Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Ati 06-05-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 101334)
1 428147 Kovácsvágás 302.574
2 301457 **Timike piciny birtoka** 292.694
3 398809 POGÁNY 264.175
4 442289 J. P. Madzin Birodalma 220.452

Ebbol az oricsoportbol egy sem tiszta. Aki mast mond, hazudik.

... és akkor megpróbálom magam visszafogni, és nem reagálni erre semmit ...

Ati 06-05-2007 19:10

Közben a témát átmozgattam az általános beszélgetések közé, nem látom, hogy mi ebben a javaslat, és csak a személyeskedés megy, semmi más.

Synkel 06-05-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101363)
Közben a témát átmozgattam az általános beszélgetések közé, nem látom, hogy mi ebben a javaslat, és csak a személyeskedés megy, semmi más.

Végülis jogos, bár a kezdeményezés nekem tetszett:)
Arra, az eddigieket kivesézve légyszi tegyél egy konkrét javaslatot egész más stílusú szavazással. Két választási lehetőség szerintem elég lesz:)

Steve 06-05-2007 19:48

HAsznos téma meggyilkolva. Ati: A HÁRMAS SZAVAZAT!!! Utána ment az off meg a flém:)

Andrew 06-05-2007 21:51

ez úton kérdem lazigát, hogy miért volt olyan gerinctelen, hogy letiltson, mikozben egy piros keretében kifejeztem a véleményemet? :)

Kutyuleee 06-06-2007 00:08

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 101373)
HAsznos téma meggyilkolva. Ati: A HÁRMAS SZAVAZAT!!! Utána ment az off meg a flém:)

Nem örülök hogy ezt kell mondanom, de probálkoztam elvinni innen a személyeskedést (és igazam lett sajnos), ezuton is gratulálnék az offoloknak hogy sikerült elérniük hogy nem lesz semmi ez ügyben! :mad:
amúgy pedig 3,7,9-es javaslat rulezz :D

vincent 06-06-2007 06:12

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101456)
Nem örülök hogy ezt kell mondanom, de probálkoztam elvinni innen a személyeskedést (és igazam lett sajnos), ezuton is gratulálnék az offoloknak hogy sikerült elérniük hogy nem lesz semmi ez ügyben! :mad:
amúgy pedig 3,7,9-es javaslat rulezz :D

nem baj már nyitottál másikat:)
kitartás:)

richardka 06-06-2007 07:02

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 101207)
A te játékodat befolyásolja az hogy mit mennyiért látsz a piacon? mennyiért tudod a felesleged eladni, mennyiért tudsz vmit venni, ha kell. Számít az orifelépítésedben? Ha igen, akkor kéne, hogy izgasson a top;)

Én nagyon jol elvagyok a piaccal, onnan élek ugyhogy továbbra se izgat. Az orifelépitésem meg nem a toptol fog számitani. szép is lenne:))
Amugy nevetni fogsz, nem minden áru a toposok kezében van:)))

Amugy meg tök uncsi tamagocsizni. Már pedig a topban mást nem lehet.

laci 06-06-2007 07:53

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 101421)
ez úton kérdem lazigát, hogy miért volt olyan gerinctelen, hogy letiltson, mikozben egy piros keretében kifejeztem a véleményemet? :)

Na látod, AndrewB meg a többiek, többek az ilyen hsz-k miatt került át egy amúgy értelmes, hasznos és fontos téma az általános beszélgetések közé. Személyeskedés és önfényezés rulez.

Gratulálok.

Arrakis 06-06-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 101369)
Végülis jogos, bár a kezdeményezés nekem tetszett:)
Arra, az eddigieket kivesézve légyszi tegyél egy konkrét javaslatot egész más stílusú szavazással. Két választási lehetőség szerintem elég lesz:)

Synk, nem teszem. Rengeteg kritika ért játékostársaktól, akiknek sokkal jobb, előnyösebb ez a mostani rendszer, mint az, ami lehetne. Eztán idejön vki, és oldalakon keresztül ecsetel vmit, aminek nincs köze a topichoz sem.
Reakció: nem a személyt távolítjuk el a topicból, vagy esetleg megkérjük, hogy a tárgyra térjen, bár ezt a játékosok többször megtették, hanem általános beszélgetéssé minősítünk egy olyan témát, ami úgy látszik csak párunknak fontos.
Sajnálatos.
És többet ezzel kapcsolatban nem is kívánok írni ebben az esetben, sem ebbe, sem más ezzel kapcsolatos topicba, minden tökéletes, ahogy eddig volt.

