC 1.114.476 371 2
24 2571 Keep Walking 1.076.680 358 2
25 2379 You never walk alone! 1.063.469 354 7
26 2598 Special Weapons And Tactics 1.048.715 349 0
27 2533 Ezüstszárnyú angyalok 1.040.662 346 0
28 2445 Bátor Lovagok Újászületett Egyesületének a Vezérei 1.031.144 343 0
29 2589 newcomer 915.117 305 2
30 2322 2322-es szövetség 909.677 303 132
31 2326 Cinikus kritikus 892.865 297 0
32 2502 Ifa felfelé a lejtőn:) 887.842 295 0
33 2323 Ószövetség 813.128 271 0
34 2563 El nino 801.425 267 14
35 2643 Csak egy maradhat ... 795.648 265 12
36 2662 Horgász a Pácban ☺ 786.684 262 0
37 2685 Kárpát-medencei Unió 777.847 259 0
38 2623 Real eyes - realize -real lies 771.976 257 1
39 1888 Gödölye 770.446 256 0
40 2661 Gerillák a ködben 764.271 254 0
41 2361 Az Ikrek jegyében 759.154 253 0
42 2542 Otok klánja 721.881 240 0
43 2645 Mi nem menekülünk, hanem visszafelé nyilazunk! 713.260 237 0
44 2508 Chi Mei 701.225 233 0
45 2719 Kocsmára nyilik az ucca ajtó!!! 664.284 221 0
46 2605 Született gyilkosok!:-) 658.382 219 0
47 2580 Egyesült Bábelművek Közös Vállalat (E-BKV) 658.260 219 1
48 2638 Nemo me impune lacessit 654.605 218 10
49 2286 Quo vadis, Domine? 646.417 215 0
50 2446 bölcsi(ke) 638.801 212 0
51 2585 Pokol katonái 633.722 211 8
52 2576 Kőszívű Joe bácsi fiai 633.052 211 4
53 2267 Lámák szövetsége 616.573 205 0
54 2277 Equinox 609.705 203 0
55 2694 Imperial Wizard 571.380 190 0
56 2411 Silent Hunter III. 571.273 190 0
57 2466 HidegVan -16°C 545.919 181 0
58 2261 Barátok! Buli! Hanta! 544.480 181 2
59 2541 Júdeai Nemzeti Front Öngyilkos Elit Alakulata 512.905 170 3
60 1839 Dva kupiku palinku! 498.624 166 0
61 2692 Tizedes és a többiek! 485.345 161 3
62 2682 Kartania népei 462.175 154 0
63 2475 Nyugodt világ 440.429 146 10
64 2526 Műszaki Ábrázolás Feladatgyűjtemény II. 430.847 143 0
65 2658 Szubarki kényszer szövije 427.409 142 0
66 1748 Tolótetős viziló 420.990 140 4
67 2655 Alkémista terroristák 401.301 133 0
68 2678 Zazu szövetsége 384.925 128 0
69 2517 A nagy állatszakértők klubja 383.703 127 0
70 2720 Asgard technológia 371.968 123 0
71 2648 Az ördög sosem alszik 370.027 123 0
72 2642 Tudományos Ismeretterjesztő Társulat 364.595 121 0
73 2695 Birodalmi Rohamosztag 359.938 119 0
74 2362 Új tétek, új nyeremények 356.540 118 0
75 247 Pincér! Sör, Bor, Voti, Unájkum, Fó_rum! Dz pórázon ! :-) 347.480 115 0
76 2654 Orkhaza! 347.341 115 1
77 2593 FantomBT 336.080 112 0
78 2592 Vándor 327.792 109 0
79 2334 Leones non sunt papilionibus molesti 326.960 108 0
80 2671 Sírkert 312.098 104 0
81 2613 Fire eye 305.235 101 0
82 2458 -Itt vagyok, Lali! Mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz? 280.919 93 0
83 2097 . : Savaria : . 277.153 92 8
84 2689 I. Valóság Birodalom Szövetség 274.600 91 0
85 1577 Kán-Kán-Klán - a Lázadók Főhadiszállása 258.430 86 0
86 2646 Belfast 252.564 84 0
87 2722 Rhapsody 248.080 82 0
88 2626 Füstszűrős sapka 240.008 80 0
89 2498 Tranzokán 238.958 79 4
