![]() |
Quote:
|
Quote:
No de nem offolok tovább, maradjunk a bővített fórumok kitárgyalásánál. |
Quote:
|
Quote:
de túlnyomó többségében azért jó tanácsokat kaptak, kaptam, kaptunk a fórumon ;) |
megprobálom osszeszedni a gondolataimat a forumon tapasztltakal kapcsolatban :)
szerintem mindenképp kéne 2 forum ahová alapbol járna forumjog es lennének modik de csak korokre tilthatnák ki az embereket és orokre csak admin tilthatna ki errol a 2 forumrol valakit kizárva a visszaéléseket és kikozositéseket mert netan vmelyik modinak nem szimpi valaki :) a 2 forumba valo besorolás szabályrendszerek alapján mehetne normál és anarch kulon :) sztem senkinek nem lenne jo ha piaci kérdésekkel meg infokal es kié ez az ori/áru kezdetu beirasokkal meg anarcos gombokkel lenne tele egy esetleges nagy kozos forum ez sztem senkinek nem hiányzik :) a forum etikettbe meg a sugoba pl meg lehetne adni egy linket ami ide jon a kulsore es aki a saját forumát publikusnak tartja az ott megadhatná az elérhetoségét és hogy hol lehet jelentkezni arra a forumra nagy normál kozosnek és anarch kozosnek ki lehetne nevezni akár a meglévő forumokat gondolok itt arwyl kozos forumára és az anarch kozpontra pl sztem semmiképp nem szabad kirekeszteni senkit !!! kitiltasokra nyilván szukség lessz mint idáig is de alapbol megvonni a forumjogot es ilyen meghivasos rendszert csinálni nem jo és szukség van 2 kozos forumra a tobbi meg mehetne meghivasos rendszerbe az anarchban már most is kezd káosz lenni mert van vagy 6-7 forum kb 2 csoportforum és 4-5 vegyesfelvágott forum az eddigi 4 helyett amitol kezd kovethetetlen lenni sajna ez az egész elég xarul lett tálalva meg lehet oldani hogy jol mukodjon ez az uj rendszer lehet jobb is lessz csak finomitásokra van szukség mindenképpen a bevezeto ugy kezdodik hogy rengeteg reklamácio érkezett a forumokkal kapcsolatban :) miota ujj van azóta meg mégtöbb (40 valahány oldal) :D :D :D |
Szeretném tudni kb hogy áll a helyzet az új fórummal kapcsolatban. Tervben van a régi rendszer visszaállítása vagy a mostani módosítása?
|
ja és a forum etikett mindenkire vonatkozik :)
az anachba tartó 8ora10es express például elég zavaró hogy flódolva jon minden forumon:) mehetne egy rublikába ahogyan regen jott csak le kéne venni a jó vadaszat feliratot mivel a normálosok ugye nem tudnak vadászni rájuk :) továbbá az anarch kozosre mehetne a vedett es vérdijas lista :) mert igy csak azt látni a pontlistán amelyik 200helyezésen belul van :) és mikor verdijazik valaki 200on soxor lebont vagy ráfokoz 1000helyezéssel arréb lévo orikra is :) igy meg nem látja és nem is tudja utni oket :( tehát azt is kérnénk vissza ha lehet :) |
Quote:
itt folyik megbeszélés :) az elején nagyon vakalapos volt azért is vertem ki a hisztit én is :D ugyhogy ha van javaslatod akkor azt ide irhatod :) |
Quote:
|
Köszönöm Jack :) Ez jólesett :)
|
Quote:
|
Quote:
de kéne vmi jó választ is találni :) az a válasz jobban teccett amiben vmi olyasmit irt ati hogy az ujak forumrajutása meg lessz oldva :) |
ezen a forumon is bárki olvasgathat tagság nélkul
vannak akik csak qukkolnak őket miért kell kirekeszteni ? mikor sose anyáztak csak egyszeruen szeretnek olvasgatni 2 kv kozott arwyl nem tudja kik a kukkolok lehet 2szer irtak 5év alatt és buntetlen előéletuek hogy kuldjon nekik meghivot ? nem kell mindent és mindenkit kriminalizálni legyen szolasszabadság rulez inkább (ugytudom ez egy alapvető emberi jog ) aki paréj tiltani kell ez hogy kriminalizálunk mindenkit ez egy tipikus xar magyar mentalitásu megoldás gyorshajtásét 300k forint meg viccescigiert börtön :) ez a nagy magyar demokrácia gyorshajtsál véletlen mert sietsz azt dongetni kell hogy odaérj valahova az apeh ráterheli a házadra aminek amugy is nyogod a részleteit azt már buktad is a házad :) szép mondhatom igy kell mindent megoldani bár gyanitom a gyorshajtások száma is csokkenni fog mint a kitiltásoké :) de mostmár nem csak a speedmocikkal lesznek rendszám nélkuli álmokfutók hanem 4keréken is divatba jon majd az elhagyott rendszámtábla esete :) |
