Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   eRepublik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3465)

Von 11-26-2009 00:21

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 230305)
Cekap wood À la szamóka: néhány hete meguntam a cégezést, kiürítés után kipakoltam mindegyiket a piacra, a giftgyár kivételével elkeltek. Tegnapelőtt újra üzembe helyeztem, kezdőkészletnek bekerült 2k gyémánt és 1k HUF, valamint pár óra alatt találtam 10 melóst, gondoltam egy hétig gondozásmentes lesz. Ma ránéztem az orgra és a következő üzenet fogadott: "Your company, [...], has been sold for 40 Gold to [...]"...

Miért tartottál giftgyárat? Az megéri?
Ha nem lesz háború, akkor 1 hét és zárhatom be megint a fegyógyáram, mert nem lesz píz tovább termelni a semmibe. Igaz legalább lesz 280-285 q5 fegyóm raktáron :)

szamóka 11-26-2009 02:20

Quote:

Originally Posted by Von (Post 230310)
Miért tartottál giftgyárat? Az megéri?

Q2-es volt, megérte (max 5-ös manuskilles melósokkal), viszonylag üres a piac. Megtehettem azt, hogy békeidőben a többi cég profitjából fizettem a munkásokat, epic csaták után 5 HUF környékén ment el darabja. Az már tisztes profit, 3 körül mozog az átlagára.

Pali papa 11-26-2009 16:10

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 230316)
Q2-es volt, megérte (max 5-ös manuskilles melósokkal), viszonylag üres a piac. Megtehettem azt, hogy békeidőben a többi cég profitjából fizettem a munkásokat, epic csaták után 5 HUF környékén ment el darabja. Az már tisztes profit, 3 körül mozog az átlagára.

Na én megyek kétkattozni.
Nem lesz itt epic semmi...
A cégeimet kiadtam bérbe, a Nagy-Magyarország Alapítvány úgyis fizet annyit, hogy meglegyen a kajám oszt jónapot.
A legérdesebb hogy most mennyire sokan elhiszik, hogy szövetkezhetünk a lengyelekkel.
Az, hogy a lengyelek és a horvátok együtt vannak a kutyát sem érdekli, erről megfeledkeznek, pedig a szerbek és a horvátok akkor lesznek egy szöviben mikor mi a prémpatásokkal.
:D

Von 11-27-2009 17:18

Na ennyit az EDEN támadásról, hogy mi hamarabb támadtuk be Horvátországot 1 a 15 ellen, mint ahogy az EDEN összeszedné a bátorságát, és a fél világot ránk merné uszítani. Mondom én, hogy ezek csak nagyszájú alakok, ha meg tökösnek kellene lenni, akkor nyüszítenek inkább ;)

/Az megvan, hogy már mindenhol a világon jelennek meg a "Croatia needs your help" című cikkek? :D/

Pali papa 11-27-2009 17:39

Quote:

Originally Posted by Von (Post 230605)
/Az megvan, hogy már mindenhol a világon jelennek meg a "Croatia needs your help" című cikkek? :D/

Azt tudod, hogy mi voteoljuk?

Von 11-27-2009 17:41

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 230606)
Azt tudod, hogy mi voteoljuk?

Igen, pont miután rákattintottam egy hirdetésre megnéztem és rájöttem, hogy az konkrétan megtévesztés :D
De ettől független mindig siránkozni szoktak a horvátok más országokban, hogy jöjjenek segíteni :)

Na, költözök Szerbiába ütni :)
ui: Bele is raktam Szlavóniába 6 q4 meg 5 q3 fegyót :)

Pali papa 11-27-2009 18:47

Quote:

Originally Posted by Von (Post 230607)
Igen, pont miután rákattintottam egy hirdetésre megnéztem és rájöttem, hogy az konkrétan megtévesztés :D
De ettől független mindig siránkozni szoktak a horvátok más országokban, hogy jöjjenek segíteni :)

Na, költözök Szerbiába ütni :)
ui: Bele is raktam Szlavóniába 6 q4 meg 5 q3 fegyót :)

Von bakker ha már itt laksz a szomszédban igazán bedughatnád a képed a talira holnap.
Ne csak rólam legyenek részegen vetkőzős fotók...
:D:D:D

Von 11-27-2009 19:02

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 230618)
Von bakker ha már itt laksz a szomszédban igazán bedughatnád a képed a talira holnap.
Ne csak rólam legyenek részegen vetkőzős fotók...

