![]() |
Quote:
|
Quote:
|
a Hódító fő problémája... hány byte-on ábrázoljuk a számokat? :D
|
hát valahol ez már súlyos gondokat szül... páldául már elég sokan beleütköztek a 4MRDs határba... ami persze nem baj :D
|
Quote:
|
akkor most írok ide is :D
oké hogy azért lopnak sok tekit tőlem, mert sokat tartok benn, de ha kevesebbet tartok akkor abból visznek, és akkor lemegy a százalék, és az gondot jelent akkora feleslegem meg nincs hogy piacon forgassam mit tudok tenni? |
Mivel óriás vagy ilyen problémád nem lehet, ha felrakod a sziesztát.
|
Quote:
|
az azért nincs emelve... kíváncsi leszek anarchban mikor ütköznek bele a legnagyobb heki és épületszám problémájába :D :eek: :D
|
Quote:
|
A-ban a legnaygobb szöviaraktárba mennyi pénz fér?
|
Quote:
|
Quote:
|
az hogy lehet h én loptam egy oritól és amikor mégegyszer akartam, akkor az írta ki h még védelem alatt áll :confused:
|
Egyszerre léptetek szintet.
:D |
Quote:
|
hali, sziasztok, meg miegymás
kíváncsiságból indítottam egy orit gnóm fajjal, mit ne mondjak nagyon tetszik, gyorsan gazdagodik :) viszont a súgó olyat írt, ír, hogy: "tudománytekercseket csak gnómtól lophat." próbáltam lopni tekit, szigorúan gnómoktól, de egyszer sem jött semmi, miért? ha a másik gnóm, akit lopok felteszi a könyvtárkulcs varázslatot, akkor én, mint gnóm hiába lopom? igaz van egy ilyen is a súgóban: "A varázslat hatóideje alatt a tekercslopási kíséletek nem járnak eredménnyel (csak a tekercslopási kísérletek!): le ugyan nem feltétlen bukik az ellenfél, de tekercset nem tud zsákmányolni." - ha ez igaz a gnóm tolikra is, akkor hogy tudok gnómtól tekit lopni?:confused: :confused: |
Szóról szóra így van, hiába csak gnómtól lophatsz, ha rajta van a Kulcs, akkor tőle sem!
|
kár :(
nem kéne ezt egy kicsit módosítani? a gnóm akkor is tudjón gnómot lopni, ha fennvan a könyvtárkulcs... |
Quote:
Egyébként attól hgogy valaki gnóm, lehet tőle tekiket lopni, ne keseredj el! |
Quote:
|
Quote:
Naaa, most azt mondod hogy nem vagyok normalis?! :) |
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék felétek, hogy óriás harcos felállásban érdemes e tolvajt tartani,elit és varázsló mellé gondoltam,hogy ne tudják gyilkolászni a varázslókat.KB. 250 hektáron 3500 elit és 4200 varim volt és elkezdték gyilkolni a varázslókat,de nem tudtam védekezni ellene. Tanácsaitokat is előre köszönöm. |
valamennyit mindig kell tartani, de mire az én varisomról leöltek 3000 tolit 450 hekin, addig eltelt 4 nap.... igaz közbe képeztem vissza meg STB, de annyira nem nagy veszteség még egy óriásnak. amúgy meg annyi tolit nem is érdemes tartani ami megvéd már, mert nem jó semmire azon túl, hogy véd, mivel óriás vagy... csak csökkenti a többiből az erődet.
|
Sziasztok!
|
Sziasztok,
Hallottam, hogy létezik valamilyen számláló, amivel kitudom kalkulálni pontosan a csapatok erősségét. Valaki tudja hól érhető el. Linux alatt is használható? Köszi |
Quote:
sztem használható Linux alatt is. |
Quote:
|
szóval akkor mégis futtatható. ;) :p
|
Ami Linux alatt egész biztosan használható, az a "calc" nevű számológép progi például. :)
|
Több orihoz 1x-re belépni
Sziasztok!
Már egy jó ideje hódítózok, de még egyszerre nem volt több orim. A kérdés az lenne, h be lehet-e lépni egyszerre több saját országhoz is, vagy csak külön külön? Ja és ha nem lehet akkor miért nem? Előre is kösz a válaszokat!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Erről nincs valami tapasztalatotok? |
Quote:
A kettő teljesen egyformán fog kinézni, ugyanúgy fogja az XP összecsoportodsítani is az ablakokat, mégis teljesen más a működésük. Hogy miért... Azt a Microsoft-tól kérdezd. :) |
Quote:
|
Interet Explorer-nél nem keveri össze Mozilla-nal, Operanal stb.. összekeveri:)
|
Quote:
Nah, mind1, most úgy néz ki echte microsoftos iexplorerrel megy :D Microsoft rlz :D |
én netcaptorral netezek, és ez nem engedi hogy több captor menjen, csak új ablakot lehet benne nyitni... az országaim miatt inkább feltettem 4 különböző böngészőt :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:42. |