Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Druida 10-01-2008 22:12

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 192339)
Én Atin csodálkozom hogy ezt egyáltalán hagyja történni

szerintem azért hagyja történni mert ő is tudja mi folyik itt. csak nem tehet semmit amíg nincs egyetlen egy rontás.

Princ 10-01-2008 23:44

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 191185)
Minden esetre én nem kezdtem el itt vádaskodni, mikor Ti szétvertétek a szövimet.

Ez az eset magáért beszélt. Hogy miért áll ki a néma sorból vki jelentkezni ilyen vádak hallatán, "pontosítani". Ajánlom mki figyelmébe ha nem követte a 294. hsz-t és környékét.
És senkit ne tévesszen meg Druida fiatalos heve az utóbbi oldalakon. :)

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 192309)
. . . csak azért jártatod a szád mert egy kicsit elagyaltunk titeket.

Haladás az őszinteség útján. Én a kis dolgoknak is örülök; így tovább. Sík idegnek lenni amúgy sem kellemes.
Az elagyalásunk megismétlése, még ha a múltkori 'furcsaságot' is beleveszitek se fog a jelenleginél jobban lejáratni már a szememben.

Killer 10-02-2008 01:35

mindenesetre kezd nagyon szánalmas lenni amit műveltek.

none 10-02-2008 06:30

Ha annyi energiát fektetnétek a játékba, mint a fórumon való vádaskodásba..:) igaz, kinek mi a szórakoztatóbb..:)
Amúgy Druida ez egy játék.. a stílusodat semmi nem indokolja.. főleg nem, hogy légbőlkapott vádakkal próbálod bizonyítani az igazad(és tévedsz is:)..)

Remedy 10-02-2008 07:56

Quote:

Originally Posted by none (Post 192406)
Ha annyi energiát fektetnétek a játékba, mint a fórumon való vádaskodásba..:) igaz, kinek mi a szórakoztatóbb..:)
Amúgy Druida ez egy játék.. a stílusodat semmi nem indokolja.. főleg nem, hogy légbőlkapott vádakkal próbálod bizonyítani az igazad(és tévedsz is:)..)

Csak egy aprosag, es ez Batunak is szol: ha semmilyen modon nem csalnal, nem erezned ugy, hogy magyarazkodnod kell. Ennyi.

Nehogy nekem is azt irjatok, hogy bizonyitsam, mert teljesen hidegen hagy az egesz, de akinek egy csepp esze is van, az egybol levagja az ide irogatott dolgokbol, hogy vmi nincs rendben...

Kubbi 10-02-2008 08:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 192410)
Csak egy aprosag, es ez Batunak is szol: ha semmilyen modon nem csalnal, nem erezned ugy, hogy magyarazkodnod kell. Ennyi.

Igazad van, de nekem rémlik valami Menzos klánütés még... Ott is csak úgy fröcsögtek a jksz vádak. És az ember valahogy ösztönösen elkezd magyarázkodni.
Én is ezt tettem még X-ben amikor egy kezdő elkezdett jksz-t kiabálni.
És tudom hogy az embernek utána el is megy a kedve a játéktól. Csak azért írtam ide, mert bizonyítékok nélkül lehet hogy tévedtek. És én ezért is átérzem a másik oldal helyzetét.

Északföld 10-02-2008 11:56

Végig olvastam, szép hosszú lett a téma de kíváncsi voltam rá. :)
Összeségében föltennék egy kérdést, van itt valaki aki elhiszi, hogy 5. csoportban 4000 hektáros országot az összes szabályt betartva létre lehet hozni?
Maximum az hihető, hogy nincs olyan szabály vagy megfigyelés, ami fölvehetné az emberi találékonysággal és leleményességgel a versenyt. :)
Sztem nem sokat kell ezeken filozofálni, elég egyértelmű. ;)

Batu 10-03-2008 07:11

Hát nem tudom Remy....Neked hogy esne ha jksz-el vádolnának? Főleg, hogy ezzel rontják el a jogosan érzett örömömet, hogy sikerült visszavágnom egy régebben elszenvedett vereségért. Persze, tudom. Az mosakszik aki koszos. Olyan ez, mint a média. Bárkit lehet mocskolni büntetlenül.

