Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hetedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3460)

Ati 05-08-2009 10:33

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 210794)
Este 11kor néztem be, akkor még minden rendben volt, aztán reggel 9re már 2 fal meg egy barakk odalett. Ez egyenlőre jónak tűnik, bár egyre több a földig rombolt város.
Egyébként sztem az is megérne egy próbát, hogy minél nagyobb valakinek a városa, annál inkább támadnának a banditák, így későbbiekben egy nagyobb klánnak is lenne dolga.
Totoval gondolkodtunk egy olyan lehetőségen, hogy a banditáknak is lehetne egy nagyobb városa, (ahonnan kiindulnak és ellepik a térképet) amit lehetne ostromolni, egyéniben vagy esetleges összefogással és ha sikerült teljesen elpusztítani, akkor valami jutalmat lehet szerezni és aztán valahol megint létrejön egy banditaváros :)

Éles játékban ennyire nem lesz azért ez durva, most kis területen, nagy számban vannak a banditák, később ugyan erősebbek lesznek, de jóval kevesebben, és a városok szétszórtsága miatt egyszerre nem fognak 10 várost megtámadni sem.

Most még maradnak pár napig, de a teszt hátralevő részében is már vissza lesznek fogva, hogy tudjunk másra koncentrálni, és ne ez legyen a fő elem.

Ati 05-08-2009 12:12

HÉTVÉGE

Összeírom a függőben levő feladatokat, hogy hétvégén ezekre lehessen koncentrálni. Ezek azok, amik eddig előjöttek problémaként, és vagy lett velük valami kezdve, emiatt ellenőrizni kell, hogy még fennállnak-e, vagy nem sikerült előhoznom, ezért meg kellene ismételni, és az ismétlés körülményeit pontosan leírni.

A lista:

1. Csata közben más karakter eseményei. Látod-e, is ha igen, akkor mikor, milyen körülmények között? Harcolsz-e olyannal, aki nincs is ott?
  2. Szakadás. Lassan ezt kipipálom, de a hétvégén még ezzel kapcsolatban jöhetnek az észrevételek. Van-e olyan, hogy a neteddel semmi gond, a játék viszont kidob? Van-e olyan, hogy szakad a neted, és huzamosabb ideig nem tudsz utána visszelépni, mondván, hogy már be vagy lépve?
  3. Klánváros kereskedelmi posztján a beállított adót jól számolja-e minden vásárlásnál? Tényleg megkapod-e azt a pénzt a klánvagyonba?
  4. Dupla támadások. Tudsz-e olyat csinálni, hogy egy csatakörben két varázslat, illetve akció? Ehhez egymás utáni olyan köröket kell nézni, ahol előtte és utána is volt akció/varázslat, hogy biztosan ne egy átcsúszott kiírás legyen. Ha tehát 3 csatakör alatt 4 varázslatod volt, az gyanús, de ha 3 csatakör alatt 3, akkor az akkor sem az, ha az akcióid közvetlenül egymást követik a kiírásban.
  5. Hajóépítés (vagy bármilyen más tevékenység): előfordul-e, hogy eléred a 100%-ot, majd nem készül el, aminek el kéne, hanem elölről kezdi számolni? Legyen ez építés, toborzás, bányászat, bármi.
  6. Erő kiírással kapcsolatban volt Totótól egy észrevétel itt: http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=360, ezt nem sikerült ismételnem. Ilyet tapasztal-e valaki, és ha igen, hogyan hozza elő, hogyan lehet ismételni, egész pontosna mit csinált?
  7. Phoenix jelezte, hogy a kereskedelmi poszton néha többet vett meg annál, mint amit beírt, vagy amennyi rendelkezésre állt. Ezzel kapcsolatban tapasztalt valaki valami rendelleneset?
  8. Banditákkal kapcsolatos tesztek. Elsősorban az ostromkiírás, a harc a tömeges ellenfelek ellen, városbontás.
A jövő hétre egy apró tesztfeladat marad: a saját ház; valamint egy fakultatív tesztfeladat azoknak, akiket érdekel: területszerkesztés.

Ezen kívül az eddig összegyűlt és ismételhető problémák kijavítása fog történni, és a teszt első szakasza véget is ér.

