Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hódítós tali Tatabányán (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2699)

Andrew 02-24-2008 18:31

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 160870)
Kellemes este volt. Remélem hamarosan meg lesz ismételve. Maradtunk volna tovább is, de az a fránya munka, meg a korán kelés miatt nem lehetett.

Bahh, tényleg kár, hogy nem tudtatok tovább maradni :(
Lassan szervezhetne majd valaki egy bp-i talit is :D

Seldon 02-24-2008 19:22

Mi is jól éreztük magunkat, örülünk hogy ott lehettünk :)

Remélem villanyoszlop-túrája senkinek nem volt hazafele :D

Rebellis 02-24-2008 19:29

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 160881)
Mi is jól éreztük magunkat, örülünk hogy ott lehettünk :)

Remélem villanyoszlop-túrája senkinek nem volt hazafele :D

Minden esetre szép volt Pécsről elmenni a talira:rolleyes::)

Seldon 02-24-2008 19:32

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 160882)

Köszi :))
Igazsághoz hozzátartozik, hogy anyukám Tata mellett lakik, így alapban fel szoktam párszor járni :D

Stoky(Gárdi) NEXUS 02-24-2008 21:30

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 160882)

Gee nek volt szép lemenni a talira:p
habár 10 fele othon volt kb én asszem 9 körül értem haza és 20 percel előbb is indultunk:PPPPPP

[HTPA]GeeForce 02-25-2008 08:39

Jóreggelt. Felébredtem én is. (Sajnos attól, hogy a főnök bejött az irodámba, hogy csináljak valami kimutatást....)

Először is örülök, hogy megismertem pár játékost, akiket eddig még nem.
Nos akkor kezdődjenek a személyes üzenetek:

Cassy: Köszi, hogy emelted az est fénypontját. legközelebb nem bújsz el a normálosok között! Jössz szépen anarchba. Vagy az anarch megy érted... :D

Zsáni: Nem is vagyok csöndes, végigpofáztam az estét az anarchista asztalnál.. Csak akkor vagyok mindig gondban, amikor a normálosok közé ülök be, mert nem tudok hozzászólni az 1/A-s, és egyéb, a más csoportokat érintő egymás közötti megbeszélésekhez. Na de majd, ha lesz a magyar A-ban is orim..... Na vájácsak! :D

Gyula: Elkerültük egymást? Ez remélem nem direkt történik. :( Legközelebb majd beülök hallgatni a normálos/1/A-s sztorikat közétek. :D

AndrewB: Totál olcsó az a város, hihetetlen... 220 Ft a buszjegy, majdnem 5 órát ültem egy internetkávézóban, és 750 Ft-ot fizettem... Ehhez képest Pécs: 280 Ft a buszjegy, és 5 óra netezésért 2 WC használattal egybekötve durván 1400-1600 Ft-ot fizettem volna... :D

Rebellis: Pár kortyocskát én is ittam Vad HP-jából. Az egyik a te egészségedre szolgált. :) Bár ahogy visszaolvastam, szerintem nem meggyógyulni fogsz ettől a sok 'rádivástól', hanem lassan le is ittasodsz.... :D

Vad: Első osztályú a törkölyöd. Barackod, szilvád, körtéd is van? Hol is laksz? A közeledbe költözöm. Nagy franc vagy te, hogy úgy licitálgatsz, hogy nincs is országod 2/D-ben. Az meg totál fapofa, hogy még nyersz is. :D

Attila: Még most is meglepődök, hogy engem ismertél meg a tömeg közepén... :D Azért jólesett ám! :p És különben is, beszéltem én is. De mivel Zsáni tök kemény hódos, inkább ő érvényesült mellettem.... :D

Pepa: Veled még beszélnem kell... Szerződéskötés gyanánt. :D

Gárdi: Nekem Vaddal ellentétben van országom 2/D-ben. Majd várom az 1 milliárd katonámat. :D

Biol: Lásd: Gárid... :D

Kettőtöknek: Ti legalább akkora hülyék vagytok, mint én. Sőt... Úgyhogy ha legközelbb valaki lehülyéz, átirányítom hozzátok. :D

Kiegészítés: 1200 hektár földet is nyertem tőletek. Úgyhogy lesz hova utalni a katincsokat... :D

AndrewB 2: A restanciáidat majd normálban rendezheted. Meg úgy amúgy is beszélnünk kéne... Tudod miről. :D

Seldon: Azért nem hívtalak, mert először arra gondoltam, hogy együtt emgyünk Pécsről, csak időközben megtudtam, hogy te nem is vagy itthon.... :p És eközben meg AndrewB-vel már lebeszéltem, hogy hogyan lesz.