[HTPA]GeeForce 10-03-2008 08:21

Én nem értek a lovakhoz...
De Remyt is vádolták JKSZ-el, szerintem nem is egyszer. Az ő területén ez megoldódott 10-ed annyi hsz-ből. Sőt, még kevesebből is. Sőt, engem is vádoltak ilyesmivel. :D Önmagában nevetséges, legalább 1 éve nem jártam a normál csoportokban.
Ebből kifolyólag én nem magyarázkodtam 12 oldalon keresztül. Abba is lett hagyva a vádaskodás.
Egyébként az engem is érdekel, hogy lehet 4k hekis országot csinálni normál 5. szinten. Nekem sose sikerül, mert a top teteje alatt mindig akad 1-2 szövetség +3-4 MF, akik hirtelen visszajönnek szabiról, és sz*rrávernek, ha megközelíteném a top tetejét. (Legutóbb például: 4/K-ban) Amikor beújráztam, az MF-ek elmentek szabadságra.
De nem is szólok semmit, mivel biztos "csak vádaskodom", és rosszul látom a helyzetet. (Eddig se nagyon szóltam.)

Remedy 10-03-2008 13:48

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 192552)
Hát nem tudom Remy....Neked hogy esne ha jksz-el vádolnának? Főleg, hogy ezzel rontják el a jogosan érzett örömömet, hogy sikerült visszavágnom egy régebben elszenvedett vereségért. Persze, tudom. Az mosakszik aki koszos. Olyan ez, mint a média. Bárkit lehet mocskolni büntetlenül.

Mar hozzaszoktam. Az A-ban a top 50-nek szinte minden utesehez jkszt kiabalnak. Vallat vonok, es azt gondolom, biztos csak irigyek, es nem torodom veluk. (Persze ez nem mindig ilyen egyszeru, legutoljara Eszak vadaskodasain akadtam ki, asszem. :))

Viszont itt teljesen mas a helyzet, ezt mar a pontlistabol latom. Megpedig azert, mert teljesen ugyanez a bagazs probalkozott W-ben is multis, jksz-es eszkozokkel, csak amikor nem ment nekik, atzeroztak S-be. Es vhogy ketlem, hogy azota megvaltoztak volna a modszereik. :)

Batu 10-03-2008 19:27

Mindegy, nekem nincs orim az első 8-ban. Lehet azért lázadozok ennyire, mert először gyanúsítgatnak. Kb most már ott tartok, hogy nem is érdekel az egész.

Princ 10-03-2008 22:56

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 192643)
Mindegy, nekem nincs orim az első 8-ban. Lehet azért lázadozok ennyire, mert először gyanúsítgatnak. Kb most már ott tartok, hogy nem is érdekel az egész.

Ez remek, csak nagyon kevés. A személyes gyanúsítások özönét vádak előzték meg. Amik továbbra is a levegőben lógnak.

Vésd 10-04-2008 08:45

Nem, kérlek benneteket ne hagyjátok abba:)
Mindig mosolyra fakaszt mikor ezt a topicot olvasgatom:)
Ritkán lehet ennyi sárdobálást, gyanúsítgatást, mellébeszélést űber gyenge kifogást olvasni:)
Amúgy meg ne offoljátok a topicot:) Itt az x topját kell szapulni:)

-Fegya- 10-04-2008 10:48

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 192686)

Erről jut eszembe. Most hogy néz ki az X topja?

Betelgeuse 10-13-2008 23:37

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 192686)
Nem, kérlek benneteket ne hagyjátok abba:)
Mindig mosolyra fakaszt mikor ezt a topicot olvasgatom:)
Ritkán lehet ennyi sárdobálást, gyanúsítgatást, mellébeszélést űber gyenge kifogást olvasni:)

bocs az offért de cseréljük le a betüt w-re

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 5. szinten:
2008-10-12 14:39:42 Dark Elder (#555193) elfoglalt 391 hektárt Ezüstszemű Levander (#532609) országától.

Sorszám Csoport Ország Érték
555193 5/W Dark Elder 270.464

szép ütés gratulálok:)
na itt aztán tudnak, picit több mint 1 hónapos ország közel 6k hekin:)

J.Ati 10-14-2008 02:35

Ne irigykedj :)
Aki tud az tud,nincs mese:D:p

Redback 10-14-2008 10:15

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 193523)
Ne irigykedj :)
Aki tud az tud,nincs mese:D:p

az a baj hogy se Betelgeuse, se Te, se én se senki nem tud ilyet...

