![]() |
Quote:
|
Lehet h ezt nem ide kene, de jobb helyet nem talaltam es amugy is torpe vagyok :D
Szoval, nerm talaltam sehol a valaszt arra hogy tolvajokkal torteno katonagyilok kb hanyszazalekhatasfoku? |
Quote:
Nagyságrendileg amolyan 1% lehet, és rohamosan csökken az autovédelem felléptével. |
Quote:
|
Quote:
Dragi, vityu neketek meg mi nem tetszik? valahol kerdezni is kell az ilyen bena kis kezdoknek mint en |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a,ugyis mintha arrol lett volna szo hogy Dragi szovijei nem szolnak ebbe bele, meg ugysem hogy segitest kuldenek, hat nem igy tortent, ennyit a fair jatakrol amit muveltek |
Ne kezdjétek megint, ne kezdjétek megint, ne kezdjétek megint légyszi... Ildi basszus, Te is öntöd az olajat a tűzre. Hogy szóljak rá valakire, hogy ne bénázzon le, ha Te így hívod magad? :-/
|
Quote:
Jah és amúgy senki nem szólt bele az első ütésváltásba onnantól meg semmi ellenreakciód nem volt. Hexnek meg úgy tartotta kedve hogy megütöget téged egy kicsikét :) |
Quote:
|
Quote:
|
es zsived joga kitiltani, bar atirtam enyhebbre, de akkor bizom benne h nem kivetelezel, es velem egyutt azokat is tiltod akik hasznaltak ezt a ronda szot
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kettő: azt írtam, hogy hagyj már békén a hülyeségeiddel amikor elkezdtél nagy mellénnyel írogatni, hogy tanuljak meg számolni :D három: magamra nézve sértőnek éreztem volna, hogy egy kv előtt 5mp-el indított sereghez ne küldjek helpet (kv előtt 5mp-el sosem szoktam távolt nézni, belőled kinéztem, hogy nem tudsz indítani) négy: tudtommal nem szabálytalan egy szövinek mf-et ütni öt: nem volt lebeszélve semmi, ez is sántít hat: ne hazudozz Szitakötő :) (#593880) országának küldött üzenetek: persze-persze, arról vagy híres 2010-11-15 16:25:22 no mi van előmerészkedtél? :D na ugye hogy jól számoltam :D 2010-11-15 14:34:32 Mielőtt nagy arccal írogatnál valakinek, számolj utána :D mindenképpen bementem volna. XD nagy mellényed van, de tudás nincs mögötte 2010-11-10 14:20:27 fejezd már be a hülyeségedet. Örültem, hogy mhelyről indítani tudtam, amúgy meg törődj magaddal. na pá. két körös voltál, valszeg készültél Dragi ellen, megelőző csapás. Ennyi ha tiltás jár érte elfogadom, bár szerintem nincs olyan benne |
Térjünk vissza a törpékhez. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hat te ne hazudozzal hex, azt elfelejtetted ideirni amit Draginak is megirtam hogy eppe egy olyan gepnel ultem amin a net lassu, es nem akartam kockaztatni, egyebkent meg mindig 59kor inditok normalis keretek kozott, ezt tudja nekeded tanusitani Arwyl, Csempe és Vik is.
Érdekes hogy az ilyen sertegetesekert bezzeg nem jar tiltas, mert azert a v butuska szonal a hazug szerintem 1000szer durvabb, de mindegy. |
Ha ilyen ütemben haladunk, hamarosan nem lesz személyeskedés. Már csak egy üzenet kell, és eléred a tiltáshoz szükséges pontmennyiséget.
|
Quote:
|
ISMÉT visszatérve a törpékhez.................
|
Quote:
Azt, hogy mit írsz másoknak én nem fogom kirakosgatni, már ha egyáltalán tudtam is róla. Azt Dragival beszélted, nekem nem írtad. Legalább a kimenő üzijeidet elolvashatnád. Tsobinak rémlik valami, nekem nem. Szóval nekem tuti nem mondtad |
Hanyadszor is térünk vissza a törpékhez, ha már a téma arról szól?!