Hogymi? Nem is tudok róla :D Milyen tali lesz? eRepes?
Az a gond még most is szédelgek a tegnapi borozás után :D Egyelőre nem szívesen gondolok semmilyen szeszre :D

szamóka 11-27-2009 19:55

Quote:

Originally Posted by Von (Post 230605)
Na ennyit az EDEN támadásról

Még egyszer sem támadott az EDEN hódító céllal, miért pont most tennék? (Az lesz különösen vicces, ha NWC-t és/vagy Slavoniát elveszítik...)

Pali papa 11-27-2009 21:23

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 230628)
Még egyszer sem támadott az EDEN hódító céllal, miért pont most tennék? (Az lesz különösen vicces, ha NWC-t és/vagy Slavoniát elveszítik...)

Háát ütögetnek, ütögetnek, de sok pénz lesz az mire felütik...
Égni fog az arany reggel...

szamóka 11-27-2009 21:37

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 230641)
Égni fog az arany reggel...

Még jó, hogy nem az enyém.

Von 11-27-2009 23:14

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 230316)

Én is szemezgetek egy új cégbe való befektetés gondolatával. Csak még nem találtam ki, hogy tényleg szükségem van-e rá. Fegyógyár miatt a vasbánya lenne igazán logikus.

ui: az a baj, hogy írtó nagy a karim rezsije. Hipp-hopp eltűnnek a többszáz forintok, amit valamivel ki kell termelni azért ...

Pali papa 11-27-2009 23:17

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 230647)
Még jó, hogy nem az enyém.

Az indók eddig 8000 Goldot utaltak ki tankra.

Von 12-01-2009 14:11

Mint tudjuk a romulánok egy ideje meg akarnak támadni már minket, a mostani elnökük is azzal nyerte meg a választást, hogy Magyarország megtámadását ígérte be nekik, de hamarosan lejár a mandátuma, és eddig nem váltotta be az ígéretét.

IRL nemzeti ünnepüket ülő legkedvesebb szomszédaink ma reggeli hadügyi közlönye pátosszal átitatott jókívánságai mellett arra buzdítja harcra hergelt olvasóit, hogy avatárnak viseljék a nemzeti színeket, magyarán ezt a képet:

http://i47.tinypic.com/2j1r6uu.jpg

Teljesen természetes, ha nem tűnik fel az érdekesség a képen, de úgy mellékesen a romulán nemzeti színek fordítva vannak felsorakoztava rajta :D
Hát így ünnepelnek ők, mintha mi olasz vagy iráni zászlókba borulnánk mondjuk március 15.-én... :D

szamóka 12-04-2009 12:22

http://heyjoe.hu/google/images/9f2b5...a0névtelen.JPG

Von 12-08-2009 18:25

Jól megütögettük az amcsikat Kyushunál :)
Csak ennek örömére benn ragadtam az orosz télben, úgyhogy iszom a q5 vodkát még egy kicsit, mert a főni nem reagál az angolul írt kérésre, hogy rúgjon má' ki :D

Pali papa 12-08-2009 23:05

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231863)
Csak ennek örömére benn ragadtam az orosz télben, úgyhogy iszom a q5 vodkát még egy kicsit, mert a főni nem reagál az angolul írt kérésre, hogy rúgjon má' ki :D

Minek mentél el dolgozni az oroszoknál?

Von 12-09-2009 00:16

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 231884)
Minek mentél el dolgozni az oroszoknál?