J.Ati 10-14-2008 10:18

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 193540)
az a baj hogy se Betelgeuse, se Te, se én se senki nem tud ilyet...

Írj abba a 270k ponton levő oriba,hogy tanítsanak:D
Talán elérjük a csák noriszos szintet és ,akkor mi is tudunk úgy játszani:rolleyes:

vityu 10-14-2008 11:26

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 193521)
bocs az offért de cseréljük le a betüt w-re

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 5. szinten:
2008-10-12 14:39:42 Dark Elder (#555193) elfoglalt 391 hektárt Ezüstszemű Levander (#532609) országától.

Sorszám Csoport Ország Érték
555193 5/W Dark Elder 270.464

szép ütés gratulálok:)
na itt aztán tudnak, picit több mint 1 hónapos ország közel 6k hekin:)

A legutóbbi ütésem A-ban 316hektár volt :o:eek: Elbújok szégyenemben!

Dragi 10-14-2008 15:57

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 193541)
Írj abba a 270k ponton levő oriba,hogy tanítsanak:D
Talán elérjük a csák noriszos szintet és ,akkor mi is tudunk úgy játszani:rolleyes:

Az a kár hogy mindenki tudja mi folyik a W-be de akinek kéne az nem tesz ellene semmit :) Ez a nagy kár

Ati 10-14-2008 16:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 193606)
Az a kár hogy mindenki tudja mi folyik a W-be de akinek kéne az nem tesz ellene semmit :) Ez a nagy kár

Hát igen, ezzel abszolút egyetértek. Itt megy a pampogás róla, de jelenteni nem jelenti senki. Amíg csak beszélni kell róla, addig mindenki mindent tud, amikor le kéne konkrétan írni ott, ahol azt kell, akkor már hirtelen senki nem tud semmit.

Ez tipikusan csak hangulatkeltés, nem érdemes vele foglalkozni.

Tsobi 10-14-2008 16:12

Ati,ahhoz,hogy egy kivizsgálás elinduljon feltétlen jelentés kell? Gondolok itt arra,hogy Te szabadidődben nem állsz neki kiváncsiskodni? Vagy látsz egy ilyen ütéssorozatot és nem nézel utána magadtól?

Ati 10-14-2008 16:15

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 193608)
Ati,ahhoz,hogy egy kivizsgálás elinduljon feltétlen jelentés kell? Gondolok itt arra,hogy Te szabadidődben nem állsz neki kiváncsiskodni? Vagy látsz egy ilyen ütéssorozatot és nem nézel utána magadtól?

Nem .

Tsobi 10-14-2008 16:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193609)
Nem .

Akkor tényleg nem értem,hogy miért nem jelenti végre valaki 5/W-ből a dolgot ..

Betelgeuse 10-14-2008 16:18

idézet a földleadás bejelentőből:

"Ezen kívül nagyon részletesen ki kell azt is fejtened, hogy miért vagy 100%-ig biztos abban, hogy ez az esemény csak szabálytalan keretek között történhetett meg. Ezt a kifejtést nagyon részletesen mellékelned kell, ennek hiányában, vagy értelmetlen, illetve nem elég részletes kitöltése mellett a bejelentéssel nem áll módunkban foglalkozni. Természetesen az, hogy "szerintem túl sokat foglalt", és hasonló magyarázatok teljesen értelmetlenek, ha erre alapozod a gyanúdat, akkor a jelentést teljesen felesleges elküldened, hiszen azzal nem fogunk foglalkozni."

Mivel bizonyítéka senkinek sincs nincs mit jelenteni. Olyan mint a megvesztegetés ha az érintettek nem hibáznak megfoghatatlan.

Dragi 10-14-2008 16:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193607)
Hát igen, ezzel abszolút egyetértek. Itt megy a pampogás róla, de jelenteni nem jelenti senki. Amíg csak beszélni kell róla, addig mindenki mindent tud, amikor le kéne konkrétan írni ott, ahol azt kell, akkor már hirtelen senki nem tud semmit.

Ez tipikusan csak hangulatkeltés, nem érdemes vele foglalkozni.