AndrewB 3: Boccs, hogy felébresztettelek.... Mindenesetre meglepő volt, mert én azóta már: felkeltem, lefürödtem, felöltöztem, lementem a városba (1), bevásároltam, hazamentem, reggelit csináltam, megreggeliztem, lementem a városba (2), átutaztam a fél országot, és már túl voltam 1 üveg sörön, amikor is felhívtalak.... :D

[HTPA]GeeForce 02-25-2008 08:43

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 160885)
Gee nek volt szép lemenni a talira:p
habár 10 fele othon volt kb én asszem 9 körül értem haza és 20 percel előbb is indultunk:PPPPPP

Na igen. Szerintem láttam a buszotokat, elhúztunk mellette úgy félúton Szfehérvár felé... :D
10:10-kor értem Pécsre, 11:05-kor haza, 11:40-kor a fürdőkádba, 12:20-kor az ágyba... Ma reggel 5-kor keltem. :D Éhes is vagyok mint az állat (vagy inkább, mint egy gnóm? :D), mert tegnap semmit nem ettem azon kívül a 3 kekszen kívül, amit olyan hajnali 5 körül gyűrtem az arcomba a váróteremben... :D

Mindenkinek: Az előző üzenetemből 15 hangulatjelet kellett kitörölnöm, mert nem engedte elküldeni a hozzászólást a rendszer. Úgyhogy most bepótolom.

:D :D :D :p :D :p :D :p :D :p :D :D :D :D :p

[HTPA]GeeForce 02-25-2008 08:47

Ja, a személyes üzenetekből ez kimaradt:

Totya: Szétloplak titeket M-ben, amiért nem jöttetek vissza öcséddel a találkozóra... :D:D:D

[HTPA]GeeForce 02-25-2008 09:48

Megnéztem a feltöltött képeket. :D
Nagyon jók, köszi Zsáni. (És Vad. :D)

A "Gee és Belás, az anarchisták" kép szövegéhez kiegészítés: Figyelem, ahogy Belas távolba néz, ha mozdul, mozdulok én is... :D:D

Kiegészítés ahhoz, hogy AndrewB csapódik az anarchosokhoz: Mivel amióta pókereztünk, tartozik nekünk, muszáj neki csapódni. Nehogy nála csapódjon 2 körön belül 64 sereg... :D

Belas: Külön kérésem lenne hozzád: Megoldható, hogy a papírt, amire írtuk a nyereményeket bescanneld, és fel legyen tűzve ehhez a topichoz? Úgy is jó, hogyha scan-elés után elküldöd nekem, én ide igazítom, hogy ne nyomja szét a fórum kereteit. Köszi előre is! :D Szeretném látni azt a sort maradandóan emgörökítve, ahol 2 milliárd katonát nyerek éppen... :D:D:D:D

Stoky(Gárdi) NEXUS 02-25-2008 10:36

Gee az 1200 heki az csak Bioltol nyerted :D

[HTPA]GeeForce 02-25-2008 10:38

Igen? Oké. Felőlem... :D:D:D

Stoky(Gárdi) NEXUS 02-25-2008 11:26

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 160938)
Igen? Oké. Felőlem... :D:D:D

felölem nem oké:pp

[HTPA]GeeForce 02-25-2008 11:50

Különben is, mi lenne neked az az 1200 hektár.... :D Annyi nagy orival.. :D Én meg pici vagyok, szegény, és védtelen. :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 02-25-2008 12:53

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 160949)
Különben is, mi lenne neked az az 1200 hektár.... :D Annyi nagy orival.. :D Én meg pici vagyok, szegény, és védtelen. :)

persze persze:p

Gyula 02-25-2008 17:18

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 160919)
Gyula: Elkerültük egymást? Ez remélem nem direkt történik. :( Legközelebb majd beülök hallgatni a normálos/1/A-s sztorikat közétek. :D

Gee: majd legközelebb nem bujsz be a terem leghátsó sarkába és akkor majd többet dumálunk. Én nekem nem nagyon akarodzott oda bebújni. Nem kellett volna igy összetologatni az asztalokat, persze mikor ezt mondtam, akkor mindenki hangosan kiabált :)

Pepa 02-25-2008 17:46

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 161026)
Gee: majd legközelebb nem bujsz be a terem leghátsó sarkába és akkor majd többet dumálunk. Én nekem nem nagyon akarodzott oda bebújni. Nem kellett volna igy összetologatni az asztalokat, persze mikor ezt mondtam, akkor mindenki hangosan kiabált :)

Ha nem tologattuk volna össze, akkor Attilával külön ültünk volna, mindenkitől távol.