A második szakasz még mindig zárt teszt lesz: új területekkel, új tárgyakkal, új küldetésekkel, néhány új funkcióval.

Phoenix 05-08-2009 12:14

Eddig a fővárost elkerülték a banditák, de most egy banda a fővárosi ker.poszton támadott meg. Ez így jól van?

Ati 05-08-2009 12:17

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 210801)
Eddig a fővárost elkerülték a banditák, de most egy banda a fővárosi ker.poszton támadott meg. Ez így jól van?

Amíg le nem bontanak ott valamit, addig rendben van. Bemenni be tudnak. Ott rombolniuk nem kellene.

Dus 05-08-2009 13:15

Az ostrom kiírás az jó lett!!

Egyértelműen :)

A többit még nézem majd, bár hétvégén nem nagyon leszek...

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 210801)
Engem érdekelne a területszerkesztés. :)

Gondolom, mivel Ati azt írta, hogy fakultatív, mindenki részt vehet majd rajta, és gondolom szólni is fog, hogy mit hogyan hányszor miért, stb. :)

Ati 05-08-2009 13:20

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210804)
Gondolom, mivel Ati azt írta, hogy fakultatív, mindenki részt vehet majd rajta, és gondolom szólni is fog, hogy mit hogyan hányszor miért, stb. :)

Így van, de egyelőre ez nincs napirenden, hogy a többi ellenőrizendőn végig tudjunk még futni előtte. Nagyon szépen haladunk a tesztekkel, köszi a segítséget, és le a kalappal előttetek. Jó kis csapat gyűlt össze tesztelni!

Dus 05-08-2009 13:25

Még annyi megjegyzésem lenne, hogy jó, hogy gyakran kiírja, hogy ostrom alatt a klánváros, de 1 tickenként kcisit sok :D
Ha 3 tickenként írná ki, de akkor úgy, hogy az összes többi esemény után (tehát, hogy biztosan láthassam), akkor jó lenne :)

De ha most pl szomjas és éhes is vagyok, és a klánváros is ostrom alatt, valamelyiket tuti nem fogom látni a háromból...

És lehet, hogy harc közben szomjan hal a karakter, esetleg amíg elmegyek inni, enni, stb. pont lebontanak egy épületet...

Szerintem :)

Toto 05-08-2009 13:53

Egy kis szépség ötlet a végső csiszoláshoz:
Azoknál a varázslatoknál, amiket nem annyira csata közben használunk (felfrissülés, gyógyítás stb.) Azoknál a túl gyors ismétlés esetén az "ebben a körben már volt akciód" helyett lehetne valami frappánsabb. "Nyugi, ne kapkodj! :)" vagy hasonló. Sokan lesznek (mint én is) akiknek nem természetes, hogy az egész játékmenet körökből áll, és ez látványosan csak a csatáknál mutatkozik. Azoknak ez zavaró lehet, és egyébként is poénosabb. :)
De csak ha megoldható, és nem túl bonyolult szétválasztani (nem értek hozzá :D)

Ildee 05-08-2009 16:02

A csatáért 114 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
Az oroszlán élettelenül esik a földre.
Nem sikerült megvágni az oroszlánt.
Megvágtad az oroszlánt. 3 életerőt vesztett.
Az oroszlán megkarmolt. 16 életerőt vesztettél.
Villámcsapást varázsolsz az oroszlánra.
Az oroszlán megkarmolt. 4 életerőt vesztettél.
Megvágtad az oroszlánt. 2 életerőt vesztett.
Az oroszlán megkarmolt. 14 életerőt vesztettél.
Az oroszlán megkarmolt. 11 életerőt vesztettél.
Az oroszlán megkarmolt. 14 életerőt vesztettél.
Támadásba lendülsz. Célpontod: Oroszlán

Folyamatosan nyomtam a varis gombot, de mindig kiírta hogy ebben a körben már volt akciód.

Swiss 05-08-2009 17:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210793)
Másoknak milyen tapasztalataik voltak a bontásokkal, illetve az ostrom kijelzésével?

Tegnap este 10-kor kipucoltam a várost, ma reggeli 7 órás belépése egy őrtorony elesett. A reggeli belépésnél újra volt féregirtás. Most ismét beléptem, sehol senki újabb pusztítás nem történt.