Ati 06-06-2007 09:42

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 101521)
Synk, nem teszem. Rengeteg kritika ért játékostársaktól, akiknek sokkal jobb, előnyösebb ez a mostani rendszer, mint az, ami lehetne. Eztán idejön vki, és oldalakon keresztül ecsetel vmit, aminek nincs köze a topichoz sem.
Reakció: nem a személyt távolítjuk el a topicból, vagy esetleg megkérjük, hogy a tárgyra térjen, bár ezt a játékosok többször megtették, hanem általános beszélgetéssé minősítünk egy olyan témát, ami úgy látszik csak párunknak fontos.
Sajnálatos.
És többet ezzel kapcsolatban nem is kívánok írni ebben az esetben, sem ebbe, sem más ezzel kapcsolatos topicba, minden tökéletes, ahogy eddig volt.

Khmm.

Egy személy kezdett általánosan beszélgetni? Nem. Szinte mindenki nekiállt mesélgetni az élményeiről, és/vagy személyeskedni az adott emberrel.

A megfontolás alatt álló megbeszélések között van ez a téma? Nem. Akkor nem követem jelenleg teljes gőzerővel, ahogyan azt a több tucat másikat sem, amik felmerültek, és jelenleg nem aktuális témák.

A néhai beleolvasás pedig elegendő ahhoz, hogy megállapítsam, hogy itt nincs szó semmiféle javaslatról, csak elbeszélgettek arról, hogy ki milyen jó játékos, és a másik miért nem az.

Arrakis 06-06-2007 09:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101522)
Khmm.

Egy személy kezdett általánosan beszélgetni? Nem. Szinte mindenki nekiállt mesélgetni az élményeiről, és/vagy személyeskedni az adott emberrel.

A megfontolás alatt álló megbeszélések között van ez a téma? Nem. Akkor nem követem jelenleg teljes gőzerővel, ahogyan azt a több tucat másikat sem, amik felmerültek, és jelenleg nem aktuális témák.

A néhai beleolvasás pedig elegendő ahhoz, hogy megállapítsam, hogy itt nincs szó semmiféle javaslatról, csak elbeszélgettek arról, hogy ki milyen jó játékos, és a másik miért nem az.

Igazad van, nem egy személyről volt szó, mindenki felvette a kesztyűt, most akartam módosítani, az úgy tényleg nem pontos, ahogy írtam.
Ennek ellenére talán célravezetőbb mindenkit megkérni, hogy térjen vissza a topic tárgyához, s nem elsúvasztani az egészet.
Javaslat sztem volt, némelyik nem is rossz, s támogatott is, sajnálom, hogy ez lesz az egészből: semmi.

Ati 06-06-2007 10:04

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 101525)
Javaslat sztem volt, némelyik nem is rossz, s támogatott is

... amiket személyeskedések nélkül, tényszerűen és lényegretörően nem akarsz már felvetni, mert úgy semmi poén benne.

Értem.

Andrew 06-06-2007 14:23

Quote:

Originally Posted by laci (Post 101513)
Na látod, AndrewB meg a többiek, többek az ilyen hsz-k miatt került át egy amúgy értelmes, hasznos és fontos téma az általános beszélgetések közé. Személyeskedés és önfényezés rulez.

Gratulálok.

nézted a téma jelenlegi helyét? na én most ahhoz tartottam magamat :)

Kutyuleee 06-09-2007 20:56

1 Kérdés, ha már úgyis itt van a téma (sajnos).
Szerintetek lehet-e 100%osan bizonyitani egy földleadást???, persze azon kivül hogy bevallja a jksz-t...

Steve 06-09-2007 21:02

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102169)
1 Kérdés, ha már úgyis itt van a téma (sajnos).
Szerintetek lehet-e 100%osan bizonyitani egy földleadást???, persze azon kivül hogy bevallja a jksz-t...

Persze. ha olyan hülyék hogy zöldben beszélik meg...

Kutyuleee 06-09-2007 21:13

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 102171)
Persze. ha olyan hülyék hogy zöldben beszélik meg...

