![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem az offline-os működött, de az online néha működik, néha nem (lisztőrlés működött, kenyérsütés nem)
|
Quote:
|
Quote:
|
Frissítés...
Ami változott:
Köszi. |
Azt sajnos máris cáfolom, hogy nem kerülhetsz be saját magad a célpontok közé... Ehh...
|
Quote:
|
Quote:
|
Változás...
Kedvenc mobjaiddal harcolva feltűnhet, hogy furcsán kevés tapasztalati pontot kapsz. Ennek oka, hogy 100ezer tapasztalati pont fölött életbelép egy olyan változás, ami a kapott pontokat csökkenti annak fényében, hogy milyen mobokat milyen arányban győzöl le. Akikkel túl sokat foglalkozol, azok egyre kevesebb pontot fognak adni. Ha elmész harcolni másfele, akkor az arány változik, és ismét egyre többet fognak adni a kedvenceid. Ennek a változásnak a célja, hogy ne mindig mindenki ugyanazokat a mobokat ölje. Ha találsz egy "aranybányát", akkor az idővel ne érje meg annyira, és mielőtt újra visszatérnél, másfele is el kelljen kalandoznod. |
Quote:
|
Változás...
Köszi. |
Quote:
|
Függőben, és tesztelendő:
|
Quote:
Ja és az online folyamatos kenyérsütés nem megy, pedig van alapanyag. |
Quote:
|
:D:D
Amúgy lehetne, hogy nem a maximumját növeli, hanem ténylegese ad 100-at?? :) Mert így felvétel után várhatok, hogy betöltődjön az ép és vp... |
"...Ha megbocsátunk neki, csak viseljük a talizmánt."
Ezt én mindenféle összefüggésben megvizsgáltam, de nem értem. :) Valószínűleg azért, mert így nincs is értelme. :D |
Quote:
|
Quote:
Klánmedál nem azonos a talizmánnal. |
Quote:
|
Quote:
ööö, nekem nincs talizmánom, de a hangzása nem jó. De lehet fáradt vagyok :D "Ha megbocsátunk neki, akkor viseljük a talizmánt." Nekem a Ha és a csak nem jön össze sehogy :) |
Quote:
|
Quote:
|
Alternatív javaslat a levélre, ami kijavítja az első mondatokban fellelhető időzavart, és az ominózus mondatot. :)
Üzenetben elküldöm Atinak megfontolásra. Ha még érdekel valakit szóljon és küldöm. |
Disznóvágáskor nem segítenek a segítk... (munkások!)...Ez normális?? :)
Toto, ne írd már ki plz, mert így nem meglepi esetleg a játék néhány része a jövőbeli részvevőknek :) |
2. alternatíva: "Ha megbocsátunk neki, csak viselnünk kell a talizmánt."
|
Quote:
;) |
Quote:
|
Quote:
ui.: ha mégis úgy gondoljátok, akkor kitörlöm... |
Quote:
De amúgy semmi :rolleyes: ;) |
Sikerült belefutni egy banditába:
Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Segítőid 5 életerővesztést okoztak. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Segítőid 4 életerővesztést okoztak. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Segítőid 1 életerővesztést okoztak. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Segítőid 6 életerővesztést okoztak. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Segítőid 5 életerővesztést okoztak. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Segítőid 1 életerővesztést okoztak. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Segítőid 4 életerővesztést okoztak. Harcolsz. Most ne akarj mindenfele elmászkálni. Bandita megtámadott. A csatának minden további nélkül vége szakadt. |
Quote:
|
Tápértékek
Szeretném kikérni a véleményeket a fenti témában.
Jelenleg: Kenyér: 50 Hús: 5 Hal: 10 Sülthal: 25 Gyümölcs: a fekete ló ne tegyél rá ;) (Ati, ezzel lesz valami?) Ezek a játékban jelenleg elérhető kaják tápértékei. Ha megvizsgáljuk, hogy mit kell tanulni hozzájuk és mennyi az eredmény akkor nagyon nagy differenciákat találunk. A legjobban kenyeret éri meg termelni, mivel itt tízet kapunk és aratni őrölni kenyeret sütni kell tanulni (a klánban adottnak veszem az épületeket hosszú távon). A második a sült hal melyhez a halászaton - némi mp-n - a keresésen - némi mp megint - a tűzrakáson kívül nem kell mást tudni és épület sem kell hozzá. A vesztes (a gyümölcs körüli mizériát hagyjuk most) vitathatatlanul az állattartással és hús készítéssel előállított 5 kőkemény tápérték (a húst sütni sem lehet mint a halat és kell az épületeken keresztül közvetve a klántagság is). Tudom, hogy a kenyér mennyiségében az "ingyen kenyér" korszakának végezetével változtatás történt. Javaslom, hogy vizsgáljuk felül az előállított kaják tápértékeit, kapott mennyiségeit, az előállításukhoz szükséges idő és tanulási igény függvényében. Személyes vélemény, hogy közelíteni kéne a valósághoz, mert nem túl reális, hogy egy egész malacból kevesebb tápérték jön ki mint egy zsák gabonából. |
Quote:
|
Ahogy az sem túl reális hogy a gyümölcs nem ehető.
|
Quote:
A csata "végén" simán elsétáltam annyira meglepődtem, viszont ezzel kiléptem a csata ablakból. Buzgóságomban egyszerre rohantam egy városba, hogy vissza tudjam hozni a csata eseményes ablakot egy egér gyilokkal. Nem találtam vissza a banditához ezután. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:16. |