![]() |
Quote:
|
Quote:
És senkit ne tévesszen meg Druida fiatalos heve az utóbbi oldalakon. :) Quote:
Az elagyalásunk megismétlése, még ha a múltkori 'furcsaságot' is beleveszitek se fog a jelenleginél jobban lejáratni már a szememben. |
mindenesetre kezd nagyon szánalmas lenni amit műveltek.
|
Ha annyi energiát fektetnétek a játékba, mint a fórumon való vádaskodásba..:) igaz, kinek mi a szórakoztatóbb..:)
Amúgy Druida ez egy játék.. a stílusodat semmi nem indokolja.. főleg nem, hogy légbőlkapott vádakkal próbálod bizonyítani az igazad(és tévedsz is:)..) |
Quote:
Nehogy nekem is azt irjatok, hogy bizonyitsam, mert teljesen hidegen hagy az egesz, de akinek egy csepp esze is van, az egybol levagja az ide irogatott dolgokbol, hogy vmi nincs rendben... |
Quote:
Én is ezt tettem még X-ben amikor egy kezdő elkezdett jksz-t kiabálni. És tudom hogy az embernek utána el is megy a kedve a játéktól. Csak azért írtam ide, mert bizonyítékok nélkül lehet hogy tévedtek. És én ezért is átérzem a másik oldal helyzetét. |
Végig olvastam, szép hosszú lett a téma de kíváncsi voltam rá. :)
Összeségében föltennék egy kérdést, van itt valaki aki elhiszi, hogy 5. csoportban 4000 hektáros országot az összes szabályt betartva létre lehet hozni? Maximum az hihető, hogy nincs olyan szabály vagy megfigyelés, ami fölvehetné az emberi találékonysággal és leleményességgel a versenyt. :) Sztem nem sokat kell ezeken filozofálni, elég egyértelmű. ;) |
Hát nem tudom Remy....Neked hogy esne ha jksz-el vádolnának? Főleg, hogy ezzel rontják el a jogosan érzett örömömet, hogy sikerült visszavágnom egy régebben elszenvedett vereségért. Persze, tudom. Az mosakszik aki koszos. Olyan ez, mint a média. Bárkit lehet mocskolni büntetlenül.
|
Én nem értek a lovakhoz...
De Remyt is vádolták JKSZ-el, szerintem nem is egyszer. Az ő területén ez megoldódott 10-ed annyi hsz-ből. Sőt, még kevesebből is. Sőt, engem is vádoltak ilyesmivel. :D Önmagában nevetséges, legalább 1 éve nem jártam a normál csoportokban. Ebből kifolyólag én nem magyarázkodtam 12 oldalon keresztül. Abba is lett hagyva a vádaskodás. Egyébként az engem is érdekel, hogy lehet 4k hekis országot csinálni normál 5. szinten. Nekem sose sikerül, mert a top teteje alatt mindig akad 1-2 szövetség +3-4 MF, akik hirtelen visszajönnek szabiról, és sz*rrávernek, ha megközelíteném a top tetejét. (Legutóbb például: 4/K-ban) Amikor beújráztam, az MF-ek elmentek szabadságra. De nem is szólok semmit, mivel biztos "csak vádaskodom", és rosszul látom a helyzetet. (Eddig se nagyon szóltam.) |
Quote:
Viszont itt teljesen mas a helyzet, ezt mar a pontlistabol latom. Megpedig azert, mert teljesen ugyanez a bagazs probalkozott W-ben is multis, jksz-es eszkozokkel, csak amikor nem ment nekik, atzeroztak S-be. Es vhogy ketlem, hogy azota megvaltoztak volna a modszereik. :) |
Mindegy, nekem nincs orim az első 8-ban. Lehet azért lázadozok ennyire, mert először gyanúsítgatnak. Kb most már ott tartok, hogy nem is érdekel az egész.
|
Quote:
|
Nem, kérlek benneteket ne hagyjátok abba:)
Mindig mosolyra fakaszt mikor ezt a topicot olvasgatom:) Ritkán lehet ennyi sárdobálást, gyanúsítgatást, mellébeszélést űber gyenge kifogást olvasni:) Amúgy meg ne offoljátok a topicot:) Itt az x topját kell szapulni:) |
Quote:
|
Quote:
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 5. szinten: 2008-10-12 14:39:42 Dark Elder (#555193) elfoglalt 391 hektárt Ezüstszemű Levander (#532609) országától. Sorszám Csoport Ország Érték 555193 5/W Dark Elder 270.464 szép ütés gratulálok:) na itt aztán tudnak, picit több mint 1 hónapos ország közel 6k hekin:) |
Ne irigykedj :)
Aki tud az tud,nincs mese:D:p |
Quote:
|
Quote:
Talán elérjük a csák noriszos szintet és ,akkor mi is tudunk úgy játszani:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez tipikusan csak hangulatkeltés, nem érdemes vele foglalkozni. |
Ati,ahhoz,hogy egy kivizsgálás elinduljon feltétlen jelentés kell? Gondolok itt arra,hogy Te szabadidődben nem állsz neki kiváncsiskodni? Vagy látsz egy ilyen ütéssorozatot és nem nézel utána magadtól?
|
Quote:
|
Quote:
|
idézet a földleadás bejelentőből:
"Ezen kívül nagyon részletesen ki kell azt is fejtened, hogy miért vagy 100%-ig biztos abban, hogy ez az esemény csak szabálytalan keretek között történhetett meg. Ezt a kifejtést nagyon részletesen mellékelned kell, ennek hiányában, vagy értelmetlen, illetve nem elég részletes kitöltése mellett a bejelentéssel nem áll módunkban foglalkozni. Természetesen az, hogy "szerintem túl sokat foglalt", és hasonló magyarázatok teljesen értelmetlenek, ha erre alapozod a gyanúdat, akkor a jelentést teljesen felesleges elküldened, hiszen azzal nem fogunk foglalkozni." Mivel bizonyítéka senkinek sincs nincs mit jelenteni. Olyan mint a megvesztegetés ha az érintettek nem hibáznak megfoghatatlan. |
Quote:
|
Quote:
Bár hogy a hangulatkeltés része miért megy akkor, azt nem tudom, dehát különbözőek vagyunk, ha neked ez a stílusod, én ezt teljesen megértem. |
Quote:
De ha neked ez a stílusod én ezt teljesen megértem. Különbözőek vagyunk... |
Quote:
Egyetlen csoport van, aminek a topjával kapcsolatban érkeznek jelzések, az megfigyelés alatt is van, de az nem a W. Újfent kezd nagyon vicces irányt felvenni ez a téma, lassan ez is mehet a viccek topicba. |
Quote:
|
Quote:
Csak itt megy a hangulatkeltés, és tádááá, főként olyanoktól, akik nem is játszanak. Akkor mit is tudsz egész pontosan az ott zajló dolgokról? Ja hogy semmit... Értem. De azért a nyilvános gyanusítgatás az megy. |
Quote:
|
Quote:
Ez nevetséges. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Már megint arról van szó, hogy közöd nincs a történésekhez, mert másik csoportban vagy, Dragon mégcsak nem is játszik, de marhára zavar valami, aminek a körülményeit még véletlenül sem ismerhetitek. Remélem érthető, hogy az ennyire komolytalan gyanusítgatásokkal egy percet sem foglalkozom. |
Quote:
Kérlek szépen pár hónap múlva szépen megismétlődik egy ugyanilyen nagy ütés :) az lesz a vérfríssités :) és akkor szépen az egyik ori törlödik :) jön helyette másik |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:52. |