Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Sérelmeink (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1818)

Hunor a sirály 05-25-2007 18:00

Angelika mindenhova kiírja, hogy bunda a hódittó:D:D
Én meg mindjárt ráküldöm a szoftwerrendőrséget:D
Ez azért elég érdekes, hogy 1000 kör vip-után nem piszkál senki, ezt azthiszem ki kell próbálnom, esetleg valakinél vmi tapasztalat?:D
Ha a rendszert feltörte és ha le meri szívni a vipemet, akkor addig élt(nem szó szerint, még mielött kiakadtok rám)...:D
"Angelikaboxi a Hódittó varázslónője" Nem sokáig:), még vannak itt országai, más emailen, nem?
Javaslom Angelika, forduljon pszihológushoz!:D

Ati, regisztráltatok a fórumán?:D:D:D:D:D

Zsáni 05-25-2007 18:01

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 98623)
Ez azért elég érdekes, hogy 1000 kör vip-után nem piszkál senki, ezt azthiszem ki kell próbálnom, esetleg valakinél vmi tapasztalat?:D

letesztelve, butaság :D

Ati 05-25-2007 18:07

Quote:

"Angelikaboxi a Hódittó varázslónője" Nem sokáig:), még vannak itt országai, más emailen, nem?
Javaslom Angelika, forduljon pszihológushoz!:D

Ati, regisztráltatok a fórumán?:D:D:D:D:D

Én konkrétan nem, de ha visszaolvasol, láthatsz pár beírást, hogy más igen. (Ki is lettek tiltva egyből. :D Sőt, egyből meg is szűnt a Hódítós fóruma "érdekletenség" miatt. :D)

Zsáni 05-25-2007 18:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 98626)
Én konkrétan nem, de ha visszaolvasol, láthatsz pár beírást, hogy más igen. (Ki is lettek tiltva egyből. :D Sőt, egyből meg is szűnt a Hódítós fóruma "érdekletenség" miatt. :D)

ez butaság, minket nagyon érdekelt ám :D

Hunor a sirály 05-25-2007 18:12

Végülis az idegbaj öröklődő betegség, én is a gyerekeimtől örököltem.:D:D

Hunor a sirály 05-25-2007 18:19

Nyáron fel fog jutni a legjobb helyre, csak nem számolt az Én über-hiper verhetetlen országommal, amely 3 faj társulása és megállja a helyét mind a 3 fronton:D
És ahol 1 órás körök vannal, fél perc alatt kicsinálom az oriját, de úgyám hogy hadival 20x bemegyek hozzá a fél perc alatt, és a seregeim vissza is érnek nyaralni mert nem szeretnek melegbe harcolni, ezért sietnek ennyire:D:D

Upsz, úgylátszik az idegbaj ragályos, na már mindegy, tud valaki egy olcsó és jó pszihodokit?:D

jura 05-25-2007 18:20

Quote:

Már nem elképzelhetetlen számomra, a nem mondjuk ki a nevét azt sem érti, hogy a VIP alatt a helytartó felteszi a védővarikat (de manuálisan ugye egyszer-egyszer kimaradhat), ezért több az esély hogy nem vipest tudnak gömbözni, varizni, támadni...stb.

Bár ezek után kétlem, hogy egyáltalán tudta-e használni a helytartót vagy ami rosszabb: még benne sem bízott meg :)

Ati 05-25-2007 18:21

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 98627)
ez butaság, minket nagyon érdekelt ám :D

Nem én fogalmaztam így. :) Én csak idéztem. :)

Zsáni 05-25-2007 18:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 98633)
Nem én fogalmaztam így. :) Én csak idéztem. :)

tudom :)
nem is azt mondtam, hogy Ati buta vagy :p
azt majd máskor mondom :D :D :D

Hunor a sirály 05-25-2007 18:28

© langelikaboxi 2007. máj. 20. 07:57 | Válasz | #3

Esküvői meghívók teljesen ingye bárkinek

Zsáni 05-25-2007 18:29

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 98638)
© langelikaboxi 2007. máj. 20. 07:57 | Válasz | #3

Esküvői meghívók teljesen ingye bárkinek

hmmm...nem akar valaki elvenni? :D :D :D
ennyivel is olcsóbb lenne :D

Hunor a sirály 05-25-2007 18:32

http://forum.sg.hu/listazas.php3?azo...&id=1178973527

Kattincsatok az "emeltszintü" szóra, érdekes egybeesés, nem?:D

Ati 05-25-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 98645)

Hmm? Én ezt nem értem. Mi a baj ezzel?