Quote:
és mégis minden forumra bejutottam :) még a bizonyos 4-M forumra is ahonnan pont az elmult hetekben tiltottál ki 5korre :D ugyhogy még mindig nem értem a sima olvasgatokat miért kell kirekeszteni a forumokrol mikor pl az ilyen vadak is bejutnak mint én :D aki nem tudja elfogadni és felfogni hogy vannak határvédok és határok az also 3 szinten az neharagudj de nem való anarchba :) minden szinten max foldel lehet lépni határsértés nélkul :) tenyleg van hogy rámozdulnak valakire tobben is az pl nekem sem tul szimpatikus dolog sztem is az a legény aki egyedul rendezi a konfliktusokat de sajnos nem lehet vele mit csinálni hogy vannak ilyenek is sajnos |
Az anarch és a normál közös fórum különválasztása NewJackCity hsz-ai után abszolút reálisnak tűnik. Valóban nem szeretnék anarchos gömböket és piaci adatokat nézegetni a közös fórumon. Meg persze a felét nem is értettem.. pl határ, meg határvédő :D nem csoda, hisz sosem játszottam az anarchban :)
|
bocsi az off-ért de igy tobb érv osszejott :)
|
akkor javítokkicsit:)
Quote:
Szóval törpe biztos ismerős, minden régi és sok új anarchos benne van sztem. Anarchista központ Gee által (Http Geeforce néven irogatott itt, sztem őt is ismered,más nem az írásaiból külsőn, sztem minden régi és sok új anarchos, vmint normálosok is tagjai.Sztem eddig ez a legnagyobb taglétszámú,azért mondom eddig, mert remélem beelőzöm:)) Kibeszélgetőbe igyekszem sokakat meghívni, főleg anarchosokat, mer én csak őket ismerem, de asszem eddig a második legnagyobb taglétszámú anarchban. Sok régi és sok új anarchos tagja van. A Belas féle anarchista fórum szintén minden régi anarchos tag sztem, bár azt nem látom, mer ott nem vagyok modi, de Belast biztos ismered, ő is régi harcos. Nála is érdeklődhetsz. Újakat is vesznek fel, mer engem is felvett 1 éves újnak mondható multammal:)) hirtelen ennyi, h melyikben kik vannak. Újításról meg annyit, ha érdekel vkit a véleményem, h Arwil naggyon ügyesen kigondolta sztem a megoldást, kicsit olvassatok vissza. Annyiban télleg rossz a rendszer h minden orit külön hívogatni, modik esetleg vissza is élhetnek jogukkal (bár mér tennék?) és h nem látni anarchban vérdíjasokat,védetteket,és átrakottakat is szarul teszi be, egyesével, amitől igen hosszú lesz a fórum. de ez kisebb gond. A nagy az, h az újak,átrakottak a kutyához nem tudnak hozzászólni, amíg nem csinálnak maguknak fórumot és vaktában hivogatnak orikat. Ezt viszont az Arwil féle javaslattal ki lehetne küszöbölni. (olvass vissza) Nagy előnynek tartom viszont, hogy nem csak egy csopiban lévők tudnak beszélgetni egymással, és nem kell átugrálni egyik oriból a másikba, ha orijaid szerepelnek a sok fórumon. Csak ahhoz sok sok meghívótkell kiküldeni sajna. Csak összegezni kellene mi szolgál előnyére és mi hátránya az új rendszernek, és kiderül h mimaradjon, mi változzon, mi szünjön meg. na ennyi, kacsints ha egyetértel:) |
"arwyl nem tudja kik a kukkolok lehet 2szer irtak 5év alatt és buntetlen előéletuek hogy kuldjon nekik meghivot ? "
szól, hogy küldjek neki és küldök, de tudom, hogy sokan nem használják a fórumot, így nem fogom azt csinálni hogy megyek végig a pontlistán és hívogatok meg mindenkit :) persze továbbra is javaslom a régi rendszer visszaállítását :) |
Quote:
|
Quote:
de ez olyan hogy vagy rájonnek vagy nem sztem leragadnak a kulson azt hiszik ez a rendes forum azt nem fog frissulni a belső forum uj arcokkal nekem is a régi jobban tetszett de akár az ujat is lehetne normális szintre fejleszteni |
Nos egy valami nagyon böki a csőröm az új fórummal kapcsolatban (főleg az hogy nem a régi) másodsorban pedig az hogy most látom a 3.-ik Moderátort akinek szerintem kétségkivül nem kéne moderátornak lennie! Elnézést ha ezzel megsértek valakit de eddig 2 modit láttam fórumon káromkodni most a 3.-ik pedig a kitiltásokkal szórakozik nekem ez így nagyon nem tetszik hogy akárki lehet moderátor! ezt így nem! Teljességgel ellenzem! valamilyen kitétel legyen mert ez így nagyon nem tetszik nem akarok játszóteret a fórumból!
