![]() |
Tök jó...Tetszik a szintlépéses kiírás :D
|
Quote:
|
Quote:
Nem tudnád megnövelni 500/500-ra a számukat?? Vagy inkább 800/800-ra. Mert ez így tényleg nagyon kevés! (Nem véletlenül nem talál Ildi macit én meg vaddisznót...) |
Quote:
Őszintén megmondom zavaró, hogy ilyen szinten is még mindig a takarítókon kell húzzam fel magamat. Szerintem ahogy halad a szint annál erősebb mobokat kell ölni fokozatosan, de úgy látom még 20as szinten is a városban fogok dekkolni... :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Legyen már sok maci a főszigeten, mert a nagyobb karakterek kiírtják majd a fővárost :D
|
Quote:
|
Quote:
Mentem 1000et igaz az én szigetemre kijöttem, mert még itt is több van mint a főszigeten. 1000 mpből kb 10 macit öltem... |
Quote:
|
Quote:
|
Egyelőre megdupláztam a számukat (idő kell, mire feltöltődnek), de szerintem akkor is ott vannak... :)
|
Quote:
Szerintem minimum 1 mezőnként 1 db-nak kéne lennie, de inkább 1 mezőnként 1,5 db-nak (átlagban!)... :) |
Quote:
|
Quote:
Köszi :) |
Azert en remenykedem, hogy nem a mob-hentrol fog szolni ez a jatek. :)
Nekem mar az 5. szintig felmenni sem volt sok kedvem amikor mittomen 80 macskat vagy mennyit kellett kinyirni. Ez plane egy kezdonek lehet unalmas, aki azt sem tudja az elejen mit kell tenni, vagy tanulni, vagy hogy kell harcolni meg ilyesmi. :) |
Quote:
|
Ati, nem tudom miket csinálsz, de itt mindenki nyög bent, hogy kéne küldi (és tényleg kéne), mert lassú a fejlődés :)
És arra gondoltam, hogy bekerülhetne az 1. és 2. küldim, amiket írtam, azok egyszerűek és kis karival is megoldhatóak, és rövidek is, szóval leprogramozni sem túl hosszú (persze, nem 10 perc :) ) Tudom, mást csinálsz, és már megint türelmetlen vagyok :D :rolleyes: |
Quote:
|
A tesztelés első fázisában, amikor volt a sok tp levitel, akkor volt az erdőben 1 mezőn 5-6 vaddisznó, meg 3-4 medve. Vagy 10 oroszlán. De hasonló volt a takarítóknál is. Akkor nagyobb szám volt engedélyezve, vagy nem öltük ilyen gyorsan? (Bár utóbbit kétlem, hisz vagyunk elegen :))
|
Quote:
Ez is sorra fog majd kerülni. Most nem ez van soron. |
Quote:
Eddig 200 volt belőlük, most felemeltek 400-ra a maxot, és ott van mind a 400 darab, várva, hogy valamit kezdjetek velük. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Térképbővítés...
... történt. Egyelőre csak fizikai terület szintjén bekerült Ildi második szigete, valamint Toto egyik szigete. Új mobok egyelőre nincsenek rajtuk, ezek később jönnek majd. Enjoy! :) |
Quote:
|
Quote:
(Igaz hajóm is csak nekem van :D:D:D) |
Quote:
Tessék megrekesni. Persze, hogy lassú a haladás, ha még a felfedezés örömét is elveszem. :) |
Quote:
/persze szerencse h sejtettem merre vannak :)/ |
Quote:
|
Elkészült az első sült hal is köszönet érte!
|
Quote:
|
A kígyó megütött. 8 életerőt vesztettél.
Persze, johogynem megrugott. Meg a honalja se izzad.... Nem inkabb megharapott? :) |
OFF:
Első sorban Ati felé, másodsorban mindenki felé szeretném jelezni, hogy az elkövetkezendő legalább egy hétben nem tudok aktív részese lenni a tesztnek Balatoni (nyaralás fedőnévre hallgató) tartózkodásom miatt. Addig is mindenkinek jó tesztet! :) ON |
Quote:
|
Hogy is van a mobokkal ez a 100k tp feletti dolog?
A csatornában öldöstem, és már 5 pók után lecsökkent az érte kapott tp. A tpém jórészét polgárból, takarítóból, és hölgyből szedtem össze, és mégis alig néhány maci után az ott kapott tp is lecsökkent, ugyanígy kígyóra és patkányra is. |
Quote:
Ha közelítesz a 100%-hoz, mert a 100k-t csak egérből szedted például össze, akkor a tp nulla lesz. Ha egyforma arányban csak egeret és gnómot öltél, akkor a gnómért 50%-kal kevesebb tp-t kapsz (ahogyan az egérért is). |
Javaslat új mobokra:
Bogár: Füves területeken, sebzés 1-4, tp 25 Törpe: Bányákban, sebzés 1-15, tp 150 |
Ati, karakter toplista nem jön be... :o
|
All times are GMT +1. The time now is 22:49. |