Mondom az olyan eseteken kivül, ahol zöldben beszélik, vagy ép bevallja fórumon stb. tehát szerinted ezeknélkül lehet 100%osan bizonyitani?

Ati 06-09-2007 21:15

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102181)
Mondom az olyan eseteken kivül, ahol zöldben beszélik, vagy ép bevallja fórumon stb. tehát szerinted ezeknélkül lehet 100%osan bizonyitani?

Kérdés: ha látsz egy csontüres országot magad előtt, felméred, és nincs serege, akkor mit fogsz csinálni?

Steve 06-09-2007 21:15

sztem nem. ha lehetne, tegnap dobtak volna pár embert...

Kutyuleee 06-09-2007 21:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102183)
Kérdés: ha látsz egy csontüres országot magad előtt, felméred, és nincs serege, akkor mit fogsz csinálni?

Nem erre az esetre gondoltam, hanem amikor látok egy egész bevédett országot, köv körváltás után meg nézem teljesben hogy 1kör múlva meg 5x ütötték és felmérve a seregeket 200lovakkal??? és már az ütés elött beszabizott az ország... vagy az olyan eseteket amikor valaki kitámad ijjastól...
persze nem mind jksz ezt tudom,
de vannak esetek amik többségében megmaradnak a jelei, hogy tudatos ürités volt. Jó pár jel lehet ami sztem terhelő bizonyiték azért.

És azzal az esettel mi van ha van egy üres szabis ország 1perce kilép szabiról és vissza és 4 kis sereggel ütik be. és ugyanaz a 2országgal többször ismétlődik.

Grabi 06-09-2007 21:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102183)

rámegyek egy nagy és több pici sereggel. esetleg kiürítem a piacot, ellopom a pénzét ha nincs bankja...

kérdésre visszatérve: nem, nem lehet 100%-osan. de úgy gondolom a 90% is jobb mint a 0.

Kutyuleee 06-09-2007 21:25

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 102185)
sztem nem. ha lehetne, tegnap dobtak volna pár embert...

100%al sztem se lehet, de 99%osan már lehet, persze ezt mi nem tudjuk, de maradnak nyomai egy ilyennek általában.

Ati 06-09-2007 21:30

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 102187)
rámegyek egy nagy és több pici sereggel. esetleg kiürítem a piacot, ellopom a pénzét ha nincs bankja...

Aham. Szóval megtámadtál egy országot, ami szemmel láthatóan tök üres, ráadásul kis seregekkel, és érdekes módon pont azután, hogy indítottad a seregedet, el is ment szabira.

Ez az előző beírások alapján egyenes út az anarchba.

Biztos örülnél neki?

Kutyuleee 06-09-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102189)
Aham. Szóval megtámadtál egy országot, ami szemmel láthatóan tök üres, ráadásul kis seregekkel, és érdekes módon pont azután, hogy indítottad a seregedet, el is ment szabira.

Ez az előző beírások alapján egyenes út az anarchba.

Biztos örülnél neki?

Ati ez nem egyértelmü eset, de sztem az már elég , hogyha
úgymegyek egy országot megtámadni 5*200loval, hogy az utolsó gömbömön tele volt még az országa és azóta sehogy se mértem fel.

Ati 06-09-2007 21:35

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102190)
Ati ez nem egyértelmü eset, de sztem az már elég , hogyha
úgymegyek egy országot megtámadni 5*200loval, hogy az utolsó gömbömön tele volt még az országa és azóta sehogy se mértem fel.

Ezek szerint ha valakit meggömbözök, akkor az máris nem jksz? Ennyi a recept?

Grabi 06-09-2007 21:36

Ati ez nem jellemző, nem ez a gyakoribb eset. hódítós játékom során nem történt ilyen még, hogy pont akkor jött vissza és pont üres. úgy gondolom mindenképpen vesz 2k varit az ilyen és nézi a távolt szabija előtt.