Azért mert itthon csak 60as wellnessel tudtam volna dolgozni, meg mert arra számítottam, ami szerencsére nem jött be, hogy az amik áttörik Kyushut és úgy hallottam akkor nem eredeti orosz területeket is kellett volna ütniük. Tehát nem csak 2 napos lett volna a buli Oroszországban :)

+ na meg mert ott a cafeteria része a q5 vodka :D

szamóka 12-09-2009 00:17

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231863)

Holnap üsd le magad 40 wellness alá, dolgozz, és várj. (Ha kirúgott térítsd meg a kárát, én úgy szoktam)

szamóka 12-09-2009 00:25

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231890)
arra számítottam, ami szerencsére nem jött be, hogy az amik áttörik Kyushut

Egy picit én is meginogtam, amikor tegnap ilyentájt fél óra alatt 400k tégla tűnt el a falból, el is harckocsiztam 20 goldot. Persze később rájöttem, hogy fölösleges volt, a franciáktól már megszabadultunk...

Pali papa 12-09-2009 00:32

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 231892)
Egy picit én is meginogtam, amikor tegnap ilyentájt fél óra alatt 400k tégla tűnt el a falból, el is harckocsiztam 20 goldot. Persze később rájöttem, hogy fölösleges volt, a franciáktól már megszabadultunk...

Pár WP-t én is beletoltam, csak úgy záporoztak a 289-es damage-k...

szamóka 12-09-2009 04:34

Érdekes a magyar fordítás, pl "Új house adó bevezetésének javaslatát terjesztettek elő" vagy "Egyesült Királyság megvédte Rhode Island a the Resistance Force elleni háborúban.":)

Von 12-10-2009 22:15

Rámtört egy kis adakozókedv eRepublikon (holnapra úgyis elmúlik :p) :D
A Vas Szakszervezetnek nyomtam egy kis pénzt, meg a mukijaimnak repjegyet, hogy költözzenek Heilongjiangba, illetve egy ifjú padawannak donate-eltem q1 fegyót. Na mindezt azért írom le, hogy...
... javaslom mindenki nézzen szét a munkásainál, barátlistáján, és zavarjon mindenkit HelloKittybe, illetve segítse az olyan ifjakat, akik minden nap aktívak! És adakozzatok a védelmi célú civil kezdeményezéseknek!
Így érhetjük el a legkönnyebben - ha mindenki csak ennyit megtesz - hogy hosszabb ideig is dicső és uralkodó nemzet maradjuk eRepublikon!
Én is, mások is, dúskálunk az eanyagi javakban, úgyhogy megtehetjük ezt a nagyobb hatékonyságért, az eHazáért! :)

vityu 12-11-2009 00:52

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231963)
Rámtört egy kis adakozókedv eRepublikon (holnapra úgyis elmúlik :p) :D
A Vas Szakszervezetnek nyomtam egy kis pénzt, meg a mukijaimnak repjegyet, hogy költözzenek Heilongjiangba, illetve egy ifjú padawannak donate-eltem q1 fegyót. Na mindezt azért írom le, hogy...
... javaslom mindenki nézzen szét a munkásainál, barátlistáján, és zavarjon mindenkit HelloKittybe, illetve segítse az olyan ifjakat, akik minden nap aktívak! És adakozzatok a védelmi célú civil kezdeményezéseknek!
Így érhetjük el a legkönnyebben - ha mindenki csak ennyit megtesz - hogy hosszabb ideig is dicső és uralkodó nemzet maradjuk eRepublikon!
Én is, mások is, dúskálunk az eanyagi javakban, úgyhogy megtehetjük ezt a nagyobb hatékonyságért, az eHazáért! :)

Én nem dúskálok. :( Nincs cégem, csak a fizu, úgyhogy kiegészíthetnél, hogy ne q1-es fegyvert tudjak csak venni! :D q2-vel már ok! :)

Von 12-11-2009 01:10

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 231980)
Én nem dúskálok. :( Nincs cégem, csak a fizu, úgyhogy kiegészíthetnél, hogy ne q1-es fegyvert tudjak csak venni! :D q2-vel már ok! :)