2 éve ez megy Ati :) Szerinted ? Nem egyszer nem kétszer lett szerintem jelezve feléd hogy ami ott megy az nem tiszta :) De mindegy te dolgod :) én nem szólok semmit nem is játszok:)

Ati 10-14-2008 16:24

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 193612)
2 éve ez megy Ati :) Szerinted ? Nem egyszer nem kétszer lett szerintem jelezve feléd hogy ami ott megy az nem tiszta :) De mindegy te dolgod :) én nem szólok semmit nem is játszok:)

Azt tudom, hogy nem szólsz, mert csak olyan helyeken írkálsz róla, ahol pontosan tudod, hogy nem lesz vele foglalkozva. A hangulatkeltés megy, de látszik, hogy ténylegesen nem érdekel ez a téma.

Bár hogy a hangulatkeltés része miért megy akkor, azt nem tudom, dehát különbözőek vagyunk, ha neked ez a stílusod, én ezt teljesen megértem.

Dragi 10-14-2008 16:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193613)
Azt tudom, hogy nem szólsz, mert csak olyan helyeken írkálsz róla, ahol pontosan tudod, hogy nem lesz vele foglalkozva. A hangulatkeltés megy, de látszik, hogy ténylegesen nem érdekel ez a téma.

Bár hogy a hangulatkeltés része miért megy akkor, azt nem tudom, dehát különbözőek vagyunk, ha neked ez a stílusod, én ezt teljesen megértem.

Ati őszintén, mennyire érdekel téged hogy tiszta legyen a játék ? Mert ahogy a W topját elnéztem 1-1,5 éven keresztül magasról letojtad az egészet.
De ha neked ez a stílusod én ezt teljesen megértem. Különbözőek vagyunk...

Ati 10-14-2008 16:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 193614)
Ati őszintén, mennyire érdekel téged hogy tiszta legyen a játék ? Mert ahogy a W topját elnéztem 1-1,5 éven keresztül magasról letojtad az egészet.
De ha neked ez a stílusod én ezt teljesen megértem. Különbözőek vagyunk...

Az égvilágon semmi probléma nincs a W topjával, hiszen az elmúlt hónapokban egyetlen ezzel kapcsolatos jelzés sem érkezett.

Egyetlen csoport van, aminek a topjával kapcsolatban érkeznek jelzések, az megfigyelés alatt is van, de az nem a W.

Újfent kezd nagyon vicces irányt felvenni ez a téma, lassan ez is mehet a viccek topicba.

Dragi 10-14-2008 16:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193615)
Az égvilágon semmi probléma nincs a W topjával, hiszen az elmúlt hónapokban egyetlen ezzel kapcsolatos jelzés sem érkezett.

Egyetlen csoport van, aminek a topjával kapcsolatban érkeznek jelzések, az megfigyelés alatt is van, de az nem a W.

ahogy érzed :)

Ati 10-14-2008 16:31

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 193616)
ahogy érzed :)

Ez nem érzés kérdése, ezek tények.

Csak itt megy a hangulatkeltés, és tádááá, főként olyanoktól, akik nem is játszanak. Akkor mit is tudsz egész pontosan az ott zajló dolgokról? Ja hogy semmit... Értem. De azért a nyilvános gyanusítgatás az megy.

Dragi 10-14-2008 16:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193617)
Ez nem érzés kérdése, ezek tények.

Csak itt megy a hangulatkeltés, és tádááá, főként olyanoktól, akik nem is játszanak. Akkor mit is tudsz egész pontosan az ott zajló dolgokról? Ja hogy semmit... Értem. De azért a nyilvános gyanusítgatás az megy.

okés :) mondom ahogy gondolod :) de elég csak megnézni a legnagyobb ütést 5.-ös szinten hol történt ? W-be tegnap előtt ugye kik között ?:) és hanyadszorra ? Jah hogy évek alatt sokadszorra ? Akkor csak nekem gyanús ? jah akkor én kérek elnézést hogy egyesek megengedhetik maguknak hogy csaljanak. Na de Ati tényleg most ne nézzük már egymást madárnak. Bár mindegy amit nem akarsz észrevenni azt úgyse fogod észrevenni

Ati 10-14-2008 16:35

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 193618)
okés :) mondom ahogy gondolod :) de elég csak megnézni a legnagyobb ütést 5.-ös szinten hol történt ? W-be tegnap előtt ugye kik között ?:) és hanyadszorra ? Jah hogy évek alatt sokadszorra ? Akkor csak nekem gyanús ? jah akkor én kérek elnézést hogy egyesek megengedhetik maguknak hogy csaljanak. Na de Ati tényleg most ne nézzük már egymást madárnak. Bár mindegy amit nem akarsz észrevenni azt úgyse fogod észrevenni

Nem hiszem, hogy olyan nehéz dolog felfogni, hogy nincs mit észrevenni. Senkit nem zavar, mert egyetlen ezzel kapcsolatos jelentés sem érkezett. Itt megy a nagy gyanusítgatás olyanoktól, mint például te, akik nem is játszanak. Ne haragudj, hogy nem fogok ez alapján rohanni. :)

Ez nevetséges. :)

Zoli 10-14-2008 16:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193619)
Nem hiszem, hogy olyan nehéz dolog felfogni, hogy nincs mit észrevenni. Senkit nem zavar

bocsi, hogy beleszólok, de téged nem zavar?