Tetszik, hogy bontottak!

Swiss 05-08-2009 17:50

1. Csata közben más karakter eseményei. Látod-e, is ha igen, akkor mikor, milyen körülmények között? Harcolsz-e olyannal, aki nincs is ott? azóta egyetlen esetben sem

2. Szakadás. Lassan ezt kipipálom, de a hétvégén még ezzel kapcsolatban jöhetnek az észrevételek. Van-e olyan, hogy a neteddel semmi gond, a játék viszont kidob? Van-e olyan, hogy szakad a neted, és huzamosabb ideig nem tudsz utána visszelépni, mondván, hogy már be vagy lépve? mindig kiírja ha szakadni fog, mindig megjavul, ezt is kiírja. Ha én szakadok és első-re nem enged vissza, zárom a foxot - majd újra - és úgy tuti

3.Dupla támadások. Tudsz-e olyat csinálni, hogy egy csatakörben két varázslat, illetve akció? Ehhez egymás utáni olyan köröket kell nézni, ahol előtte és utána is volt akció/varázslat, hogy biztosan ne egy átcsúszott kiírás legyen. Ha tehát 3 csatakör alatt 4 varázslatod volt, az gyanús, de ha 3 csatakör alatt 3, akkor az akkor sem az, ha az akcióid közvetlenül egymást követik a kiírásban. nem sikerült reprodukálni

4. Erő kiírással kapcsolatban volt Totótól egy észrevétel itt: http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=360, ezt nem sikerült ismételnem. Ilyet tapasztal-e valaki, és ha igen, hogyan hozza elő, hogyan lehet ismételni, egész pontosna mit csinált? hasonlóra emlékszem, igyekszem megismételni

5. Phoenix jelezte, hogy a kereskedelmi poszton néha többet vett meg annál, mint amit beírt, vagy amennyi rendelkezésre állt. Ezzel kapcsolatban tapasztalt valaki valami rendelleneset? igen, teljes mértékben meg tudom erősíteni.
Megfigyelés:
Karakter visz saját város ker. posztjára fát vagy követ az építéshez. Elad 27 db. fát. Amikor visszatér, hogy újra vegyen nyersanyagot, akkor hiába írtam be 15 db-ot fából 27-et vett meg, erről úgy értesültem, hogy akartam venni a 15 követ hozzá de nem engedte mert túl sok minden lett volna nálam, ekkor megnéztem ténylegesen mi van nálam és nem 15 db volt fából hanem 27 pedig üresen mentem oda. Adott áruból még maradt a piacon.
A másik jellegzetes amit tapasztaltam annak ugyan ez az eleje azzal különbséggel, saját előállítású kardból sikerült többet vennem mint amennyi kint volt. És itt is csak annyit írtam be amennyit láttam, hogy van belőle kint. Ha jól emlékszem 9 volt és 20-at megvettem. Azóta átettem mindent egy védett ker. posztra és nem tapasztaltam, viszont nem is nagyon próbáltam.

6. Banditákkal kapcsolatos tesztek. Elsősorban az ostromkiírás, a harc a tömeges ellenfelek ellen, városbontás. az ostrom kiírásról egyszerre értesülök ami jó, viszont a Dus által említett javaslattal lehetne tompítani, 3 vagy több thick teljesen mindegy. A lényeg, hogy belépéskor egyszerre tudjam mi az ábra és ez kipipálva. A rombolásos sztorit lásd fent :)

BimmBimm 05-08-2009 19:41

Halló :)

Bocs mindenkitől, főképp Atitól, hogy elég régen jártam erre, de nem volt időm játszani, mert felsorakoztak a ZH-nak becézett szörnyek a naptáramban. De elvileg túl tettem magam rajtuk.

Ez a kis kimaradásom is felfogható egy tesztnek, ugyanis a Banditacsávókák minden építményemet szétkapták, tehát ez szépen megy. Ill most írogatja hogy OSTROM ALATT A KLÁNVÁROS dolgot és ott is voltak, meg is öltek, de épületet nem láttam.

