![]() |
Quote:
Ha nem lesz háború, akkor 1 hét és zárhatom be megint a fegyógyáram, mert nem lesz píz tovább termelni a semmibe. Igaz legalább lesz 280-285 q5 fegyóm raktáron :) |
Quote:
|
Quote:
Nem lesz itt epic semmi... A cégeimet kiadtam bérbe, a Nagy-Magyarország Alapítvány úgyis fizet annyit, hogy meglegyen a kajám oszt jónapot. A legérdesebb hogy most mennyire sokan elhiszik, hogy szövetkezhetünk a lengyelekkel. Az, hogy a lengyelek és a horvátok együtt vannak a kutyát sem érdekli, erről megfeledkeznek, pedig a szerbek és a horvátok akkor lesznek egy szöviben mikor mi a prémpatásokkal. :D |
Na ennyit az EDEN támadásról, hogy mi hamarabb támadtuk be Horvátországot 1 a 15 ellen, mint ahogy az EDEN összeszedné a bátorságát, és a fél világot ránk merné uszítani. Mondom én, hogy ezek csak nagyszájú alakok, ha meg tökösnek kellene lenni, akkor nyüszítenek inkább ;)
/Az megvan, hogy már mindenhol a világon jelennek meg a "Croatia needs your help" című cikkek? :D/ |
Quote:
:D |
Quote:
De ettől független mindig siránkozni szoktak a horvátok más országokban, hogy jöjjenek segíteni :) Na, költözök Szerbiába ütni :) ui: Bele is raktam Szlavóniába 6 q4 meg 5 q3 fegyót :) |
Quote:
Ne csak rólam legyenek részegen vetkőzős fotók... :D:D:D |
Quote:
Az a gond még most is szédelgek a tegnapi borozás után :D Egyelőre nem szívesen gondolok semmilyen szeszre :D |
Quote:
|
Quote:
:D Égni fog az arany reggel... |
Quote:
|
Quote:
ui: az a baj, hogy írtó nagy a karim rezsije. Hipp-hopp eltűnnek a többszáz forintok, amit valamivel ki kell termelni azért ... |
Quote:
Mint tudjuk a romulánok egy ideje meg akarnak támadni már minket, a mostani elnökük is azzal nyerte meg a választást, hogy Magyarország megtámadását ígérte be nekik, de hamarosan lejár a mandátuma, és eddig nem váltotta be az ígéretét.
IRL nemzeti ünnepüket ülő legkedvesebb szomszédaink ma reggeli hadügyi közlönye pátosszal átitatott jókívánságai mellett arra buzdítja harcra hergelt olvasóit, hogy avatárnak viseljék a nemzeti színeket, magyarán ezt a képet: http://i47.tinypic.com/2j1r6uu.jpg Teljesen természetes, ha nem tűnik fel az érdekesség a képen, de úgy mellékesen a romulán nemzeti színek fordítva vannak felsorakoztava rajta :D Hát így ünnepelnek ők, mintha mi olasz vagy iráni zászlókba borulnánk mondjuk március 15.-én... :D |
|
Jól megütögettük az amcsikat Kyushunál :)
Csak ennek örömére benn ragadtam az orosz télben, úgyhogy iszom a q5 vodkát még egy kicsit, mert a főni nem reagál az angolul írt kérésre, hogy rúgjon má' ki :D |
Quote:
Quote:
+ na meg mert ott a cafeteria része a q5 vodka :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D:D:D |
Érdekes a magyar fordítás, pl "Új house adó bevezetésének javaslatát terjesztettek elő" vagy "Egyesült Királyság megvédte Rhode Island a the Resistance Force elleni háborúban.":)
|
Rámtört egy kis adakozókedv eRepublikon (holnapra úgyis elmúlik :p) :D
A Vas Szakszervezetnek nyomtam egy kis pénzt, meg a mukijaimnak repjegyet, hogy költözzenek Heilongjiangba, illetve egy ifjú padawannak donate-eltem q1 fegyót. Na mindezt azért írom le, hogy... ... javaslom mindenki nézzen szét a munkásainál, barátlistáján, és zavarjon mindenkit HelloKittybe, illetve segítse az olyan ifjakat, akik minden nap aktívak! És adakozzatok a védelmi célú civil kezdeményezéseknek! Így érhetjük el a legkönnyebben - ha mindenki csak ennyit megtesz - hogy hosszabb ideig is dicső és uralkodó nemzet maradjuk eRepublikon! Én is, mások is, dúskálunk az eanyagi javakban, úgyhogy megtehetjük ezt a nagyobb hatékonyságért, az eHazáért! :) |
Quote:
|
Quote:
Tudok adni, de csak arra, ha fontos csatában ütsz fegyóval. Szóval ne üsd el csak edzésként, de ha fontos csatában nyomod el, akkor adok szívesen :) Amúgy nem rád gondoltam a dúskálás alatt, mert azért van itt több ember is, aki ha a szívére teszi a kezét, megállapíthatja, hogy ő bizony jól áll :D |
Quote:
Azért köszi! :) |
Quote:
|
Quote:
Hát ha jön egy fontos csata, akkor megtalálsz! :) Nem mindegy, hogy 100-at vagy 160-at ütök a falba :) |
Quote:
Mi ismerjük egymást legalább, ha neked adom, tudom, hogy nem fog inaktívként elveszni, hanem belemegy a falba. Csak gondolj bele, ugyanennyi magamra való plusz áldozással nem érek el ugyanennyi plusz sebzést. |
Quote:
Total damage158 ez volt eddig a legnagyobb, igaz q5-tel, amcsik elleni vesztesbe, akkor még nem volt 10strenghtem se, most 11felett. Nem tom pontosan mennyit üthetek most q3-q4-gyel, de inkább megyek is aludni :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ezt tedd fel ha rókát használsz a greasemonkey alá és tudni fogod, milyen fegyverrel mennyit tudnál ütni... :D én általában pusztakézzel ütök, de holnapután meglesz az str 16 és FM-ként nem is hajtok. Ellenben a nagy csatákban Q5 és WP... Cégem nincs, azt csak drith terjeszti, és az NMA-ban dolgozom a 9-es skillemért 5 Huf bérrel... :D |
Különben meg menjetek aludni, így nem lesz napváltás előtti ütés...
|
Quote:
|
Quote:
Hopp mit szóltok Lanához, meg, hogy lehet fizetni az edzésért?
Igen nagy kár, hogy ma edzettem már így lemaradtam volna, pedig biztos fizettem volna négyszeres növekményért. Ha benn marad, akkor fegyó helyett tuti erre fogok költeni, majd az FM is jön egyszer magától :) Amúgy érthető a felháborodás természetesen, inkább unbannolják Partert :D |
Quote:
Egyébként mi alapján határozza meg a költséget? Én ma 1,8 aranyért edzettem Napóleonosan, szobatársamnak erre 5 aranyat kellett volna költenie... pedig szinte ugyanolyan a karakterünk. |
Quote:
Ja, szegregációhoz vezet, de még csak abba is gondolj bele, hogy lehet az új háborús modulban csökkenni fog az erő szerepe. De addig legalább jó sokat fognak költeni a zemberek. Idiótán vezetik ezt a játékot nagyon az adminok. Van egy halom jó ötlete az embereknek, és kb mindet leszarják. |
Ezeket kicsit megvariálnám! :)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:05. |