De: amennyiben megváltozik a rendszer, azaz tényleg aki gyanús átrakod és én is benne vagyok, azt mondom oké. Örülnék neki, ha a játékban minden téren mindennű csalás megszűnne, akár az én országom átrakása is által
de a csalók átrakását nem velem kéne kezdeni

Ati 06-09-2007 21:44

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 102192)
De: amennyiben megváltozik a rendszer, azaz tényleg aki gyanús átrakod és én is benne vagyok, azt mondom oké. Örülnék neki, ha a játékban minden téren mindennű csalás megszűnne, akár az én országom átrakása is által

Én azt gondolom, hogy ezzel erős kissebbségben vagy. A többség nem azt mondja, hogy szívesen benne lenne a véletlen szórásban, és nem zavarja, hogy esetleg többéves játék után anarchba kerül, pedig semmi mást nem csinált, csak megtámadott egy országot. Hanem inkább azt mondja, hogy a mások számára ártalmatlan csalások egy része inkább ne legyen büntetve, de ártatlan országok ne kerüljenek csak azért át, mert valaki úgy döntött, hogy kiszúr velük, és megnyomja a szabadság gombot.

Kutyuleee 06-09-2007 21:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102191)
Ezek szerint ha valakit meggömbözök, akkor az máris nem jksz? Ennyi a recept?

nem ezt mondtam ne forgasd ki az irásom. akkor nyiltan kérdezek rá.
Ati neked elég bizonyiték ha látod hogy valaki "vaktában" ütött ki egy orira 5 minimális sereggel???

Ati 06-09-2007 21:50

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102195)
Ati neked elég bizonyiték ha látod hogy valaki "vaktában" ütött ki egy orira 5 minimális sereggel???

Kénytelen vagyok kiforgatni, mert mondasz valamit, ami szerinted egyértelmű "bizonyíték", és mellékelsz egy receptet, amit bárki meg tud csinálni, hogy mi az, ami mellett máris nem beszélünk csalásról.

Ha az, hogy valakit megtámadok, jksz, és az, hogy valakit meggömbözök, és csak utána támadom meg, nem jksz (jajj szegény hullánkak), akkor ezentúl mindenki gömböz egyet támadás előtt, mert úgy kell támadni.

Ez mire lenne jó?

A javaslatban egész pontosan mi a célja? Hogy fogyjon a varikészültség és a rúna, és a hullák ne támadhassanak? Mert akkor innentől ez lesz, hiszen ez az, amivel jksz-mentesen lehet támadni, mindenki tudja, és így támad.

Mást nem látom, hogy ez elérne, vagy hogy bármilyen szinten ez "bizonyíték" lenne, vagy lehetne.

Kutyuleee 06-09-2007 22:01

Megömbözök valakit/felmérem máskép-> észreveszem hogy üres az országa-> kitámadok rá 5sereggel->a célpont néz egy távolt->beszabizik esetleg

ez egy olyan eset ahol szerintem nem igazán lehet bizonyitani a megbeszélt ütést, (beismerésen, zöldben megbeszélésen kivül)

de ha nincs felmérés csak vaktában küldök ki rá 5 kis sereget, az már sztem bizonyiték és nem lenne benne senki a szórásban, mert vagy jksz, mert megbeszélt ütés, vagy jksz, mert máshonnan kapott információt

2. eset: szabis ország belép az országába 1-2 percen belül indul rá 5sereg, és vissza is megy szabira. anélkül hogy bármit csinált volna az országában, vagy meggömbözték volna!

3. eset, amikor a topba valaki támad 10+x körre a támadott fél nézi is a távolt, látja a sereget.kiüriti az országát és szabizik.

4. eset, amikor egy 10+xkörre lévő üres orit támadnak,távolt néz és látja hogy jön felé 5 mini hadtest
kitudná védeni a támadást mert lenne pénze és ideje átépiteni és venni kb 400ijászt, amivel háritaná már a támadást, de ehelyett szabizik.

Sztem ezek az esete mindegyikében van bizonyiték. az utolsónál kiemelném hogy kis seregekről van szó amit fillérekből tudna védeni.

Kutyuleee 06-09-2007 22:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102196)
Kénytelen vagyok kiforgatni, mert mondasz valamit, ami szerinted egyértelmű "bizonyíték", és mellékelsz egy receptet, amit bárki meg tud csinálni, hogy mi az, ami mellett máris nem beszélünk csalásról.

Ha az, hogy valakit megtámadok, jksz, és az, hogy valakit meggömbözök, és csak utána támadom meg, nem jksz (jajj szegény hullánkak), akkor ezentúl mindenki gömböz egyet támadás előtt, mert úgy kell támadni.

Ez mire lenne jó?

