![]() |
Quote:
|
Quote:
|
hát ilyen feltételek mellett én is :)
|
Én nem akarok paraszt lenni. :)
Viszont nem akarsz indulni nálunk a polgármesteri választáson? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sajnos csak ehhez értek:D |
Quote:
|
De, ha el tudod intézni meg fogja neked is érni :):):)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
A piacot már én is néztem el ketdő koromban, 500 fegyver 5000 helyet 50000 ért visszafelé eltünt minden. :))
|
lehet hogy piaci info kiadása de kivontam a napokban angolból vagy 400.000 rúnát - eggyel több kilences szerepelt az árban -
(azért a rablóbandák nem élhetnek rosszul) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mondjuk mi lovasokat sem eszünk :D:D |
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
|
Csak 150K teki, de az 5. szinten sok... 100 aranyért tettem ki az éjjel a piacra. Teljesen megérte visszajönni erre a két napra szabiról... valakinek legalábbis.
Mondjuk szabadság alatt amúgy se kell tartalék.:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
WÁÁÁÁÁ, már megint örülni fognak a rablóbandák:(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem tudom, ki emlékszik még a régi időkre, mikor nem lehetett új fajt választani szintlépéskor, kicsit mások voltak a faji sajátosságok, kivéve a gnómot, nem voltak élőhullák, volt démontojás, de nem volt helytartó stb, stb...
Annak idején a szövivezérem elf volt. Az elf faji varázslat ugyanúgy a fantomsereg volt, de a hatása úgy működött, hogy a valós sereghez képest +/- 50%-ot mutatott. Éppen támadták, Neki meg eléggé lent volt a varikészültsége, már csak egy varázslatra volt ideje. Felrakta a fantomsereget, mert úgy emlékezett, az 50%, a védelem meg csak olyan 30%... Beverték... Azóta is jól mulatok, ha eszembe jut. :D |
Kedvenc bakim. Ori lépés előtt kiárúl. szabi. minden szépen elmegy nézem kevés a pénzem minden egységet 1 db 0-val kevesebbért raktam ki.:D 1,5 milliárdot buktam:cool: |
Másik kedvenc, mikor a tekit 1 0-val drágábban raktam ki
rablóbanda el is vitte mind a 750k-t 5. szinten:rolleyes: |
Buktam én már 10 milliárdot is ilyenen... :D
meg buktam már úgy is, hogy szintlépés előtt ori kiárul, beszabiz, szabiról vissza, azonnal le is lopták ap énzem (2,3 milliárdot) én meg már a szintlépés menüben voltam, megnyomtam, és megérkeztem 300 millával. A 2,6 mrd helyet.. :D Asszem már este volt, és elméláztam valamin, és nem vettem észre, hogy lopnak, mert azt hittem, hogy a kard azért villog, mert visszahoztam szabadságról az orit. (Mondjuk eleinte azért villogot... Csak mögé raktak vagy 15 lopást, mire szintet léptem.:D) :D:D:D:D |
4 sereg sikeres kiküldése egy beíjjazott ori ellen:( pedig egy gyenge védelmű orira akartam menni, csak benn maradt a sorszám:(:(
Ez tök jót fog tenni a morálomnak:D |
250k gabcsi vs. körváltás rulez :D:D:D Sejtitek ki nyert ?:D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 06:35. |