vagy legalább az alapítót is ki lehessen tiltani egy modinak vagy a másik modiknak egy modit .... |
Quote:
|
Quote:
"országát a fórumról 0 órára, a következő indokkal: Nem vagy Süsü!" "országát a fórumról 0 órára, a következő indokkal: A nap süt és nem főz!" és moderátor vagyok ott, és ez eléggé böki a csőröm ... vagy ez szerinted is húdejó poén csináljunk bohócfarmot a hód fórumból ?:) |
Quote:
|
Quote:
|
jaja az alapiton kivul mindenkt ki lehet tiltani vagy végleg kizárni
|
Quote:
és akkor mér vagytok ott? tehát úgy mindenki mér van ott, ha ilyen az alapító? |
A helyzet nem drámai,épp csak ingerlő. Nekem viszont most nincs szükségem ingerlő dolgokra.
|
Quote:
|
Quote:
Továbbra is azt mondom, hogy a szabad fórumválasztás volt pont a lényege ennek a változtatásnak, ezért ha egy fórum stílusa (amit a fórum moderátorai vagy tulaja képvisel) nem tetszik, akkor azt a fórumot otthagyod. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A szabad fórumválasztás az jó is!
Ha vkinek arra van igénye, h anyázgatós fórumba legyen tag, hát kedves egészségére és minden jót neki :D A bökkenő jelenleg ott van, h nem tudjuk melyik az anyázós és melyik a nem anyázós :S A régi rendszerben Ati legalább nem tiltott ki, mert nem vagyok Süsü :D Ha a modi meg ebben éli ki a hatalomvágyát, hát Neki is kedves egészségére :D Én biztosan nem leszek annak a fórumnak tagja /mivel én sem vok Süsü :D/, szóval ha megadnád az adott fórum nevét, akkor már tudni fogom hová nem szabad belépnem ;) Én már csak a nagy közösre várok.. remélem gyorsan meglesz ;) |
Erre jó amit Arwil javasolt, hogy lenne egy link, ahol fel lennének sorolva a fórumok, a modik által elvárt viselkedési forma vagy egyéb jellemző, ami csak arra a fórumra jó, és kinek mi tetszik, válogathat, beléphet, kérheti a felvételt. Sőt még ha esetleg olyat is bevezetnének egyes fórumokba (amolyan különleges,zártabbakba) h pl x számú tag ajánlása,hozzájárulása szükséges a fórumbalépéshez, asse lenne huleség.persze csak egyes fórumoknál, a létrehozó akaratától függően:) és amolyan fórumklubrendszer alakulna ki:))
de most lehet h sokak nemtetszését váltom ki ezzel:) |
Hmmm
Elvárt viselkedési forma: káromkodás, és ne lepődj meg ha indokolatlanul repülsz :) Ez így érdekes lesz :) ha meg beleolvasni se lehet, kezdőként igen nehéz a választás. A kezdők a legnagyobb vesztesei ennek a baromságnak... |
Quote:
|
Quote:
- senki sem fogja odaírni a jellemzésbe, hogy gyertek ide bunkók, ez az anyázós fórum.. - ne nehezítsük a kezdők belépését olyan elemekkel, mint a több tag ajánlásának szükségessége.. Ati szándéka /amit támogatok/ a szabad fórumválasztás - a szabad fórumválasztás fogalmába szívem szerint azt is beleszőném, h szabadon / meghívó nélkül/ belépni, és nem csak szabadon kilépni.. legalább egyetlen fórumon legyen így... |
Hát az igazat megvalva nekem se teszik ez,elég nehezen állok át rá.Meg aztán elég konzervativ vagyok ,és ez is ellene szól részemröl mindennemü változtatásnak.Nem vagyok tagja egyetlen forumnak se ,ez se tetszik:(
Illetve tagja vagyok a sajátomnak,hogy elérjem bentröl a külsö forumot.Valoszinüleg ezressével lesznek a saját forumok ,ebböl az okból kifolyolag.Hogy ez mitöl jó?Nem tudom |
Mi alapján lesz majd eldöntve melyik fórum maradhat a 70-ből és melyik nem? Amelyiket nem törli az alapítója az maradhat bármedig?
|
All times are GMT +1. The time now is 04:44. |