Mindegy, most az alvilágban áldozgatok, hogy el tudjak indulni kifele, mert ugye lehaltak a segítőim. :)

Toto 05-08-2009 20:34

Érdekes jelenségre lettem figyelmes. Toto2-t beléptetve felejtettem miközben a másikkal chateltem, és amikor ránéztem csak annyi volt kiírva a csataoldalon, hogy MEGHALTÁL!!!. Nem is maga a tény, mert azt már megszoktam :D, de semmi leírás, hogy Bandita vagy akármi megsebzett stb. Csak ez az egy szó és 3 felkiáltójel. Csináltam egy printscreent emléknek :)

BimmBimm 05-08-2009 21:44

Egy kis hiba:

Arénabeli hatalmas csata közben folyamatosan nyomtam a rúgást, és fent ölddel kiírta hogy ütöttem... Nincs is megtanulva az ütés. A lenti eseménysoron rúgást írt. De fent többször is ütést, (legalább 4szer elolvastam, ennyire nem lehet vaksi:D)

Swiss 05-09-2009 07:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210793)
Másoknak milyen tapasztalataik voltak a bontásokkal, illetve az ostrom kijelzésével?

Tegnap este 10-kor kilép, ma reggelre, nagy mértékű pusztítás:

- 2 db kovács
- 8 db fal
- 2 db barakk
- 20 elit
- 1 db ker. poszt (1 db nagyszekér, 2 db kis szekér ez fájt igazán)

Három karakter is megjárta a HL-t mire ki tudtam takarítani annyian voltak, bekaptam az ötvenes csapatot meg az aprót mellé.:eek:

Swiss 05-09-2009 08:09

Ati, azzal lesz valami, hogy a gyümölcsöt is meg lehessen enni, ha már egyszer azt írja? Már korábban jeleztem, de mintha nem reagáltál volna. :)

Swiss 05-09-2009 10:21

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 210820)

5. Phoenix jelezte, hogy a kereskedelmi poszton néha többet vett meg annál, mint amit beírt, vagy amennyi rendelkezésre állt. Ezzel kapcsolatban tapasztalt valaki valami rendelleneset? igen, teljes mértékben meg tudom erősíteni.
Megfigyelés:
Karakter visz saját város ker. posztjára fát vagy követ az építéshez. Elad 27 db. fát. Amikor visszatér, hogy újra vegyen nyersanyagot, akkor hiába írtam be 15 db-ot fából 27-et vett meg, erről úgy értesültem, hogy akartam venni a 15 követ hozzá de nem engedte mert túl sok minden lett volna nálam, ekkor megnéztem ténylegesen mi van nálam és nem 15 db volt fából hanem 27 pedig üresen mentem oda. Adott áruból még maradt a piacon.
A másik jellegzetes amit tapasztaltam annak ugyan ez az eleje azzal különbséggel, saját előállítású kardból sikerült többet vennem mint amennyi kint volt. És itt is csak annyit írtam be amennyit láttam, hogy van belőle kint. Ha jól emlékszem 9 volt és 20-at megvettem. Azóta átettem mindent egy védett ker. posztra és nem tapasztaltam, viszont nem is nagyon próbáltam.

Na ez most ismét, nagy szekérrel, kilenc segéddel megvettem a főváros piacán 35 fát,majd a kőre kattintva megint vettem 35-öt elvileg, viszont 63 követ vett meg és moccanni sem sikerült a túlsúly miatt.

Dus 05-09-2009 10:27

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 210845)
Tegnap este 10-kor kilép, ma reggelre, nagy mértékű pusztítás:

- 2 db kovács
- 8 db fal
- 2 db barakk
- 20 elit
- 1 db ker. poszt (1 db nagyszekér, 2 db kis szekér ez fájt igazán)

Három karakter is megjárta a HL-t mire ki tudtam takarítani annyian voltak, bekaptam az ötvenes csapatot meg az aprót mellé.:eek:

He-he :D

Nekem csak egy kerposzt sok-sok fával meg kaviccsal, karddal és pajzsal (:() és egy fal ugrott ma este :)

Amúgy vicces, mert kb egyetlen egy utat megtalálták, amikor nem kell elitekkel harcolniuk :):)

Dus 05-09-2009 10:47

Ati, visszaépítettem a kerposztot, és ott van minden áru, ami lerombolás előtt volt :D

Swiss 05-09-2009 10:48

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 210847)
Na ez most ismét, nagy szekérrel, kilenc segéddel megvettem a főváros piacán 35 fát,majd a kőre kattintva megint vettem 35-öt elvileg, viszont 63 követ vett meg és moccanni sem sikerült a túlsúly miatt.

