![]() |
Üzenem Stevnek, hogy VÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
Elektromos és gázos targira, meg elektromos békára vizsgázom, tudtommal egyik sem benzinnel megy.:D Bár lehet én keverem, vagy az oktatóm beszélt félre 3 napon át.:rolleyes::) Tekegolyó? Érdekes ötlet, bár azon meg képes vagyok hanyatesni.:p Ne használj annyi szmájlit, mert nekem már nem engedi.:p A videó meg nekem kicsit sok.:) |
Nekem azt a videót az oktatáson is leadták :D
Melyik elektromos békára gondolsz? Amire rá lehet állni vagy amelyikre nem? |
üzenem mindenkinek, hogy jóéjszakát, megyek matek puskát írni...
egy A/4-es lapra... :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem azt próbálja elmondani, hogy "gyalogkísérős". :) "Nehéz szó." :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A pénz meg számolva.,asszem:D |
Quote:
Azhiszem lincselés lenne, ha a munkavédelmis meglátná, amint azon száguldozunk.:D (Pedig rendszeresen ez történik:p... persze nem én.:D) Amúgy nálunk csak ez az egy tipusu elektronyos béka van, illetve van még egy, ami olyan, mint egy minitargonca, ugyanúgy felemel dolgokat (igaz nem olyan magasságba), csaképpen ezt is kisérgetni kell. Nem tudom mi a neve. Quote:
Ui: Az írásbelim sikerült, meglepően sok mindent tudtam.:p Ehhez még hozzájött, hogy a kétségbeesést látva az oktató szépen elmondta a feladatok mintegy egyharmadának megoldását, miközben a vizsgabiztos süketet játszott.:D Kár hogy a lgtöbbet ezek közül magamtól is tudtam, míg a többit nem.:o |
Quote:
Grat Cassy :) Csak így tovább. Egyébként meg ha a munkavédelmisek látnák, ahogy mi melózunk, akkor igencsak hamar megőszülnének :D Egyszer majd megpróbálok videót felvenni...csak a főnökök meg ne tudják, mert akkor ipari kémkedésért kirugnak :rolleyes: |
Quote:
A munkavédelmis minket egyszer látott, mikor a főnökömmel felmásztunk a ragálra, előszőr elsápadt, aztán üvöltöt, majd megint elsápadt, végül könyörgött, hogy ugyan másszunk már le, és ne csináljunk többé ilyet, mert ez csúnya dolog és veszélyes és... végül még az ilyenkor járó fegyelmiről is megfeledkezett szegény.:D Ha tudná, hogy ilyen módszerrel 40kilos asztalokat szoktunkvolt leemelni onnan...:p :D |
Quote:
|
Quote:
|
Üzenem Cassy-nak, hogy gratulálva van neki ezennel általam történő irányból való felkiáltás erejével ható dícsérettel. :D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gee remélem benedvesedik holnapra:D:D |
Most fő a kávém. Nemsokára nedves leszek, igen. :D
Este sörözés. Akkor még nedvesebb. :D |
Becenév Aktivitás Belépés dátuma Üzenet
1 [HTPA]GeeForce 93.8% Mi lesz ha lesz időd?:O:D:D:D |
Quote:
Quote:
|
Holnap meg holnapután lehet drukkolni nekem, mert érettségizem matematikából meg történelemből... ráadásul angol nyelven, hogy ne legyen olyan egyszerű :D:D
Persze lehet ellenem is, csak akkor szomorú leszek :( :D |
Quote:
Valamint 6*8 az angolul is 48.... :) Viszont... akkor angol tortenelmbol vizsgazol? Hodito(:D) Vilmos es tarsai? :) |
Quote:
|
Quote:
Viszont a matekfeladatok némileg cifrábbak, mert magyarból fordítják őket angolra, ami főleg a szöveges feladatoknál látszik :p Mindegy, matek megvan, nem volt vészes, holnap jön a töri. Ja, William the Conqueror, The Magyar Conquest és hasonlók :D:D |
Quote:
|
The Magyar Conquest XDDDDDDDDDDD
Muháhárg! A rosseb egye meg, hogy leérettségiztem! Én is angolul akarooook! :D |
Quote:
|
Szeretem az ilyen félig lefordított dolgokat. Erre a magyar vindózok a legjobb gyakorlóterep, a legegyszerűbb hibaüzenet aláírástól kezdve a legátfogóbb súgóig...
Hibaüzenet alján: [YES] - [NEM] - [RETRY] - [MÉGSEM] ... :D |
Quote:
De majd úgy 2 hét múlva gratulálj.:p De .i az, hogy: "történő irányból való"???? 1-es leülhetsz.:D:p |
Sziasztok!:)
Üzenem Cassynek, örülök, hogy "látom"!:) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:46. |