Oké, mondd mi kell? :D
Tudok adni, de csak arra, ha fontos csatában ütsz fegyóval. Szóval ne üsd el csak edzésként, de ha fontos csatában nyomod el, akkor adok szívesen :)
Amúgy nem rád gondoltam a dúskálás alatt, mert azért van itt több ember is, aki ha a szívére teszi a kezét, megállapíthatja, hogy ő bizony jól áll :D

vityu 12-11-2009 01:15

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231981)
Oké, mondd mi kell? :D
Tudok adni, de csak arra, ha fontos csatában ütsz fegyóval. Szóval ne üsd el csak edzésként, de ha fontos csatában nyomod el, akkor adok szívesen :)
Amúgy nem rád gondoltam a dúskálás alatt, mert azért van itt több ember is, aki ha a szívére teszi a kezét, megállapíthatja, hogy ő bizony jól áll :D

Minden csatában fegyverrel ütök, mivel célom a minél hamarabbi FM rang, és már "csak" 23400 damage kell :) Egyébként meg megoldom, ZME tag vagyok, ha nincs fegyver egy fontosra, akkor osztanak.
Azért köszi! :)

Von 12-11-2009 01:22

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 231982)
Minden csatában fegyverrel ütök, mivel célom a minél hamarabbi FM rang, és már "csak" 23400 damage kell :) Egyébként meg megoldom, ZME tag vagyok, ha nincs fegyver egy fontosra, akkor osztanak.
Azért köszi! :)

Na várj, én nem erre gondoltam, hanem ha amit adok, azt fontos csatában ütöd el. Én is mindig fegyóval szoktam ütni, viszont csak q1-q2-vel, a fontos csatákban meg q3-q4-gyel. Szal ha kell adok q3-q4-et, de azt tényleg ne edzésként nyomd el. :)

vityu 12-11-2009 01:29

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231984)
Na várj, én nem erre gondoltam, hanem ha amit adok, azt fontos csatában ütöd el. Én is mindig fegyóval szoktam ütni, viszont csak q1-q2-vel, a fontos csatákban meg q3-q4-gyel. Szal ha kell adok q3-q4-et, de azt tényleg ne edzésként nyomd el. :)

Jah, hogy valaki olyan burzsuj, hogy jelentéktelenekben is q2... :D
Hát ha jön egy fontos csata, akkor megtalálsz! :) Nem mindegy, hogy 100-at vagy 160-at ütök a falba :)

Von 12-11-2009 01:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 231985)
Nem mindegy, hogy 100-at vagy 160-at ütök a falba :)

Az országnak sem mindegy ;)
Mi ismerjük egymást legalább, ha neked adom, tudom, hogy nem fog inaktívként elveszni, hanem belemegy a falba. Csak gondolj bele, ugyanennyi magamra való plusz áldozással nem érek el ugyanennyi plusz sebzést.

vityu 12-11-2009 01:37

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231986)
Az országnak sem mindegy ;)
Mi ismerjük egymást legalább, ha neked adom, tudom, hogy nem fog inaktívként elveszni, hanem belemegy a falba. Csak gondolj bele, ugyanennyi magamra való plusz áldozással nem érek el ugyanennyi plusz sebzést.

Barbaric fight, General!
Total damage158

ez volt eddig a legnagyobb, igaz q5-tel, amcsik elleni vesztesbe, akkor még nem volt 10strenghtem se, most 11felett. Nem tom pontosan mennyit üthetek most q3-q4-gyel, de inkább megyek is aludni :)

szamóka 12-11-2009 01:41

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 231985)
Jah, hogy valaki olyan burzsuj, hogy jelentéktelenekben is q2... :D

Mi van bennem?:confused:

