![]() |
Ati, egyetlen kérdés:
elég, ha az ember egyszer elmondja a véleményét, vagy ismételgessem 4 oldalanként továbbra is? Ugyanis szerintem már meghallgattuk a véleményeket pro és kontra az 1A-ról, viszont ha tovább megy ez a vita, attól tartok, hogy a sok okoskodás mellett pont a lényeges dolgok sikkadnak el. :o |
Quote:
|
Quote:
az megoldható-e, hogy mosttól számítva 500 körig (gyors 1000, lassú 250) marad minden a régiben, és utána váltás minden orinak ugyanabban a pillanatban 500 kör elég a beszorultaknak |
én nem értem miért jó ha 500 körrel késleltetve van ez. addig fellépnek páran rendben. de ettől még az alap probléma továbbra is fennáll.
|
Quote:
1500 kör nem volt elég, akkor most 500 elég lesz? :-o |
Quote:
"Az új reakciók stb fényében szerintem még párszor mindenkinek el kell mondania a véleményét." Akkor leírom én is, jelenleg a 4-es verzió a legszimpatikusabb! |
Az egyszerűség kedvéért feltettem a témához egy szavazást, ezt majd selejtezzük, most csak hogy egy általános kép meglegyen... Több válasz is bejelölhető.
|
Quote:
Én tudtam, hogy lesz, de nem tudtam, mikortól. Most tudnánk, hogy 500 körig lehet rendezni a dolgokat, aztán ámen. Nincsen ebben semmi különleges szerintem, minden jogszabálynak életbelépési hatálya van. Nekem egyébként két országomat nem érinti, a 3.nak kellemetlen, de nem magam miatt kérem, hanem mert rengeteg ori van az A-ban, akinek ez hirtelen roppant kellemetlen. |
Quote:
A végtelenségig ne húzzuk már, 3 hónapja ez a téma. |
Quote:
|
személy szerint nem szeretném, ha az 1-2. és 8. lehetöségek, a két véglet közül nyerne valamelyik néhány ponttal.
én a kompromisszumos %-ok mellett, a 4. és 5. lehetöségre szavaztam, bár a 4-est továbbra is jobbnak tartom :) UFF |
Én maradok annál, amit javasoltam.
2. szintig jó az emelt követelmény, bár első hely kemény dio. A-ban pedig maradjon a top30% |
Látom olyanok is lelkesen szavaznak, akik soha az életben nem írtak még a fórumra. Elsősorban nekik mondom, hogy nem többségi szavazat alapján lesz a döntés, úgyhogy emiatt igazán kár 5-6 különböző e-mail címről regisztrálni és szavazni. :)
|
Szerintetek nagy gáz, ha kivágom a Hódból azokat, akik csak a szavazás miatt regeltek ide, és azon belül is direkt marhaságokat nyomkodnak?
|
Quote:
nem lehetne, hogy még vársz a "kivágással"? a végén úgyis látszik ki kicsoda És üzenem a regelőknek, hogy írjanak is vmit pár sorban... |
parancsolj. azért szavaztam a másodikra, mert bár én sem szeretem az At, de én is úgy gondolom, hogy az a játék csúcsa és ha nem kellene odamenni akkor kevés ember játszaná.
de viszont a körbeforgásokat a számokkal nagyon megnehezítette a módosítás |
Quote:
|
üdv!
csatlakoznék NorB-hoz a kivágás várakoztatásával. lehet, hogy a mostani szavazásnak valóban tömegbázisa lenne. lehet, hogy nem irt véleményt, mert találkozott már a sajátjához hasonlóval, _de szavazni viszont akar!_ kérdés: hogyan ellenörizhetö, hogy végigolvasta-e a témát, és nem csak meghivásos "gyere, és szavazz X-re" módon szavaz? én is elvárnám, hogy a szavazók értelmesen indokoljanak. Lanka |
Quote:
Ha találkozott szimpatikussal akkor mondja azt, hogy neki ez tetszik, vagy akármi. De ne szavazzon ha nem vesz részt a megbeszélésben... |
Quote:
|
mégis
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Meg igen ritkán járok ide....azért csak nem vágsz ki:P |
Szavaztam .
A véleményem tegnap irtam, azóta nem igazán változott, 3x végig harcoltam hogy fordulhassak, nem értem miért nem lehet meglépni hogy X körtől az 1/A ban is legyen fordulási kényszer?
Adjunk már lehetőséget mindenkinek, arra hogy egy kicsi plusszal rendelkező orival kezdhessen ujra az 5. szinten Elfigyeltem a klán eseményeket lassan az 1/A is odajut hogy egyedül próbálkozik mindenki feljutni. Ez kicsit szomorú hiszen az A nak a klán játéknak valamikor külön vonzása volt igy pedig csak félelmeket vált ki vagy mint az látható egyedi próbálkozásokat!. A régi módon sem volt könnyű, a változásokkal szerintem annak aki "csak játszik" majdnem, hogy lehetetlen. A 2 verzióra szavaztam konzervatív vagyok, vagy játszanék! |
Quote:
Más regisztrált, szavazott, kilépett, újra regisztrált, szavazott, kilépett. Ez utóbbinak semmi értelme. |
szavazási témák
Én akár felvetném azt is (ami eddig a szavazásokon is látszik) 1 vagy 2 kombinációban is lehetne. Vagy marad ori az 1a-ban (30%-al) vagy fordul a 2b-ből de csak minden másodikra kap új személyiséget. Legyen ez választható!
|
Quote:
Tegnap reggel óta olvasgatom a hozzászólásokat ehhez a témához, először vagyok az A-ban pár hete. Eddig tetszett a dolog, bár az itteni témákat olvasgatva kicsit elrémisztett. Sokat nézegettem a pontlistát meg a támadásokat. Ezek alapján alakult ki bennem a szavazatom. Szóval nem azért reggeltem hogy szavazhassak:) |
Többen mondták, hogy kicsit félreérthető voltam... 2 becenév volt, ami teljesen egyértelműen csak a szavazás miatt lett regelve, azokat töröltem is, úgyhogy aki nincs törölve, arra nem gondoltam. :)
|
Az 1-est én nagyon nem szeretném.