Ati 10-14-2008 16:39

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 193620)
bocsi, hogy beleszólok, de téged nem zavar?

Hogy 2 ország üti egymást? Öööö, legutóbbi emlékeim szerint erről szól a játék.

Zoli 10-14-2008 16:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193621)
Hogy 2 ország üti egymást? Öööö, legutóbbi emlékeim szerint erről szól a játék.

És ha én pl X- ből jelenteném, hogy W-ben szerintem JKSZ-elnek, és engem zavar, mert L-ben lehet, hogy találkozunk, és ők szabálytalanul így sokkal nagyobb vagyonra tesznek szert, ezáltal jogosulatlan előnyhöz jutnak velem szemben, akkor foglalkoznál az üggyel :rolleyes: ?

Ati 10-14-2008 16:43

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 193622)
És ha én pl X- ből jelenteném, hogy W-ben szerintem JKSZ-elnek, és engem zavar, mert L-ben lehet, hogy találkozunk, és ők szabálytalanul így sokkal nagyobb vagyonra tesznek szert, ezáltal jogosulatlan előnyhöz jutnak velem szemben, akkor foglalkoznál az üggyel :rolleyes: ?

Természetesen nem.

Már megint arról van szó, hogy közöd nincs a történésekhez, mert másik csoportban vagy, Dragon mégcsak nem is játszik, de marhára zavar valami, aminek a körülményeit még véletlenül sem ismerhetitek.

Remélem érthető, hogy az ennyire komolytalan gyanusítgatásokkal egy percet sem foglalkozom.

Dragi 10-14-2008 16:49

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 193622)

ilyen veszély nincsen hogy ezek az országok fellépjenek L-be :)
Kérlek szépen pár hónap múlva szépen megismétlődik egy ugyanilyen nagy ütés :) az lesz a vérfríssités :) és akkor szépen az egyik ori törlödik :) jön helyette másik

Zoli 10-14-2008 16:52

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 193624)
ilyen veszély nincsen hogy ezek az országok fellépjenek L-be :)
Kérlek szépen pár hónap múlva szépen megismétlődik egy ugyanilyen nagy ütés :) az lesz a vérfríssités :) és akkor szépen az egyik ori törlödik :) jön helyette másik

akkor viszont nem értem mi értelme felmenni a oda, ahol a bokádnál dörög az ég, hogyha nem termelés miatt...én azért szoktam felmenni...persze nem ebben a csopiban, és közel sem ennyi hekire, csak néhány körös távolba...kérdem akkor, hogy miért mennek fel? ott frenkiznek, hogy váá, nekem mekkora orim van, de nem ér semmit, mert úgyis mindjárt törlöm? :eek:

Dragi 10-14-2008 16:54

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 193625)
akkor viszont nem értem mi értelme felmenni a oda, ahol a bokádnál dörög az ég, hogyha nem termelés miatt...én azért szoktam felmenni...persze nem ebben a csopiban, és közel sem ennyi hekire, csak néhány körös távolba...kérdem akkor, hogy miért mennek fel? ott frenkiznek, hogy váá, nekem mekkora orim van, de nem ér semmit, mert úgyis mindjárt törlöm? :eek:

Termelnek persze csak azt szépen átlökik másik oriba mert ugye megvan nekik nehezítve hogy pár ezer top kör után elkezd a nép gyújtani :) és akkor ilyenkor szépen lé áttol föld lead a havernak és jön fel új orival haver tápolja zsével aztán később a földet visszaadja amikor ő csinálja amit a haver :) igazából ezt tényleg csak az nem veszi észre aki nem akarja :) és azt hogy miért azt meg nem tudom talán hataloméhség :) mer ők a Janik hogyha ott fent vannak

All times are GMT +1. The time now is 00:52.