90 2657 Chuck Schuldiner 227.502 75 9
91 2451 BaróMI 214.303 71 0
92 2663 Pretorian's 213.711 71 0
93 2561 Ezt is meg kell csinálni! 211.434 70 0
94 2385 A kocsma népe 211.038 70 21
95 2684 Helplessness 200.380 66 0
96 2723 WU TANG Inc. 200.107 66 0
97 2574 [SZ] Leszünk még többen is... 195.781 65 0
98 2717 Mura 194.387 64 0
99 2674 Staedtler Lumocolor 192.867 64 0
100 2596 málna szövetsége 181.475 60 0
101 2633 A Nagy Kukacbirodalom 177.311 59 11
102 2565 SANDMAN 170.536 56 3
103 2696 The House of Lords 168.880 56 0
104 2621 Tapasztalatfalat 167.994 55 15
105 2572 Surdilovic forró szele 165.076 55 11
106 2693 Drive 157.524 52 0
107 2557 A legjobb méreg 155.888 51 0
108 2543 Atlantisz 149.590 49 0
109 2686 Mákos Pacal.Fokhagymás fagyival. 149.474 49 0
110 2551 T H U R B 142.637 47 0
111 2700 Úthengerek szövetsége 140.540 46 6
112 2698 szelíd motorosok 139.092 46 9
113 2714 undertaker 132.935 44 3
114 2581 [SZ] Puritania 132.711 44 0
115 2707 Vértehén brigád 129.379 43 0
116 2421 Görbelábú konok kunok 125.732 41 0
117 2660 Alfa team 125.453 41 2
118 2688 A RéMáLoM birodalma szövetsége 117.394 39 0
119 2619 Vaskimaa 104.478 34 5
120 2406 Sienmar 94.017 31 0
121 2114 [SZ] Cammogó Csigák 89.645 29 0
122 2582 Kertészet 88.713 29 2
123 2641 Hŕt ez nem lehet igaz! :) 88.489 29 0
124 2509 Majd lesz valahogy 84.951 28 0
125 2668 Boghyra Tigrise 84.315 28 5
126 2699 NetFantom 82.986 27 0
127 2704 Szilvapálesz sörrel 82.486 27 2
128 2683 Elvenpath 80.580 26 0
129 2597 Ez itt a kert! .I.. >:-) ..I. 79.606 26 0
130 2706 Mi jók többen vagyunk, de a rosszak mindig hangosabbak! 77.646 25 0
131 2710 Teszkó Gazdaságos klán 77.603 25 0
132 2721 Valami van... 77.478 25 0
133 2709 Lost our patience - Vendetta! 76.087 25 0
134 2711 Urria Gyermekei 74.876 24 0
135 2702 Zerind atya és a négy kis Annamarita 74.256 24 3
136 2697 "Rite" 73.650 24 0
137 2705 Napalmdance 70.840 23 0
138 2516 A Fekete Sereg 70.467 23 0
139 1554 K-Pax 68.882 22 0
140 2701 Szenvedélyes Szódásszifon 68.442 22 0
141 2718 Mobilis in mobili 68.185 22 0
142 2520 Tengeralattjáró 66.414 22 0
143 2712 C&C Generals: Zero Hour 63.559 21 0
144 2615 Leslie Hunter 59.446 19 0
145 2713 Nyusszy országa 54.461 18 0
146 2579 Vea victis 53.081 17 0
147 2716 Vadbárány 47.169 15 0
148 2715 Jobb híján 45.490 15 0
149 2616 Magyarok nyílai! 45.470 15 0
150 2409 Harcosok 44.825 14 0
151 2302 Oggvhar szövetsége 42.643 14 7
152 2575 Magányos farkas 33.423 11 0
153 1944 Mikulás-klán 19.281 6 0
154 2724 Harmónia 11.358 3 0

Zounok 10-12-2006 17:56

Na akkor téma lezárva, aki akart úgyis beleszólt:)

Attila, várom a válaszod !

Köszönöm:
Zou

laci 10-12-2006 19:38

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 35065)
valaki mutasson már egy klán listát A-ba valamire kiváncsi vagyok :D

Végre valami 1A-s kérdés, már kezdtem azon tűnődni, mi köze az utóbbi napok fő témájának a topic címéhez :D

All times are GMT +1. The time now is 20:43.