A javaslatban egész pontosan mi a célja? Hogy fogyjon a varikészültség és a rúna, és a hullák ne támadhassanak? Mert akkor innentől ez lesz, hiszen ez az, amivel jksz-mentesen lehet támadni, mindenki tudja, és így támad.

Mást nem látom, hogy ez elérne, vagy hogy bármilyen szinten ez "bizonyíték" lenne, vagy lehetne.

Ha felhozod a hullát, én még nem láttam olyan mf hullát (azért mf, mert nem kaphat infót) aki ne közel full sereggel támadna egy számára ismeretlen célpontot...

Én nem mondom hogy a földleadás bizonyitható mert a legtöbb esetben sajnos nem, még akkor sem ha nyilvánvaló:( de arra szeretnék utalni, hogy vannak esetek amikor igen is van rá bizonyiték!

Amúgy én is inkább egy olyan szabályozás híve vagyok ami kiszüri a földleadásokat,minthogy akár pakolgassák át a szabályosan játszó orikat.

Hóhér 06-09-2007 22:07

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102195)

ha gömb nélkül megy, lehet hogy csak a morálját akarja belengetni,mert alacsony neki...

ilyenkor szokás jó sokszor kiküldeni kis seregeket ...

mindezt gömb nélkül...

esetleg erre bizonyíték...

Kutyuleee 06-09-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 102201)
ha gömb nélkül megy, lehet hogy csak a morálját akarja belengetni,mert alacsony neki...

ilyenkor szokás jó sokszor kiküldeni kis seregeket ...

mindezt gömb nélkül...

esetleg erre bizonyíték...

nah de 9körrel feljebb???:D:D

Ati 06-09-2007 22:09

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102199)
Megömbözök valakit/felmérem máskép-> észreveszem hogy üres az országa-> kitámadok rá 5sereggel->a célpont néz egy távolt->beszabizik esetleg

ez egy olyan eset ahol szerintem nem igazán lehet bizonyitani a megbeszélt ütést, (beismerésen, zöldben megbeszélésen kivül)

de ha nincs felmérés csak vaktában küldök ki rá 5 kis sereget, az már sztem bizonyiték és nem lenne benne senki a szórásban, mert vagy jksz, mert megbeszélt ütés, vagy jksz, mert máshonnan kapott információt

Esetleg még:

- hulla
- látja króninkában, hogy mineki őt támadja, és pontosan tudja, hogy akkor be fog menni minden serege

Ez nem bizonyító erejű.

Quote:

3. eset, amikor a topba valaki támad 10+x körre a támadott fél nézi is a távolt, látja a sereget.kiüriti az országát és szabizik.

Egy termelőnek mi mást kellene csinálnia? Barakkja nincs, felépíteni addig nem tud már barakkokat, viszont ha egyszer leütik, és továbbra is üthető marad, akkor nincs megállás, onnantól mindenki őt üti.

Ez teljesen normális, ez semmire nem bizonyíték.

Quote:

4. eset, amikor egy 10+xkörre lévő üres orit támadnak,távolt néz és látja hogy jön felé 5 mini hadtest
kitudná védeni a támadást mert lenne pénze és ideje átépiteni és venni kb 400ijászt, amivel háritaná már a támadást, de ehelyett szabizik.

Ennyi erővel minden támadást lehet a Hódítóban védeni, mert biztos mindenkinek lenne ideje és pénze, soha senki nem építene olyan országot, amit be lehet ütni, és soha senki nem hagyna ki egyetlen távolbanézést se, és főleg nem rontana el soha semmit.

Quote:

Sztem ezek az esete mindegyikében van bizonyiték. az utolsónál kiemelném hogy kis seregekről van szó amit fillérekből tudna védeni.

Úgyhogy ha azt állítod, hogy minden felsorolt eset 100%-os, és nincs benne semmiféle olyan, hogy ártatlan országok kerülnek át, akkor ez egy nagyon felelőtlen kijelentés. Ha ezek bizonyítékként lennének így ebben a formában kezelve, akkor az áthelyezések 90%-a teljesen normális támadások miatt következne be. Tény, hogy lenne benne kb 10%, ami esetleg valóban csalás. A 90%, aki szintén átkerült, ennek szerinted mennyire örülne?

Ati 06-09-2007 22:12

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102200)
Ha felhozod a hullát, én még nem láttam olyan mf hullát (azért mf, mert nem kaphat infót) aki ne közel full sereggel támadna egy számára ismeretlen célpontot...