Anno mikor felléptem A-ba féltem kicsit nagyon. Addig jobbára csak ijesztgetést kaptam, hogy milyen nehéz, meg milyen rossz. Eredeti tervem az volt, hogy felviszem az orit 30%-ra, ott meg szk-ra teszem, és előszedem ha a másik kettő fordulni akar. Aztán felléptem, klántag lettem, és elkezdett baromira tetszeni az egész. Ha lehetővé tesszük, hogy az A-t kompletten ki lehessen hagyni, akkor nagyon sok új és jó játékos eleve ki se próbálja, mert őt is elijesztették. Én is lefordultam volna B-ből, és máig sem tudnám miből is maradtam ki, ezzel szemben lehet itt ágálnék a változtatások ellen... |
Attól hogy nem kötelező felmenni, még nem hiszem, hogy az emberek testületileg, élből elkerülnék, és elnéptelenedne az egész 1A. Mindig vannak, akiknek az a céljuk hogy ők legyenek a legnagyobbak. Akinek viszont ez nem szempont, az ne menjen oda, ha nem akar.
|
amelyik győz az úgy is lesz? vagy ez azt jelenti lehet belőle vmi?
|
Hjajj nekem....
Nagy gondban vagyok, mivel szeretnék szavazni én is, de nekem nincs kis kék számocskám (még) és nem tudom teljes mértékben átérezni a helyzet súlyát. Az igaz, hogy aki később kezdte a játékot annak nehezebb lessz elérni magasabb értékű számocskát mint " a régi motorosoknak". Anno jó 5letnek tűnt a nehezítés bevezetése és támogattam is, mivel én személy szerint szeretem a kihívásokat és a bizonyos 30% nem egy nagy cucc elérni. Viszont annyian panaszkodtak és érveltek (volt akinek a mondatai meggyőztek, de volt olyan is aki emeletes marhaságokat zagyvált össze-vissza) a dolog emiatt, hogy be kell vallanom kissé összezavarodtam. Most itt szerintem az a kérdés, hogy a kis számocskák mit szimbolizáljanak? Elismertséget a játékkal eltöltött időért vagy inkább a rátermettségért? Sokan mondták, hogy segítség nélkül nem lehet első lenni. Nos mindenhol vannak elsők + utolsók. Játékban, sportban, gazdagságban .... mindenben. Említve lett az is, hogy így sokaknak nem lessz lehetősége top 1-nek lennie és így nem tud majd kék 9es fölé menni- nos nem lehet mindenki fociVB győztes sem, nem lehet F1 világbajnok sem, nem lehet Bill Gates sem stb. Szerintem ez mindenki számára világos. Bár itt megemlíteném, hogy amikor téma volt a dolog a külső fórumon nem volt ennyi ellenvetés. Nos, a játék a felhasználóknak azaz nekünk van és, ha már megadatott a lehetőség, hogy döntsünk miként szeretnénk élvezni a Hódítót, éljünk vele. Nincs érteleme a fenyegetőzésnek, hogy ha így marad nem játszok, nem jó az egész, el lett sz...a stb, inkább hajrá ide és beleszólni a játék fejlesztésébe akkor, amikor még csak tervek vannak :) Nah most megaszondtam :) Ami pedig azt illeti a Hódító jelenlegi álása szerint valóban nem lehet bejutni a top10be, ha az ott lévők nem akarják. Ez tény. Persze írva vagyon, miszerint: Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... A diplomácia eléggé tág fogalom ;) Nos ez az én véleményem. Nem áll szándékomban senkit se bántani szavaimmal, ha mégis valakit sért a dolog attól elnézést kérek. u.i.: bevallom nem olvastam el az összes előttem lévő beírást, ezért ne tessék szemrehányást tenni, ha valakinek a szavait netalán ismételtem volna. Van olyan aki, csak azt várja, hogy beszóljon. Majd holnap elolvasom, ha nem leszek ennyire álmos. |
Quote:
Én abban az időben nem játszottam, de mintha olyat olvastam volna, hogy mikor nem volt kötelező felmenni, erősen néptelenedett elfele az A. Mikor én léptem( tavasszal) 468-an voltunk A-ban, most 615-en. És ez szerintem jó. |
és ebből a + létszámból mennyi a betonozott elf? és az ő jelenlétükkel mi javult a játékban?
|
ati: a szavazattörlések általad jelzett módjával teljesen egyetértek!
azt is megértem, hogy mért azokra szavaztál - azokhoz kell a legkevesebbet programozni :( (bár csodálkoztam, hogy az 1 és 2 pontot elvi okokbol nem dobtad vissza) annak fényében, hogy végülis komplex változtatás-csomag lett bevezetve, és a többi lényeges változtatás (pl a felfedezés) is kikezdheti-megmozgathatja az A-ban betokosodott sündisznó országokat, nehezebb lesz a top klánokbol mégis forduló országok helyére uj tagokat felhuzni, emiatt talán gyengülnek. és talán-talán az A mégis élvezhetöen játszható lesz. ENNEK SZURKOLOK! ezért kardoskodom továbbra is az ugyan könnyitett, de lépcsözetes feltételü 1/A mellett, mert a fix %-kal a felfedezés módositás nem fogja elérni a hatását. |
kényszer
Quote:
|
Számít ez a szavazás vmit?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:07. |