Gyula 02-25-2008 18:12

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 161033)
Ha nem tologattuk volna össze, akkor Attilával külön ültünk volna, mindenkitől távol.

Nem, akkor ment volna az állandó helycserélgetés, beszélgetsz egy darabig az egyik asztalnál, majd átülsz a másikhoz, igy szokott ez működni a pesti taliknál is mindig :)

Andrew 02-25-2008 18:12

Gee: az életbe nem gondoltam volna, hogy a 2k-s katialapból milliárdos tétek lesznek :D kezdjük monnyuk azzal, hogy megkapom én is a milliárodt amit nyertem, aztán utána már gyorsan fogom törleszteni az adósságomat :D:D:D
tudom, Woldemortról is beszélünk majd ;):D

Pepa 02-25-2008 18:16

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 161041)
Woldemortról is beszélünk majd ;):D

A Sötét Nagyúrról?????

Zsáni 02-26-2008 06:54

asszem Gee kiadta magából azt a sok szót, ami a talin belé szorult :D

[HTPA]GeeForce 02-26-2008 07:14

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 161041)
Gee: az életbe nem gondoltam volna, hogy a 2k-s katialapból milliárdos tétek lesznek :D kezdjük monnyuk azzal, hogy megkapom én is a milliárodt amit nyertem, aztán utána már gyorsan fogom törleszteni az adósságomat :D:D:D
tudom, Woldemortról is beszélünk majd ;):D

Végülis anarchista gigaország tulajdonosokkal játszottál..... :D:D:D Ez várható volt. Sőt, őszintén megmondom, kicsit későn is következett be. Én aszittem, hogy az első 3 körben elérjük az 1 milliárdot, de nem így lett. :D
Sőt, Biolból kinéztem volna, hogy első körben azt mondja, "EGYMILLIÁRDIZÉKATINCS". Persze tartottam volna. :D

(Ok, volt kakukktojás. Vadnak nincs gigatermelője. :D De ő meg arcátlanul blöffölt.... :D)

[HTPA]GeeForce 02-26-2008 07:15

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 161126)
asszem Gee kiadta magából azt a sok szót, ami a talin belé szorult :D

Belémszorult? Inkább belémfolytottad.. :D Teljesen el voltam nyomva... :D

Zsáni 02-26-2008 08:30

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 161131)
Belémszorult? Inkább belémfolytottad.. :D Teljesen el voltam nyomva... :D

az lehet, de nem tőlem, az tuti, ott pislogtam a nagy anarchosok között :p
Gárdi beszélt sokat :p
:D :D :D :D
meg azért Biolnak is járt a szája :D

[HTPA]GeeForce 02-26-2008 10:52

Nem ott. Anarch sarokban jött belőlem hang. :D odakint a normál részlegen nyomtál el. :D

Zsáni 02-26-2008 11:16

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 161183)
Nem ott. Anarch sarokban jött belőlem hang. :D odakint a normál részlegen nyomtál el. :D

jól van na, ott meg Attila is beszélt, nem csak én :p
nem tehetek róla, hogy tetszik magamnak a hangom :D:D:D:D

J.Ati 02-26-2008 11:37

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 161187)
jól van na, ott meg Attila is beszélt, nem csak én :p
nem tehetek róla, hogy tetszik magamnak a hangom :D:D:D:D

Szerintem mindenkinek tetszett a hangod:D
Gee is csak ámult,amikor beszéltél:p

Zsáni 02-26-2008 11:44

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 161190)
Szerintem mindenkinek tetszett a hangod:D
Gee is csak ámult,amikor beszéltél:p

oh, hát köszi :) *pirul* :D:D:D
Gee mindig el van olvadva, mikor én beszélek, ezt már tapasztaltam :D:D:D:D

aztán meg a szememre veti, mert annyira el van alélva, hogy azt se tudja, mi történt :D