Hunor a sirály 05-25-2007 18:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 98647)
Hmm? Én ezt nem értem. Mi a baj ezzel?

Ha rámentél az "emeltszintü" szóra remélem ez jött be:"Pszichiátriai Betegek Emeltszintü Otthona"
Langelikának ajánlom...
Ez lett volna az érdekes egybeesés.:)

Zsáni 05-25-2007 18:38

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 98653)
Ha rámentél az "emeltszintü" szóra remélem ez jött be:"Pszichiátriai Betegek Emeltszintü Otthona"
Langelikának ajánlom...

nekem nem jött be semmi :) se ki :)

Ati 05-25-2007 18:40

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 98653)
Langelikának ajánlom...

LOL :D

Nekem nem jött most rá reklám, ezért nem értettem, de ez nagyon aranyos. :D

Hunor a sirály 05-25-2007 18:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 98661)
LOL :D

Nekem nem jött most rá reklám, ezért nem értettem, de ez nagyon aranyos. :D

Háát nem?:D:D
Itt van a közelbe, Dunakeszin.:D

#Lopakodó# 05-25-2007 18:45

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 98640)
hmmm...nem akar valaki elvenni? :D :D :D
ennyivel is olcsóbb lenne :D

Hmm...

:D:D

Hunor a sirály 05-25-2007 18:46

A teljes reklám, ha valakit érdekel:D:
Piszichiátriai Betegek Emeltszintü Otthona
Dunakeszin pszichiátriai otthonunkba várjuk demens, SM-es, valamint egyéb agyérbeteg ápolásra-gondozásra szorulók jelentkezését.

Zsáni 05-25-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 98667)
Hmm...

:D:D

mit hümmög édes drága Lopi úr? :)
:D

#Lopakodó# 05-25-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 98669)
mit hümmög édes drága Lopi úr? :)

Azon,hogy nem azt írtad Gyula vegyél el..
:-)

Zsáni 05-25-2007 18:56

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 98670)
Azon,hogy nem azt írtad Gyula vegyél el..
:-)

dehát én szeretem őt :)
miért akarjak neki rosszat? :)

#Lopakodó# 05-25-2007 18:57

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 98671)
dehát én szeretem őt :)
miért akarjak neki rosszat? :)

Ez jó:D:D:D:D

Hunor a sirály 05-25-2007 19:05

Én már abban is kételkedek, hogy meghaltak a Szülei, ha mégis akkor részvétem.
Az lehet, hogy Angelika a haláluk után kattant be, vagy pedig ilyen természetű.
És ebbe az a rossz, hogy nem is tudja mit csinál, és ha valaki megmondja neki, akkor áttér másik témára, és azt nem tudja beismerni, hogy nem neki van igaza, és hogy nem Ő van a középpontban, ha jól tudom most a Hóditó rendszere központjában van, a szívében, mert ugye feltörte a rendszert:D

Ez a topic is vicc lett, de nem mi akartuk így....

U.I.: Értékeljük a témát..:)

Never 05-25-2007 19:52

Azon gondolkodtatok már,hogy akit olyan tragédia ér,mint amit írt,annak van akkora büszkesége,hogy nem sírja el a világnak egy nyilvános fórumon? :)

jura 05-25-2007 20:01

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 98645)

Súlyosabb mint gondoltam, Bubó doktorrral forró dróton vok.

"KÖZVESZÉLYES !"

jura 05-25-2007 20:11

Te Ati, hány ilyen Boxi lehet a neten (csak .hu) ? (nem alias-okra gondolok, hanem tőle függtelenül másokra)

Ez a ki nem mondható nevű nem egy vírus véletlenül ???

