![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sőtttt...a tequilát is, meg Remy koktéljait is :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ez nem a nyáladzunk, majd elcsöppenünk topic! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mert a saját topicodban nem megy el? Ha valakinek nem tetszik azt kimoderáltatom :DD |
Quote:
megint benéztem :) |
Sziasztok egészen fel vagytok lendülve!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jut eszembe, Zoli rég jártam nálatok.. ha otthon vagytok hétvégén átmegyek és megint széthányom a kertet! :D (jah és viszek 2 számítógépet is javítani! :p ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ki az a Zsóka? Különben meg nagyon piskóta lehetsz ha egy nő az asztal alá iszik téged :) |
Quote:
ha nem issza alá akkor is piskóta:) |
Csatlakozom a piskótákhoz. Amióta alkoholmérgezést kaptam a tequilától, azóta nem bírom... A 3. után önkéntelenül kijön, pedig részeg nem vagyok. Asszem a szervezetem megjegyezte azt a kis 'bakit', és védekezik ellene... Színjózan vagyok még, és akkor is kidobja.... :S
De pl az Időgép-ből meg tudok inni sok litert. :D Meg még egy rakás töményből nagyon sokat. :D De ahogy öregszem, úgy egyre inkább áttevődik a hangsúly a koktélokra... :) |
Quote:
és lehet én piskóta vagyok, de Zsóka egy fél kocsmát leinna tequilából :cool: pláne, ha közben a családi béke érdekében Északkal pezsgőzni is "kell" :D |
Quote:
szal ha már piskótázunk, akkor asszem bátran benevezhetsz te is :rolleyes: |
Most látom, milyen jó, hogy önként vállaltam a piskota mivoltom... Még a végén valahonnan előkerülne rólam egy komprommitáló kép, vagy sztory. :D
Egyébként ha már Wand-szerető topic, akkor én annyit fűznék hozzá, hogy én azért szeretem Wandot, mert mindenkiről tud valamit... :D:D:D:D És ez szórakoztató. :D Főleg ilyenkor, amikor felelevenít régi eseményeket. :D |
Gee... örűlj neki, amíg rólad nem tud semmit, mert képes visszaélni vele.:p
Én még piskótának se merem nevezni magam.:D |
Quote:
Wand, hogy is volt az mikor Bubba az orrán hányt? Belegondolni is rémes. Bubba, nem hánytad el magad tőle?:D:D |
Quote:
|
Egyébként valóban nem hiszem, hgoy bármit is tudna rólam, azon kívül, hogy nagy a szám, és hogy sokan utálnak... :D És hogy viszonylag idióta nevű országaim vannak minden létező verzióban nagyon sok szinten... :D
Háta az égnek, 3 év kihagyás elég ahhoz, hogy elfelejtsék az embert... :D Régen mégtöbben utáltak, mert akkor a normálban is tolvajkodtam... :D |
Quote:
nem.. tehát akár úriembernek is nevezhetném magam! :rolleyes: (na jó, azért t. fórumozók lelkibékéje érdekében nem nevezem :D ) |
Quote:
látni kellett volna..:D persze gyengébb idegzetűek utána valószínüleg tartós idegösszeroppanással bevonultak volna egy elmegyógyintézetbe.. :D egyébként nem. magát nem hányta össze, fantasztikus reflexxel lopott magának valami kabátot, amit magára tekert + a még az orrából függő anyagot, gyors nyelvcsapásokkal bekebelezte...:D (és ezek még a szebb részletek!:D :D :D ) |
Quote:
(Meg amúgyis.:p) |
Quote:
Mi lenne, ha magáról tenne föl fürdőruhás képeket? Vagy mondjuk rólam? :D 2 végkimenetel: - Betiltják a hódító játékot az egész világon a fórumával együtt... - 100x-osára ugrik a nézettségünk... :D:D:D:D |
Hehe micsoda topic :)
Csak mert névnapod is volt Drága nem rég :) |
Quote:
|
Quote:
pedig az eredeti se volt piskóta:) |
de ettől függetlenül, hogy ijen kitartóan ápolod a nimbuszomat, se foglak szeretni:D
|
Quote:
azt hittem ez már szinte szeretet.. :D de ha nem, hát nem. legközelebb a fene se visz haza! :D |
Azok a szemek nem hálásak voltak Wand. Hanem üvegesek. :D:D:D:D
|
idén még nem is utáltam wandot, ideje belehúzni:)
|
látm már csak én utálom:)
|
Szegény Wand...:o jól el lett hanyagolva...:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:21. |