![]() |
zw@xy (#000000)
2007-02-16 19:45:22 Helyezés: 640 Érték: 30402 Elf vagyok...belépnék 1 jó szövibe...gömböz meg és ha ugy gondolod én vagyok a te embered irj...köszi No Comment |
Ez már volt, de tényleg nem gyenge.
|
Quote:
lemaradtál Wins bá!!:D |
Quote:
|
2007-02-19 18:21:14
Helyezés: xyzx Érték: abac Sziasztok Szövit Keresek Az 5/W Csoportbol Mindegy Hogy Erős-e Vagy Gyenge:)!és Két Körre Legyen Tőlem max.4!!és A Faja Is Mindegy(élőhalott is lehet)!!!Csak Az A Lényeg Hogy 5/W Csoportba Legyen(és max.4távolságrol)!!!!!Aki Akar A Szövim Lenni Az Irjon Uzit!:).Fajom:EMBER!!!. Pedig szerintem a többi csoportból is lenne bőven jelentkező...:D |
Quote:
|
2007-02-20 20:04:31
Helyezés: xxx Érték: yyyyy Hello nekem kéne egy szövi ha jöttök már tok egy országot is akit legyőzünk feltételek:legyan erős hadserege főleg elit meg tolvaj tessék mégegy tipikus 5-ös dipó:D |
"xyz (#00000000000)
2007-02-21 11:59:28 Helyezés: 152 Érték: 9600 Sziasztok.Szövit keresek fajom Órás varázsló" Csak egy aranyos elirás:D |
Quote:
|
Quote:
|
[Nem elfogadható üzenet jelentése] xxx (#xxxxxx)
2007-02-22 23:32:14 Helyezés: 621 Érték: 12315 Gyere Csatlakozz Hozzám És Hódítsuk Meg A Gyáva Férgeket!!!!!!!!!!! igazából hozzátszólni nem tudok. W-s eset |
Több témában szóba került már az angol játékban a külföldiek patronálása. A most következő dipis hirdetések nem viccesek, viszont annál inkább követendőek:
XY (#xxxxx) 2007-02-21 22:45:30 Rank: Value: 9297 I am looking to make alliance on 300 arces! Only newbees, non hungarian players pls! Thx! YZ (#xxxxx) 2007-02-23 13:31:20 Rank: Value: 9220 Hello everybody! If you are not a hungarian player, and need some help I give you a hand(I hope, not a dead hand:)) So, write a message,andjoin me(I'm not professional, but I will try everything) 2 warrior, and 1 thief country would be the best. So sorry, but no undeads :) |
Quote:
ps: ja, most jut eszembe, hogy ha meg fennvan, meg is tudom nezni.... igy is teszek :) |
A lényeg benne van :)
xxxxxx(#999999)
2007-00-00 00:00:00 Helyezés:--- Érték: 9--- belépnék Én is...:) |
xy (#00000)
2007-02-24 15:52:47 Helyezés: 230 Érték: 9582 erős tolis és varis szöviket keresek a toli lehetőleg fél-elf legyen a vari pedig óriás vagy ember a többi zöldben Szerintem valamit félreolvasott a súgóban:) |
Quote:
|
Quote:
a válasz valami ilyesmi volt: ha esetleg az ellen hadisai bejönnek egy két mészárra, utána az ellen vatisa ne tudja beártózni ekkor fölvetettem neki, hogy akkor már ott az elf, próbálja meg azt, azt nem verik be több sereggel (jobb esetben :D) na erre az volt a válasza, hogy azt meg lelopják, és be is ártózzák... a gnómot asszem azért mondta hogy rossz, mert ölik a varijait... (mer az embernek akkor már nem) aztán nem vitáztam tovább, mondom jó, legyen ember varisod, csá félreértés ne essék, varisból óriás párti vagyok:o |
Egy kis szösszenet:
Szövit keresek! Törpe harcos vagyok, íj, varázsló felállásban. :D :D :D |
Quote:
de nekem is van ám ;) krumpli (#rizs) 2007-02-26 cékla Helyezés: más nem jut eszembe Érték: 22377 hello mindenki 1 szövi kéne még a szövibe(jó lenne ha inkább varis/tolis lenne ez ilyen 2in1 szövi? vagy valami újítás mégiscsak be lett vezetve? :p |
Quote:
|
Quote:
|
hali!én ork vok de már nem egészen haladó és van is nagy seregem és szövit keresek ja és a személyiségem tolvajkodás!létszi írj!köcce!
