![]() |
Quote:
|
Közben a témát átmozgattam az általános beszélgetések közé, nem látom, hogy mi ebben a javaslat, és csak a személyeskedés megy, semmi más.
|
Quote:
Arra, az eddigieket kivesézve légyszi tegyél egy konkrét javaslatot egész más stílusú szavazással. Két választási lehetőség szerintem elég lesz:) |
HAsznos téma meggyilkolva. Ati: A HÁRMAS SZAVAZAT!!! Utána ment az off meg a flém:)
|
ez úton kérdem lazigát, hogy miért volt olyan gerinctelen, hogy letiltson, mikozben egy piros keretében kifejeztem a véleményemet? :)
|
Quote:
amúgy pedig 3,7,9-es javaslat rulezz :D |
Quote:
kitartás:) |
Quote:
Amugy nevetni fogsz, nem minden áru a toposok kezében van:))) Amugy meg tök uncsi tamagocsizni. Már pedig a topban mást nem lehet. |
Quote:
Gratulálok. |
Quote:
Reakció: nem a személyt távolítjuk el a topicból, vagy esetleg megkérjük, hogy a tárgyra térjen, bár ezt a játékosok többször megtették, hanem általános beszélgetéssé minősítünk egy olyan témát, ami úgy látszik csak párunknak fontos. Sajnálatos. És többet ezzel kapcsolatban nem is kívánok írni ebben az esetben, sem ebbe, sem más ezzel kapcsolatos topicba, minden tökéletes, ahogy eddig volt. |
Quote:
Egy személy kezdett általánosan beszélgetni? Nem. Szinte mindenki nekiállt mesélgetni az élményeiről, és/vagy személyeskedni az adott emberrel. A megfontolás alatt álló megbeszélések között van ez a téma? Nem. Akkor nem követem jelenleg teljes gőzerővel, ahogyan azt a több tucat másikat sem, amik felmerültek, és jelenleg nem aktuális témák. A néhai beleolvasás pedig elegendő ahhoz, hogy megállapítsam, hogy itt nincs szó semmiféle javaslatról, csak elbeszélgettek arról, hogy ki milyen jó játékos, és a másik miért nem az. |
Quote:
Ennek ellenére talán célravezetőbb mindenkit megkérni, hogy térjen vissza a topic tárgyához, s nem elsúvasztani az egészet. Javaslat sztem volt, némelyik nem is rossz, s támogatott is, sajnálom, hogy ez lesz az egészből: semmi. |
Quote:
Értem. |
Quote:
|
1 Kérdés, ha már úgyis itt van a téma (sajnos).
Szerintetek lehet-e 100%osan bizonyitani egy földleadást???, persze azon kivül hogy bevallja a jksz-t... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sztem nem. ha lehetne, tegnap dobtak volna pár embert...
|
Quote:
persze nem mind jksz ezt tudom, de vannak esetek amik többségében megmaradnak a jelei, hogy tudatos ürités volt. Jó pár jel lehet ami sztem terhelő bizonyiték azért. És azzal az esettel mi van ha van egy üres szabis ország 1perce kilép szabiról és vissza és 4 kis sereggel ütik be. és ugyanaz a 2országgal többször ismétlődik. |
Quote:
kérdésre visszatérve: nem, nem lehet 100%-osan. de úgy gondolom a 90% is jobb mint a 0. |
Quote:
|
Quote:
Ez az előző beírások alapján egyenes út az anarchba. Biztos örülnél neki? |
Quote:
úgymegyek egy országot megtámadni 5*200loval, hogy az utolsó gömbömön tele volt még az országa és azóta sehogy se mértem fel. |
Quote:
|
Ati ez nem jellemző, nem ez a gyakoribb eset. hódítós játékom során nem történt ilyen még, hogy pont akkor jött vissza és pont üres. úgy gondolom mindenképpen vesz 2k varit az ilyen és nézi a távolt szabija előtt.
