![]() |
Quote:
1. Infot ne adj ki légy szíves! 2. A konzervnyitóval semmi bajom, ha megalapozott és a későbbi haszonszerzés előhírnöke, de nem hiszem, hogy itt erről lett volna szó. 3. Az előző Arénában, mit kellett volna tennie a szövimnek, végignézni, ahogyan más földel le? |
Quote:
Quote:
Quote:
Ezért gondoltam, hogy Arénában is ez megy. A topból érdemes lefelé egységet írtani :) |
Quote:
|
OFF:
Kijaza Taszi!?:D ON: |
Quote:
2. Honnan tudod, mi a célom? Van pár napja, hogy írtam Neked, azóta változhat a helyzet, most ráérek Arénára... Ha meg unalomból csinálom, akkor abból, közöd semmi... 3. Nem, de nem is jöttem ide felháborodni... 4. Szóljon másról a topic, ha lehet. Köszönöm |
Quote:
Nincs mit!:D |
pedig olyan jó itt olvasni,hogy a csúnya gonosz Pool bántani meri szegény kicsikéket:D
|
Quote:
Pool jelezte, hogy szerinte mi rontja el a játékot, aztán én is. |
Quote:
|
Quote:
pfff.... kevesebb az egység ergo nem éri meg mészárolni??? ember olvasod te miket írsz?? szárazvihar,kati és vari gyilok,tolimérgezés,mészárlás ezek szerintem mind rendkívül hatékony módszerek bármelyik hv-ban,és az arénában! amennyiben nem akarsz túlságosan eltávolodni a célponttól nem is nagyon érdemes más akciókat indítani;) persze azért taníts csak mester:) |
Quote:
nem feltétlenül az országméretre gondoltam:D |
Quote:
Azt hiszem nagyképűség nélkül állíthatom, hogy lehet több Hétvégit játszottam, mint te, az eredményekről nem beszélve. 1. Szárazvihar: A Hétvégiben 99%-ban a foglalkoztatottság 35-70% között alakul, hogy minél többet tudj képezni, a vihar nem hatásos, a száraz sem, mivel nem érinti a Törpét pláne, hogy szinte mindig kint a sereg, így ugye még kevesebb az ételfogyasztás. 2. Kati és varigyilok, és tolimérgezés: A Hétvégiben általában szinte semmi 100 körüli toli és 200-400 vari van, mi a fenét gyilkoljak, 4 tolit, meg 20 varit? Ja, és a kis csoportlétszám miatt, csak a közvetlenül alattad, vagy feletted lévőt tudod akciózni tolival. 3. Miért ne akarnék eltávolodni a célponttól Hétvégiben, amikor 2 és fél nap az egész játék, és azzal, hogy egy orit mészárolok teljesen fölöslegesen, ahelyett, hogy inkább földelném, más földel mást, vagy akár őt és ezzel beelőz engem is. 4. Szívesen tanítalak, mert úgy látom van még mire. .:D |
Quote:
|
Quote:
Bár azért örülnék, ha alapjaitól magyaráznád el a játék lényegét. .:D |
Quote:
én nem azért járok ide hogy "profik" rinyálását olvassam akik ráadásul nagymenőnek érzik magukat:D |
Quote:
|
Quote:
Nem amiatt rinyáltam, hogy lelopott, engem, vagy bárki mást, sőt amiatt sem, hogy esetlegesen egy az általa nevezett konzervnyitási akcióról lenne szó, csupán megjegyeztem, hogy ha azt írja, unalomból ártózik, akkor az elég gáz, mert így aki nem unalomból játszana, majd szépen beáll 1 nap alatt varira és tolira, aztán sehol semmi nem lesz, mert mindenhol íjak, varik és tolik lesznek, nem értem mi volt ezzel az észrevételemmel a baj. |
Quote:
Hétvégiről volt szó, megnézném, hogy egy topban lévő Törpét mikor teszel tönkre a szárazviharral. |
Quote:
Szerintem mindenki unalomból játszik... Legalábbis nekem amint van más dolgom, a játék háttérbe szorul... De srácok, hagyjuk már ezt, olyanok vagytok, mint az A topicban a "nagy klánvezérek" Elfi: De Aréna fórum :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyértelmű számomra, hogy ez egy játék, azonban én azonos elvek szerint játszom mindenhol, és nem aszerint, hogy ez most kihatással van-e bármire is, vagy nem. |
Nálam nincs olyan, hogy valaki vagy valami "elrontja" a játékot... A környezet változik, a taktika is változik, ezért nem untam még meg. Ha mindig csak a "Sereget képzek és ütök akit tudok" lenne az Arénában, már rég nem játszanék.
|
Quote:
|
Quote:
Alkalmazkodj:) Vagy játssz úgy, hogy nekik kelljen alkalmazkodni;) |
Quote:
Ez nagyon szépen hangzik Alg, annak aki ma kezdte a Hódítót, nem is értem kit akartok ilyen dumákkal ámítani, talán saját magatokat. .:D Azt hiszem kitárgyaltuk ezt a témát is, az eredmény, ha megírják zöldben, hogy csak unalomból ártózok, az rendben van, mert a játék része, és alkalmazkodj hozzá. És tényleg így van, szóval meggyőztetetk, vagyis nem is kellett meggyőzni, mert én is tudtam, hogy ez így van, csak megemlítettem, hogy ez nekem nem tetszik. |
Arénában egyébként szinte mindenki törpe, vagy vannak ott is kalandorok?
