![]() |
ha 2 hadi van, akkor mindenképp barakk...
én ilyet csinálnék az előző listádból kiindulva: 144 ház 377 barakk: 5k íjász, 16k paci 88 torony 8 bank 5 raktár 101 tanya 72 templom: 10k vari 5 kocsma ha van varis, akkor templom helyére is barakkot tennék, azért csak 72 temlpom van ebben a listában |
hogyan szerezzek pénzt hadis-varis óriásként?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lehet piacolni is! :) abból is lehet pénzt csinálni,csak be is kell fektetni hozzá! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha kereskedő bankozhat is, ha nem ott a tekiírás még mindig..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az enyém járható, és értelmes, a tied meg kb. megvalósíthatatlan. |
Quote:
|
mit tegyek ha egy szövetség rámszáll, és pedig mf vagyok, és mindig lelopnak? egyfolytában lopnak tőlem, én pedig csak ártózni tudok, de azt is csak egy keveset, mert nem tudok róluk semmit, h kik a tagok, milyen beállitottságúak a tagok, ezért csak arról tudok gömböt csinálni, aki nyitja rám a térkaput, de őt nem tudom beütni, mert jól be van védve
|
Quote:
amúgy meg keress egy jó szövit:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szerinted mi más megoldás van a problémájára? a semmiből nem lesznek erősebb varijai! |
Quote:
|
Barracuda,fel van rakva a Szieszta varázslat?
|
fenn szokott lenni a szieszta, de akkor is ölték a varijaimat, és mivel mindenki tudta ölni őket, ezért sok veszteségem lett
azért irok múlt időben, mert foglaltam egy másik óriástól 50 hekit, és most kilóméterekre van tőlem az a szövi:D most meg nincs pénzem beépiteni a foglalt földemet :( |
All times are GMT +1. The time now is 00:15. |