De: amennyiben megváltozik a rendszer, azaz tényleg aki gyanús átrakod és én is benne vagyok, azt mondom oké. Örülnék neki, ha a játékban minden téren mindennű csalás megszűnne, akár az én országom átrakása is által de a csalók átrakását nem velem kéne kezdeni |
Quote:
|
Quote:
Ati neked elég bizonyiték ha látod hogy valaki "vaktában" ütött ki egy orira 5 minimális sereggel??? |
Quote:
Ha az, hogy valakit megtámadok, jksz, és az, hogy valakit meggömbözök, és csak utána támadom meg, nem jksz (jajj szegény hullánkak), akkor ezentúl mindenki gömböz egyet támadás előtt, mert úgy kell támadni. Ez mire lenne jó? A javaslatban egész pontosan mi a célja? Hogy fogyjon a varikészültség és a rúna, és a hullák ne támadhassanak? Mert akkor innentől ez lesz, hiszen ez az, amivel jksz-mentesen lehet támadni, mindenki tudja, és így támad. Mást nem látom, hogy ez elérne, vagy hogy bármilyen szinten ez "bizonyíték" lenne, vagy lehetne. |
Megömbözök valakit/felmérem máskép-> észreveszem hogy üres az országa-> kitámadok rá 5sereggel->a célpont néz egy távolt->beszabizik esetleg
ez egy olyan eset ahol szerintem nem igazán lehet bizonyitani a megbeszélt ütést, (beismerésen, zöldben megbeszélésen kivül) de ha nincs felmérés csak vaktában küldök ki rá 5 kis sereget, az már sztem bizonyiték és nem lenne benne senki a szórásban, mert vagy jksz, mert megbeszélt ütés, vagy jksz, mert máshonnan kapott információt 2. eset: szabis ország belép az országába 1-2 percen belül indul rá 5sereg, és vissza is megy szabira. anélkül hogy bármit csinált volna az országában, vagy meggömbözték volna! 3. eset, amikor a topba valaki támad 10+x körre a támadott fél nézi is a távolt, látja a sereget.kiüriti az országát és szabizik. 4. eset, amikor egy 10+xkörre lévő üres orit támadnak,távolt néz és látja hogy jön felé 5 mini hadtest kitudná védeni a támadást mert lenne pénze és ideje átépiteni és venni kb 400ijászt, amivel háritaná már a támadást, de ehelyett szabizik. Sztem ezek az esete mindegyikében van bizonyiték. az utolsónál kiemelném hogy kis seregekről van szó amit fillérekből tudna védeni. |
Quote:
Én nem mondom hogy a földleadás bizonyitható mert a legtöbb esetben sajnos nem, még akkor sem ha nyilvánvaló:( de arra szeretnék utalni, hogy vannak esetek amikor igen is van rá bizonyiték! Amúgy én is inkább egy olyan szabályozás híve vagyok ami kiszüri a földleadásokat,minthogy akár pakolgassák át a szabályosan játszó orikat. |
Quote:
ilyenkor szokás jó sokszor kiküldeni kis seregeket ... mindezt gömb nélkül... esetleg erre bizonyíték... |
Quote:
|
Quote:
- hulla - látja króninkában, hogy mineki őt támadja, és pontosan tudja, hogy akkor be fog menni minden serege Ez nem bizonyító erejű. Quote:
Ez teljesen normális, ez semmire nem bizonyíték. Quote:
Quote:
|
Quote:
Mi alapján mondod azt, hogy számára az a célpont ismeretlen volt? |
Valahonnan innen forrósodott fel a téma, és jött elő, hogy minden ilyen 100%-os bizonyíték, úgyhogy idéznék egy másik topicból egy beírást:
Quote:
|
Quote:
nem tudtak beverni több mint 9 körről ... elkezdtek kis seregeket küldeni rám.. az ő moráljuk az egeket verte párnap múlva, az enyém meg kis emelkedés után visszább zuhant , mint amennyin volt... onnantól nem tudtam védeni a seregüket... ha ki akartam volna velük cseszni, kiteszem direkt az íjaimat? beengedem őket? és mehet mindenki anarchba?? mostantól szerinted akkor, ha nekem van egy egyszemélyiségű országom, amit nem sajnálok, rám jön egy ellenségem, kipakolok mindent, és valakinek szólok, hogy jelentsen már fel azt megy mindenki anarchba ?? :D:D:D nem rossz |
Quote:
Picit elharapodztam én is belátom, engem sikerült meggyözni, hogy beismerés nélkül nem lehet bizonyitani, mégha nyilván való az eset akkor is ott van az a talán mégse. Viszont sztem akkor arra kéne ráfeküdni, hogy vmilyen módon lehessen csökkenteni az ilyen eseteket, amire indult anno ez a téma. És sztem a minimum földes +baráti maluszos ötlet elérné hogy csökkenjen a földleadások száma, anélkül, hogy bárkit is anarchba raknánk, vagy ellehetlenitenénk a játékát. Sztem a játékon belüli csalások csökkentése is ugyanolyan fontos mint a folyamatos fejlesztése. |
Ehez hozzá tartozik még az is hogy a beismerés sem fedi mindig 100%-ig a valóságot.
Több eset is volt mikor valalki jksz-el fenyegetőzött, humorosan, vagy komolytalanul, alaptalanul és röppent az anarhba. De van oylan játékos társunk is aki csak úgy tud érvényesülni hogy addig irja a provokáló zöldeket mig az ellenfél kinem tiltatja magát vagy nem röppen anarhba. |
Laziga, lehet hogy túl sokat aludtál ?:)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:56. |