Nekem ez is tetszik. :) |
xxx (#sxgn)
2007-02-27 xb Helyezés: hjm, Érték: 10884 mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt! bárkivel! ez valahogy nem tetszett... nagyon nem... a dipó szerintem nem somintára való (a hód meg lehet nem neki...) |
2007-03-01 11:30:52 Helyezés: 1586 Érték: 8292 embereket keresek egy hatalmas háboruba a név a hóditók elpusztitunk minden ellenfelt aki szembe szál velünk egy ifjú itán W-ből:) |
2007-03-01 17:37:28 Helyezés: 1568 Érték: 8343 hali szövertségeseket keresek egy iszunyu kemény háboruba cél a hóditó legyözése mindekit szivesen várok bármien gyenge v erös figyelmeztetlek nm lesz könnyü nekem már3 országom legyözte az előzőt törölte:) ez új értelmet ad a hírdetésnek:) |
Quote:
Ez üt:) Ott a pont:P |
remélem nem minősül nagyon offnak:
és az imént kapott pirosat a fórumon mert ott keresett ehhez önkénteseket:) |
Nekem a dipobal az tetszett egyszer (észre se vettem, csak ugy szoltak), mikor kifejezetten ellenem meg a társam ellen akart szövetségeseket gyüjteni:)) és ugy hirdette:)
Aztán irtam neki hogyha meglátják milye van nem biztos hogy tolonganak majd nála:)) Picit leamortizáltuk:) előtte. Aztán törölte, és ha jol emlékszem magát is És baki, de én nem mentettem el:)) |
Helyezés: 953
Érték: 9848 Szep napot vezerek! Kerestetik 2 gnom ori!!! Eleinte tekiirasra, majd a hodido meghoditasara! Aki eleg jonak erzi magat, es hajlando a csapatmunkara irjon!!! kezdem azt hinni hogy annak a csopnak az alján valamiféle ragály terjeng:( |
5V-ből :confused:
Tudós Gnóm szeretne csatlakozni lehetőleg nagy szövetségbe,pl: (5-6 tag) |
én a W-ből szemezgetek, hát mit ne mondjak...
a tiédhez sem kell sokat hozzátenni:) |
Quote:
jah és 5-6 főmióta minősül nagynak A-ban?:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
az őt nem érdekli, ő csak nagyokhoz menne
|
Üdv vezére vezérei mindanyian!
A szövetségembe keresnék egy negyedik tagot, ki képes arra hogy seregeivel idegen földet taposson. Egy másik sereggel egyetemben. A többi segítség az alviágból, illetve a varázslók titkos terméből jön. Rengjen minden föld, hulljon alatomosan a nép, pusztuljon ki gyenge, és legyen megalkuvó az erős, és gyenge is. Környékröl várom a hadis orszgágok jelentkezését. Nincs feltétel, csak annyi, hogy ne legyél élőhalott. Gyere mi várunk sok mindennel, ami csak kellhet neked. Üdv: xxxxxx jól van, azért L-ben is vannak még rendhagyó hirdetések:) |
"Enyhén szadista a vaelejéig romlott,mocsakos,szakbarbár hozzá hasonló szöke,vörös,fekete,barna démonokta keres oránkénti orgiákra,mig a szünetekben az uri közönség hodol szadista,gyilkolászos hajlamaink, heveny fosztogatásban,hoditásban torkolva,mig desszert gyanánt némi rablással füszerezve mindezeket.Ajánlatokat rabszolgák utján kérem hozzám áthajtani:DDDDDDDDDDDDDDDD"
Ez mán nem semmi. Én is tudok összetett mondatokat írni, de ennek elfelejtettem az elejét, mire a végére jutottam. Biztos szövit keres.. !?!:) |
Quote:
cfgk (#hjku) 2007-03-03 hukh Helyezés: hkjku Érték: 27062 Hello mindenkinek! Megüresedett egy hely a szövetségünkbe... Bármilyen országot szivesen látunk harmadikként, csak három feltétel van: 1. Legyél a 2-4 kör távolságban. 2. Legyél csapatjátékos. 3. Legyél tapasztalt játékos hmmm érdekes... újfajta szövetség? :D |
"hali ember vagyok.
kellene egy tapasztalt szövi. vezér vagyok (szövetség vezére)" ember.. és még vezér is.. aztakutyafáját, ez már döfi :) |
All times are GMT +1. The time now is 22:19. |