|
Röpke 4 év szünet után visszatértem a Hódító világába, azt hiszem akkor azért hagytam abba mert szépen rám szálltak, tekiket kifosztották földjeimet elorozták és most 513 hekin állok. Majdnem 4. legalján állok és most erősen figyelem a piacot, de ahogy nézem nem túl aktív sőt a játékos társak se túl aktívak. Nézegetem a teljes krónikát de csak huszon körökkel felettem zajlanak hábik, és arra gondoltam, hogy lent a szabis ori között meghúzom magam felhalmozok egy jókora tartalékot és teljes gőzzel nekilátok utánna felfele mászni. A környékem elég csendes egy két hulla van meg még egy két inaktív de nem szabis ori. 513 hekin így néz ki az ép listám:
Ház 16% Barrak 29% Kovi 1% Tanya 15% Könyvtár 7% Raki 4% Bányák 4%(fa 5db, kő 6db, fém 3db, agyag 6, drága 3) Torony 4% kocsma 5% templom 8% bank 1% és van 6% üres telkem még. A tervem az lenne, hogy minden bányából 5 db legyen. Esetleg a kocsmát még felhúzom 10%-ra, de idelent elég sok szabis ori van. de ha megvan a megfelelő tartalékom akkor átépülök hadira és íj/ló felállásban elindulok felfele. 2 kör távolságban van egy-két könnyű falat, így tőlük tudok földet szerezni. Várom a véleményeket. |
Quote:
|
Quote:
Törpe ország vagy, vagyis gondolom abból, hogy ide írtad :D Miért nem azt csinálod, amiben jó vagy? 7% könyvtár? Inkább legyen 10% tornyod, mert így te vagy könnyű falat. Én ilyesmit szoktam törpével csinálni: Ház 16% Barakk 30-35% Kovácsműhely 2-5% Tanya 10-12% bányák összesen 4-5% Őrtorony 10-12% Kocsma 10-15% Templom 7% plusz bank és raktár úgy, hogy jó legyen. Attól függően, hogy éppen melyik időszak van, úgy módosul az éplista. De ne feledd, hogy jó szövetségesek nélkül a törpe keveset ér. Ja, még valami. Ha nagyon drága a kaja, akkor több tanya kell, mert ezzel egész minuszos, de amúgy általában megéri a kaját lopni vagy venni. Ennyi kocsmával valszeg nem tekercseznek majd le, ha mégis, meg a kopást pótold a piacról. |
Quote:
Quote:
|
törpe, gazdálkodó, szövetségben. magas gabona és nyers árak mellett.
700 hektár ház 16% 113db - 100%os foglalkoztatottság barakk 22% 155db - 9672 hely (6368 íj, 3304 ló) kovács 1% 10db - 90 fegyver/kör tanya 16% 111db - 589 bála túltermelés raktár 2% 15db bányák 4% 31db (150 agyag, 300 fa, 390 kő, 90 fém /kör) őrtorony 10% 70db kocsma 19% 130db - 8112 toli templom 9% 65db - 10140 vari fél-elfek ígyis úgyis lelopnak, viszont más törpék - orkok tökéletes célpontok meg a szövifelmérés és éplista is az én dolgom lenne. vélemény? |
Quote:
vajon mit csinalsz ha az a tokeletes ork celpont bever? :) |
A tökéletes ork célpont így is úgy is beverni, node nem mindegy, hogy mennyivel.
30%barakk mindenképpen. A nyert te adod a szövetségeseknek, gondolom, akkor átvehetnek a kajáltatásból egy részesedést. Nem kell mindent neked termelni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A valaszod meg kb az enyem reszhalmaza... Szal nem vagom. :) |
a tanyákkal a piacra gondoltam termelni, de akkor helyettük kellene több bánya. és kocsmákból mennyit hagyjak meg? barakkot írtatok, de nem lenne jobb, ha a 15% toronyra mennék akkormár rá? vagy legyen látszólag több sereg 10% toronnyal?
|
All times are GMT +1. The time now is 14:44. |