Egy ízben szakmai tanácsot kért tőlem egy naiv felhasználó a sok vírus, spam, meg kém veszély miatt.
Azt az analógiát hsználtam, hogy az I.net olyan , mint a közút, ami tele van elmebeteg tiloson áthajtó, gyorshajtó, veszélyesen előző barommal.
Ha kilép az ajtón vegyen fel bukósisakot, mellvértet és vigyen magával fegyvert, mert ez nem séta egy békés ligetben.

A hasonlatom rossz volt:
Közveszélyes őrültek nem sokáig sétalhatnak az úton, mert előbb utóbb kihozzák neki kényszerzubbonyt, itt viszont úgy sétálhatnak büntetlenül, mint nyúl a káposztásban.

A neten miért csak a pedofil képek letöltőire utazik a yard?
Az ilyen nagyobb károkat okoz !!!!

Never 05-25-2007 20:12

Azért ennyire nem kellene sztem túldramatizálni :)

jura 05-25-2007 20:13

Az emeltszintű kérdések közül nekem a Ingyen Hatterkep tetszett legjobban :)

jura 05-25-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Never (Post 98694)
Azért ennyire nem kellene sztem túldramatizálni :)

dehogynem :)

képzeld el hogy valaki itten hódit, hasonló IQval stb, mint a boszi

és ha itt fogja hagyni a játékot, mert hallgat a ki nem mondott "lyány" intelmeire ?

micsoda veszteség lenne ez nekünk... :)

Zsáni 05-25-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Never (Post 98689)
Azon gondolkodtatok már,hogy akit olyan tragédia ér,mint amit írt,annak van akkora büszkesége,hogy nem sírja el a világnak egy nyilvános fórumon? :)

igen. de nem feltétlenül van így.

Lik-lak 05-25-2007 23:49

es akkor ide is.
mia jo eletert kell egy topikot ami akarmilyen furcsa dolgokrol is szoljon ilyen mertekben szetoffolni, vagy nemis tudom mar hogy kellene ezt nevezni (szetjopofizni?).
Orulok ha jo a hangulat, de basszus az utolso minimum 20 oldalon nemsokmindenrol van szo aminek lenne is valami ertelme, csak arrol hogy tegyunk hozza megegy 'pojent'. minek?
arrol meghogy ki kitakar felesegulvenni, vagy hany szeme van (hangsulyoznam, mindenfele szemelyeskedes nelkul, csak talalomra visszaolvasasbol veve a peldakat) szerintem ellehet csacsogni sokfele, de hogy illenek ezek EBBE a topikba?

nekem perpill ez a serelmem.

Hunor a sirály 05-26-2007 08:24

Szétoffoljuk???
Mi a fenéröl beszéljünk, ha Angelika nem fog egy értelmes magyarázatot adni a hülyeségeire, irány a diliház..!
Mondjuk ez a 20 oldal sem szétoffolás, mert mindenkinek Angelika a sérelme, hogy miért nem akar magyarázatot adni, és most Őt beszéljük ki.:)
Azért sajnálom hogy ilyen ember lett belőle.

Valezius 05-26-2007 08:29

Quote:

Originally Posted by Never (Post 98689)

Ez csak az embertől függ...

Hunor a sirály 05-26-2007 08:33

Kellene szavazást csinálni:
Sajnálom Angelikát, de dilis
Nem dilis, csak rossz hangulatban volt

:)

Valezius 05-26-2007 08:45

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 98739)
Kellene szavazást csinálni:
Sajnálom Angelikát, de dilis
Nem dilis, csak rossz hangulatban volt

:)

Én csak azt nem értem, mi a fenét lehet ezen ragozni 48oldalon keresztül, na asszem ideje kipróbálni az új funkciót. :D

Zsáni 05-26-2007 11:17

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 98726)
es akkor ide is.
mia jo eletert kell egy topikot ami akarmilyen furcsa dolgokrol is szoljon ilyen mertekben szetoffolni, vagy nemis tudom mar hogy kellene ezt nevezni (szetjopofizni?).
Orulok ha jo a hangulat, de basszus az utolso minimum 20 oldalon nemsokmindenrol van szo aminek lenne is valami ertelme, csak arrol hogy tegyunk hozza megegy 'pojent'. minek?
arrol meghogy ki kitakar felesegulvenni, vagy hany szeme van (hangsulyoznam, mindenfele szemelyeskedes nelkul, csak talalomra visszaolvasasbol veve a peldakat) szerintem ellehet csacsogni sokfele, de hogy illenek ezek EBBE a topikba?

nekem perpill ez a serelmem.