Von 12-11-2009 01:43

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 231988)
Mi van bennem?:confused:

q2, há' oda van írvaaa!!! nem tudsz olvasni!? :D :p

Pali papa 12-11-2009 01:43

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 231987)
Barbaric fight, General!
Total damage158

ez volt eddig a legnagyobb, igaz q5-tel, amcsik elleni vesztesbe, akkor még nem volt 10strenghtem se, most 11felett. Nem tom pontosan mennyit üthetek most q3-q4-gyel, de inkább megyek is aludni :)

http://userscripts.org/scripts/show/57219
ezt tedd fel ha rókát használsz a greasemonkey alá és tudni fogod, milyen fegyverrel mennyit tudnál ütni...
én általában pusztakézzel ütök, de holnapután meglesz az str 16 és FM-ként nem is hajtok. Ellenben a nagy csatákban Q5 és WP...
Cégem nincs, azt csak drith terjeszti, és az NMA-ban dolgozom a 9-es skillemért 5 Huf bérrel...

szamóka 12-11-2009 01:45

Különben meg menjetek aludni, így nem lesz napváltás előtti ütés...

szamóka 12-11-2009 01:48

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 231990)
http://userscripts.org/scripts/show/57219
ezt tedd fel ha rókát használsz a greasemonkey alá és tudni fogod, milyen fegyverrel mennyit tudnál ütni...

Én ezt használom, egy csomó okosságot tud.

Pali papa 12-11-2009 02:41

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 231992)
Én ezt használom, egy csomó okosságot tud.

azt én is...

Von 12-11-2009 20:54

Hopp mit szóltok Lanához, meg, hogy lehet fizetni az edzésért?
Igen nagy kár, hogy ma edzettem már így lemaradtam volna, pedig biztos fizettem volna négyszeres növekményért. Ha benn marad, akkor fegyó helyett tuti erre fogok költeni, majd az FM is jön egyszer magától :)
Amúgy érthető a felháborodás természetesen, inkább unbannolják Partert :D

Xeper 12-11-2009 21:19

Quote:

Originally Posted by Von (Post 232051)
Hopp mit szóltok Lanához, meg, hogy lehet fizetni az edzésért?
Igen nagy kár, hogy ma edzettem már így lemaradtam volna, pedig biztos fizettem volna négyszeres növekményért. Ha benn marad, akkor fegyó helyett tuti erre fogok költeni, majd az FM is jön egyszer magától :)
Amúgy érthető a felháborodás természetesen, inkább unbannolják Partert :D

Én ezt rossz iránynak tartom. Újabb, nagyobb szegregációhoz vezet majd.
Egyébként mi alapján határozza meg a költséget? Én ma 1,8 aranyért edzettem Napóleonosan, szobatársamnak erre 5 aranyat kellett volna költenie... pedig szinte ugyanolyan a karakterünk.

Von 12-11-2009 21:25

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 232055)
Én ezt rossz iránynak tartom. Újabb, nagyobb szegregációhoz vezet majd.
Egyébként mi alapján határozza meg a költséget? Én ma 1,8 aranyért edzettem Napóleonosan, szobatársamnak erre 5 aranyat kellett volna költenie... pedig szinte ugyanolyan a karakterünk.

Elvileg most valami tesztidőszak lesz és nem mindenkinek ugyanazokkal a feltételekkel jelenik meg minden, és nem is mindenkinek jelenik meg egyáltalán minden. 5 gold brutálisan sok, annyit nem fizetnék érte, 1,8 viszont tetszene.
Ja, szegregációhoz vezet, de még csak abba is gondolj bele, hogy lehet az új háborús modulban csökkenni fog az erő szerepe. De addig legalább jó sokat fognak költeni a zemberek. Idiótán vezetik ezt a játékot nagyon az adminok. Van egy halom jó ötlete az embereknek, és kb mindet leszarják.

vityu 12-12-2009 02:20

Ezeket kicsit megvariálnám! :)

Quote:

Originally Posted by Von (Post 232056)
Idiótán vezetik ezt a játékot nagyon az adminok.

Quote:

Van egy halom jó ötlete az embereknek, és kb mindet leszarják.

Csak az a lényeg, hogy
Quote:

jó sokat fognak költeni az emberek.

nem hinném,
Quote:

hogy az új háborús modulban csökkenni fog az erő szerepe

mert nekik ez a profit.

All times are GMT +1. The time now is 23:05.