Saját ker.poszt, megvásárolni kívánt mennyiség 15 fa, megvásárolt 26. Elég gyakran jelentkezik, ez most egy másik karakterrel volt.

Phoenix 05-09-2009 11:25

Quote:

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 210850)
Saját ker.poszt, megvásárolni kívánt mennyiség 15 fa, megvásárolt 26. Elég gyakran jelentkezik, ez most egy másik karakterrel volt.

Hasonló. Kisebbik karakterrel 9 segéddel akartam venni 60 fémrögöt (275 így a max teherbírás, 60 fémrög meg 300 súly). Először kiírta, hogy ennyit nem bírsz el. Akkor átírtam 50re, erre megvett 60at és emiatt túlsúlyba kerültem.

Swiss 05-09-2009 12:03

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 210857)
Hasonló. Kisebbik karakterrel 9 segéddel akartam venni 60 fémrögöt (275 így a max teherbírás, 60 fémrög meg 300 súly). Először kiírta, hogy ennyit nem bírsz el. Akkor átírtam 50re, erre megvett 60at és emiatt túlsúlyba kerültem.

Kilenc segéddel mentem a saját ker.posztra, volt nálam 10 fa és kő, megvettem a nagy szekeret, beütöttem, hogy venni akarok 60 fát, kiírta, hogy megvettem 60-at, de nálam most 116 fa van és természetesen nem bírom el.

Swiss 05-09-2009 12:25

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 210861)
Kilenc segéddel mentem a saját ker.posztra, volt nálam 10 fa és kő, megvettem a nagy szekeret, beütöttem, hogy venni akarok 60 fát, kiírta, hogy megvettem 60-at, de nálam most 116 fa van és természetesen nem bírom el.

Ez tényleg nagyon durva, alakítom át a városomat és sorban veszem meg az értékesebb dolgokat a piacról; rendellenes működéssel kapcsolatos tapasztalataim:

Zöld varázsital: 64-et láttam, 64-et ütöttem, 70-et kaptam
Kék varázsital: 77-et láttam, 77-et ütöttem, 132-őt kaptam
Fa: 100-at láttam, 90-et ütöttem, 134-et kaptam
Kő: 119-et láttam, 90-et ütöttem, 212-őt kaptam
Kard:65-öt láttam, 65-öt ütöttem, 133-at kaptam
Páncél:85-ötöt láttam, 85-öt ütöttem, 173-at kaptam
Kenyér: 72-őt láttam,72-őt ütöttem, 77-et kaptam

Minden esetben az általam beütött értéket igazolta vissza megvett mennyiségként.

Swiss 05-09-2009 12:26

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210849)
Ati, visszaépítettem a kerposztot, és ott van minden áru, ami lerombolás előtt volt :D

Nálam is így történt, ugyanoda építettem vissza és megvoltak a szekerek.

Hex 05-10-2009 07:24

úgy néz ki, hogy picit lelkileg már rendben vagyok. látom Ati nem törölted a karijaimat. folytathatom a tesztelést? belépnék egy klánba és úgy tenném, ha nem gond

Phoenix 05-10-2009 07:29

Ati: két karakteremnél is volt kancsó, kb pár napja csináltam őket, ma reggelre meg eltüntek. Ez direkt van így, hogy elhasználtad? Vagy hiba?

Swiss 05-10-2009 09:37

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 210898)
Ati: két karakteremnél is volt kancsó, kb pár napja csináltam őket, ma reggelre meg eltüntek. Ez direkt van így, hogy elhasználtad? Vagy hiba?

Nálam rendben ezzel minden, nem tűnt el semmi.

Dus 05-10-2009 14:40

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 210897)
úgy néz ki, hogy picit lelkileg már rendben vagyok. látom Ati nem törölted a karijaimat. folytathatom a tesztelést? belépnék egy klánba és úgy tenném, ha nem gond

Hex, hozzám jöhetsz és akkor nagyon sokan leszünk :)
Királyi Gárda... :)

Ati 05-10-2009 16:56

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 210819)
Tetszik, hogy bontottak!