J.Ati 02-26-2008 11:48

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 161194)
oh, hát köszi :) *pirul* :D:D:D
Gee mindig el van olvadva, mikor én beszélek, ezt már tapasztaltam :D:D:D:D

aztán meg a szememre veti, mert annyira el van alélva, hogy azt se tudja, mi történt :D

Meg tudom érteni:)
Főleg amikor kiderült,hogy hány éves is vagy valójában.Na akkor mindenki csak nézett nagyokat:D
Tényleg hihetetlen,de igaz:D (titokban tartom);)

[HTPA]GeeForce 02-26-2008 11:50

Na bumm. Nem csak szótlan vagyok, de még el is olvadtam? :D

Szerintem ne ezen lovagoljunk, hanem azon, hogy mind az 5 seregem 4 kör múlva csapódik a szövetségedbe..... :D:D:D

Zsáni 02-26-2008 17:26

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 161197)
Meg tudom érteni:)
Főleg amikor kiderült,hogy hány éves is vagy valójában.Na akkor mindenki csak nézett nagyokat:D
Tényleg hihetetlen,de igaz:D (titokban tartom);)

Nem tudom miért taglóztatok le a koromon, tudom, hogy szemtelenül fiatal vagyok, de akkor is :D annyira vénnek nem nézek ki....vagy mégis? :eek:

mondjuk valamelyik nap a kisfiú a házunkban csókolomot köszönt.. :confused:

Zsáni 02-26-2008 17:28

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 161198)
Na bumm. Nem csak szótlan vagyok, de még el is olvadtam? :D

Szerintem ne ezen lovagoljunk, hanem azon, hogy mind az 5 seregem 4 kör múlva csapódik a szövetségedbe..... :D:D:D

el hát :D:D:D
szerintem meg veled és velem kapcsolatban ne emlegessük a lovaglást :)
félre ne értsd, tündéri vagy, és még imádlak is, na de akkor is... :D

belas 02-26-2008 19:18

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 161277)

Gee vs Zsáni:):D

belas 02-26-2008 19:20

Énis azthittem,hogy Gee-től majd szóhoz se jutunk:)) Érdekes a külsőn,meg szófosása van:))

J.Ati 02-26-2008 21:45

Quote:

Originally Posted by belas (Post 161312)
Énis azthittem,hogy Gee-től majd szóhoz se jutunk:)) Érdekes a külsőn,meg szófosása van:))

Ezt mondtam neki én is:D

Erre ő valami olyasmit mondott, hogy figyel:rolleyes::D

J.Ati 02-26-2008 21:47

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 161276)
Nem tudom miért taglóztatok le a koromon, tudom, hogy szemtelenül fiatal vagyok, de akkor is :D annyira vénnek nem nézek ki....vagy mégis? :eek:

Dehogyis!!
Nagyon fiatalnak nézel ki:)
Csak túl komoly vagy hozzánk képest:p

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 161276)
mondjuk valamelyik nap a kisfiú a házunkban csókolomot köszönt.. :confused:

Ez velem is megesik,de nálam azért mert szőrös az orcám:D

[HTPA]GeeForce 02-27-2008 07:02

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 161277)

Szerintem se emlegessük, mert nincsenek is lovaim. Elites vagyok. :D:D:D

[HTPA]GeeForce 02-27-2008 07:02

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 161320)
Ezt mondtam neki én is:D

Erre ő valami olyasmit mondott, hogy figyel:rolleyes::D

Így van. :p:D

Zsáni 02-27-2008 07:13

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 161321)
Dehogyis!!
Nagyon fiatalnak nézel ki:)
Csak túl komoly vagy hozzánk képest:p
Ez velem is megesik,de nálam azért mert szőrös az orcám:D

nem is :p:p:p:p:p
csak nem láttál még igazán felszabadultnak :D

hát nekem még szőr se kell hozzá :(
mondjuk neked lassan tényleg bácsi korod lesz :D

[HTPA]GeeForce 02-27-2008 07:24

Olyan jó, amikor Zsáni kedves... :D
Kedvessége még a holtakat is feltámasztja!

/...hogy feltámadtuk után györsan öngyilkosak is legyenek, nyomatékot adva ezzel annak, hogy nem akarnak evilágra tartozni.../

:D

Zsáni 02-27-2008 07:38

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 161358)
Olyan jó, amikor Zsáni kedves... :D
Kedvessége még a holtakat is feltámasztja!

ugyeeee? :):):) csupaszív ember vagyok :D
:D

All times are GMT +1. The time now is 20:08.