A hangsúly itt az "ismeretlen célpont". Mi alapján mondod bárkire azt 100%-osan, hgy nem ismeri a célpontját? Csak mert nem tudta begömbözni? Csak mert még sose támadta? Támadta az előző országát, pontosna tudja, hogy béna játékos, és csak lovakat tart, minimális sereggel akár 5x is be tud menni. Nem kell se felmérni, se ismernie, látja a nevét, felismeri, hogy igen, ez a fickó bizony múlt héten törölt, mert mindenki őt támadta. Most is támadható.

Mi alapján mondod azt, hogy számára az a célpont ismeretlen volt?

Ati 06-09-2007 22:16

Valahonnan innen forrósodott fel a téma, és jött elő, hogy minden ilyen 100%-os bizonyíték, úgyhogy idéznék egy másik topicból egy beírást:

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 102205)
Néztem ma egy teljes krónikát, láttam hogy voltak 5 sereges ütések, szerintem ez 3-4napos országoknál nem lehetetlen, a saját példámbol indulnék ki, én is regiztem orit, meg épitem az épületeket meg képzem az egységeket, de nem veszem túl komolyan, mert első sorban a sorszám miat regiztem, ha valaki komolyan foglakozik az országával, akkor engem be tud ütni öt sereggel jksz nélkül is most.

Egyébként itt kiemelném, hogy a legtöbb rövidfordulós játékban az első ütések teljesen vaktában történnek, és mivel mindenki most kezdett a németben, ezért itt is hasonló a helyzet, hiszen pontosan tudod, hogy a másiknak kb milyen serege lehet. Az vagy védő, vagy más. Teljesen felesleges gömbözgetni, nagyobb az esélye annak, hogy más.

Hóhér 06-09-2007 22:20

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102202)
nah de 9körrel feljebb???:D:D

angolban egy elfemet így csinált ki egy szövi..

nem tudtak beverni több mint 9 körről ...

elkezdtek kis seregeket küldeni rám..

az ő moráljuk az egeket verte párnap múlva, az enyém meg kis emelkedés után visszább zuhant , mint amennyin volt...

onnantól nem tudtam védeni a seregüket...

ha ki akartam volna velük cseszni, kiteszem direkt az íjaimat?

beengedem őket?
és mehet mindenki anarchba??

mostantól szerinted akkor, ha nekem van egy egyszemélyiségű országom, amit nem sajnálok, rám jön egy ellenségem, kipakolok mindent, és valakinek szólok, hogy jelentsen már fel

azt megy mindenki anarchba ??

:D:D:D

nem rossz

Kutyuleee 06-09-2007 22:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102206)
Valahonnan innen forrósodott fel a téma, és jött elő, hogy minden ilyen 100%-os bizonyíték, úgyhogy idéznék egy másik topicból egy beírást:

Nekem nem innen indult a téma, hanem G-ben láttam egy notorikus esetet...
Picit elharapodztam én is belátom, engem sikerült meggyözni, hogy beismerés nélkül nem lehet bizonyitani, mégha nyilván való az eset akkor is ott van az a talán mégse.

Viszont sztem akkor arra kéne ráfeküdni, hogy vmilyen módon lehessen csökkenteni az ilyen eseteket, amire indult anno ez a téma. És sztem a minimum földes +baráti maluszos ötlet elérné hogy csökkenjen a földleadások száma, anélkül, hogy bárkit is anarchba raknánk, vagy ellehetlenitenénk a játékát. Sztem a játékon belüli csalások csökkentése is ugyanolyan fontos mint a folyamatos fejlesztése.

Gyula 06-09-2007 22:41

Ehez hozzá tartozik még az is hogy a beismerés sem fedi mindig 100%-ig a valóságot.
Több eset is volt mikor valalki jksz-el fenyegetőzött, humorosan, vagy komolytalanul, alaptalanul és röppent az anarhba.
De van oylan játékos társunk is aki csak úgy tud érvényesülni hogy addig irja a provokáló zöldeket mig az ellenfél kinem tiltatja magát vagy nem röppen anarhba.

Dragi 06-10-2007 06:12

Laziga, lehet hogy túl sokat aludtál ?:)

All times are GMT +1. The time now is 05:56.