Nekem egy épületet azért meghagytak... ;)

Ati 05-10-2009 17:00

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 210836)
Érdekes jelenségre lettem figyelmes. Toto2-t beléptetve felejtettem miközben a másikkal chateltem, és amikor ránéztem csak annyi volt kiírva a csataoldalon, hogy MEGHALTÁL!!!. Nem is maga a tény, mert azt már megszoktam :D, de semmi leírás, hogy Bandita vagy akármi megsebzett stb. Csak ez az egy szó és 3 felkiáltójel. Csináltam egy printscreent emléknek :)

Éhenhalt, szomjanhalt. Nem csak csata közben lehet meghalni.

Ati 05-10-2009 17:01

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 210845)

Minél tovább garázdálkodnak, anélkül, hogy valaki legyőzné őket, annál többen össze tudnak állni.

Ati 05-10-2009 17:02

Quote:

Ilyenkor saját árut veszed, vagy másét?

Ati 05-10-2009 17:02

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210849)

Tudom, ez direkt van. Igazából nem akarom, hogy azok feltétlenül vesszenek.

Ati 05-10-2009 17:04

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 210897)

Persze, nyugodtan., Örülök, hogy rendeződtek a privát dolgaid, és itt is szívesen látunk! :)

Ati 05-10-2009 17:06

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 210898)

Minden tárgynak van egy max élethossza, most hirtelen nem tudom, hogy a kancsót mennyi hagytam, de ezek szerint lehet, hogy azt még alacsonyan... Általában ennek nem lesz hatalmas jelentősége, de mivel egyedi tárgyak is lesznek, ezért fontos, hogy ezek ki is kerüljenek időnként, és ne legyen egy überjó felszerelési összeállítás, hanem folyamatosan kelljen keresni a jobbnál jobb cuccokat. Új tárgyak az új területekkel a teszt második fázisában.

csabi 05-10-2009 17:13

2x fős Bandita sereg rátámad egy játékosra, oda lép egy másik játékos és egyesével tudja irtani a banditákat, míg a másik játékosra meg egyszerre támad az összes bandita.. jól van ez így?

Swiss 05-10-2009 18:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210937)
Ilyenkor saját árut veszed, vagy másét?

Az áru saját, és a ker.poszt is.

Ati 05-10-2009 18:36

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 210955)
Az áru saját, és a ker.poszt is.

Amikor másét veszed, akkor is előfordul, vagy csak akkor, amikor sajátot?

csabi 05-10-2009 18:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210957)

nálam még anno gépelromlás előtt sajátnál fordult elő, de ugy, h kb másfélszerese lett, mint ahogy a többiek is írták.. :)

Swiss 05-10-2009 19:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210957)

A fővárosi ker.poszton nem tudtam megismételni, csak "otthon", a megfigyeléseknél leírtak egy része saját termelés (kard, páncél, zöld ital, kék ital), másik része nem általam előállított, de általam odaszállított áruk köre (kő, fém, fa).

Lásd egy korábbi írásomat, mely városomban egyik ker.posztról a másikra történő mozgatáskor jelentkezett:

Ez tényleg nagyon durva, alakítom át a városomat és sorban veszem meg az értékesebb dolgokat a piacról; rendellenes működéssel kapcsolatos tapasztalataim:

Zöld varázsital: 64-et láttam, 64-et ütöttem, 70-et kaptam
Kék varázsital: 77-et láttam, 77-et ütöttem, 132-őt kaptam
Fa: 100-at láttam, 90-et ütöttem, 134-et kaptam
Kő: 119-et láttam, 90-et ütöttem, 212-őt kaptam
Kard:65-öt láttam, 65-öt ütöttem, 133-at kaptam
Páncél:85-ötöt láttam, 85-öt ütöttem, 173-at kaptam
Kenyér: 72-őt láttam,72-őt ütöttem, 77-et kaptam

Minden esetben az általam beütött értéket igazolta vissza megvett mennyiségként.

All times are GMT +1. The time now is 16:49.