FYI: VIP hétvégit ugyebár már nyert élőhalottal is valaki ;) |
Quote:
miért mit vártál??vázolja a támadási tervét vagy mi??komolyan mondom nem értelek,ha én kinézek magamnak valakit és elkezdem puhítani még szép hogy nem beszélem meg vele a részleteket zöldben,ha egyáltalán írok valamit az hasonló lehet. |
Quote:
Valamint az ellenfél dühítésére pont érdemes hasonló kedvességeket írni, attól jól kiakad (mint a példa is mutatja), elkezd idegből játszani -tiszta nyert helyzet :D |
Quote:
|
Quote:
Poollal felmerült, hogy szövizünk ebben az Arénában, aztán mégsem. Ezek után nem vártam, hogy -hacsak nincs kiélezett helyzet- ártóra kellene számítanom tőle. Egyszercsak talán lopni akart és nem ment neki, ártózni próbált ami szintén nem jött össze, mert túl sok körre akarhatta először, másodszor már ment neki és kaptam kemény 4 kört azthiszem szárazból és viharból, erre viccesen megkérdeztem tőle, hogy vagyunk 26-an, mit ártottam neki, hogy ártózik. Azt írta semmit, csak unatkozik, nyilván nem azt vártam, hogy azt írja, Te figyelj, mostantól 4 körönként ezeket rádrakom. Erre írtam neki viccesen, hogy ha legközelebb unatkozik inkább írjon zöldet. Nem hiszem, hogy rinyáltam a 4 körös ártók miatt, egyrészt mert semmit nem ért el vele, másrészt meg tudtam, hogy nem fogja tudni hosszú távon csinálni ezt, és ezeknek az ártóknak a legtöbb esetben szerintem, csak hosszútávon van értelme. De érdekes abbahagyta, tehát tényleg csak unalomból kaptam őket. Erre pár nap múlva megismétlődik az egyik szövimmel (mivel Pool már elárulta, hogy szöviben vagyok, így nincs nagy jelentősége, hogy ezt leírom) ugyanez a Pool részéről, na erre kicsit jött az ideg. .:D De nem azért mert az ártó ne lenne a játék része, hanem egyből az jutott eszembe, hogy unalomból, persze lehet hogy itt nem is erről van szó, és tényleg meg akar puhítani egyedül egy 4-es szövit, vagy akár közben csatlakozott egy másik szövihez és úgy. A lényeg, az unalomból történő ártással kapcsolatban kifejtettem itt a fórumon a nemtetszésemet. |
No igen, de a szövid nem 4 kör ártókat kapott, hanem 36-36 kört...
a különbség kissé más... ha meg betolizik/varizik, én meg átképezve beütöm, akkor már nem leszek szemét, mert ártózni mertem? :) előző Arénában egyik szöviddel Ferrokovval mnt-m volt, erre a másik meg beütött... akkor egy nem létrejövő szövi miatt nyugodtan ártózhatlak :p na, de még messze a vége, ti 4-en vagytok ellenem, előzön Zöldbabot is levertétek magasról, akkor én meg se kottyanok :) |
Quote:
Nem, Pool mivel elég a pacikat átképezni varinak és tolinak amivel se nem ártózod, se nem ütöd még be, nade ne menjünk bele ennyire a taktikai részletekbe. .:D Persze, nyugodtan ártózhatsz, ahogyan más is megtette, csak nekem furcsa volt, mert én másként játszom, eleve nem ártózok senkit sem csak úgy, mint Te engem, pláne nem azt akivel elvileg jóban vagyok, természetesen ismételten kihangsúlyozom, hogy a kiélezett helyzet az más. Csak aztán ne kövesd azt a példát, mint páran a korábbi Arénák vezetői közül, hogy mikor fordult a kocka, hirtelen bebontottak, arra hivatkozva, hogy most már nincs idejük játszani. .:D |
Quote:
Bebontani biztos nem fogok, meg hát nem is én vezetek :D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Te most kinek játszod magad, a nem haszonszerző akciókról beszéltem. |
Quote:
|
Quote:
De haszonszerző, a megölt varik nálam élednek újra.. |
Atta mindenit mi van itt :)
Azt hittem csak én vagyok képes az Arénába ekkora indulatokat kiváltani :-) Csak így tovább!:p |
jelenlegi állás
1 352656 Zöldbab 29.534
2 550999 Runner 28.620 3 570264 Kornélia 24.279 4 16 Füleslandia 23.834 1.916 3 5 437487 ELFeledett Vidék 23.783 6 160521 Pool 22.057 7 485399 azország 22.081 8 379982 A 21-es játszma. 21.288 9 439476 GSX Colonia 21.138 10 559885 Kalibarr 21.142 11 273189 Jakal a farkas..... 21.020 12 411732 Freedomland999 20.961 13 354142 kecsek 20.820 14 183927 Hunor 20.501 15 545690 Kingdom of Aldarina 18.810 16 605347 FoundationEmpire 17.049 17 349446 Ferrokov 8.256 18 545016 Dikiland 8.194 19 591310 Metamorphosis 4.093 |
All times are GMT +1. The time now is 17:59. |