Neked is elmondom, nem kötelező ám olvasgatni, ha nem tetszik :)
Van már új funkció is, szóval nem értelek.
Másrészt nem az utolsó 20 oldal poénkodás, az egész topic egy hatalmas nagy "vicc". innentől kezdve nem értem, hogy egy értelmetlen topicot miért ne lehetne "szétoffolni".
az ilyenek pont beleférnek ebbe a topicba. biztosan sérelme annak a valakinek, hogy kinyomták a szemét :p :D

jura 05-26-2007 12:33

Még mindig az van, hogy az T. hozzászólók személye között nagyobb az ellentét, mint a témák iránti vélemények különbözőségén.

Sokszor hangsúlyosabb a hsz-ok szerzőit ért kritika, mint az hogy megfontolnánk gondolata tartalmát és higgadtan, és átgondoltan válaszoljunk.

Amikor valaki a reagálásában azt írja, hogy:

ne tedd !
tedd !
ne írd!
ne gondold!
szerintem te ilyen vagy!
meg olyan :)
stb.

Ilyenkor tulajdonképpen egymást utasítani akarjátok a véleménye, vagy a sítilusa miatt és ez már nem is a téma ?
így lesz sokmindenből off.

Vagy azért mert -szerintem is ártalmatlan- inkább humorba fordítják, mintsem drámába.

A beszélegetések természetesen sokszor offra futnak, de ez így van a valós életben is.
Pl: Ha nyitnék egy topicot az almáról, nyilván előbb utóbb előkerülnének olyan témák is, mint almás pite, almamoly, almaecet, Tell Vilmos stb...és ez akkor máris OFF?Hiszen már nem magáról az almáról szól a csevej.
Dehogy off, csak éppen az van, hogy a téma újabbakat hoz elő, ami így vagy úgy kapcsolódik, s a topicot is úgy érdemes olvasni, ha vissza olvastam mindent.
Ezt jól megtaníttattátok velem ( 17 piros ponttal alátámasztva :) )

Ha kissé elkanyarodik egy topic téma, türelem!
Majd visszatér.
Ha mégsem, akkor meg be kell zárni :)
vagy nem olvasni...

Lik-lak 05-26-2007 12:36

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 98765)
Neked is elmondom, nem kötelező ám olvasgatni, ha nem tetszik :)
Van már új funkció is, szóval nem értelek.

Engem igazabol erdekelt volna, hogy esetleg hozzaszol-e meg invisible a temahoz, ugyhogy igenis olvasgattam... csakhat ugye amikor a ket oldalfrissites kozott a sok "vicces" hozzaszolas miatt mar megint plusz 3 oldal volt a topikban... oszt ezek utan probald meg nemolvasgatas nelkul kihamozni a "relevans, fontos" infokat.

Az uj modul meg szep es jo, de en nemlatom sok ertelmet, ami nem erdekelt eddig sem olvastam, nemzavar ha ottvan a listaban. Ha mar ilyen ignoralos cuccrol van szo es muszaj lenne valasztanom, akkor inkabb felhasznalok letiltasara voksolnek, de alapvetoen ezt sem valasztanam, mindenkinek lehet 100 hulyeseg mellett 1 ertelmes hozzaszolasa :cool:

Ati 05-26-2007 12:40

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 98774)
Ha mar ilyen ignoralos cuccrol van szo es muszaj lenne valasztanom, akkor inkabb felhasznalok letiltasara voksolnek

OFF: ez eddig is alap funkciója volt a fórumnak.

All times are GMT +1. The time now is 05:34.